Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
πολυ φοβαμαι μην τελειωσουν τα πλαυ οφ πριν καν αρχισουν. προσοχη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

senag2

• Guest
μηπως ησουνα απο αυτους που βριζουνε τον σερτζιο οταν πεφτει? ή το χειροκροτεις?και γιατι να μου φταιει αοκλεισιτκα ο γκαρσια και οχι κανεις αλλος?και γιατι πρεπει ρε φιλε να φταιει αποκλεισιτκα καποιος αν δεν κερδιζεις? γιατι πρεπει να ξεσπασεις καπου σωνει και καλα?

αν αυτο καταλαβες καλα κανεις.αλλα γραφω. δεν νομιζω να σου ειπα κατι προσωπικα

Δεν παίρνω τίποτα προσωπικά. Απλά συζητάμε. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσης που να μην αγανάκτησε με τον τρόπο που χάσαμε. Να μην παίζαμε καλά και να χάναμε με 0-3 όπως στο ΟΑΚΑ δε θα με πείραζε τόσο. Απλά νιώθω ότι ο Γκαρσία με την συμπεριφορά του στέρησε μια σημαντική νίκη απο την ομάδα, που έστω και με μισό γκόλ θα κέρδιζε σήμερα φάνηκε απο το 1' λεπτό. Δεν χάθηκε τίποτα, απο τον πάτο ανεβήκαμε στην κορυφή και το τρένο δεν γυρίζει πίσω, θα έρθει και το CL κάποια στιγμή που θα πάει. Αλλά τέτοιοι παίκτες θα πρέπει να απομακρύνονται απο την ομάδα, είναι η προσωπική μου άποψη, γιαυτό και τα έβαλα με τον Γκαρσία που στην τελική κανένας δεν είναι πάνω απο την ομάδα.

Offline bane

• Αλλαγή
ετσι συμφωνω φιλε. αλλα στην συζητηση επανω λω και εγω οτι δεν φταιει μονο αυτος. φταει και αυτος αλλα οχι μονο αυτος. οπως φταιει και ο κακος οπως και ο βιτς με την κεφαλια η με το περπατημα στον καραγκουνη. και αλλα πολλα. απλα δεν θελω να ψαχνω το μαυρο προβατο. στοχοποιειται ευκολα πλαον ο γκαρσια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

rounos

• Guest
Δεν τελειωσε τιποτα ακομα.Αλλα 5 ματς εχει.Αυτη η ομαδα,αυτοι οι παικτες,ο προπονητης μας εχουν "ταπωσει" πολλες φορες φετος,δεν βλεπω γιατι να μη το ξανακανουνε.Δε χαθηκε η 2η θεση,ολα παιζονται.Το μονο που μενει ιδιο τοσα χρονια και δεν αλλαζει και ουτε προκειται να αλλαξει,ειναι τα κονε του ποκ και τα επικοινωνιακα τους παιχνιδακια -δηλωσεις πριν τα ματς,πρωτοσελιδα των φυλλαδων τους κλπ-,αλλα αυτα τα ξερουμε.Και παλι τα τρωμε ομως.

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει τέτοια κατάντια στο λαό μας που ΠΑΟΚτσήδες βρίζουν τόσο χυδαία παίχτη μας. Κι από πάνω δεν βγάζουν κιχ για το κοράκι που άφησε τους φλώρους με 11. Ο άλλος έγραψε δέκα posts για να σκυλοβρίσει τον Γκαρσία.  :tikitaka: Τι να πεις...

