Author Topic: ΠΑΟΚ - αεκ44 17/5/2009 0:1 21.15 nova (Play Offs)  (Read 5622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ - αεκ44 17/5/2009 0:1 21.15 nova (Play Offs)
« Reply #160 on: May 18, 2009, 08:49:59 »
Αγχος τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.
Αυτή ήταν η αιτία εχθές, και οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, ένα ανεξήγητο άγχος που πηγάζει από την ανάγκη να αποδείξεις ότι μπορείς να πάρεις ένα ντέρμπυ.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε και τα δύο ματσάκια στο ΟΑΚΑ.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και απο τους δύο.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #161 on: May 18, 2009, 09:20:54 »
παντως ηταν ευκολο για την αεκ να κλειστει πισω και να βγαζει αντεπιθεσεις. αυτο μπορει.εχει και ποιοτικους παικτες μπροστα. το ματς της τεταρτης θα ειναι αλλοιως ομως και εμ την αμυνα παιδικη χαρα της αεκ ελπιζω.αυτο που ελπιζω ειναι ψυχολογικα να μην τα παρατησουν οι παικτες .ειναι πιο ευκολο για μας το ματς της τεταρτης και πιο δυσκολο για την αεκ .αντε να δουμε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #162 on: May 18, 2009, 09:38:10 »
+4 ρε μπανε κι εγω αυτο πιστευω. Επισης θεωρω σχεδον αδυνατο να κανει η κουλα αλλο ματς σαν το χθεσινο.

Πιστευω οτι μπορουμε το 3χ3 ακομα κι αν ο λαγος δεν χασει βαθμους (πηλαδακη να χαιρεσαι την μυζηθρα που κατεβασατε στο οακα χθες). Ειναι πολυ σημαντικο να παρουμε τουλαχιστον την 2η θεση και νομιζω οτι θα το καταφερουμε αρχης γενομενης την Τεταρτη με διπλο.

Μπραβο στην ομαδα χθες. Ναι, στεναχωρια για την ηττα, αλλα με τετοια προσπαθεια και παθος εγω δεν εχω να καταλογισω τιποτα σε κανεναν. Θεωρω την νικη της κουλας αποτελεσμα δικων μας λαθων και οχι ανωτεροτητας σε καμμια περιπτωση. Τοσα λαθη μαζεμενα πισω δεν καναμε ολη την χρονια, μας ελαχε να τα κανουμε χθες.. Τι να πεις.. Πουτανα μπαλα!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #163 on: May 18, 2009, 09:54:23 »
Ετσι ακριβως! :thumbok:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #164 on: May 18, 2009, 10:02:08 »
Το 4-1 έγινε 0-1 ..Απο τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ σε ντέρμπυ , εμφάνιση που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Μπράβο στα παιδιά.Συνεχίζουμε1

το 4-1 έγινε 0-1. Η πίκρα ίδια βέβαια γιατί με κάθε ομάδα, οποιαδήποτε ομάδα, και το χ στη Τουμπα = ήττα. Συμφωνώ μαζί σου Diego πως σαν εμφάνιση ήταν μια πολλά υποσχόμενη για το μέλλον.
Πέρυσι δε μπορουσαμε να κερδίσουμε ετός εδρας παιχνίδι. Φετος εκτός έδρας καναμε πλάκα με όλους. Φετος δε τα καταφέραμε στα ντέρμπι. Του χρόνου θα κάνουμε πλάκα και με αυτά.
Δυο παρατηρήσεις:
1. Και χθες ακουστηκαν καποια χειροκροτήματα στο τέλος. Ήμουν αντίθετος με τα χειροκροτήματα τόσο χθες όσο και στο παιχνίδι με βάζελο. Δε χειροκροτάς. Βέβαια δε κράζεις, δε σου δίνεται το δικαίωμα να κράξεις με τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται φέτος. ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ. Τα χειροκροτήματα για μένα στο τελευταίο παιχνίδι με τη λάρισα ως ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της συνολικής φετινής παρουσίας.
2. Μια απο τις καλύτερες φετινές κερκίδες!!! πέσαμε βέβαια ανα διαστήματα, απόλυτα λογικό, αλλά η κερκίδα δεν έχασε τη δυναμική της και έκανε ΄΄οτι μπορουσε μέχρι το τέλος.
3. Αυτά τα σημαιάκια που ήταν να εμφανιστούν στο παιχνίδι με βάζελο....τελικά απο επικύνδηνα έγιναν ακίνδυνα μέσα σε μια εβδομάδα  ???
4. Πάμε για το 3 στα 3. Είμαστε δυνατή ομάδα, δεν είναι καλύτεροι απο εμας, και μπορούμε να το καταφέρουμε. Πάμε για το 3 στα 3.

GeorgT

• Guest
« Reply #165 on: May 18, 2009, 10:10:16 »
Σπαρτα χειροκροτήθηκε ο Σορλαν (τη παιχταράς ειναι αυτος) κ ο Χαλκιας που ήρθαν προς την 4 κ μας χειροκρότησαν αυτοί πρώτα!

(αυτη η ομαδα με μερικές προσθήκες γρήγορων παιχτών του χρονου θα μαμαει κ θα δέρνει λεμε)

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #166 on: May 18, 2009, 10:23:21 »
Είναι ανεξήγητο μια τόσο καλοδουλεμένη φέτος ομάδα, γιατί να κωλώνει στα υποτιθέμενα ντέρμπυ. Πιστεύω πως μετά (και) τη χθεσινή σφαλιάρα, πρέπει να θίχτηκε ο εγωισμός των παικτών ως εκεί που δεν πάει. Περιμένω, τυπικά, μια νίκη γοήτρου στα επόμενα δύο ματς, όχι για το τσου λου, όχι για το λαό σου που πικραίνεται από αυτήν την αναποτελεσματικότητα στα ντέρμπυ, αλλά για τη φουκαριάρα την ποδοσφαιρική σας τιμή και μονόν. Ναι, πετύχατε πολλά από το μηδέν φέτος, αλλά χρωστάτε κάτι στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. Το έχετε δηλώσει κατ' επανάληψη όλοι σας, παίκτες-προπονητής, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #167 on: May 18, 2009, 10:23:31 »
αδερφε δεν λεω για το χειροκροτημα σε Σορλεν και Χαλκια. ούτε για αυτό σε Μουσλι. Αυτά δικαίως. Λέω για κάποια που ακούστηκαν μετά το σφύριγμα. Όχι τόσο έντονα όπως με βάζελο... ακούστηκαν όμως

GeorgT

• Guest
« Reply #168 on: May 18, 2009, 10:29:29 »
μετα το τέλος του αγώνα δεν λες? Γιατι αν ναι, αυτό θέλω να σου πω, οτι περισσότεροι παιχτες τη κάνανε για τα αποδυτήρια εκτος αυτούς τους δυο που ήρθαν προς τη 4!

DimNaoussa

• Guest
« Reply #169 on: May 18, 2009, 10:33:14 »
Κονσεισαο τραγικος..μαλεζας τραγικος..κοντρερας τραγικος...σορλεν και χαλκιας μπαλαρα χθες..

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #170 on: May 18, 2009, 11:05:07 »
Αποθέωση της αποστολής της ΑΕΚ στο «Μακεδονία»

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα. Περίπου 50 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν εκεί και χειροκρότησαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, φανερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή τους για την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=96693

:trelos: :trelos: :trelos: :trelos:

Ως πότε αυτή η ασυλία?

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #171 on: May 18, 2009, 11:14:23 »
Εντάξει μωρέ..για 10 χανούμια που έγιναν 50 και το κάνουν και θέμα..
Βέβαια έπρεπε να ήμασταν ψιλιασμένοι..Αλλά τέσπα.

