Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Δεν πειράζει αδέρφια. Από του χρόνου να πούμε τον Ζαγοράκη να πάρει παίκτες μπαλαρίνες, να τους κοπανάνε και να στείνουν και κώλο. Μπορεί να γάμησε (που άποψη μου είναι οτι εκεί δεν κρίθηκε το match) την ομάδα αλλά πάλι μόνο που βλέπω έναν τρελό στην ομάδα μου γουστάρω κάργα. Παρεπιπτόντως μέχρι εκείνο το σημείο αν θυμάμαι καλά έπαιζε μόνος του, με εξαίρεση τον zlatan που φάνηκε πολύ ανεβασμένος. Επίσης όπως είπαν μερικοί πιο πάνω, τέλειωσαν όλα από το πρώτο αγώνα?Αν ναι δεν πειράζει δώστε τα εισιτήριά σας σε άλλους που δεν αρχίζουν να κλαίνε από το 1ο άτυχο αποτέλεσμα.

peja_4

• Guest
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ
ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ: ΑΠΕΛΑΣΗ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ:

Offline tsag

• Αλλαγή
Εγώ προτείνω να κόψουμε την μίρλα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Δεν τελείωσαν τα play off, αντιθέτως μόλις ξεκίνησαν. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Μην πέφτετε σε αυτή τη λούμπα ρε γμτ. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για την 2η θέση. Μη δίνετε πατήματα στους εχθρούς της ομάδας μας. Μην ασχολείστε αυτή την στιγμή ούτε με τον Γκαρσία ούτε με τον Ζαγοράκη ούτε με τον Σάντος ούτε με κανεναν. Τυφλή στηριξη μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και μετά συζητάμε για το αποτέλεσμα. Μην αποπροσανατολίζετε την ομάδα λέμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
Τα κατάφερε η κουνέλα κ μας έκανε πουτάνα σε 90'!!!!!!!!Αστεία αντιμετώπιση και οπαδική διαχείριση ενός χαμένου ματς πριν κ μετά....
Το ΠΑΟΚτσάκι ο Βύντρα, έδειξε πόσο Παοκσάκι είναι αυτός κ ο κοντός κολητός του. Φάε μαλάκα εσύ που έδωσες και δίνεις την ψυχή σου για την ομάδα σου ΞΑΝΑ ΠΑΠΑ. Φάε παπά κ κλαψομούνιασε με τον Κάκο, με τον Ζαγοράκη, με τον Σάντος, με όποιον βρεις. Να ξαναγυρίσεις στο σκοτάδι κ να χαθεί η τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσυ ΑΠΟ ΣΕΝΑ , να αφήσεις τις ατέλειωτες βαλίτσες με ευρώ που περιμένουν την κουνέλα στην γωνιά να πάρει κεφάλι κ να πάθεις Ο,ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαίρεσαι που θα βγαίνεις 4ος, 5ος κ που κ που να κλέβεις κανα ψίχουλο με καμία νίκη στο 92' με φάουλ αλά Λέσεκ Πις κ μπακ τον Μαλιούφα......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ Κ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, τελικά ο καρκίνος που σε ποτίζουν τα ράδια της Σαλονίκης ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ χρόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου.Εκεί να σε κρατάνε χαμίνι, πρώτο στο χωριό να μην χαλάσει η μαρμίτα όσο γιγαντώνεσαι....Μίζερο, περίγελο, μαλακάκο....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
πεστα ρε tsag....
αφου ολοι υποστηριζουμε οτι εχουμε καλυτερη ομαδα απο τους υπολοιπους τρεις των play offs γιατι υπαρχει τετοια μιρλα?τιποτα δεν τελειωσε.

δεν μπορω να βρω τιποτα για να διαφωνησω μαζι σου αδερφε club ;)

Offline babis36

• Αλλαγή
Τα κατάφερε η κουνέλα κ μας έκανε πουτάνα σε 90'!!!!!!!!Αστεία αντιμετώπιση και οπαδική διαχείριση ενός χαμένου ματς πριν κ μετά....
Το ΠΑΟΚτσάκι ο Βύντρα, έδειξε πόσο Παοκσάκι είναι αυτός κ ο κοντός κολητός του. Φάε μαλάκα εσύ που έδωσες και δίνεις την ψυχή σου για την ομάδα σου ΞΑΝΑ ΠΑΠΑ. Φάε παπά κ κλαψομούνιασε με τον Κάκο, με τον Ζαγοράκη, με τον Σάντος, με όποιον βρεις. Να ξαναγυρίσεις στο σκοτάδι κ να χαθεί η τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσυ ΑΠΟ ΣΕΝΑ , να αφήσεις τις ατέλειωτες βαλίτσες με ευρώ που περιμένουν την κουνέλα στην γωνιά να πάρει κεφάλι κ να πάθεις Ο,ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, να χαίρεσαι που θα βγαίνεις 4ος, 5ος κ που κ που να κλέβεις κανα ψίχουλο με καμία νίκη στο 92' με φάουλ αλά Λέσεκ Πις κ μπακ τον Μαλιούφα......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ Κ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, τελικά ο καρκίνος που σε ποτίζουν τα ράδια της Σαλονίκης ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ χρόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου.Εκεί να σε κρατάνε χαμίνι, πρώτο στο χωριό να μην χαλάσει η μαρμίτα όσο γιγαντώνεσαι....Μίζερο, περίγελο, μαλακάκο....

ΓΡΑΦΕΙ Ο CLUB
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς το θέμα (βασικά επίσης...ποιο θέμα?) πήρε διαστάσεις και μιλάμε πλέον για παραιτήσεις Ζαγοράκη, για διώξιμο παικτών, για διώξιμο Σάντος κτλ κτλ...
και που κολλάνε τα ράδια και τα α-ράδια και που κολλάνε οι ανακοινώσεις. Πολύ μπλά μπλά και ουσία τιποτα μάγκες. Τόσο από μέρους μας όσο και από μέρους της ομάδας.
Δεν είναι μομφή σε κανένα αυτό αλλά αλλά βαρέθηκα κάθε φορά που ο Γκαρσία κάνει ΜΑΛΑΚΙΑ οι μισοί να απαγγέλουμε το Θούριο και οι άλλοι μισοί δημόσιο κατηγορητήριο σε υπόθεση δολοφονίας.
Βαρέθηκα να μιλάμε και να τσουβαλιάζουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί μισοί πέταξαν μπουκάλια και οι άλλοι μισοί πήγαν με άπλυτες μασχάλες στο γήπεδο και ενοχλούσαν τον διπλανό.
Βαρέθηκα να μιλάω για γκαγκάτση, για κοντό για ότι να ναι και να μη μιλάει κανείς για τα τυπικά μετά από ένα ματς ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ο Γκαρσία έκανε μαλακία ΟΣΟ και αν θέλετε μερικοί να μας πείσετε ότι είμαστε απλοί φλώροι που θέλουμε τη νικη...Αντικειμενικός σκοπός είναι η νίκη στο ποδόσφαιρο ΟΧΙ η νίκη σε διαγωνισμό τεστοστερόνης.

Ο κάκος (και ο κάθε διαιτητής) θα σε ΓΑΜΗΣΕΙ χωρίς σάλιο μόλις του δώσεις την ευκαιρία. Αν δε γουστάρεις τον τρόπο που σε σφυρίζουν ΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ στις οργανωμένες και θεσμοθετημένες συνελεύσεις και ΠΕΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ γιατι το μοντελάκι σας είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας και εμάς μας αδικεί (πχ λέω...) όχι να μπαίνεις στο παιχνίδι με τους κανόνες στους οποίους έχεις συμφωνήσει και μετά α όχι Sorry διαφωνώ τώρα...

Ο Σάντος είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για το ότι τα μάτια μας δεν πονάνε απο τον φετινό ΠΑΟΚ αλλά απεναντίας ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να κάνουμε 500χλμ, να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας για να παμε να τον δούμε και να νοιώθουθμε περήφανοι. Οι λιπόψυχοι και οι αγνώμονες ας γίνουν ρούλης.

Ο κόσμος θα αλλάξει όπως άλλαξε και η ομάδα ΑΛΛΑ ας μην τον κατηγορούμε εύκολα για όλα! κόσμος είμαι και εγώ ο μάλάκας που έδωσα ούτε και εγώ ξέρω ποσα λεφτά στον ΠΑΟΚ φέτος γιατί πιστεύω σε κάτι ρομαντικό, κόσμος είναι και ο αρχίδης που κάνει ντου στα τουρνικέ...Σε ποιον απευθύνεται η δυσαρέσκεια από μέρους της διοίκησης για να καταλάβω και εγώ

Τέλος δεν με ενδιαφέρει γιατί και πως χάσαμε χθες ή αν χάθηκε ο στόχος ή αν δεν χάθηκε...(εγώ πάλι ταξίδι Ευρώπη θα πάω). Δεν γουστάρω ο ζέλας με 30000 κόσμο στην Τούμπα να σε κερδίζει. ΤΕΛΟΣ θέλω νίκη σε ένα derby με δεδομένο (και εκ του αποτελέσματος) ότι είναι το 4ο ματς που ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ...ποτε δλδ θα διδαχθούμε (ΟΛΟΙ) κάτι? πότε? για μένα είναι η μεγαλύτερη αφερεγγυότητα αυτή τόσο από πλευράς κόσμου προς την ομάδα όσο και από πλευράς ομάδας προς τον κόσμο....

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
έχει ξημερώσει, χτες είχα μια άποψη δε θα την πω ακόμα και θα κάτσω να το σκεφτώ πριν μιλήσω.
αν κερδίζαμε θα είχατε γράψει 6 σελίδες από χτες η θα το παίζατε υπεράνω;

τα λέμε το απόγευμα αύριο. θέλω να ηρεμήσω πρώτα και συνηστώ

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΕΚ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΑΜΩ ΓΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ 0-1 ΣΤΟ 87' ΓΙΑ ΝΑ ΣΜΠΡΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΑΟΚ

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??????
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Αν και εχω να γραψω στο φορουμ αιωνες, προσθετω απλα την αποψη μου.

Θεωρω τραγικο το οτι φτασαμε να ξερναμε χολη στο προσωπο του Garcia. Σιγουρα παρασυρθηκε, ΣΩΣΤΑ αποβληθηκε και το δις,τρις η εξακις εξαμαρτειν τον παει γαντι. Ως εδω ομως. Ο Κακος ηταν σε αποστολη και με τον ενα η αλλο τροπο θα πηγαινε το παιχνιδι εκει που επρεπε. Χωρις ιδιαιτερη δυσκολια διαλεξε θυμα και ολα τ' αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες. Κανεις μα κανεις απο σας δε μπορει να με πεισει οτι αν δεν εβγαινε ο Garcia θα κερδιζαμε η θα παιρναμε εστω το βαθμο. Ο Κακος  και οι απο πισω του ομως (μεταφορικα και κυριολεκτικα αυτο, ξυρισμενη αδερφη..) ηταν σαφης.

Αν γινοταν ενα poll υπερ η κατα της παραμονης του Garcia εγω θα ψηφιζα να μεινει. Κοντευω τα 40 και εχω δει την πουτανα τη χαβουζα να με ρουφαει το αιμα αμετρητες φορες. Αμφιβαλλω αν στη ζωη μου ξαναδω πρωταθλημα ακομα κι αν ο Τεο μας φερει το Μεσσι. Για μενα ο Παμπλο βγαζει στο γηπεδο και τη δικη μου ψυχασθενεια,τους ριχνει τη ροχαλα που θα ηθελα να ριξω εγω στη μαπα τους. Αν καποιοι απο εσας πιστευουν οτι με την αποπομπη του θα αλλαξουμε επιπεδο, παει καλα. Time will tell, που λενε και οι ασπρουλιαρηδες.

Παρακληση οπως ηρεμησουμε γιατι πολλοι ξεφυγαν αποψε....

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100%%%%%..........ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Πραγματικα μας σιχαθηκα ρε σεις...

Ρε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...Που να αρχισεις που να τελειωσεις...

Κοκκινη στον γκαρσια, κατευθειαν ΚΡΕΜΑΣΜΑ...Δεν καταλαβαινετε οτι αυτο επιθυμουν ολοι οι αλλοθρησκοι?..Και το πετυχαν χτες..Μπουκαλια στον προπονητη....ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΒΛΑΧΕ-ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΑ?....Τι δουλεια εχετε ρε σεις πισω απο τον παγκο ρε στημενοι?...Ρε 2 μας εβγαλε και ακομα κομπλεξ?...Εκανε λαθη ο προπονητης και εσεις απο πισω εκει στη γωνια?...

Μιζεροι ειστε εσεις ρε οπαδοι-ντερμπακυδες-ραδιοφωνατζηδες..Εκει στη Σαλονικη...Εβαλα λιγο να ακουσω μετα στα ραδια τις αποψεις οπως γυρνουσα απο το ματς και ξερασα απο τη μιζερια σας...Απο τη νοοτροπια του χωριου σας...Γιατι νοοτροπια χωριου εχετε στη Σαλονικα..Οσο και να με ποναει αυτο ουτε πρωτευουσιανος το παιζω απο επαρχια ειμαι.. Πραγματικα χαιρομαι που ειμαι μελος του paokworld και διαβαζω τοσο προχωρημενες αποψεις απο αδερφους εδω μεσα...

Αυτοι που βγαινουνε στα ραδια ειναι οι ιδιοι που θα φανε γκαρσια-ιβιτς-ζαγορακη-σαντος και οι ιδιοι που αν χτες η κεφαλια του ιβιτς γινοτανε γκολ η το τετ α τετ του μουσλι και νικουσαμε με 10 παιχτες θα πανηγυριζανε σαν κλασικοι ντερμπακυδες...

Lennon_ αδερφε ετσι ακριβως νιωθω και εγω...Πυροβοληστε ρε τον παμπλο....Πεταξτε μπουκαλια στον σαντος...Αυριο κραξτε και τον ζαγορακη...

ΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ...ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ..ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ 10000 ΑΓΝΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΣΑΣ...

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ 10000 ΑΓΝΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΣΑΣ..."

ετσι ειναι ρε iron ΕΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ?
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο 20ΑΡΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ? ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΖΩ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑ " ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΡΒΞΙΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΞΗ ΚΛΠ." ΡΕ ΒΛΑΧΟΠΑΟΚΤΣΗ
ΨΕΥΤΟΑΜΓΚΑ ΤΟ ΕΝ ΑΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ......ΓΑΩ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ.....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να παιρνουν τοσο μεγαλες διαστασεις τα λεγομενα καποιων σε ραδιοφωνα της πολης.
Μου φαινεται αδιανοητο οταν η πραγματικη στηριξη και σταση του κοσμου φαινεται στο γηπεδο και μονο σε αυτο(οπου χθες παρα την μεγαλη απογοητευση ο κοσμος χειροκροτησε στο τελος την ομαδα)
Χθες ημουν για πρωτη φορα φετος στην 5 και παραδοξως δεν ακουσα τιποτα για σαντος!!
Αν ειναι 2 αυτοι που δημιουργησαν προβλημα ε τοτε επρεπε να τους βγαλουν σηκωτους απο την τουμπα.Ζαγορ αγορι μου ελα στο επομενο ματς στην 4 μην  πας στην πιο μιζερη θυρα ολων των εποχων.

ΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ...ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ..ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ 10000 ΑΓΝΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΣΑΣ...

Τα ειπες ολα αδερφε...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Το παιχνίδι είναι ομαδικό, δηλαδή παίζει μια ομάδα. Μια ομάδα είναι ένα σύνολο. Δεν είναι ένας. Όταν κερδίζει η ομάδα, κερδίζουν όλοι. Όλοι έβαλαν το χεράκι τους για να κερδίσει. Όταν χάνει η ομάδα, χάνουν όλοι. Όλοι έβαλαν το "χεράκι" τους για να χάσει.
Ένας πρόλογος για ορισμένους "ηθικούς" και "fairplayιστες".

Υ.Γ: Με λαό στο οακα να πάρουμε διπλό.
ΑΡχίΔια

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΠΑΟΚ ΕΣΥ - ΕΣΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!
αυτη ειναι η γνωμη μου για το ματς χθες και για τα επομενα που ερχονται...
κ ας κοιταχτουμε καλα στον καθρεφτη κ οχι να λεμε "εεε, θα δουμε τι θα κανουμε με λαρισα και μετα θα αποφασισουμε αν θα παμε με αεκ"
αυτη ειναι νοοτροπια οπαδων αλλων ομαδων κ οχι του ΠΑΟΚ!

Thrakieros

• Guest
Πραγματικα μας σιχαθηκα ρε σεις...

Ρε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...Που να αρχισεις που να τελειωσεις...

Κοκκινη στον γκαρσια, κατευθειαν ΚΡΕΜΑΣΜΑ...Δεν καταλαβαινετε οτι αυτο επιθυμουν ολοι οι αλλοθρησκοι?..Και το πετυχαν χτες..Μπουκαλια στον προπονητη....ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΒΛΑΧΕ-ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΑ?....Τι δουλεια εχετε ρε σεις πισω απο τον παγκο ρε στημενοι?...Ρε 2 μας εβγαλε και ακομα κομπλεξ?...Εκανε λαθη ο προπονητης και εσεις απο πισω εκει στη γωνια?...

Μιζεροι ειστε εσεις ρε οπαδοι-ντερμπακυδες-ραδιοφωνατζηδες..Εκει στη Σαλονικη...Εβαλα λιγο να ακουσω μετα στα ραδια τις αποψεις οπως γυρνουσα απο το ματς και ξερασα απο τη μιζερια σας...Απο τη νοοτροπια του χωριου σας...Γιατι νοοτροπια χωριου εχετε στη Σαλονικα..Οσο και να με ποναει αυτο ουτε πρωτευουσιανος το παιζω απο επαρχια ειμαι.. Πραγματικα χαιρομαι που ειμαι μελος του paokworld και διαβαζω τοσο προχωρημενες αποψεις απο αδερφους εδω μεσα...

Αυτοι που βγαινουνε στα ραδια ειναι οι ιδιοι που θα φανε γκαρσια-ιβιτς-ζαγορακη-σαντος και οι ιδιοι που αν χτες η κεφαλια του ιβιτς γινοτανε γκολ η το τετ α τετ του μουσλι και νικουσαμε με 10 παιχτες θα πανηγυριζανε σαν κλασικοι ντερμπακυδες...

Lennon_ αδερφε ετσι ακριβως νιωθω και εγω...Πυροβοληστε ρε τον παμπλο....Πεταξτε μπουκαλια στον σαντος...Αυριο κραξτε και τον ζαγορακη...

συμφωνω απολυτος...

και οσο για το εαν θα βγουμε η δεν θα βγουμε CL η uefa  η δεν ξερω και γω τι στα @@ μας ρε μαγκες...Η μεταβαση απο μια ομαδα μπουρδελο σε μοντελο δεν γινετε σε μια βραδια.
οποιος ειναι στην ομαδα του ΠΑΟΚ ητε απο το ποστο του προπονητη ητε του παικτη ητε προεδρου ητε φροντιστη εχει την στιριξη ολων μας.ενας μπαγλαμας φραπεδοχαρουμενος που πεταει μπουκαλια δεν μπορει να εκφρασει
τον λαο του ΠΑΟΚ μας
« Last Edit: May 11, 2009, 12:13:28 by Thrakieros »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Το παιχνίδι είναι ομαδικό, δηλαδή παίζει μια ομάδα. Μια ομάδα είναι ένα σύνολο. Δεν είναι ένας. Όταν κερδίζει η ομάδα, κερδίζουν όλοι. Όλοι έβαλαν το χεράκι τους για να κερδίσει. Όταν χάνει η ομάδα, χάνουν όλοι. Όλοι έβαλαν το "χεράκι" τους για να χάσει.

η φαση που κοιτανε τον καραγκουνη ειναι ολα τα λεφτα, τσιμουδια γι αυτους ομως

ο αλλος φτανει στο 1 μετρο απο τον τερμα και δεν σουταρει, και τουμπεκι ολοι

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
κ οχι να λεμε "εεε, θα δουμε τι θα κανουμε με λαρισα και μετα θα αποφασισουμε αν θα παμε με αεκ"
μαρακι αυτοι που το λενε αυτο πραγματικα να μην σωσουν και ξαναπατησουν στην ΤΟΥΜΠΑ...οχι μονο με την αεκ αλλα ποτε ξανα...δεν τους χρειαζομαστε.
και επειδη στην ζωη μου με ακολουθει η φραση:<<ο καθενας στην ζωη παιρνει αυτο που του αξιζει>> ,γι'αυτο ακριβως τον λογο ο ΠΑΟΚ δεν θα καταφερει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ οσο συνεχιζει να υπαρχει αυτη η αρρωστημενη νοοτροπια μεγαλης μερους του λαου μας...

DimNaoussa

• Guest
ΣΤΑ @@ μου η κοκκινι στα @@ μου και ολα..εγω ξερω οτι χθες ο ΠΑΟΚ δεν επαιξε μπαλα..το ματς ηταν τερμα βαρετο και αργο..

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
χτες είχε καμια 40.000 χιλιάδες στο γήπεδο...στέκεστε τώρα στον έναν που πέταξε το μπουκάλι?αυτό είναι το θέμα?ο ένας?και γω χτες όπως πολλοί στράβωσα με santos και πως διαχειρίστηκε το mats.apo την αρχή μέχρι το τέλος(έτσι "κιαλιος" χάσαμε δεν έχει νόημα να λέμε τίποτα)..

αλλα δεν έβρισα δεν πέταξα όπως και χιλιάδες άλλοι μέσα στο γήπεδο.και χειροκροτήσαμε χτες στο τέλος..και στον χαλκιά και στους παίχτες που πήγαν προς το πέταλο στο τέλος.δεν νομίζω ότι την τούμπα την χαλάει αυτός ο ένας που πέταξε μπουκάλι χτες..

ps:τελικά τι έγινε με τις 22.000 σημαίες που θα μοίραζαν? :P
ps2: δυστυχώς η ομάδα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ δεν έπεισε ρε gmt...σε ένα mats που είχε 15 μέρες να ksekourastei.se ένα mats που όλοι θα θέλαμε να μην δώσει δικαίωμα στον αντίπαλο να σκεφτεί k μονο ότι μπορεί να πάρει έστω και την ισοπαλία.δεν υπirxe καθαρό μυαλό..... σε ένα τόσο κρίσιμο mats.are pablo...κρίμα...δεν γαμιεται...

κάποιος ανέφερε παραπάνω ότι "άμα ρε φιλε πας σε ένα 5x5 και σε χτυπήσει ένας με σκαριά τι θα κανεις?καλά έκανε ο pablo!"έλα χριστέ και παναγια.. 
« Last Edit: May 11, 2009, 12:26:01 by PanicTaZ »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline dave

• Αλλαγή

η φαση που κοιτανε τον καραγκουνη ειναι ολα τα λεφτα, τσιμουδια γι αυτους ομως

ο αλλος φτανει στο 1 μετρο απο τον τερμα και δεν σουταρει, και τουμπεκι ολοι

δεν ειναι θεμα νταη και φλωρου...ειναι θεμα αμυντικου χαφ και 10ριου που παιζει αμυντικο χαφ, ετσι απλα...χωρις μομφη για το προπονητη φυσικα...