περαστικά Gentlessos...
μόλις ξύπνησα! έφυγα από Θεσνίκη στις 12:30 και έφτασα κομμάτια στις 5:00 οδηγώντας υπό ακατάπαυστη βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του δρόμου και κομμάτια από τη φωνή και τη βροχή αλλά τι να κάνεις..ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ για τον ΠΑΟΚ.
ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που και χθές έδωσε ρεσιτάλ με την ποιότητα του! αυτό για ΟΣΑ έγιναν την τελευταί εβδομάδα για να μην είμαστε ΕΜΕΙΣ πρώτα άδικοι με τα αδέρφια μας! χθες από την παρέα μου στο γήπεδο 7/8 ταξίδεψαν το λιγότερο 180 χλμ για να δούνε ΠΑΟΚ!
με τέτοιο κόσμο δε θα φοβηθούμε τίποτα!
ας πάμε στα ποδοσφαιρικά:
Χθές δεν είμαστε τόσο καλοί όσο θα περιμέναμε όλοι! και όπως και να το δείς είτε με "τύχη" είτε χωρίς η κούλα πήρε το διπλό και εμείς μείναμε με τη γεύση που αφήνει η πίκρα του "άδικου" αποτελέσματος. Αποδείχτηκε ότι ο Σάντος ξέρει μερικά καντάρια μπάλλα περισσότερο από όλους μας και χθες ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ το επιχείρημα περί επιθετικού σχήματος στα ντέρμπυ ή δε ξέρω εγώ τι άλλο. Όλα για όσα τον κατηγορούσαν χθες αποδείχτηκαν ότι δεν έχουν βάση και αυτός ξέρει κάτι περισσότερο. Τα συστήματα δεν παίζουν μπάλα!
Αντίθετα οι παίκτες παίζουν και χθες για εμένα δεν υπήρχε διακριθείσας στο γήπεδο ίσως μόνο ο Σορλαν και ο Βιερίνια στις 2-3 τρίπλες του (εξαιρούνται οι σέντρες). Πολλά λάθοι και αδικαιολόγητο κομπλάρισμα από Κοντρέρας και περισσότερο Μαλεζά, κέντρικούς και Κονσεισάο. Για τον Μουσλίμοβιτς δεν νομίζω ότι έχω να πω τίποτα πλέον αλλά χθες η δικαιολογία του άγχους για εμένα έπαψε να ισχύει. Το μόνο CF που έπαιζε στο γήπεδο χθες δυστυχώς για εμάς έπαιζε για την ομάδα με τα κίτρινα και ξέρω ότι είναι σκληρό να το λέω αλλα αυτό πιστεύω.
Συμπερασματικά αν δεν βάλεις γκολ δεν κερδίζεις! εμείς δεν πατάμε περιοχή (εξαίρεση ο Βιερίνια), δεν σουτάρουμε αλλά προτιμούμε να δώσουμε τη μπάλα πάλι στο πλάι, τελειώματα το βασικο σου CF δεν έχει ΑΡΑ γιατί ακριβώς λέμε ότι η τύχη η μας στέρησε τη νίκη χθες?
Δε ξέρω αν είναι η οροφή μας αυτό ή όχι δεν ξέρω αν ξεκινώντας πάλι τους αφορισμούς ή τις ηρωποιήσεις ή τις γενικεύσεις θα γίνει κάτι, η ταμπακιέρα είναι:
ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 Χ στα ντέρμπυ εντός πέρναγες! βάλε και τις 2 κόκκινες της κούλας χθες...πήγαινες για διπλό στο ΟΑΚΑ. Ο παναθηναικός έξω πάλι θα παρέμενε το κομβικό ματς! Δε ξέρω τι θα γίνει στα 2 εκτός αλλά δεν με έχει πείσει η ομάδα ότι μπορει να πάρει 2 νίκες στο ΠΟΚ παίζοντας έτσι.
Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για το ότι έζησα φέτος, την πρώτη μέρα πάλι θα ανανεώσω το διαρκείας, στα @@ μου τα χλμ που έγραψα και ότι και να λέγεται ότι και να γράφεται δεν είμαστε αχάριστοι! ίσα ίσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την ομάδα που μετά από χρόνια στην απαξίωση με έκανε να ασχολούμαι πάλι με ευχαρίστηση κάθε μέρα με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η διοίκηση είδε τα λάθη μας (γιατί ΟλΟΙ κάναμε λάθη) και με την εμπειρία που και αυτή αποκόμισε από όλα αυτά θα κάνει βελτιωτικές κινήσεις και θα συνεχίσουμνε να κάνουμε ΑΛΜΑΤΑ όπως το φετινό. Η χρονιά είναι ΦΟΥΛ επιτυχημένη και πρέπει να στηρίξουμε τα επόμενα βήματα όλοι μαζί!!!