Φέρτε ρε τον καραγκούνη στον ΠΑΟΚ που παίζει "έξυπνα". Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεε! Αν ο Γκαρσία έπαιζε στο βάζελο ή στον γαύρο δεν θα είχε ούτε κίτρινη και θα τον είχαν θεό. Κι αν η μαϊμού ο καραγκούνης έπαιζε σε μας (φτου φτου φτου) θα είχε δύο κίτρινες για θέατρο στο ημίχρονο κάθε αγώνα. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεε! Αν ο Μουσλίμοβιτς έπαιζε με τον γαύρο θα είχε 25 γκολ. Γιατί δεν θα τον έκοβαν καμία φάση. Αν σε μας έπαιζε ο ντιόγο (φτου φτου φτου) θα είχε δύο κίτρινες για θέατρο στο ημίχρονο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα που απέδειξε περίτρανα πως είναι μια κλάση πάνω από τους λαγούς. Ακόμη και με δέκα παίχτες. Δεν τελείωσε τίποτα. Θα πάμε να νικήσουμε εκεί μέσα. Αλλά πρώτα τα τυριά.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο Γκαρσία, αλλά τώρα που είδα πάλι τις φάσεις ήταν και ο Κάκος τραγικός. Αν παίζαμε 10 εναντίον 10 θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα.

Αλλά, Κάκο, να κάθεσαι στα παραλιακά club και να πίνεις σέικερ το βράδυ πριν τον αγώνα ξέρεις ε;
Να λες ότι ο Τάσος Κάκος δε βλέπει χρώματα φανέλας αλλά 22 ποδοσφαιριστές ξέρεις ε;
Να χουφτώνεις τις σερβιτόρες ξέρεις ε;
Λαμόγιο ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Melb4

• Guest
δεν έχουμε "έξυπνη" ομάδα. Όταν ο σιμάο χτύπησε τον garcia ο garcia έπρεπε να πέσει άμεσος και οι παίκτες μας μαζικά να τρέξουν προς τον διαιτητή ζητώντας κόκκινη στον σιμάο.

tilemachos

• Guest
γεια σας παιδια. δεν νομιζω να ειναι το σωστο μερος εδω για να το πω, αλλα δεν ξερω και που αλλου να το γραψω, οποτε συγχωρεστε με αν κανω καταχρηση του post.

χθες το βραδυ μετα τον αγωνα με το βαζελο καποιοι γνωστοι απο εδεσσα μπερδευτηκαν στην επιστροφη και περασανε απο χαριλαου για να βγουνε περιφερειακο και να πανε στο σπιτι τους. εκει λοιπον στη σκουληκοφωλια 50 με 60 περιπου ερπετα τους σταματησαν το αυτοκινητο, τους βγαλανε εξω με το ζορι και τους ξυλοφορτωσανε αγρια.

οι εδεσσαιοι ητανε 3 ενηλικες και ανηλικο αγορακι. το παιδι φορουσε μια στολη του ΠΑΟΚ. λογικο για καποιους. ε, για αυτα τα βδεληγματα το παιδι εκανε το λαθος της ζωης του, που φορουσε περιβολη της αγαπημενης ομαδας του και πηγε συνοδευομενο στο γηπεδο. σαν αλλος εγκληματιας λοιπον ο πιτσιρικας αυτος υποχρεωθηκε στη χειροτερη ταπεινωση της ανθρωπινης αξιοπρεπειας.

αφου εβλεπε τους συνοδους του να τρωνε το ξυλο της αρκουδας, αφου τιμωρηθηκε κι αυτο με γροθιες και κλωτσιες, τι αλλο εμενε? μα πολυ φυσικα να το ξεβρακωσουν στη μεση του δρομου και να του παρουν ολα τα ρουχα του, επειδη αυτα φερανε τα διακριτικα του ΠΑΟΚ. βιασανε δηλαδη την ψυχη ενος 14χρονου, γιατι ηταν φιλος μιας αλλης ομαδας αυτων των αρρωστων, πουτανας γιων που πετυχε στο δρομο. τη μερα δηλαδη της γιορτης της μητερας αυτο εμελλε να ειναι το δωρο της μανας αυτου του παιδιου που φυλαγαν καποιοι για αυτην.

αν παρει κατι το αυτι σας δωστε τους στεγνα, γιατι μπορει να τυχει στα παιδια, ανηψια, βαφτιστηρια ολων μας, που με δικη μας ευθυνη παιρνουμε στο γηπεδο μαζι μας. ισως να ειναι οι ιδιοι αρρωστοι ανθρωποι, που καψανε το κακομοιρο σκυλακι, επειδη ητανε ασπρομαυρο. τετοια μιασματα πρεπει να τιμωρουνται παραδειγματικα κι οχι να σφυριζουμε αδιαφορα.

διαδωστε το

takola

• Guest
Ο Κάκος δεν είδε την σκαριά του Σιμάο, αλλά είδε την αντίδραση του Γκαρσία στον Σιμάο και δεν σφύριξε για να δώσει κίτρινη ή κόκκινη στον Γκαρσία. Άφησε το παιχνίδι και σφύριξε φάουλ στην φάση με τον Κονσεισάο.

Ο Κάκος δίνει κόκκινη στον Γκαρσία επειδή είναι προκατελημμένος μαζί του και επειδή έχασε τον έλεγχο μετά την συμπλοκή. Επαναλαμβάνω ότι στο video φαίνεται ότι βλέπει τι κάνει ο Γκαρσία στον Σιμάο μετά την σκαριά και δεν σφυρίζει τίποτα. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα για τον βάζελο για να αφήσει την φάση να εξελιχθεί.

Ο στόχος του διατητή είναι να προλαμβάνει κα να σβήνει τη φωτιά. Εδώ ο Κάκος πιάστηκε κοιμώμενος και προσπάθησε να τα μπαλώσει με τις κίτρινες και την κόκκινη στον δακτυλοδεικτούμενο Γκαρσία.

Η αντίδραση του Γκαρσία είναι δικαιολογημένη γιατί αδικείτε στη φάση με κόκκινη!!! και επειδή θεωρεί και όντως έτσι είναι ότι ο Κάκος είναι προκατελλημένος μαζί του.

Οι αντιδράσεις του Γκαρσία μετά την κόκκινη είναι υπερβολικές λόγω του χαρακτήρα του και της αδικίας που νιώθει, αλλά δεν φταίει αυτός για την κόκκινη και την ήττα.

ΠΑΟΚΑΡΑ με τσαμπουκά, ενότητα και δουλειά, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση στα play-offs

Σωστός είσαι αδελφέ, έτσι το είδα κι εγώ. Νομίζω όμως ότι ο Κάκος ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε. Λειτούργησε σε αγαστή συνεργασία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού...

takola

apostolos

• Guest

Συγχαρητήρια στην ομάδα που απέδειξε περίτρανα πως είναι μια κλάση πάνω από τους λαγούς. Ακόμη και με δέκα παίχτες. Δεν τελείωσε τίποτα. Θα πάμε να νικήσουμε εκεί μέσα. Αλλά πρώτα τα τυριά.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Αν και εχω να γραψω στο φορουμ αιωνες, προσθετω απλα την αποψη μου.

Θεωρω τραγικο το οτι φτασαμε να ξερναμε χολη στο προσωπο του Garcia. Σιγουρα παρασυρθηκε, ΣΩΣΤΑ αποβληθηκε και το δις,τρις η εξακις εξαμαρτειν τον παει γαντι. Ως εδω ομως. Ο Κακος ηταν σε αποστολη και με τον ενα η αλλο τροπο θα πηγαινε το παιχνιδι εκει που επρεπε. Χωρις ιδιαιτερη δυσκολια διαλεξε θυμα και ολα τ' αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες. Κανεις μα κανεις απο σας δε μπορει να με πεισει οτι αν δεν εβγαινε ο Garcia θα κερδιζαμε η θα παιρναμε εστω το βαθμο. Ο Κακος  και οι απο πισω του ομως (μεταφορικα και κυριολεκτικα αυτο, ξυρισμενη αδερφη..) ηταν σαφης.

Αν γινοταν ενα poll υπερ η κατα της παραμονης του Garcia εγω θα ψηφιζα να μεινει. Κοντευω τα 40 και εχω δει την πουτανα τη χαβουζα να με ρουφαει το αιμα αμετρητες φορες. Αμφιβαλλω αν στη ζωη μου ξαναδω πρωταθλημα ακομα κι αν ο Τεο μας φερει το Μεσσι. Για μενα ο Παμπλο βγαζει στο γηπεδο και τη δικη μου ψυχασθενεια,τους ριχνει τη ροχαλα που θα ηθελα να ριξω εγω στη μαπα τους. Αν καποιοι απο εσας πιστευουν οτι με την αποπομπη του θα αλλαξουμε επιπεδο, παει καλα. Time will tell, που λενε και οι ασπρουλιαρηδες.

Παρακληση οπως ηρεμησουμε γιατι πολλοι ξεφυγαν αποψε....

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το καλυτερο που εχετε να κανετε μερικοι εδω μεσα-εφοσον δεν μπορειτε να ελεγξετε τα νευρα σας-ειναι να μην γραφετε στο φορουμ αμεσως μετα τα ματς....αυτο κανω κι εγω....
κι επειδη ακομη δεν εχω ηρεμησει δεν θα γραψω τιποτα...οταν και αν ηρεμησω θα γραψω την γνωμη μου για τον χθεσινο αγωνα...

Offline Suicidal

• Βασικός
Μερικοί από σας με θυμίζουν τους γνωστούς άγνωστους από τα topic του ΑΣ και των εκλογών......
μονο ΕΤΣΙ σκάτε μύτη...... 

σιχάθηκα να κάνω edit, από την σελίδα 7 και μετά δεν σας άντεξα άλλο! είστε για κλάματα ορισμένοι!
Που με ξεφυτρώσατε τώρα απότομα όλοι ! Άλλο η κριτική και άλλο το ωμό βρίσιμο !
Έχει χάρη που χτες βραδυ δεν ήμουνα online, μερικοί ούτε του χρόνου δεν θα ξαναπατούσατε εδώ μέσα.....

Ξανατονίζω , ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΩΜΟ ΒΡΙΣΙΜΟ !
Ξεφτιλισμένοι μερικοί μερικοί.....
ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ ΡΕ, ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΚ ! ! ! ! !

ΠΑΟΚ ! ΓΑΜΩ ΤΑ CL ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ UEFA ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ INTERTOTO ΣΑΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ !
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ !

ΣΤΟ ΔΙΑΠΑΣΟΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
η ομαδα ειναι καλη αλλα τραγικα αργη με συνεπεια να μην μπορει να κανει σοβαρη φαση απεναντι σε μια καλη ομαδα.φαινοταν οτι το εχουμε το ματς (ειδικα 11 εναντιον 11) αλλα το ειδαμε το εργο κι αλλες φορες φετος.πιεζουν ολοι κι αμα γινει κανα λαθος εχει ο θεος.αν δε γινει παμε σε 0-0 στην τουμπα ή σε ηττα στο ποκ.αν αξιζει η ομαδα να βγει δευτερη δεν εχει παρα να το αποδειξει μεσα στο οακα.

ο γκαρσια ναι ειναι σταμπαρισμενος.ναι εφαγε σκαρια πιο πριν.αλλα οι αντιδρασεις του ειναι βλακωδεις.ας συγκρατηθει λιγο.δεν του περναει απο το μυαλο οτι παλευουμε για να βγουμε CL?τρωει την προβολη και αρχιζει και κανει ατσαλες κινησεις πανω στο σιμαο,μπλεκει τα ποδια του,μπερδευεται.ας κολλησει τη μουρη του στη μαπα του αλλου οπως ο μουσλιμοβιτς και τελειωνει το πανηγυρι.και μεχρι τοτε ειναι μακραν ο καλυτερος παιχτης του γηπεδου..κριμα.

Για τα δεινα της προσωπολατρειας τα εχουμε ξαναπει παλιοτερα..βγηκαν γουστα με τον παμπλο αλλα οχι και πανό στο έτσι..
Ας μην ψαχνουμε με το ζορι ηρωες.οποιος αξιζει το δειχνει με το καιρο και οχι σε ενα μηνακο.κι οσον αφορα την κριση του κοσμου,προφανως και δεν ευθυνεται ο παικτης.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Μα εγώ μ΄ ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ' τις λύπες θα πετάξω.
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,
θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.

- - - -
στα @@ μου σας γραφω βαζελοι
να πατε να γαμηθείτε. ειναι το μονο που αξιζετε να κανετε.
στα @@ μου σας γραφω

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτοι που ηρθανε στο γηπεδο για να δουνε εναν αγωνα ενω ολη την χρονια βοσκανε προβατα κανανε και παλι το θαυμα τους.Ανθρωποι μπροστα μου σε θεσεις διαρκειας άλλων, ασχετοι με το αθλημα βριζανε τον Σαντος  οταν η ομαδα εμεινε με δεκα παικτες χωρις καμια λογικη. Βριζανε παικτες (οπως τον Μουσλι) γιατι δεν παιρνανε χαμπαρι οτι οταν εισαι offside δεν κυνηγας την μπαλα. Αλλα και χιλιαδες τζαμπατζηδες με κανανε μια ακομα φορα να αισθανθω μαλακας.
Μεσα σε ολα αυτα ηρθε και η κουταμαρα του Γκαρσια.Κουταμαρα ηταν Paokcure και ημουνα εντελως μπροστα στην φαση, συνεβη 30 μετρα απο εμενα. Το εκανε εξοφθαλμα, μπροστα στον Κακο, εκτος φασης, με προφανη σκοπο να χτυπησει. Πολυ χειροτερο χτυπημα για μενα τον επαιρνε να το κανει σε τετοια Τουμπα εντος φασης και καλα σε μια διεκδικηση και το πολυ να επαιρνε κιτρινη. Οχι ομως με τον τροπο που ενηργησε.Ναι επρεπε να αποβληθει και ο Σιμαο χαιρω πολυ, αλλα στο τελος τελος στον καπιταλισμο ζουμε money rules και για αυτο πρεπει να ειμαστε εμεις σαν πιο φτωχοι πιο προσεχτικοι και πιο εξυπνοι.Πιο θρασεις ναι αλλα και πιο εξυπνοι. Ο Παπλο οπως ειπες cure αν επαιζε στον βαζελο η στον gay δεν θα ειχε ουτε κιτρινες.Σωστα συμφωνω για αυτο του λες αγορι καλο βαρα τουλαχιστον εντος φασης και οχι μπουνιες στο στομαχι (οπως με gay) αλλα κανενα κλωτσιδι και καλα εντος φασης.Στο τελος τελος μισο μιριο παιρνεις το οποιο το βγαζει η ομαδα με το αιμα των οπαδων της θα φας αδικα και περισσοτερες κλωτσιες απο τα καλομαθημενα μπασταρδα αλλα πρεπει να βγουμε δευτεροι μπας και κανουμε το οικονομικο αλμα.Ο λαος του ΠΑΟΚ δεν μπορει να ειναι ο μονος αιμοδοτης.Δεν θα αντεξει ρε αδερφε χρειαζομαστε και αλλες πηγες χρηματοδοτησης.Αυτες με την συμπεριφορα του μας τις κοβει.
Να τελειωσω με την αποδοση καποιων παικτων που εχθες με στεναχωρησαν (και με την χαμηλη αξιοπιστια ενος απλου οπαδου και τιποτα αλλο).
Κονσεισαο: Κακός στην τελικη πασα χαθηκε εκει που τον ηθελε η ομαδα ηγετη. Δεν ξερω αν θα μεινει του χρονου αλλα ελπιζω να δεχθει και τον χρονο που θα του διαμηνυσει η διοικηση οτι δικαιούται στους αγωνες γιατι για 90 λεπτα δεν ειναι.
Σναουτσερ: Στο πρωτο ημιχρονο με τον Σερτζιο να μην μαρκαρει βεβαια απο την πλευρα του το παλικαρι πιέστηκε παρα πολυ και ηταν επιρεπης σε λαθη.Ακομα και στην φαση του Σιμαο νομιζω (και διορθωστε με αν κανω λαθος) οτι δεν καθαρισε την φαση ο ιδιος νωριτερα.
Μαλεζας: Η γλωσσα του Κοντρερας ξερει Στελιο μου ποσες πιθαμες βγηκε για να καλυψει αργες επιστροφες αλλα και αργες εξοδους στην μπαλα.
Μουσλι: Αγόρι μου καλο δεν καταλαβαινω παιρνεις την μπαλα κανεις εκεινο το υπεροχο ντου φτανεις στην μικρη περιοχη τραβα ενα σουτ κι ας παει αραουτ οπως του Σναουτσερ.Δεν επιτρεπετε σεντερ φορ της κλασης σου να μην σουταρει για το τιποτα.

Τελος να κλεισω με μια γενικοτερη αισθηση. Ο βαζελος ναι ειναι μπουρδελο, ναι ειναι κολομαδα αλλα ποιοτικους παικτες εχει.Δεν ειναι ξανθη, ρουλης, αελ γιαννενα ή δεν ξερω εγω τι αλλο.Σε πιεση αυτοι οι παικτες που εχει αντεχουν παραπανω και εχουν καποιοι πολυ καλη τεχνικη. Στο τελος αλλο budget 30 μυρια αλλο 5. Ναι πεταξαν τα 15 αλλα τα αλλα 15 εχουν καποια αξια. Σε αυτο το budget  να προσθεσετε και αυτο της περσυνής χρονιας και παει λεγοντας.Παντα εστω και στα πεταμενα χρηματα κατι μενει. Μενουν καποιοι ποιοτικοτεροι παικτες που σε τετοια ματς οποιος εχει δει ματς με τον ρουλη π.χ. και οποιος ειδε ματς με τον βαζελο καταλαβαινει.
Συμπερασμα: ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

ive4

• Guest
1. Μπήκα στο ίδιο φόρουμ που πριν 3-4 μήνες ο Γκαρσία αποθεωνόταν για πολύ πιο αντιαθλητική συμπεριφορά και ανακυρησσόταν εθνικός ήρωας Ελλάδας και Ουρουγουάης και όλων των Ινδιάνων Ιθαγενών; Που ο Κονσεισάο έπαιρνε τον τίτλο του Μεγάλου Αρχηγού επειδή πέταξε πίσω πέτρα στα σκουλίκια ;
2. 3 μήνες μετά για πολύ πιο νορμάλ σκηνικό που συμβαίνει συχνά στα γήπεδα, είναι άχρηστος, μας κατέστρεψε, να φύγει.
3. Νομίζω ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε.
4. Δε το έβλεπα το ματς τηλεοπτικά και νόμιζα ότι ο Γκαρσία ήταν ένα μείγμα Σελτζούκου, Ούνου και Ζουλού εναντίον του Σιμάο. Οταν είδα τη φάση διαπίστωσα ότι ήταν μια ποδοσφαιρική μονομαχία, κάτι που συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Ο Γκαρσία βλέπει ότι είναι μπροστά του ο διαιτητής που τον έχει ξανααποβάλλει και συνεχίζει το σκηνικό. Νομίζω ότι ξέρει την κατάληξη (κόκκινη) αλλά εγωιστικά συνεχίζει, χωρίς να βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ολοι έχουν αντιληφθεί τι γίνεται και προσπαθούν να τον εκνευρίσουν για να παίξουν με παίκτη παραπάνω.
5. Είναι θέμα της διοίκησης τι θα κάνει μαζί του. Εγώ ξέρω ότι χάσαμε 2 ντέρμπι από τα νεύρα του.