Για το ματς τώρα, παίξαμε ωραία μπορώ να πω..Αλλά με τη κωλοσέντρα είδαμε οτι δεν βγαίνει..Κάνε μια μπούκα κανε μια συρτη κάνε κάτι άλλο ρε αδερφέ να γίνει μια αναμπουμπούλα να πάει η καριόλα στο πλεκτό..9/10 σέντρες πήγαινανε σε χανουμικο κεφάλι.
Πάμε να πάρουμε ένα γαμημένο ντέρμπυ.
Πάμε και ό,τι γίνει που λέει και ο billys
ΑΡχίΔια

makptol

• Guest
« Reply #172 on: May 18, 2009, 11:41:53 »
σιγα μην κουραστω απο ηττες και τετοια.σιγα να μην σκεβρωθω και αφησω τους καναπεδακηδες να λενε για ομαδα και προπονητη και παιχτες και να τους αφησω να λενε μα..ιες για τακτικες.οσοι δεν μπορουν πουλο!η ομαδα επαιζε σημερα,οπως και στα 93 χρονια ιστοριας της, εκτος γκαζον.στην κερκιδα!οσοι δεν μπορειτε σπιτια σας.και του χρονου,οσοι ειπαν και το παραμικρο σημερα,να μη σωσουν να ερθουν στη ΤΟΥΜΠΑ.ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙ ΑΜΝΩΝ.
  :thumbok:

bagos1

• Guest
« Reply #173 on: May 18, 2009, 11:42:30 »
Άκουσα χτες στο ράδιο μια ανταπόκριση έξω απο τα αποδυτήρια και ενώ μιλούσε ο παυλίδης ακουγότανε φωνές και μετά λέει ο παυλίδης ότι είναι ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που κράζει τους παίκτες, καλά δεν βρέθηκε κανείς εκεί να τον συνετήσει πόσο μαλάκας μπορεί να είναι όταν κάθετε έξω μόνος του για να κράξει τους παικτες.
τέλος να αναφερθώ σε ένα επισόδειο που έγινε όπου ένας κάτοικος της κατω τούμπας βγείκε στο μπαλκόνι και πανηγύριζε (αρειανός) με αποτέλεσμα 40 αγανακτισμένοι ΠΟΛΙΤΕΣ μπουκάρανε στην οικοδομή αφού σπάσανε την πόρτα κάτω και πάνω και απλα........του ζητήσανε τον λόγο...............

zan

• Guest
« Reply #174 on: May 18, 2009, 11:45:18 »
Eνας μαλακας που εκραζε και ενας μαλακας που εκανε ρεπορταζ 8)

makptol

• Guest
« Reply #175 on: May 18, 2009, 11:55:17 »

τι ωραια κυμα με σημαιες.......

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #176 on: May 18, 2009, 11:56:00 »
To σκουλίκι ήταν στην πολυκατοικία πάνω από την καφετέρια στην γωνία απέναντι από (ανάμεσα στην 7 και 6) το περίπτερο που έχει εκεί..Και δεν ήταν απλά προκλητικός,ήταν κάτι παραπάνω..

Στην 1 έμαθα ότι σηκώθηκε ένας να κράξει και τον μάζεψαν οι υπόλοιποι..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #177 on: May 18, 2009, 12:46:45 »
Δεν τα διάβασα τα χτεσινά τα ποστ, δεν μπήκα καν επειδή είχα πολλά νεύρα. Χτες κατά 90% χάθηκε και η δεύτερη θέση των πλέυ οφ. Πάμε τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση. Μόνο αν η αδιάφορη Λάρισα κόψει βαθμούς στο τυροκομείο από τον βάζελο θα έχουμε πιθανότητες για κάτι καλύτερο. Αλλά από τη στιγμή που παίζουμε νωρίτερα, κλάφτα Μπάμπη! Θα ξέρουν το αποτέλεσμα του αγώνα και θα έχουν την ευχέρεια να "διορθώσουν" οι βάζελοι την όποια πιθανή άβολη κατάσταση. Τελικά, μόνοι μας κλωτσήσαμε την καρδάρα με το γάλα. Αντίο λοιπόν Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος...

Για τα του ματς: Τεράστιος Βιερίνια, απίστευτη κλειστή ντρίμπλα, αλλά πολύ κακή σέντρα. Πολύ καλός ο Σορλέν, όπως και ο Χαλκιάς. Καλύτερος του γηπέδου για όσο έπαιξε ο Μπακαγιόκο.
Απάλευτοι οι μέχρι πρόσφατα καλύτεροι παίκτες μας: Μαλεζάς, Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο, Ίβιτς και Κοντρέρας. Η τραγωδία όμως ήταν άλλη μία ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, ο Ηλίας. Μοναδικό το ζεϊμπέκικό του στην μικρή περιοχή του ξεκωλιάρη χτες Σάχα, θα το θυμόμαστε για χρόνια.

Δεν μου πέφτει λόγος και ούτε θα διεκδικήσω ίχνος σοβαρότητας σε αντιπαράθεση με τον μεγάλο δάσκαλο Φερνάντο Σάντος, αλλά με τα λίγα που ξέρω όχι από ποδοσφαιρική εμπειρία (γιατί πέρα από αλάνες και πρωταθληματάκια της πλάκας δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο), αλλά χτες με φάνηκε πως έκανε το λάθος και υπέκυψε στους πανηγυρτζήδες της κερκίδας, που θέλουν να βλέπουν γκολ και θέαμα. Λογικά λοιπόν τον ήπιαμε, γιατί δεν έχουμε τους παίκτες για να παίξουμε τέτοιο ποδόσφαιρο με τέτοιο σύστημα (4-4-2, αλήθεια, πόσο πετυχημένος ήταν ο υπότιτλος του Ντιέγκο κάτω από τη φωτό του αλησμόνητου Ρολφ). Η χτεσινή μας ήττα και οι πολλές ευκαιρίες της άεκ είναι η μεγαλύτερη νίκη του προπονητή μας. Ήταν εξαιρετικά πιθανόν να κάνουν τόσα λάθη οι αμυντικοί μας, περισσότερα απ' ότι όλη την χρονιά, για τον απλούστατο λόγο ότι πιέστηκαν περισσότερο απ' ότι όλες τις άλλες φορές. Ο Σάντος φέτος προσάρμοσε το σύστημα στους παίκτες και όχι το αντίθετο όπως έλεγαν οι πάμπολοι άσχετοι κριτές του. Πάρε τώρα το 4-4-2 και το 0-1 δώρο. Γιατί δεν παίξαμε ποδόσφαιρο χτες. Παίξαμε μπάλα. Και ο Σάντος το ήξερε τι θα γινόταν. Γι' αυτό τον κατηγορώ. Αλλά τον διακαιολογώ γιατί έφαγε και κάτι μπουκάλια την προηγούμενη φορά που στάθηκε πάλι άτυχος. Οπότε, καλά ξηγήθηκες ρε Σάντε! Οι μαμελούκοι δεν αξίζουν Τσάμπιονς Λιγκ.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #178 on: May 18, 2009, 13:00:11 »
Κανένας Σάντος δε φταίει για το χθεσινό. Χθες ειλικρινά, άλλαξαν όλα τα πιστεύω μου, θύμωσα με τον εαυτό μου για την αγιοποίηση των περσινών μεταγραφών....Δε θα περάσω στο άλλο άκρο, ν αρχίζω να μιλάω για άχρηστους κ χωνιά, αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι τι να περιμενουμε απο τα επόμενα 2 ματς, όταν σε μια πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ, οι παίκτες μας αδυνατούνε να κερδίσουν τον Καραπιπεριμ πιπερί μ πιπερί Χετεμάι, τον Κουτρομάνο, τον Μαιστόροβιτς κ τον Γεωργέα.....
Ίσως κάνω και εγώ κακό στην ομάδα με το να θεοποιώ παίκτες μετά απο ομολογουμένως καλές εμφανίσεις, αλλά χθες μ' απογοήτευσαν στο έπακρο.....Για μένα δεν ξεχώρισε κανείς ιδιαίτερα, αν εξαιρέσω τον Μπακα κ τον Βερόν του α' ημιχρόνου, απορώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΛΙΝΟ ήταν κορυφαίος!!!!!Δεν είναι στα μπακ στη φάση του γκολ, φταίει κατά 60% κ φταίει βέβαια κ ο αγνώριστος Κοντρέρας, που όλοι τον πήρανε χαμπάρι κ στις γεμάτες σέντρες στην περιοχή τον βάζουνε 2 ανάμεσά του....Κ αυτός πηδάει βρίσκοντας αέρα....
Συγχαρητήρια στον Σάντος για το στήσιμο κ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΘΕΣ .....Μας επιβεβαίωσε οτι ΠΑΟΚ γίναμε απ' αυτόν κ απο κανέναν άλλον. Ούτε απο τίτλους, ούτε απο παίκτες....
Χθες ηττηθήκαμε κ αναστήσαμε άλλον έναν πεθαμένο κ ειλικρινά τέτοια στεναχώρια δεν αντέχεται.....
« Last Edit: May 18, 2009, 13:05:48 by CLUB LARISA »

GENTLESOS

• Guest
« Reply #179 on: May 18, 2009, 13:12:20 »
Κυριακή
Δες τι μέρα διάλεξαν για να μπω στο χειρουργείο.
4:15 τα ξημερώματα είναι ο αγώνας, ήρθε το φορείο να με πάρει στις 5 η ώρα και φωνάζω στην γυναίκα "Μην ξεχάσεις πήγαινε σπίτι να φέρεις το laptop και το wireless card" με βλέπει που φεύγω στον διάδρομο και γελάει.
Ανοίγω τα μάτια μου με το ζόρι είμαι στο recovery ρωτάω την νοσοκόμα τι ώρα είναι και μου λέει 9 (3,5 ώρες εγχείρηση στο χέρι) κάθομαι 1 ώρα ακόμα και 10 η ώρα με πάνε στον θάλαμο. Με κρατάνε ξύπνιο μέχρι 12 αλλά δεν αντέχω άλλο και ξανακοιμάμε. Δίνω εντολή στην γυναίκα να με ξυπνήσει στης 4, έχουμε αγώνα. Στις 4 με ξυπνάει η κυρά αλλά υποφέρω από τους πόνους, φωνάζω την νοσοκόμα και μου λέει να με χτυπήσει μορφίνη αλλά δεν δέχομαι θα με κάνει να κοιμηθώ, την ζητάω παυσίπονο ένα απλό παυσίπονο να απαλύνω τον πόνο.

Ο αγώνας ξεκίνησε τρόμε τον γκολ και εγώ κλαίω από τον πόνο η γυναίκα φωνάζει να κλείσω τον υπολογιστή και εγώ μαλώνω με την γυναίκα, δεν ξέρω τι πονάει πιο πολύ το χέρι ή η καρδιά; Στο ημίχρονο μπαίνω στο paokworld chat και βλέπω τον αδερφό τον Maestro πάω να τον πω τον πόνο μου αλλά γυρνάει και μου λέει "GENTLESOS γαμιέται ο Τοχούρογλου" τώρα θα μου πείτε αυτό που κολλάει αλλά είναι ένα από τα ξόρκια που κάναμε με τον αδερφό πριν πολλά χρόνια όταν ο μόνος τρόπος για εμάς του εξωτερικού να δούμε ΠΑΟΚ ήτανε βασικά να τον ακούσουμε από το μετρόπολης και για παρέα κάναμε και chat εδώ στο paokworld. Ξαφνικά ξανασχηματίστηκε το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και σκέφτηκα πάμε γερά για το δεύτερο ημίχρονο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ξαναγύρισα στο chat και λέω στον αδερφό μην μασάς ρε θα πάρουμε τρία διπλά ρε.

Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ΑΡΩΣΤΕΙΑ.

Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις