Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 18104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #360 on: July 21, 2009, 01:35:17 »
Αυτο που λετε το ειπε και ο Ζαγορας το μεσημερι σε συνομιλια του με Τζορμπατζογλου. Συμπληρωσε ο Τζορμπατζογλου οτι σε ερωτηση ποιος εχει την ευθυνη των μεταγραφων,ο Σαντος (που φετος τονισε οτι ειναι ομιλητικος προς τα ΜΜΕ και απανταει σε οτιδηποτε) εκανε τριπλα και απεφυγε να απαντησει. Ο Ζαγορας ειπε πως το θεωρει μειζον θεμα και θα ασχοληθει με αυτο σημερα στη Ζουγκλα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
« Reply #361 on: July 21, 2009, 01:49:56 »
βρηκε ο γυφτος την γενια του ο ζαγορας .....που το μεσημερι διαβαζε την συνεντευξη και χαζογελουσε γενατος ειρωνια
........ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΤΖΙΑΝΩΝ .....θαθελα ναξερα αν εβγαινε τωρα και ελεγε διαφορα  για μαζινιο
των ρουληδων τι θα του λεγανε οι σουπα 3 ? και τους εχει συνεχεια στο γλυψιμο .....ΠΟΙΟ ΓΛΥΩΔΗΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ .....ειναι υποτιθετε και
ΠΑΟΚτσης παναθεμα τον.......... >:( >:(

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #362 on: July 21, 2009, 03:39:42 »
εγώ γιατί το θέμα Κοντρέρας και δεξί μπακ το θεωρώ απόλυτα λογικό ?
ο Santos θέλει να δώσει παιχνίδια σε Chirillo και Bizzera για να δει ποσο μπορεί να τους upoloizei για μια βασική θέση... ο Κοντρέρας λόγο του ότι έχουμε γρήγορα επίσημο παιχνίδι πρέπει να πάρει ολόκληρους άγονες πάνω του για να είναι έτοιμος
έτσι λοιπόν πρέπει να βρει μια θέση για να χωρέσει τον Κοντρέρας για να παίξει 90lepto, τι ποιο απλό από το να τον βάλει δεξί μπακ που έχει παίξει και άλλες φορες στην εθνική τις χώρας του
δηλαδή το θέμα είναι ότι ο Κοντρέρας πρέπει να παίξει παιχνίδια...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #363 on: July 21, 2009, 03:48:50 »
Μα οτι ο Κοντρερας σχεδιαζονταν ως δεξι μπακ ειχε ειπωθει απο καιο πριν, ακομα και σε πρωτοσελιδα, ΠΡΙΝ καθυστερησει να επιστρεψει. Δεν ειναι δηλαδη κατι που γινεται τωρα απο ΑΝΑΓΚΗ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #364 on: July 21, 2009, 10:24:18 »
Γιώργο, εσύ πιστεύεις πραγματικά ότι θα παίξει ποτέ ο Αραμπατζής αριστερό μπακ με τον Κουτσιανικούλη μπροστά του; Εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα. Και τελικά εάν ήθελε να το δοκιμάσει να το έκανε ΠΡΙΝ πάρουμε τον Ιταλό. Δεν μουρμουρώ αλλά μερικά πράγματα μας εκθέτουν. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το δεύτερο ήρθε από τον Αραμπατζή γιατί το παιδί το αξίζει. Από δεξί χαφ τον κάναμε αριστερό μπακ. Και λέμε ότι πήγε και καλά. Έλεος.  

Βερόν, ο Σνάουτσνερ παίζει και με τα δύο πόδια είναι ΓΝΩΣΤΟ. Ο ίδιος ο παίκτης λέει ότι προτιμάει να παίζει δεξιά γιατί είναι το καλό του, αλλά παίζει κι αριστερά.
Ο Αραμπατζής το αριστερό το έχει για να περπατάει, είναι ΓΝΩΣΤΟ. Το να βάζεις ΜΠΑΚ δεξιοπόδαρο στα αριστερά είναι παιχνίδι με τον παίχτη σου. Γιατί δεν μπορεί να παίξει την μπάλα προς τα έξω με το καλό του πόδι, θα την έχει πάντα προς την πλευρά της εστίας της ομάδας του. Το λάθος θα είναι ΠΑΡΑ πολύ επικίνδυνο. Το να τον βάλεις χαφ δεν πειράζει, αν χάσει τη μπάλα καλύπτει κάποιος, κι αν κόψει προς τα μέσα (όπως ο Κουτσιανικούλης) τότε πάλι δεν υπάρχει θέμα γιατί επίθεση κάνεις, πάει να... τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα.

Σάμπαθ, όταν ο ίδιος ο προπονητής σου (Σάντος) λέει με... στόμφο "τέρμα τα φιλικά, από εδώ και στο εξής όλα ως επίσημα θα τα βλέπουμε" δεν μπορεί να σε βάζει τον Αραμπατζή αριστερό μπακ με τον Κουτσιανικούλη μπροστά του...

1000 μπράβο στα παιδιά πάντως που όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά εξέθεσαν και μερικούς.

υγ/ το ότι ο Αραμπατζής δέχεται να παίξει σε άσχετη για αυτόν θέση είναι αυτό που θα τον φάει. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι και καθίκι. Στις μεγάλες ομάδες οι παίκτες πρέπει να παίζουν στην φυσική τους θέση και σε κάθε θέση να παίζει ο καλύτερος. Να δω και τον Κονσεισάο αριστερό μπακ ή τον Λίνο δεξί χαφ να το βουλώσω. Τα νεύρα μου.

υγ/ ΠΟΛΛΑ πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά με Αραμπατζή μπακ και Κούτσια μπροστά του...

Γιάννη βλέπουμε τα πράγματα από δύο διαφορετικές όψεις.
Εσύ παίρνεις το μέρος των παικτών και εγώ παίρνω το μέρος του προπονητή.
Θέλεις να μην εκθέσει ο προπονητής τους παίκτες, δείχνοντας μας τις αδυναμίες τους, που έτσι κι αλλιώς μας είναι γνωστές. Πανηγυρίζεις μάλιστα που τον εξέθεσαν και ανταποκρίθηκαν καλά, ενώ αγωνίστηκαν σε διαφορετικές από τα στάνταρ τους θέσεις.
Ξέρεις τι πιστεύω; Ότι πιο πολύ πανηγυρίζει ο Σάντος, αν πράγματι ανταποκρίθηκαν, επειδή αυξάνεται ο πλουραρισμός της ομάδας και η ποιότητα του ρόστερ του.
Στο δεύτερο σημείο που τονίζεις, γράφεις "Στις μεγάλες ομάδες οι παίκτες πρέπει να παίζουν στην φυσική τους θέση και σε κάθε θέση να παίζει ο καλύτερος". Σου απαντώ ότι στις μεγάλες ομάδες, οι παίκτες πρέπει να να είναι τόσο καλοί που να μπορούν να παίζουν σε πάρα πολλές θέσεις με άνεση, αλλιώς δεν αξίζουν θέση στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας. Έβλεπα πέρσι τους Κονσεισάο και Βιερίνια και χαιρόμουν πραγματικά, επειδή είναι μεγάλοι παίκτες. Μπορούν να παίξουν δεξιά και αριστερά, μπορούν να αμυνθούν, μπορούν να επιτεθούν. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα.
Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε και να έχουμε ως βάση συζήτησης, είναι ότι η ομάδα δίνει αγώνες φιλικούς - προετοιμασίας. Σε αυτούς τους αγώνες είναι φυσικό να πειραματιστεί ο προπονητής και να δοκιμάσει πράγματα που δεν μπορεί σε επίσημους αγώνες. Αυτός είναι ο λόγος που δεν καταλαβαίνω το υστερόγραφο σου. Και να μην ανταποκρινόταν το σχήμα με Αραμπατζή αριστερό μπακ και τον Κουτσια μπροστά του, το πολύ-πολύ να φαινόταν και να δεχόμασταν κάποιο τέρμα. Και λοιπόν; Ποιο το πρόβλημα; Επειδή θα μουρμούριζαν οι προπονητές του ραδιοφώνου; Αδιάφορο του είναι του Σάντος.

