Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

North_pole

• Guest
Θα μιλήσω ποδοσφαιρικά για το παιχνίδι και θα πω ότι από ότι φάνηκε στο ά ημίχρονο ευκαιρία δεν έγινε καμία (ουσιαστική) παρά μόνο του Ρουκάβινα από τραγικό λάθος της ομάδας μας και όχι από καμιά αμάν αμάν ενέργεια των βάζελων. Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που η κατοχή αντιστράφηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν δική μας, καθώς τα δύο σουτ του Μάντζιου στην κλειστή γωνία του Χαλκιά ή κάποιο μακρινό σουτ μόνο τυχαία μπορούσαν να καταλήξουν γκολ. Αντίθετα η κεφαλιά του Ιβιτς μπορούσε (και έπρεπε) να μπει. Δυστυχώς ο Μούσλι ΔΕΝ είναι αυτός που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Το γκολ το βλέπει με το κυάλι, δεν κάνει σουτ, δεν κάνει ευκαιρία, αν και είναι μέσα στις φάσεις, αν και τρέχει, αγωνίζεται, προσπαθεί. Η αποβολή δεν μ'ενδιαφέρει ποδοσφαιρικά, ΠΑΟΚ είσαι και παίζεις μεσα στην Τούμπα, όσοι κι αν αγωνίζονται πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Στο γκολ του Καραγκούνη έγινε και πάλι τραγική εκτίμηση από τα χαφ με αποτέλεσμα ο κλαψιάρης, βουτηχτής και εκνευριστικός κοντοπούτανος να μας βάλει ένα ίδιο γκολ με αυτό του Κονσεισάο στο Νικοπολίδη στο κύπελλο. Κρίμα γιατί η προσπάθεια υπήρξε αλλά όχι και το αποτέλεσμα. Πιο δίκαιο θα ήταν το 0-0. Οσον αφορά το μέλλον πρέπει να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να μην ξεχνάμε ότι η 3η θέση (2ος στα playoff) είναι πάρα, μα πάρα πολύ σημαντική. Αποφεύγουμε τα προκριματικά και παίζουμε κατευθείαν τέλη Αυγούστου για τους ομίλους του Europa Cup ή όπως το λένε. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να βγούμε αν όχι δεύτεροι τουλάχιστον 3οι. Αρχή από τη Λάρισα για μια μεγάλη αντεπίθεση.

MAYROS

• Guest
Δεν υπήρχε αποβολή στον Garcia απλά του έχει βγει το όνομα , όσο για τα
αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτος, δεν μπόρεσε να κερδίσει το χειρότερο
βάζελο του αιώνα.

makptol

• Guest
Όχι δώστε άλωθι στον γκαρσία , να το ξανακάνει..

Τον στηρίξαμε 1,2,3εις..Και χειρότερη από την αποβολή είναι η συμπεριφορά του στον αρχηγό και στον προπονητή της ομάδας..

Για τα μεταγραφικά να μην μιλάμε γιατί τα έχει αναλάβει ο βρύζας,για τα διοικητικά να μην μιλάμε γιατί τα έχει αναλάβει ο τεο,για τα αγωνιστικά να μην μιλάμε γιατί θα τα λύσει η διοίκηση , για τα οπαδικά να μην μιλάμε γιατί τέτοιες συζητήσεις γίνονται στους συνδέσμους , Ε τότε ρε καρντάσια ποιος ο λόγος ύπαρξης του forum?

το ματς το καθαρισε ο κακος η αποβολη που ηταν κιτρινη αν ηταν σωστος να απεβαλλε και τον σιμαο
....σε τετοια ματς μια τετοια αποβολη αλλαζει ολες τις ισοροπιες.....

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
καταστροφολογηστε εως την επομενη νικη..
Έεεεετσι

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
καταρχας μπραβο στα παιδια που ηταν στα τουρνικε της 4. ειναι ΗΡΩΕΣ. μπηκα στο γηπεδο με σκησμενη μπλουζα απο τις συνεχομενες αποπηρες για ντου απεξω. μερικοι ανθρωποι θα ειναι παντα ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ. εντος του γηπεδου, ηταν ισως η πρωτη φορα φετος στην 4 που ειχαμε χωρο να αναπνευσουμε.

το ποδοσφαιρο που ειδα ηταν σε αργη κινηση. ενα χαλι μαυρο. ΕΠΡΕΠΕ να αποβαλει και το σι μαο-μαο μαζι με το γκαρσια. τα πουστρακια τα ακουμπουσες και επεφταν κατω σφαδαζοντας. ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ κυριολεκτικα. συνεχιζουμε.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Mπες ρε κολομπαλα στην κεφαλια του ιβιτς.Μπες ρε γαμωτο να μην εχουμε ολη αυτη τη μιρλα τσαμπα.Κριμα πολυ αδικο το αποτελεσμα αλλα προχωραμε.Καλυτεροι πιστευω οι λινο σορλεν και χειροτεροι βερον μαλεζας.
Απιστευτη ταλαιπωρια και παλι στα τουρνικε.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
προσωπικά με άφησαν εξαρχής αδιάφορο τα play off, γι αυτό και δεν ανανέωσα το διαρκείας μου. η ομάδα πήγε βαθμολογικά πολυ καλύτερα απο ότι περίμενα και ακόμα και να πάμε στα προκριματικά του cl, ξέρω οτί απέχουμε έτη φωτός απο τις πιθανές αντιπάλους.  
περισσότερο τα θεωρώ σαν stress tests για την επόμενη χρονιά και για το αν θα μπορέσουμε να κάνουμε του χρόνου ένα βήμα παραπάνω απο ότι φέτος.  
για πορεία πρωταθλητισμού λοιπόν καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε πάση θυσία τον παικταρά σορλέν και να βρούμε και έναν καλό παρτενέρ δίπλα του. γιατί με ίβιτς και βερόν και η 2η θέση πολυτέλεια είναι.
και να βρούμε και κανένα σέντερ φορ που μπορεί να κάνει και 3 μέτρα με τη μπάλλα στα πόδια χωρίς να σκουντουφλάει.  
και να απαλλαγούμε και από την νοοτροπία της κακιάς ψωλής που το λιλί της φταίει πάντα και που με λύπη μου βλέπω σήμερα ότι ασπάστηκαν διοίκηση και προπονητής.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΣΑΝΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΕΕΕΕ;;;;; PABLO GARCIA PUTA MADRE ΠΑΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΑΛΛΟΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΣΕ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Είσαι σωστός συμφωνούμε 100%!!!

Τσου ρε.. :emetos:
ΑΡχίΔια

Offline ved

• Αλλαγή
αντε για να αναψουν και λιγο τα αιματα δειτε δηλωσεις  του μπαμπακα και του κοντουλη

Πατέρας.....Για τον ΠΑΟΚ: "Υπάρχει παρασκήνιο όταν βλέπεις τον Γκαγκάτση να κάνει βόλτες εκεί μέσα στην Τούμπα. Δεν έχει ανάγκη κοτζάμ ΠΑΟΚ την βοήθεια κανενός".
κοντος.......για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την περίπτωση να σκοράρει στο συγκεκριμένο ματς, με τον διεθνή φορ να απαντάει:"Θα βάλουμε όσα γκολ χρειαστεί για να πάρουμε τη νίκη".

http://www.sport24.gr/html/ent/033/ent.291033.asp

τα κοριτσια ετοιμαζονται..........

αν επρεπε να βγει ανακοινωση επρεπε να βγει τοτε...τωρα ειναι αργα.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Σιγα ρε..
Εγω λεω να δωσετε και τιμητικη πλακετα στον Κακο που απεβαλε τον Γκαρσια..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

makptol

• Guest
γιατι ειναι αργα για την ανακοινωση μια χαρα ειναι ο χρονος που την εδωσε..............

Photis

• Guest
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΣΑΝΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΕΕΕΕ;;;;; PABLO GARCIA PUTA MADRE ΠΑΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΑΛΛΟΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΣΕ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!!!!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Τι να τον κάνω αν είναι παικταράς???Με κρέμασε επανελημμένα....Δεν ξέρω τι θα κάνει η διοίκηση αλλά πρέπει κάτι να κάνει...δεν είναι δυνατόν να σε πούλησε στα πιο κρίσιμα παιχνίδια και να τον έχουμε και κορόνα.Ο δδε κάκος έκανε μαλακίες αλλά ντάξει να λέμε και τα δικά μας...

Offline savage republic

• Βασικός
προσωπικά με άφησαν εξαρχής αδιάφορο τα play off, γι αυτό και δεν ανανέωσα το διαρκείας μου. η ομάδα πήγε βαθμολογικά πολυ καλύτερα απο ότι περίμενα και ακόμα και να πάμε στα προκριματικά του cl, ξέρω οτί απέχουμε έτη φωτός απο τις πιθανές αντιπάλους.  
περισσότερο τα θεωρώ σαν stress tests για την επόμενη χρονιά και για το αν θα μπορέσουμε να κάνουμε του χρόνου ένα βήμα παραπάνω απο ότι φέτος.  
για πορεία πρωταθλητισμού λοιπόν καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε πάση θυσία τον παικταρά σορλέν και να βρούμε και έναν καλό παρτενέρ δίπλα του. γιατί με ίβιτς και βερόν και η 2η θέση πολυτέλεια είναι.
και να βρούμε και κανένα σέντερ φορ που μπορεί να κάνει και 3 μέτρα με τη μπάλλα στα πόδια χωρίς να σκουντουφλάει.  
και να απαλλαγούμε και από την νοοτροπία της κακιάς ψωλής που το λιλί της φταίει πάντα και που με λύπη μου βλέπω σήμερα ότι ασπάστηκαν διοίκηση και προπονητής.

Τα είπε όλα ο papakon. Με κάλυψες, φίλε. Από κει και πέρα, λυπάμαι για τον Σάντος και τις δηλώσεις του, γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια νοοτροπία. Θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται στην πίεση που του ασκήθηκε σήμερα από το πέσιμο που τού 'γινε λόγω της ατυχίας του 89´. Πάντως σήμερα επιβεβαιώθηκε στα μάτια μου ότι η βαθμολογική μας θέση στην κανονική διάρκεια μόνο τυχαία δεν ήταν. Μακράν καλύτερη η ομάδα μας από τον βάζελο. Με 10 είμασταν και έπρεπε να κερδίσουμε. Μπράβο στον Σάντος για το καταπληκτικό στήσιμο. Ευχαριστώ τον Ζήση και τους συνεργάτες του που του πρότειναν τον Σορλέν. Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι απ' αυτόν. Αν ο Κονσεϊσάο ήταν πιο συγκεντωμένος και έβγαζε καλύτερες σέντρες σήμερα το ματς ήταν δικό μας. Δεύτερος που ευθύνεται είναι ο Γκαρσία και τρίτος ο Ίβιτς. Βάλε την κεφαλιά και μάρκαρε τον Καραγκούνη. Έχεις δεν έχεις δυνάμεις, κάνεις υπερπροσπάθεια εκείνη τη στιγμή. Τον σταματάς, στην τελική και με φάουλ. Απαράδεκτη η αδράνειά του στη φάση. Για τον Κάκο, συνδεσμίτης του βάζελου είναι, ως τέτοιος έπαιξε. Στη φάση της αποβολής, έπρεπε να δείξει και δεύτερη κίτρινη στον Σιμάο. Τέλος. Όπως και να 'χει, τα ταξίδια μας του χρόνου θα τα κάνουμε. Στην Ευρώπη. Ας πάρουμε τη δεύτερη θέση των πλέυ οφ. Θα γίνει και καλύτερος σχεδιασμός άμα αρχίσουμε αργότερα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ας κράξουμε όλοι μαζί, έτσι επειδή το σηκώνει η φάση και επειδή ορισμένοι ήταν φαίνεται σε άλλο γήπεδο απόψε και όχι στην Τούμπα... Άλλωστε την Τετάρτη που η ομάδα θα κερδίσει δεν θα μπορούμε να πούμε κουβέντα, ούτε να το παίξουμε μάγκες και προφήτες. Τώρα που μας παίρνει... Εμπρός όλοι μαζί, χίλιοι καλοί χωράνε!

Ζαγοράκη λαμόγιο διώξε τώρα το Γκαρσία τον Κονσεισάο και τη λοιπή μαφία που κουβάλησες στον ΠΑΟΚ!  :P

Υ.Γ. σκατόφλωροι βάζελοι στον πούτσο μας σας γράφουμε ρε και σας και τον πουσταρά τον κάκο που σας έσπρωξε, κάτω από τα αρχίδια μας ήσασταν στην κανονική διάρκεια, κάτω από τα αρχίδια μας θα είστε και στο τέλος των palyoffs...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

Τι να τον κάνω αν είναι παικταράς???Με κρέμασε επανελημμένα....Δεν ξέρω τι θα κάνει η διοίκηση αλλά πρέπει κάτι να κάνει...δεν είναι δυνατόν να σε πούλησε στα πιο κρίσιμα παιχνίδια και να τον έχουμε και κορόνα.Ο δδε κάκος έκανε μαλακίες αλλά ντάξει να λέμε και τα δικά μας...

ΠΟυ σε πούλησε?
ΑΡχίΔια

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ναι οντως δεν θυμαμαι κι εγω παιχνιδια να μας πουλησε...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline sabbath

• Αλλαγή
δεν  θεωρω οτι εκανε κατι φοβερο ο γκαρσια μετα απο τη σκαρια που να δικαιολογει την κοκκινη.....

αδικαιολογητη και καραγκιοζιστικη ηταν η αντιδραση του μετα απο την κοκκινη...

παντως με τους 3 του ποκ δεν εχουμε νοοτροπεια νικητη....οι παικτες δεν πιστευουν στην νικη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άντε ρε όλοι ο Γκαρσία σας φταίει να πούμε, εδώ μας γάμησε καλά-καλά ο κόρακας και σεις κατηγορείτε τον παίχτη μας! Άμα οι μαλακίες που ξεστομίζουν τα φυτά και οι εντολοδόχοι της αλήτικης Κυριακής και δεν ξέρω γω ποιανού άλλου μεταφέρονται στα οπαδικά sites του ΠΑΟΚ να το κλείσουμε το μαγαζί!!!

Δηλαδή να προσπαθείς να πείσεις τον άλλο ότι δεν είσαι ελέφαντας, να υποδεικνύεις το οφθαλμοφανές ρε πούστη μου! Άντε μου στα σιχτίρια βραδιάτικα, όταν πηγαίνατε στα αεροδρόμια να τον υποδεχτείτε και τον βγάζατε μπλουζάκι commandate Pablo και ξέρω γω καλός ήταν ο Γκαρσία μαλάκες, επανάσταση, γροθιά στο κατεστημένο και ιστορίες για αγρίους...

Άει στο διάολο νυχτιάτικα, μετά αναρωτιόμαστε γιατί η κερκίδα είναι ψόφια, γιατί πριν από το ματς γίνεται της πουτάνας στα τουρνικέ, γιατί πέφτουν σούτια μεταξύ μας στο γήπεδο κλπ... Με τέτοια μυαλά που κουβαλάει ο ΠΑΟΚτσής πάλι καλά να λέμε...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
καταρχας μπραβο στα παιδια που ηταν στα τουρνικε της 4. ειναι ΗΡΩΕΣ.

Οι πιο πολλοί ήταν όντως και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Έκαναν τα αδύνατα - δυνατά τα παιδιά για να μείνουν έξω οι τζαμπατζήδες. Ήταν και 2-3 όμως που πραγματικά ήταν για μπουνιές. Είρωνες με υφάκι πορτιέρη σε club. Έτοιμος ήμουν να αρπάξω από το λαιμό έναν.

Από κει και πέρα δε ξέρω τι πρέπει να γίνει, δεν είναι δουλειά μου αλλά είναι απαράδεκτη και τριτοκοσμική η εικόνα έξω από την 4. Περίμενα από τις 5 και μπήκα στις 7:10. Να βάλουν τουλάχιστον τα διπλά τουρνικέ, ή να τα βγάλουν τελείως. Θεωρώ ότι πολλοί δε θα αγοράσουν διαρκείας του χρόνου λόγω αυτής της κατάστασης.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gagas

• Αλλαγή
του χρονου θα γινουν παρα πολλες αλλαγες, χωρια οτι θα ανοιξει κ η 4α..