καλημέρα,
εγώ θα συνταχθώ με το πνεύμα του ποστ του biv (και του GENTLESSOS στη θεωρία του) γενικά αν και σε μερικά σημεία (ειδικότερα) διαφωνώ.
Σε όποιον πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ χθες έκανε καμια ματσάρα ή δε ξέρω τι έχω να παραθέσω ότι αν η Willem δεν ήταν coffeshop μάλλον κανα χηνάρι ήταν το ματς και να έβλεπα μετά αντιδράσεις!
όποιος έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ ξέρει καλά πόσο βαριά είναι τα πόδια καθ' όλη τη διάρκεια αυτής και ξέρει πολύ καλά ότι αυτός ο χρόνος είναι ο σημαντικότερος για το χτίσιμο της ομάδας...γιατί το λέω αυτό?
γιατί ΕΝΩ ΟΛΟΙ (πραγματικά το πιστεύω) όσοι είδατε τον ΠΑΟΚ στα 3 φιλικά βγάζατε χτικιό γιατι δεν μπορούσαμε να τρέξουμε, να αλλάξουμε 3 πάσες στη σειρά, να πάρουμε μια κεφαλιά στην άμυνα ή δε ξέρω εγώ τι άλλο..ΔΛΔ χτυπητά ξενερωτικά προβλήματα ελάχιστοι τα αναφέρετε ενώ οι περισσότεροι ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ πετάτε το ελαφρυντικό ε ενταξεί τι περιμένετε προετοιμασία είναι! ΝΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΟΤΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ! δεν είπε κανείς ότι περιμένει ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα από την προετοιμασία! αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι "στο όνομα του καλού του ΠΑΟΚ" δεν πρέπει να ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ και να ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ απόψεις για το τι βλέπουμε και να είμαστε συνετοί και ισορροπημένοι στην κρίση μας! εξάλλου μπορεί κάποιος να έχει κάτι που εμάς μας ξέφυγε και με δεδομένη την καλοπροαίρετη κριτική να συμφωνήσουμε και εμείς!
Η φράση "δε μου άρεσε ο Κοντρέρασ στο ρόλο του δεξιού μπακ" (περιπιπτόντως δε μου άφησε άσχημη γεύση!!) στα ελληνικά σημαίνει ότι ο Κοντρέρας ΔΕΝ μου άρεσε σαν δεξί μπακ! Στον μεταφραστή του μυαλού μερικών ακούγετε "Σάντος μαλάκά ασχετε πόσο λίγος είσαι ρε που βάζεις τον Κοντρέρας Δεξί μπακ!!!",
Πραγματικά ρε αδέρφια την ίδια γλώσσα μιλάμε? γιατί δεν κάνουμε μια προσπάθεια να σεβαστούμε το τι λέει και ο άλλος? οκ διαφωνούμε αλλά πως να γίνει? μοιραστήκαμε και σε μερικούς ΟΝΤΩΣ δεν άρεσε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά..ΠΡΟΣΕΞΤΕ όχι ο ΠΑΟΚ, ο Σάντος , ο Σέρτζιο ή δε ξέρω εγώ τι και ποιος...ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ! για αυτό συζητάμε! όχι για την ονείρωξη του καθενός να ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΕΛΕΟΣ πια!!!
Αγωνιστικά:
θεωρώ ότι παίξαμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τα άλλα δύο φιλικά (ναι είπαμε δεδομένα που δεν πρέπει συνέχεια να τα αναλύουμε είναι η κούραση από την προετοιμασία!!!). Μέχρι το 20 πάλι μου δόθηκε η αίσθηση της αγγαρείας, δεν αλλάξαμε δεύτερη μπαλιά μετά το πρώτο κοντρόλ της πάσας προς όποιον και να ήταν!
Θα σημειώσω κάτι: ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ο Σέρτζιο πάτησε κάποιο κουμπί! ξαναδείτε το ματς! μόλις αφυπνίσθηκε ο τύπος ο ΠΑΟΚ πάταγε περιοχή, έκανε άμυνα στο κέντρο, έβγαλε τις πρώτες σέντρες! κέρδισε τα πρώτα κόρνερ, έπαιζε Passing game με τον Μουσλίμοβιτς ο Φιλομένο...ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ! δυστυχώς ή ευτυχώς είναι το βαρόμετρο μας! μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει σε άλλους να είναι αδιάφορος..πλέον έχω πεποισθεί ότι ο Σέρτζιο είναι το CLICK της ομάδας!
Φωτάκης - Πάμπλο...ΟΛΑ τα λεφτά! αλλά πραγματικά θέλω ο Πάμπλο να τη σβήσει με τις τριβές με τους άλλους...δε χρειάζεται να ψάχνει αφορμή για τίποτα! δεν έχει να αποδείξει τίποτα! το κατέχει με το παραπάνω το τόπι!!!
Φιλομένο δείχνει ότι είναι από τους λίγους οι οποίοι μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή το κατέχει! 8α μας χρειαστεί!
Ειδική μνεία στον Λίακο! (Χρόνια πολλά παλίκαρε)...μπήκε 10-15 λεπτά πριν το τέλος και τι έκανε? σκόραρε...ΠΑΛΙ! οκ δεν ειναι για την Barcelona, δεν είναι ίσως ούτε για την τεευταία ομάδα στο Καμπιονάτο (αλλά και πάλι ίσως είναι!!!

) ΑΛΛΑ ξέρει τη δουλειά πάει και τελείωσε..
σε 10 λεπτά πήρε 6 φορές τη μπάλα με ΒΟΛΕ ή ψηλή σέντρα στο High post της περιοχής (και λίγο πιο έξω) και τις 6 φορές την κατέβασε όπως έπρεπε, με πίεση και δεν έχασε το κοντρόλ, την έσπασε εκεί που έπρεπε και κάναμε...6 οργανωμένες επιθέσεις! αυτό για αυτόν τον παίκτη μου φτάνει! είναι ψυχάρα ΤΕΛΟΣ
Για μένα δεν υστέρησε κανείς, κανείς δεν είναι κακός ή καλός! αυτό το κρίνει ο Σάντος...αυτοί που ξεχωρίζουν για το πάθος τους όμως στο γήπεδο εμένα με φτιάχνουν πάρα πολύ!
θεωρώ δεδομένό ότι θα είμαστε όπως πρέπει όταν πρέπει! έχω πειστεί για αυτό από πέρισυ, δεν περιμένω εχέγγυα για την φετινή μας πορεία! περιμένω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! με αυτά ΠΟΤΕ δε βγαίνεις χαμένος...
τέλος (προσωπική προτροπή) ας είμαστε λίγο πιο εγκρατείς στις κρίσεις μας προ τις κρίσεις των άλλων μελών! όλοι το ίδιο δε θέλουμε?