Γράφει ο PAOKCURE ότι πρέπει να σταματήσει το ανέκδοτο με τον Κοντρέρας στο δεξί άκρο της άμυνας. Ποιος μας λέει ότι επειδή χρησιμοποιήθηκε ο Κοντρέρας σε αυτή την θέση στα φιλικά, δεν είναι απλά μια δοκιμή του προπονητή για να δει αν μπορεί να ανταποκριθεί σε περίπτωση που υπάρχει τραυματισμός του Σνάουτσερ και του Αραμπατζή; Ποιος μας λέει ότι θα τον καθιερώσει σε αυτή την θέση;

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Σάντος για την τελική ενδεκάδα. Καταλαβαίνω όμως την ανάγκη που έχει να ξεψαχνίσει το υλικό του. Ας μην γράφουμε υπερβολές. Αμυντικός είναι ο Κοντρέρας, στην άμυνα τον δοκίμασε, απλά σε άλλη θέση. Το ίδιο έκανε με τον Αραμπατζή. Του άλλαξε πλευρά για να τον δοκιμάσει. Που είναι το κακό; Φιλικά προετοιμασίας δίνουμε, στο κάτω-κάτω.

Όσο για τις σχέσεις Σάντος με Βρύζα. Όλη την ημέρα μαζί είναι και συνεργάζονται. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που να μπορούσε να ανταποκριθεί στο 4-4-2 με ρόμβο. Δεν είχαμε τα χρήματα να τον αποκτήσουμε, επειδή δεν ήταν ελεύθερος ή ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Μακρύ είναι το καλοκαίρι, οι μεταγραφές τελειώνουν τέλη Αυγούστου και αν δεν προκύψει κάτι καλό, υπάρχει και ο Ιανουάριος. Μεταγραφές δεν θα γίνονται στον ΠΑΟΚ για να χαιρόμαστε σαν χαζοχαρούμενοι και να κορδωνόμαστε σαν κοκόρια, αλλά επειδή έχει ανάγκη η ομάδα. Όταν βρεθεί ο παίκτης που μας κάνει και μπορούμε να τον αποκτήσουμε, θα γίνει δικός μας. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα!

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #365 on: July 21, 2009, 11:07:54 »
Ας κανει οτι πειραμα θελει ο Σαντος, ας παιξει με οποιους παιχτες θελει οτι συστημα θελει. Εγω ενα μονο ζηταω: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΚΑΠ. Τιποτα αλλο παρα μονο προκριση με καθε τροπο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #366 on: July 21, 2009, 11:21:03 »
υγ/ το ότι ο Αραμπατζής δέχεται να παίξει σε άσχετη για αυτόν θέση είναι αυτό που θα τον φάει. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι και καθίκι. Στις μεγάλες ομάδες οι παίκτες πρέπει να παίζουν στην φυσική τους θέση και σε κάθε θέση να παίζει ο καλύτερος. Να δω και τον Κονσεισάο αριστερό μπακ ή τον Λίνο δεξί χαφ να το βουλώσω. Τα νεύρα μου.

στο ποδοσφαιρο οι μεγαλοι παιχτες μπορει να ειναι και καθικια αλλα οταν οι μεγαλοι παιχτες φερονται οπως ο κονσεισαο (συμφωνα με τους ultras - http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1161&Itemid=9), εμεις τους κραζουμε και τους ξεφωνιζουμε (τους ultras εννοω)

υγ. η θεση του αραμπατζη ποια ειναι τελικα; τοσο καιρο διαβαζω γιατι δεν τον βαζει μπροστα δεξια, και οτι εκει επαιζε στα σερρας κτλ, και χθες λεει οτι η φυσικη μου θεση ειναι δεξι μπακ  ???
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #367 on: July 21, 2009, 11:36:18 »
Μα οτι ο Κοντρερας σχεδιαζονταν ως δεξι μπακ ειχε ειπωθει απο καιο πριν, ακομα και σε πρωτοσελιδα, ΠΡΙΝ καθυστερησει να επιστρεψει. Δεν ειναι δηλαδη κατι που γινεται τωρα απο ΑΝΑΓΚΗ

HOMO εμενα προσωπικά το ότι το είπαν οι δημοσιογράφοι δεν μου λέει απόλυτος τίποτα..
μπορεί σε μια συζήτηση να ειπώθηκε ότι ο Santos θα βάλει τον Κοντρέρας δεξί back για τους λόγους που σου είπα παραπάνω απλά οι δημοσιογράφοι να μην γνώριζαν τους λόγους...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #368 on: July 21, 2009, 11:36:44 »
τωρα ρε παιδια τον εβαλε σε ενα φιλικο απο την αντιθετη πλευρα και τι εγινε? και στην τελικη εβγαλε κ μια σεντρουλα για το γκολ.
πολυ χαμος για το τιποτα πιστευω.
παντως υπαρχει κ αλλο, παραδειγμα, στην εθνικη οπου ο ρεχαγκελ χρησιμοποιει τον τοροσιδη (? αν δεν κανω λαθος) απο την αντιθετη πτερυγα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #369 on: July 21, 2009, 12:10:40 »
εγω παντως νομιζω οτι αν ΔΕΝ τα βλεπαμε τα φιλικα δεν θα ειχαμε τοση κουβεντα γι'αυτα...ψαχνουμε να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι...

τελος παντων...θα μου πειτε φορουμ ειναι.ναι αυτο το πραγμα δεν αναιρει ομως τους προπονητες που ερχονται καθε δευτερη κυριακη στην τουμπα.λεγε λεγε υπαρχουν πολλοι που πανε επηρρεασμενοι κι ετοιμοι για κραξιμο.εδω μεσα δλδ αν χαναμε προχθες αυτο θα γινοταν...

ε οχι ρε αδερφια.ελεος.περιμεντε λιγο την ομαδα και μετα συζηταμε.και κατι ακομα για τον φιλο μου τον biv.ρε αδερφε παιζεις ποτε στοιχημα

χοντρα στα ξεκινηματα των πρωταθληματων;δεν περιμενεις ενα διαστημα 5-6 αγωνων να δεις τι παιζει με την καθε ομαδα;με παραξενεψε το ποστ σου ειλικρινα...απο σενα δλδ δεν το περιμενα...

επισης δεν καταλαβαινω γιατι ο φιλος PAOKCURE κανει ζητημα τις δηλωσεις σαντος...ειπε ο σαντος δεν εχουμε τους παικτες να παιξουμε ενα συστημα..

λογικα θα μιλαει για τον εναν παικτη που ψαχναμε(πχ νουνο ασις) και τον βιτολο.ο σαντος δινει μεγαλη σημασια στην προετοιμασια

εφοσον δεν τους ειχε λογικο ειναι να το πει.ψεμματα δεν ειπε.αληθεια ειναι.το οτι η ομαδα μεσοεπιθετικα θελει εναν παικτη δεν γινεται

να το βλεπουμε ολοι και να μην το δει ο σαντος και ο βρυζας.εδωσες ομως λεφτα σαν ομαδα μην ξεχναμε,σε δυο υποθεσεις που δεν

το ειχες προγραμματισει.σορλεν βιερινια.ισως και ο κουτς να βγηκε παραπανω απο οτι αρχικα υπολογιζοταν.αυτο δεν το ξερω.

ξερω ομως οτι τα λεφτα σε ρεν και πορτο ηταν το συμβολαιο του νουνο ασις πχ

ο σαντος τι ακριβως θελατε να κανει;να πει αυτα που λεμε εμεις;οτι εφοσον δεν μας περισσευουν δεν πηραμε παικτη;οχι ρε μαγκες εγω δεν το βλεπω ετσι...αυτος θα σταυρωνεται παλι αυριο απο τους ξερολες.σ'αυτον θα λενε γιατι δεν παιζεις ρε καρπουζα 4-4-2.

κι αμα ερθουν στραβες θα πεσουν ολοι με τα μουτρα να τον φανε.το φιλικο με την τσιβας εβγαλε πολυ γκρινια.αυτος δεν τα μαθε λετε;

υ.γ οι μεταγραφες τελειωνουν τελη αυγουστου οπως ειπε και ο αλαμανα.κλαμπ επειδη το ειπες χθες οτι αμα ερθει καποιος τοτε,δυσκολα να παιξει

νωρις...θα σου θυμησω σορλεν και λινο...αμα λοιπον ερθει παικτης που αξιζει και τον εχει αναγκη η ομαδα κατευθειαν μεσα θα μπει

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #370 on: July 21, 2009, 12:42:27 »
Δεκτο giann.. και εχεις δικαιο στο παραδειγμα που εβαλες.. απλα εγω εξεφρασα τους προβληματισμους μου με βαση τα 3 φιλικα παιχνιδια που ειδα(σιγουρα δεν ειναι μεγαλο δειγμα..) και ποσο μαλλον 9 μερες πριν απο το πρωτο επισημο παιχνιδι που για μενα μετραει πολυ η ευρωπαικη πορεια μας φετος και η αποκατασταση του ονοματος μας στην ευρωπη!

Αυτο και τιποτα παραπανω.. απλα ειδα καποια περιεργα πραγματα στα φιλικα.. δεν κανεις αλχημειες οταν παιζεις κομβικο ματς τοσο συντομα.. μακαρι να χαμε 1,5 μηνα να δοκιμαζαμε Κοντρερας δεξι μπακ... Αραμπατζη αριστερο... Τσιριλο-Μπιζερα στα στοπερ και οτι αλλο.. αλλα τωρα δεν ειναι καιρος για πειραματα..

Θεωρω δεδομενο οτι στο τελευταιο τεστ την Τεταρτη θα παραταξει την ομαδα οπως θα την δουμε στο Οσλο την αλλη Πεμπτη..

kestrel

• Guest
« Reply #371 on: July 21, 2009, 18:47:53 »
Τι θυμηθηκα τωρα ρε σεις!!!! στην προετοιμασια με τον αναστασιαδη τοτε για τα προκριματικα του τσουλου ειχα διαβασει οτι σε οικογενειακο διπλο οι αμυντικοι επαιζαν επιθεση και οι επιθετικοι αμυνα, οχι ενας ή δυο αλλα ολοι

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #372 on: July 21, 2009, 20:36:34 »
Παντως εγω βλεπω την ομαδα να ΓΑΜΑΕΙ στο πρωταθλημα...

Μπηκα μετα απο καιρο στο φορουμ και δυστυχως ΕΙΣΤΕ απογοητευτικοι....καταρχην μιλατε με πολυ αγχος και απαισιοδοξια αναλυοντας ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ λες και ειναι επισημα....

Ειδατε καθολου τα φιλικα των αλλων ομαδων???? αστα....

Λοιπον ελεου και του ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ που χτιζεται οι ομαδα δεν μπορει να τα σκασει ΧΟΝΤΡΑ για ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ....και επειδη εχει σοβαρους ανθρωπους κοιταει να παιξει ορθολογικο-συμπαγη ποδοσφαιρο να παρει τα αποτελεσματα.....

Περσι πηγαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ....Φετος θα παμε πιστευω ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ λογω ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΥ (τηρουμενων των αναλογιων)....

Αρχιζω και πηθομαι γιατι κρατησαμε τον Σερτζιο...(πνευμα νικητη)...Ολο το θεμα και το ζουμι ειναι να μπολιαστουν οι καινουργιοι με το πνευμα νικητη απο τους παλιους και να δωσουν στους παλιους τον ενθουσιασμο και το ταλεντο τους ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #373 on: July 22, 2009, 00:32:58 »
Αυτό που ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΟ είναι πως ενώ υπήρχε σε όλους μας η εντύπωση πως είχε γίνει το πλάνο των μεταγραφών έγκαιρα και ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και πήρε όσους χρειαζόταν, να μαθαίνουμε μια βδομάδα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό πως είχε ζητήσει ο προπονητής παίχτες με ορισμένα χαρακτηριστικά τους οποίους δεν μπορέσαμε να πάρουμε. Και για να μην κρυβόμαστε δεν μιλάμε μόνο για τον Βιτόλο, αλλά κυρίως για το Νούνο Ασίς ή έναν σαν αυτόν.

Τέλος πάντων η επιμονή μου δίνει την εντύπωση γκρίνιας, ενώ στη πραγματικότητα είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Θεωρώ πως έχουμε πάρα πολύ δυνατή ομάδα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει όργια φέτος. Απλά ενώ περίμενα σταυροπόδι την έναρξη της χρονιάς χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, οι δηλώσεις του προπονητή με ψιλοχάλασαν. Αλλά κλάιν μάιν, γιατί δεν είπε ο άνθρωπος πως επειδή δεν θα παίξουμε ρόμβο δεν θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Ίσα ίσα κι αυτός ακόμα αισιόδοξος είναι!!!

Τέλος μια διόρθωση στα σχόλια σας παραπάνω. Οι ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ από Ολλανδία ανφέρουν πως θα ξεκινήσουμε με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα και αύριο. Άρα δεν μιλάμε για πειράματα πλέον αλλά για τη βασική μας ενδεκάδα στις 30/7. Μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν στο πως θα λειτουργήσει αύριο.

ΥΓ  Ο Κοντρέρας λοιπόν ξεκινάει δεξιά. Θα έβαζα άνετα στοίχημα πως σε 5 επίσημα παιχνίδια το πολύ θα ξαναγυρίσει στο κέντρο της άμυνας.  :P
« Last Edit: July 22, 2009, 00:39:40 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #374 on: July 22, 2009, 01:49:47 »
Κι εμενα με προβληματιζει αυτο. Βεβαια στο συγκεκριμενο ζητημα απο την πρακτικη πλευρα (οχι ποιος φταιει κλπ. αλλα τι σημαινει στην πραξη) ειμαι διχασμενος. Απο τη μια πλευρα πιστευω οτι στο σημερινο ποδοσφαιρο το 4-4-2 σε ρομβο ειναι παρωχημενο συστημα που δεν το παιζει σχεδον κανενας στην Ευρωπη (εκτος απο καποιους κολημμενους Αγγλους αλλα κι εδω οχι οι κορυφαιες ομαδες). Το συστημα αυτο σε αφηνει εντελως ξεκρεμαστο στις αντεπιθεσεις ενος γρηγορου αντιπαλου. Πλεον ολες οι ομαδες παιζουν ή 4-2-3-1 (π.χ. Λιβερπουλ με Τζεραρντ πισω απο Τορες) ή 4-3-3 (π.χ. Μπαρτσελονα με Μεσι, Ετο, Ανρι)  (Γκουχ, γκουχ, δε θελω συγκρισεις με την ΠΑΟΚΑΡΑ  :P   )

Απο την αλλη πιστευα απο περσι οτι χρειαζομασταν ενα παικτη "τυπου" Νουνιο Ασις για να δωσει λιγη φαντασια, δημιουργικοτητα και μη προβλεψιμοτητα στην επιθεση μας.

Για τον Κοντρερας συμφωνω. Κι εγω τον βλεπω να ξαναγυριζει στο κεντρο της αμυνας. Ο Σναουτσνερ μια χαρα μου φαινεται στα φιλικα. Και ο Παμπλο δεν ανεβαινει ψηλα ουτε αυτος. Και φυσικα Τσιριλο-Μπιζερα δεν εμπνεουν την εμπιστοσυνη που εχεις με Κοντρερας και οποιον αλλο. Θα δουμε. Ελπιζω να μην το πληρωσουμε στη Νορβηγια γιατι οι Νορβηγοι εχουν εφεση στις κεφαλιες. Κατι αλλο που διαβασα καπου ειναι οτι φετος στα στημενα (κορνερ π.χ.) θα εφαρμοζουμε ζωνη (στη γραμμη της μικρης περιοχης για οσους ξερουν). Καλο αλλα ελπιζω να το εχουν εμπεδωσει μεχρι το Οσλο.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #375 on: July 22, 2009, 09:12:20 »
Απο την αλλη πιστευα απο περσι οτι χρειαζομασταν ενα παικτη "τυπου" Νουνιο Ασις για να δωσει λιγη φαντασια, δημιουργικοτητα και μη προβλεψιμοτητα στην επιθεση μας.

Εγω πιστεύω πως έναν τέτοιο παίχτη θα πάρουμε σίγουρα πριν τελειώσουν οι μεταγραφές.

ΥΓ  Ο Κοντρέρας λοιπόν ξεκινάει δεξιά. Θα έβαζα άνετα στοίχημα πως σε 5 επίσημα παιχνίδια το πολύ θα ξαναγυρίσει στο κέντρο της άμυνας.  :P

:thumbok:

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #376 on: July 22, 2009, 09:37:59 »
μπέιτε να διαβάσετε και στο τόπικ του Μούσλι.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #377 on: July 22, 2009, 09:46:59 »
στη Σπάρτα Ρότερνταμ αγωνίζεται ο μεγάλος Ρούντ? χοχοχο...

πρέπει να είναι τεράστια ομάδα!!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #378 on: July 22, 2009, 11:39:02 »
Η ολλανδική σαρδέλα  ;D

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #379 on: July 22, 2009, 12:19:47 »
Κι εμενα με προβληματιζει αυτο. Βεβαια στο συγκεκριμενο ζητημα απο την πρακτικη πλευρα (οχι ποιος φταιει κλπ. αλλα τι σημαινει στην πραξη) ειμαι διχασμενος. Απο τη μια πλευρα πιστευω οτι στο σημερινο ποδοσφαιρο το 4-4-2 σε ρομβο ειναι παρωχημενο συστημα που δεν το παιζει σχεδον κανενας στην Ευρωπη (εκτος απο καποιους κολημμενους Αγγλους αλλα κι εδω οχι οι κορυφαιες ομαδες). Το συστημα αυτο σε αφηνει εντελως ξεκρεμαστο στις αντεπιθεσεις ενος γρηγορου αντιπαλου. Πλεον ολες οι ομαδες παιζουν ή 4-2-3-1 (π.χ. Λιβερπουλ με Τζεραρντ πισω απο Τορες) ή 4-3-3 (π.χ. Μπαρτσελονα με Μεσι, Ετο, Ανρι)  (Γκουχ, γκουχ, δε θελω συγκρισεις με την ΠΑΟΚΑΡΑ  :P   )

Για τον Κοντρερας συμφωνω. Κι εγω τον βλεπω να ξαναγυριζει στο κεντρο της αμυνας. Ο Σναουτσνερ μια χαρα μου φαινεται στα φιλικα. Και ο Παμπλο δεν ανεβαινει ψηλα ουτε αυτος. Και φυσικα Τσιριλο-Μπιζερα δεν εμπνεουν την εμπιστοσυνη που εχεις με Κοντρερας και οποιον αλλο. Θα δουμε. Ελπιζω να μην το πληρωσουμε στη Νορβηγια γιατι οι Νορβηγοι εχουν εφεση στις κεφαλιες. Κατι αλλο που διαβασα καπου ειναι οτι φετος στα στημενα (κορνερ π.χ.) θα εφαρμοζουμε ζωνη (στη γραμμη της μικρης περιοχης για οσους ξερουν). Καλο αλλα ελπιζω να το εχουν εμπεδωσει μεχρι το Οσλο.
ο ρομβος ειναι αναλογα με το τι παικτες εχεις...πχ η εθνικη ισπανιας εφαρμοζει ρομβο τελευταια λογω παικταραδων στο κεντρο

τσαβι αλονσο μπροστα απο τα στοπερ,μεσα δεξια τσαβι,μεσα αριστερα μαρκος σενα(ο βραζιλιανος της βιγιαρεαλ) και μπροστα τους ο ινιεστα

περιφερειακο φορ ο βιγια,καθαρο φορ ο τορες.

στο συνομοσπονιδων δεν το επαιξαν γιατι τους ελειπαν οι 2 απο τους 4.σενα και ινιεστα.η λογικη του σαντος προφανως δεν ειχε να κανει
τοσο με τον βιτολο οσο με τον παικτη που θα εκλεινε τον ρομβο.φυσικα ο βιτολο θα εδινε ταχυτητα που δεν εχει ο γκαρσια αλλα νομιζω θα βολευοταν και χωρις αυτον.ομως σιγουρα ενας τετοιος παικτης ειναι απαραιτητος λογω ταχυτητας και καλης κοντινης πασας που διαθετει ο ισπανος

σε αναλογη αντιστοιχια της ισπανιας σε εμας ο ρομβος θα ηταν καπως ετσι.

γκαρσια η βιτολο μπροστα απο τα στοπερ,φωτακης μεσα δεξια,σορλεν μεσα αριστερα και μπροστα τους ο παικτης που λεμε ολοι και θελουμε να δουμε.περιφερειακος ο φιλομενο και φορ ο μουσλιμοβιτς

θεωρητικα μπορεις να το παιξεις και σημερα με ιβιτς(χωρις βιτολο) αλλα ειναι τοσο αργο το κεντρο μετα

που το ριπλει θα μας φαινεται γρηγορο...εχω την ελπιδα και την αισθηση οτι παικτης μεσοεπιθετικος θα αποκτηθει.ισως και τον χειμωνα.

σιγουρα ομως ρομβο δεν προκειται να δουμε εφοσον στην προετοιμασια δεν υπηρχε τετοιος παικτης και δεν δουλευτηκε απο τον σαντος οπως θα ηθελε...