6. Στο γκολ τι κάνει ο Ιβιτς ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ο Καραγκούνης κατεβαίνει με την μπάλα και ο Ιβιτς αφήνει την φάση και φεύγει!!! Το παίξιμό του είναι αδερφίστικο, είναι το χειρότερο ΄΄δεκάρι΄΄ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και χθες άνοιξε και διάδρομο να περάσει ο θεατρίνος και να βάλει γκολ.

7. Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε όλα τα ματς και να βγούμε Τσάμπιονς Λίγκ. Δε τελείωσε τίποτα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την περιφερόμενη κηδεία του Τεν κάτε και την αεκ που ψάχνεται.

Offline blue_eyes

• Βασικός
αν και η πικρα ειναι μεγαλη χρειζεται ψυχραιμια γιατι δεν χαθηκε τιποτα ακομα. Ειμαστε καλυτερη ομαδα απο τον βαζελο και μενουν 5 αγωνες. Επισης στην χειροτερη περιπτωση δεν πρεπει να χασουμε και την 2 θεση των πλει-οφ που μας κερδιζει εναν προκριματικο γυρο.

θα ξεκινησω με σαντος. Αυτοι που εχθες τον βριζαν πισω απο τον παγκο ηταν απαραδεκτοι. Θα συμφωνησω οτι εχθες ο σαντος ηταν σε κακη μερα στις αλλαγες του. Δικαιουται και αυτος να εχει και μερικες κακες αποφασεις. Αλλα μην ξεχνατε ρε γαμωτο οτι αυτος σας πηγε δευτερους. Εχθες εδειξε τι σημαινει χτιζω ομαδα. Δυστυχως δεν εχει παικτες για το παραπανω. Ο βαζελος των εκατομυριων και του πολυδιαφημισμενου Τεν Κατε ηταν για γελια σε αντιθεση με εμας ειχαμε ενα συστημα και μια κατευθυνση μεσα στο γηπεδο. Πολλοι ειπαν γιατι δεν ξεκινησε επιθετικα τον αγωνα. Ποτε παιξαμε επιθετικα φετος; Απο την αρχη της σεζον αυτο ειναι το παιχνιδι μας. Η ομαδα εχει συστημα απο την  αρχη της σεζον και δεν το εγκαταλειπει γιατι ειναι προσαρμοσμενο στους παικτες της.

Για τους παικτες δεν θα κανω ατομικη κριτικη σε κανεναν, απλα θα γραψω οτι ειχα γραψει και πιο παλια:
τα πλει-οφ θα ειναι το απολυτο κριτηριο για ολους. Τωρα θα φανει ποιοι αντεχουν και ποιοι οχι τον πρωταθλητισμο. Ουτε καν απο αυτο το παιχνιδι. Σε 2,5 εβδομαδες ολα θα ειναι πιο ξεκαθαρα για ολους..

για τον κοσμο. συγχαρητηρια σε ολους για την συμπεριφορα και την υποστηριξη. Ο κοσμος σταθηκε στο υψος του, δυστυχως η ομαδα οχι. Ο κοσμος βοηθησε την ομαδα αλλα αυτη δεν εδωσε (παρα μονο σε 1 5λεπτο) ουτε ενα ερεθισμα για να βοηθησει τον κοσμο να ξεθηκωθει. Πολλες φορες κραζω τους συνδεσμους αλλα αυτη τη φορα να πω ενα μπραβο για την δουλεια που κανανε απο εξω

θοδωρα, ζηση, φερναντο προχωρατε....μαθετε απο τα λαθη σας (ολοι κανουμε) και παντε τον ΠΑΟΚ μπροστα. Οσοι μπορουν να δουν αντικειμενικα βλεπουν τα τεραστια βηματα που γινονται. Πορτο δεν γινομαστε σε μια περιοδο θελει χρονια αλλα σας εχουμε εμπιστοσυνη

Offline babis36

• Αλλαγή
ΗΡΕΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ.ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΥΡΙ
« Last Edit: May 11, 2009, 09:49:29 by BillYpoglwssioS »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα