Δεν τα διάβασα τα χτεσινά τα ποστ, δεν μπήκα καν επειδή είχα πολλά νεύρα. Χτες κατά 90% χάθηκε και η δεύτερη θέση των πλέυ οφ. Πάμε τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε την τρίτη θέση. Μόνο αν η αδιάφορη Λάρισα κόψει βαθμούς στο τυροκομείο από τον βάζελο θα έχουμε πιθανότητες για κάτι καλύτερο. Αλλά από τη στιγμή που παίζουμε νωρίτερα, κλάφτα Μπάμπη! Θα ξέρουν το αποτέλεσμα του αγώνα και θα έχουν την ευχέρεια να "διορθώσουν" οι βάζελοι την όποια πιθανή άβολη κατάσταση. Τελικά, μόνοι μας κλωτσήσαμε την καρδάρα με το γάλα. Αντίο λοιπόν Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος...
Για τα του ματς: Τεράστιος Βιερίνια, απίστευτη κλειστή ντρίμπλα, αλλά πολύ κακή σέντρα. Πολύ καλός ο Σορλέν, όπως και ο Χαλκιάς. Καλύτερος του γηπέδου για όσο έπαιξε ο Μπακαγιόκο.
Απάλευτοι οι μέχρι πρόσφατα καλύτεροι παίκτες μας: Μαλεζάς, Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο, Ίβιτς και Κοντρέρας. Η τραγωδία όμως ήταν άλλη μία ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, ο Ηλίας. Μοναδικό το ζεϊμπέκικό του στην μικρή περιοχή του ξεκωλιάρη χτες Σάχα, θα το θυμόμαστε για χρόνια.
Δεν μου πέφτει λόγος και ούτε θα διεκδικήσω ίχνος σοβαρότητας σε αντιπαράθεση με τον μεγάλο δάσκαλο Φερνάντο Σάντος, αλλά με τα λίγα που ξέρω όχι από ποδοσφαιρική εμπειρία (γιατί πέρα από αλάνες και πρωταθληματάκια της πλάκας δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο), αλλά χτες με φάνηκε πως έκανε το λάθος και υπέκυψε στους πανηγυρτζήδες της κερκίδας, που θέλουν να βλέπουν γκολ και θέαμα. Λογικά λοιπόν τον ήπιαμε, γιατί δεν έχουμε τους παίκτες για να παίξουμε τέτοιο ποδόσφαιρο με τέτοιο σύστημα (4-4-2, αλήθεια, πόσο πετυχημένος ήταν ο υπότιτλος του Ντιέγκο κάτω από τη φωτό του αλησμόνητου Ρολφ). Η χτεσινή μας ήττα και οι πολλές ευκαιρίες της άεκ είναι η μεγαλύτερη νίκη του προπονητή μας. Ήταν εξαιρετικά πιθανόν να κάνουν τόσα λάθη οι αμυντικοί μας, περισσότερα απ' ότι όλη την χρονιά, για τον απλούστατο λόγο ότι πιέστηκαν περισσότερο απ' ότι όλες τις άλλες φορές. Ο Σάντος φέτος προσάρμοσε το σύστημα στους παίκτες και όχι το αντίθετο όπως έλεγαν οι πάμπολοι άσχετοι κριτές του. Πάρε τώρα το 4-4-2 και το 0-1 δώρο. Γιατί δεν παίξαμε ποδόσφαιρο χτες. Παίξαμε μπάλα. Και ο Σάντος το ήξερε τι θα γινόταν. Γι' αυτό τον κατηγορώ. Αλλά τον διακαιολογώ γιατί έφαγε και κάτι μπουκάλια την προηγούμενη φορά που στάθηκε πάλι άτυχος. Οπότε, καλά ξηγήθηκες ρε Σάντε! Οι μαμελούκοι δεν αξίζουν Τσάμπιονς Λιγκ.