Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 17935 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GENTLESOS

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #340 on: July 20, 2009, 08:26:47 »
Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η νοοτροπία στο φόρουμ αλλά νομίζω ότι είναι απελπιστικά αντίθετη με αυτά που έχω στο μυαλό μου για το φόρουμ αλλά και για μένα ως άτομο και ως ΠΑΟΚτσή. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που κάνει μια δημοσίευση θα πρέπει να ζητάει πρώτα συγνώμη για να πει την γνώμη του.

Αυτός ο χώρος είναι για αυτή την δουλειά δηλαδή να πω την γνώμη μου, αρκεί να μην προσβάλω κάποιο άλλο αδερφό. Επίσης θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εδώ λέω ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δεν επιβάλω σε κανένα να την αποδεχτή όπως δεν πρέπει και κανένας άλλος να με επιβάλει την δικιά του γνώμη. Εγώ σαν άτομο μπορώ να διαβάσω μια δημοσίευση και είναι στο χέρι μου αν θα κρατήσω κάτι από αυτή η θα την απορρίψω.
Δεν μπορώ όμως σε καμία περίπτωση να επιβάλω σε κάποιον αδερφό να μην γράφει κάτι που δεν ταιριάζει με τις απόψεις μου.

Δηλαδή είναι κακό να πω ότι ο Σάντος π.χ είναι άχρηστος σαν προπονητής; ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. Γιατί προσπαθείς να μου επιβάλεις ΕΣΥ την δικιά σου γνώμη όταν δεν αποδέχεσαι την δικιά μου. Τόσο ξέρω εγώ... Έτσι το βλέπω ρε αδερφέ... ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πεις την δικιά σου γνώμη μήπος μπορέσεις να μου αλάξεις την δικιά μου ΚΑΙ ΟΧΙ να αρχίσεις τις ειρωνίες και τις προσβολές στο ατομό μου πατώντας επάνω στην δημοσίευση που έκανα. ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Εγώ προσωπικά νομίζω ότι έχω γίνει πολύ ελαστικός και θα αρχίσουν να πέφτουν προειδοποιήσεις.
Συγνώμη αν κούρασα αλλά ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

Gentlesos from the moderating team

ive4

• Guest
« Reply #341 on: July 20, 2009, 08:28:42 »
Να φύγει ο Σάντος να έρθει ο Φρίγκερ...να φύγει ο Σκύλος να έρθει ο χοντρός...φτάνει πια...με κούρασε η ηρεμία και η εμπιστοσύνη...θέλω τα νεύρα μου κρόσια,το στομάχι μου κόμπο και τ'αρχ΄΄δια μου πατσά...ξενέρωσα ρε...βαριέμαι...βρέστε μου ένα λόγο να βρίζω,να μην πηγαίνω γήπεδο,να φάω το διαρκείας μου (το έκανα και αυτό)...θέλω να φάω το διαρκείας μου ρεεεεεεεεεεεεεεεε.....και όχι να το έχω δίπλα στο εικονοστάσι :)

Συμφωνώ με το πνεύμα, αλλά ίσως δεν έχει νόημα να συντηρούμε το θέμα.. Όσοι έχουν τις αντιρρήσεις τους ας τις έχουν, δικαίωμά τους. Μη κολλάμε εφόσον δεν δημιουργούν πρόβληματα (τύπου Θύρας 3 μπουκάλια στον Σάντος) στην ομάδα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #342 on: July 20, 2009, 09:15:46 »
καλημέρα,

εγώ θα συνταχθώ με το πνεύμα του ποστ του biv (και του GENTLESSOS στη θεωρία του) γενικά αν και σε μερικά σημεία (ειδικότερα) διαφωνώ.
Σε όποιον πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ χθες έκανε καμια ματσάρα ή δε ξέρω τι έχω να παραθέσω ότι αν η Willem δεν ήταν coffeshop μάλλον κανα χηνάρι ήταν το ματς και να έβλεπα μετά αντιδράσεις!

όποιος έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ ξέρει καλά πόσο βαριά είναι τα πόδια καθ' όλη τη διάρκεια αυτής και ξέρει πολύ καλά ότι αυτός ο χρόνος είναι ο σημαντικότερος για το χτίσιμο της ομάδας...γιατί το λέω αυτό?

γιατί ΕΝΩ ΟΛΟΙ (πραγματικά το πιστεύω) όσοι είδατε τον ΠΑΟΚ στα 3 φιλικά βγάζατε χτικιό γιατι δεν μπορούσαμε να τρέξουμε, να αλλάξουμε 3 πάσες στη σειρά, να πάρουμε μια κεφαλιά στην άμυνα ή δε ξέρω εγώ τι άλλο..ΔΛΔ χτυπητά ξενερωτικά προβλήματα ελάχιστοι τα αναφέρετε ενώ οι περισσότεροι ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ πετάτε το ελαφρυντικό ε ενταξεί τι περιμένετε προετοιμασία είναι! ΝΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΟΤΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ! δεν είπε κανείς ότι περιμένει ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα από την προετοιμασία! αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι "στο όνομα του καλού του ΠΑΟΚ" δεν πρέπει να ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ και να ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ απόψεις για το τι βλέπουμε και να είμαστε συνετοί και ισορροπημένοι στην κρίση μας! εξάλλου μπορεί κάποιος να έχει κάτι που εμάς μας ξέφυγε και με δεδομένη την καλοπροαίρετη κριτική να συμφωνήσουμε και εμείς!

Η φράση "δε μου άρεσε ο Κοντρέρασ στο ρόλο του δεξιού μπακ" (περιπιπτόντως δε μου άφησε άσχημη γεύση!!) στα ελληνικά σημαίνει ότι ο Κοντρέρας ΔΕΝ μου άρεσε σαν δεξί μπακ! Στον μεταφραστή του μυαλού μερικών ακούγετε "Σάντος μαλάκά ασχετε πόσο λίγος είσαι ρε που βάζεις τον Κοντρέρας Δεξί μπακ!!!",
Πραγματικά ρε αδέρφια  την ίδια γλώσσα μιλάμε? γιατί δεν κάνουμε μια προσπάθεια να σεβαστούμε το τι λέει και ο άλλος? οκ διαφωνούμε αλλά πως να γίνει? μοιραστήκαμε και σε μερικούς ΟΝΤΩΣ δεν άρεσε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά..ΠΡΟΣΕΞΤΕ όχι ο ΠΑΟΚ, ο Σάντος , ο Σέρτζιο ή δε ξέρω εγώ τι και ποιος...ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ! για αυτό συζητάμε! όχι για την ονείρωξη του καθενός να ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΕΛΕΟΣ πια!!!

Αγωνιστικά:
θεωρώ ότι παίξαμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τα άλλα δύο φιλικά (ναι είπαμε δεδομένα που δεν πρέπει συνέχεια να τα αναλύουμε είναι η κούραση από την προετοιμασία!!!). Μέχρι το 20 πάλι μου δόθηκε η αίσθηση της αγγαρείας, δεν αλλάξαμε δεύτερη μπαλιά μετά το πρώτο κοντρόλ της πάσας προς όποιον και να ήταν!

Θα σημειώσω κάτι: ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ο Σέρτζιο πάτησε κάποιο κουμπί! ξαναδείτε το ματς! μόλις αφυπνίσθηκε ο τύπος ο ΠΑΟΚ πάταγε περιοχή, έκανε άμυνα στο κέντρο, έβγαλε τις πρώτες σέντρες! κέρδισε τα πρώτα κόρνερ, έπαιζε Passing game με τον Μουσλίμοβιτς ο Φιλομένο...ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ! δυστυχώς ή ευτυχώς είναι το βαρόμετρο μας! μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει σε άλλους να είναι αδιάφορος..πλέον έχω πεποισθεί ότι ο Σέρτζιο είναι το CLICK της ομάδας!

Φωτάκης - Πάμπλο...ΟΛΑ τα λεφτά! αλλά πραγματικά θέλω ο Πάμπλο να τη σβήσει με τις τριβές με τους άλλους...δε χρειάζεται να ψάχνει αφορμή για τίποτα! δεν έχει να αποδείξει τίποτα! το κατέχει με το παραπάνω το τόπι!!!
Φιλομένο δείχνει ότι είναι από τους λίγους οι οποίοι μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή το κατέχει! 8α μας χρειαστεί!
Ειδική μνεία στον Λίακο! (Χρόνια πολλά παλίκαρε)...μπήκε 10-15 λεπτά πριν το τέλος και τι έκανε? σκόραρε...ΠΑΛΙ! οκ δεν ειναι για την Barcelona, δεν είναι ίσως ούτε για την τεευταία ομάδα στο Καμπιονάτο (αλλά και πάλι ίσως είναι!!! :P) ΑΛΛΑ ξέρει τη δουλειά πάει και τελείωσε..
σε 10 λεπτά πήρε 6 φορές τη μπάλα με ΒΟΛΕ ή ψηλή σέντρα στο High post της περιοχής (και λίγο πιο έξω) και τις 6 φορές την κατέβασε όπως έπρεπε, με πίεση και δεν έχασε το κοντρόλ, την έσπασε εκεί που έπρεπε και κάναμε...6 οργανωμένες επιθέσεις! αυτό για αυτόν τον παίκτη μου φτάνει! είναι ψυχάρα ΤΕΛΟΣ

Για μένα δεν υστέρησε κανείς, κανείς δεν είναι κακός ή καλός! αυτό το κρίνει ο Σάντος...αυτοί που ξεχωρίζουν για το πάθος τους όμως στο γήπεδο εμένα με φτιάχνουν πάρα πολύ!

θεωρώ δεδομένό ότι θα είμαστε όπως πρέπει όταν πρέπει! έχω πειστεί για αυτό από πέρισυ, δεν περιμένω εχέγγυα για την φετινή μας πορεία! περιμένω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! με αυτά ΠΟΤΕ δε βγαίνεις χαμένος...

τέλος (προσωπική προτροπή) ας είμαστε λίγο πιο εγκρατείς στις κρίσεις μας προ τις κρίσεις των άλλων μελών! όλοι το ίδιο δε θέλουμε?  :D :D

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #343 on: July 20, 2009, 09:31:28 »
πλάκα πλάκα όσο περισσότερο βλέπω τον Αναστασάκο τόσο περισσότερο βλέπω ότι και την τεχνική την έχει ο άνθρωπος......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #344 on: July 20, 2009, 09:41:54 »
επειδη ειδα και τα 3 φιλικα χθες καναμε πραγματα που δεν καναμε στα αλλα 2 οπως πιεση σε ολο το γηπεδο για παραδειγμα.και θα διαφωνησω οτι δεν ειχαμε καλη κυκλοφορια απλα καποιες φορες ηταν ανουσια και ακινδυνη για τον αντιπαλο αλλα δεν ηταν αυτο το χαλι το 2 πρωτων αγωνων(κυριως αυτο με την τσιβας)
ο γκαρσια οντως χθες πηγε να μανουριασει χωρις λογο

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #345 on: July 20, 2009, 12:34:44 »
ανεβασμένη η ομάδα με σχετικά καλή κυκλοφορία, με κάποια σοβαρά λάθη στην άμυνα που θα πρέπει να προσεχτούν.

μ άρεσαν οι Λίνο,Φωτάκης,Σορλέν,Γκαρσία, Κονσεισάο (στο 1ο ημ),Φιλομένο,Αναστασάκος.

καλός κ ο Κουτσιανικούλης, αν έβγαζε κ καμιά πάσα θα ήταν καλύτερα.

δε μ κάθεται καλά ο Κοντρέρας δεξί μπακ, όπως κ το δίδυμο Μπιζέρα-Τσιρίλο.

την Τετάρτη μάλλον θα δούμε το σχήμα που θα ξεκινήσει με Βαλερένγκα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #346 on: July 20, 2009, 13:02:58 »
μαλεζα-κοντρερας θα εχει διδυμο την τεταρτη στο κεντρο της αμυνας και παω κ στοιχημα, ισως και αραμπατζη βασικο δεξι μπακ. Θα τα σταματησει ο φερναντο τα πειραματα στην αμυνα γιατι δεν τον παιρνει αλλο..

οπως εκανε και με το 4-4-2..το γραφαμε ολοι οτι η ομαδα δεν επαιζε καλα με αυτο το συστημα. Αν εμεις το καταλαβαμε μια φορα αυτος το καταλαβε 2 για αυτο και το αλλαξε. Νομιζω οτι ετσι δημιοιυργειται και χωρος για να παιξει ο σορλεν στην καλη του θεση στον αξονα και οχι πλαγια. Φωτακης, σορλεν εκει πρεπει να παιζουν παντα και ο 3ος θα παιχτει μεταξυ γκαρσια-βιτολο

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #347 on: July 20, 2009, 14:35:32 »
να μιλησουμε κ λιγο για προετοιμασια κ οχι για τα φιλικα ματς.
πιστευω πως αυτο που δηλωσε ο σορλεν οτι δηλ στην ελλαδα οι προετοιμασιες ειναι πιο χαλαρες, κυριως επειδη υπαρχει λιγοτερη φυσικη κατασταση κ περισσοτερη μπαλα, πρεπει να το λαβουμε σοβαρα υποψη και ειναι κ ωραιο θεμα για κουβεντα.
γιατι, λοιπον οι ελληνικες ομαδες, δεν προσεχουν κ τοσο τη φυσικη τους κατασταση?
γιατι, με το που ξεκινανε προετοιμασιες το μονο που τους νοιαζει ειναι το παιχνιδι με τη μπαλα στα ποδια κ τα φιλικα?
εχω κανει πολλα χρονια στιβο και παντα την εποχη προετοιμασιας, το μονο πραγμα που εκανα ηταν να τρεχω απιστευτα χιλιομετρα, να κανω δεκαδες κοιλιακους κ ραχιαιους και να κανω ασκησεις ενδυναμωσης της φυσικης καταστασης. δεν ημουν αθλητρια της αντοχης, αλλα των ταχυτητων. και φυσικα η προετοιμασια για μενα ηταν ενα μαρτυριο. και φυσικα ηθελα να πηδαω εμποδια αντι να τρεχω στα βουνα με τη γλωσσα εξω. για ενα μηνα ομως, αυτο ηταν ειτε μου αρεζε ειτε οχι.
οι ποδοσφαιριστες στην ελλαδα, κουραζονται με λιγο τρεξιμο κ παρακαλανε τους γυμναστες τους να τους δωσουν μπαλα στα ποδια.
περσι ειχα παει για τρεξιμο κ πετυχα την ομαδα μπασκετ του βαζελου στην προετοιμασια. σας πληροφορω οτι εκεινη την εποχη πηγαιναν καθε μερα στο γηπεδο κ ετρεχαν χιλιομετρα, κανοντας κ αλλες ασκησεις. κανεις δεν ελεγε, ποτε θα παιξουμε φιλικο? ποτε θα παρουμε μπαλα στα χερια?
ομολογω πως ηταν μια εικονα που με εξεπληξε και τοτε σκεφτηκα οτι οι ποδοσφαιριστες στην ελλαδα ειναι εξαιρετικα τεμπεληδες, οι πιο τεμπεληδες απο ολα τα αθληματα.
ειλικρινα,δεν καταλαβαινω-και αφου στην ελλαδα υστερουμε σε αλλους τομεις οπως τεχνικη και ταχυτητα-γιατι δεν βελτιωνουμε οσο περισσοτερο γινεται τη φυσικη μας κατασταση. ειναι τεραστιας σημασιας! βαριομαστε να κανουμε εστω μια διαταση και μετα απορουμε γιατι παθαινουμε συχνους μυικους τραυματισμους.
ειλικρινα πιστευω πως αν η φυσικη κατασταση των παιχτων μας ηταν ενα κλικ πιο πανω απο αυτη των υπολοιπων ελληνικων ομαδων και πλησιαζε στο ελαχιστο αυτη των ευρωπαικων συλλογων, μπορουσαμε να καταφερουμε πολυ περισσοτερα πραγματα.
οκ, καταλαβαινω οτι σε μια ποδοσφαιρικη προετοιμασια πρεπει να δεθει η ομαδα κ τα συστηματα να βγουν κτλ, αλλα θα μπορουσαμε να ειμαστε παρα πολυ προσεκτικοι και αυστηροι στο θεμα φυσικη κατασταση.
βλεπετε στο τσου-λου, στην αλαγη σου λεει, σημερα ο ταδε παιχτης π.χ. ετρεξε 8.500m...για να τρεξεις 8.500m, κανοντας κ ποσα αλλα πραγματα μεσα στο γηπεδο, σημαινει οτι στην προετοιμασια, αλλα κ ολη τη χρονια, εχεις τρεξει 85.000m.
σε μια κουρσα, σε μια αντεπιθεση στο 90', αν εχεις τη φυσικη κατασταση μπορεις να κανεις πολλα πραγματα...
γιατι ο σορλεν στην γαλλια εκανε πιο σκληρη προετοιμασια? εδω στην ελλαδα ειμαστε μαγκες κ τα ξερουμε ολα? 90' λεπτα δεν μπορουμε να βγαλουμε κ αμεσως ζηταμε φιλικα.
δεν το λεω μονο για τους παιχτες του ΠΑΟΚ ή για το επιτελειο, αν και θα ηθελα πραγματικα καποια στιγμη ο ΠΑΟΚ να δωσει βαση σε αυτο το πραγμα, περισσοτερη απ' οτι δειχνει ως τωρα. κακα τα ψεμματα παιδια, στην εκγυμναση ταβανι δεν υπαρχει. και μεις στο ελλαδα ειμαστε πολυ πισω.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #348 on: July 20, 2009, 15:19:13 »
το βαλα και γω το θεμα μαρια οταν ειχε κανει τις δηλωσεις ο σορλεν αλλα εφαγα επιπληξη. μας λεει κατι στα μουτρα και δε θελουμε να το πιστεψουμε. η τεμπελια ο μονος λογος, συμφωνω μαζι σου σε ολα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #349 on: July 20, 2009, 15:41:43 »
Τί πιο λογικό να παίξει επιτέλους ο ΠΑΟΚ το 4-5-1 που γνωρίζει από πέρυσι (μένει να παίξουν και μαζί οι δεμένοι μεταξύ τους παίκτες, πχ Κοντρέρας-Μαλεζάς)
Πολύ πιο ξεκούραστη η ομάδα έδειξε να ξέρει ακριβώς τι ζητάει από τον αγώνα.
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο το ότι Φιλομένο και Τσιρίλο (αν και αυτός έχασε και ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μάχες) ήταν οι χειρότεροι μιας και οι συγκεκριμένοι δεν έβγαλαν πέρυσι τη χρονιά στον ΠΑΟΚ του 4-5-1, χρειάζονται περισσότερο χρόνο να μάθουν το σύστημα. Οι υπόλοιποι παίκτες που έπαιξαν το γνώριζαν, λαμπρή εξαίρεση ο Φωτάκης. Η ομορφιά της δουλειάς του Σάντος μπροστά στα μάτια μας.
Τώρα το θέμα είναι να μπορέσουμε να μετατρέψουμε αυτό το 4-5-1 σε 4-3-3, δηλαδή τα εξτρέμ να μην παίζουν μόνο άμυνα και ο επιθετικός να μην πρέπει να τρέχει περισσότερο προς τα πίσω παρά προς τα μπροστά.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (το τονίζω) πιστεύω πως με Κονσεϊσάο μέσα δε θα μπορέσουμε ΠΟΤΕ να παίξουμε κλασικό 4-3-3 γιατί δεν έχει την ταχύτητα. Έχει ΟΛΑ τα υπόλοιπα αλλά τον λείπει αυτό που τον έκανε μεγάλο παίκτη και που του πήρε ο χρόνος.
Συνεπώς περιμένω έναν συμπαγή ΠΑΟΚ στην αρχή των επίσημων υποχρεώσεων και σιγά σιγά με την προσθήκη των Κουτσιανικούλη και Βιερίνια περιμένω ταχύτητα στα πλάγια.
Πιστεύω πως στα επόμενα φιλικά θα δούμε και τον Σορλέν στην αριστερή γραμμή πάνω.

υγ/ Θα προτιμούσα να δω τον Αραμπατζή δεξί χαφ αντί αριστερό μπακ. Στο βωμό των δοκιμών μην ξεφτιλίζουμε τους παίκτες. Αν είναι έτσι ας δοκιμαστεί σεντερ-φορ ο Χαλκιάς. Και ψηλός είναι, και καλό άλμα έχει, και σίγουρα ξέρει ποια θέση να παίρνει μέσα στην περιοχή. Μπράβο στον παίκτη που δέχεται να παίζει παντού ακόμα και στην πιο ανάποδη θέση.

« Last Edit: July 20, 2009, 15:46:53 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #350 on: July 20, 2009, 16:25:26 »
Γιάννη, για το υστερόγραφο σου θα γράψω κάτι...
Με πείραξε η φράση "μην ξεφτιλίζουμε τους παίκτες" που χρησιμοποίησες. Δεν νομίζω ότι οι παίκτες ξεφτυλίζονται αν χρησιμοποιούνται σε άλλες θέσεις, όταν τους το ζητάει ο προπονητής. Αν ένας παίκτης πιστεύει ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής, τότε το μόνο που θα πρέπει να τον απασχολεί είναι να αγωνίζεται. Ο Αραμπατζής πιστεύει ότι είναι καλός παίκτης και ότι χωράει στον ΠΑΟΚ. Αυτός άλλωστε είναι που δεν δέχτηκε να φύγει δανεικός ώστε να πάρει περισσότερα παιχνίδια. Άρα, ας το αποδείξει και στην πράξη.

πχ Υποθετικά αν πει ο Σάντος στον Αραμπατζή:
Στα δεξιά είμαστε πλήρεις, έχω ανοικτή μια θέση για σένα στην αριστερή πλευρά της αμύνης, όπου θα είσαι η εναλλακτική του Σαβίνι, επειδή θα προωθήσω τον Λίνο πιο μπροστά. Τι λες; Θέλεις να το δοκιμάσεις και να αγωνίζεσαι ή θέλεις να μην το δοκιμάσεις και να είσαι συνεχώς εκτός 18άδας;
Τι νομίζεις ότι θα του απαντήσει ο Αραμπατζής; Θα του πει ότι δεν δέχεται;
gdaou
"γάβροι=κότες"

veron

• Guest
« Reply #351 on: July 20, 2009, 16:29:59 »
Πως ακριβως ξεφτιλιζονται οι παικτες;; Με το να τους δοκιμαζει σε αλλη θεση ο προπονητης;; Μηπως (και) αυτη ειναι η δουλεια του;;

Μηπως ο Σναουτσνερ και στη γρια αλλα και σε εμας εχει παιξει και αριστερο μπακ;;
Αυτο ειναι ξεφτιλα; Δε νομιζω..

Θυμαμαι και αλλες περιπτωσεις παικτων (μεγαλυτερων ονοματων κιολας) να χρησιμοποιουνται σε αλλες θεσεις λογω αναγκης και να τα πηγαινουν καλα.

Αλλα ας μην παω μακρια...Θυμαμαι επισης πως ο μεγας Θοδωρης Ζαγορακης επι χρονια επαιζε-λογιζοταν ως δεξι μπακ, δοκιμαστηκε ως αμυντικο χαφ και εκει καθιερωθηκε τελικα καθως απεδωσε πολυ καλυτερα, με αποκορυφωμα τον τιτλο του MVP EURO 2004..Τα λογια ειναι περιττα.

Αυτος που τον δοκιμασε πρωτη φορα σε αυτη τη θεση τον ξεφτιλισε δλδ;;

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #352 on: July 20, 2009, 16:33:38 »
ρε σεις....περσι ο τεν κατε χρησιμοποιουσε τους παικτες του βαζελου μια ολοκληρη χρονια στα ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  σε οτι θεσεις να ναι....εκανε δοκιμες και πειραματισμους....εμας τουλαχιστον το κανει στα φιλικα...που στην τελικη για αυτο ειναι τα φιλικα....μην αγχωνεστε....πιστευω πως ξερει τι κανει ο σαντος.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #353 on: July 20, 2009, 17:00:52 »
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=102075

Οσον αφορά στην θέση που προτιμά να αγωνίζεται, ξεκαθάρισε πως: «Εχω ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση (σ.σ: αριστερό μπακ), στον Πανσερραϊκό. Προσπαθώ να δίνω ό,τι καλύτερο, τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθάω την ομάδα. Οπου κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζομαι, θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο».

απο τη σημερινη συνεντευξη του αραμπατζη

να θυμισω και την κλασικη ατακα καθε νεοφερμενου σε ομαδα παιχτη "παιζω οπου μου πει ο προπονητης κτλ κτλ"
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #354 on: July 20, 2009, 17:14:43 »
Γιώργο, εσύ πιστεύεις πραγματικά ότι θα παίξει ποτέ ο Αραμπατζής αριστερό μπακ με τον Κουτσιανικούλη μπροστά του; Εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα. Και τελικά εάν ήθελε να το δοκιμάσει να το έκανε ΠΡΙΝ πάρουμε τον Ιταλό. Δεν μουρμουρώ αλλά μερικά πράγματα μας εκθέτουν. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το δεύτερο ήρθε από τον Αραμπατζή γιατί το παιδί το αξίζει. Από δεξί χαφ τον κάναμε αριστερό μπακ. Και λέμε ότι πήγε και καλά. Έλεος.  

Βερόν, ο Σνάουτσνερ παίζει και με τα δύο πόδια είναι ΓΝΩΣΤΟ. Ο ίδιος ο παίκτης λέει ότι προτιμάει να παίζει δεξιά γιατί είναι το καλό του, αλλά παίζει κι αριστερά.
Ο Αραμπατζής το αριστερό το έχει για να περπατάει, είναι ΓΝΩΣΤΟ. Το να βάζεις ΜΠΑΚ δεξιοπόδαρο στα αριστερά είναι παιχνίδι με τον παίχτη σου. Γιατί δεν μπορεί να παίξει την μπάλα προς τα έξω με το καλό του πόδι, θα την έχει πάντα προς την πλευρά της εστίας της ομάδας του. Το λάθος θα είναι ΠΑΡΑ πολύ επικίνδυνο. Το να τον βάλεις χαφ δεν πειράζει, αν χάσει τη μπάλα καλύπτει κάποιος, κι αν κόψει προς τα μέσα (όπως ο Κουτσιανικούλης) τότε πάλι δεν υπάρχει θέμα γιατί επίθεση κάνεις, πάει να... τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα.

Σάμπαθ, όταν ο ίδιος ο προπονητής σου (Σάντος) λέει με... στόμφο "τέρμα τα φιλικά, από εδώ και στο εξής όλα ως επίσημα θα τα βλέπουμε" δεν μπορεί να σε βάζει τον Αραμπατζή αριστερό μπακ με τον Κουτσιανικούλη μπροστά του...

1000 μπράβο στα παιδιά πάντως που όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά εξέθεσαν και μερικούς.

υγ/ το ότι ο Αραμπατζής δέχεται να παίξει σε άσχετη για αυτόν θέση είναι αυτό που θα τον φάει. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι και καθίκι. Στις μεγάλες ομάδες οι παίκτες πρέπει να παίζουν στην φυσική τους θέση και σε κάθε θέση να παίζει ο καλύτερος. Να δω και τον Κονσεισάο αριστερό μπακ ή τον Λίνο δεξί χαφ να το βουλώσω. Τα νεύρα μου.

υγ/ ΠΟΛΛΑ πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά με Αραμπατζή μπακ και Κούτσια μπροστά του...
« Last Edit: July 20, 2009, 17:39:08 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #355 on: July 20, 2009, 17:23:45 »
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=102075

Οσον αφορά στην θέση που προτιμά να αγωνίζεται, ξεκαθάρισε πως: «Εχω ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση (σ.σ: αριστερό μπακ), στον Πανσερραϊκό. Προσπαθώ να δίνω ό,τι καλύτερο, τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθάω την ομάδα. Οπου κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζομαι, θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο».

απο τη σημερινη συνεντευξη του αραμπατζη

να θυμισω και την κλασικη ατακα καθε νεοφερμενου σε ομαδα παιχτη "παιζω οπου μου πει ο προπονητης κτλ κτλ"

Σωστα. Η αληθεια ομως ειναι πως τον ρωτησαν (ακουσα τη συνεντευξη ζωντανα στο ραδιοφωνο) και αν αισθανεται ασχημα οταν ο προπονητης δοκιμαζει στην κανονικη του θεση (δεξι μπακ δηλαδη) αλλους παικτες των οποιων δεν ειναι η φυσικη θεση (Κοντρερας δηλαδη). Και φυσικα ειπε οτι ναι, αισθανεται ασχημα, οπως και καθε ποδοσφαιριστης σε αυτην την περιπτωση (λογικο)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #356 on: July 20, 2009, 18:24:31 »
Ο Κουτσια επαιζε απο τα αριστερα προχ8ες?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #357 on: July 20, 2009, 18:27:52 »
Ναι μπηκε στο 70 στην θεση του Φιλομενο και επαιξε αριστερα.. ο Κονσεισαο εβγαλε ολο το ματς απο δεξια..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #358 on: July 21, 2009, 00:28:34 »
Η καλύτερη εικόνα μας ήταν απόρροια δύο βασικών πραγμάτων. Πέσανε οι ρυθμοί στη προπόνηση και οι παίχτες "λύθηκαν" και κατά δεύτερον η ομάδα γύρισε στο 4-3-3 (ή 4-5-1) που της ταιριάζει περισσότερο. Περίεργο ήταν που έγιναν αρκετές φάσεις στα καρέ μας, αλλά η εικόνα μας γενικά ήταν σοβαρή και πάλι. Πολύ σημαντικό. Σου δίνει μία αίσθηση σιγουριάς η ομάδα.

Θεωρώ πως πρέπει να σταματήσει το ανέκδοτο με τον Κοντρέρας στα άκρα. Ναι μπορεί να παίξει εκεί αλλά ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στη χώρα δεν μπορεί να χαραμίζεται. Αφού είπα τη προπονητική μου μαλακία κι εγώ πάμε στα σοβαρά τώρα.

Δημιουργήθηκε ένας τεράστιος προβληματισμός σε μένα από προχθές. Και δεν τον σκέφτηκα μόνος μου εκεί που έβλεπα το ματς, αλλά τον προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή μετά από αυτό, που βγάλανε ένα ψιλοπαράπονο ΠΑΛΙ για το ρόστερ. Ιδίως εκεί που είπε πως θα ήθελε να παίξουμε 4-4-2 ρόμβο, που είναι το αγαπημένο του, αλλά δεν έχουμε τους παίχτες να το κάνουμε. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το σκοπό της δήλωσης. Ε ας ζητούσες ρε Σάντος αντί αυτών που πήραμε, παίχτες ικανούς να το παίξουν. Γιατί δεν το έκανες; Δεν χρειάζεται να είναι ειδήμων κανείς για να καταλάβει ότι όλες οι μεταγραφές μας είναι ταμάμ για το 4-3-3. Μόνοι τους ήρθαν οι παίχτες;

Μέχρι χθες όλοι είμασταν σίγουροι πως τεχνικός διευθυντής και προπονητής συμφώνησαν εδώ και μήνες για τα χαρακτηριστικά των παιχτών που χρειάζονται να παίξουν όπως πέρυσι αλλά πιο γρήγορα. Χθες μάθαμε ξαφνικά (για μας) από τον προπονητή μας πως είχε κι άλλες σκέψεις για φέτος αλλά για Χ λόγους δεν μπόρεσε η διοίκηση να τον ικανοποιήσει απόλυτα! Μεγάλη κουβέντα αυτή!

Εγώ σέβομαι απόλυτα τη δουλειά και τις γνώσεις του αλλά δεν μπορώ να ακούω εδώ και τρία χρόνια για ανεπάρκεια υλικού. Είναι από τα πράγματα που δεν αντέχω πάνω του. Μου μοιάζει σαν άλλοθι. Καμιά ομάδα δεν είναι τέλεια, πόσο μάλλον μια φτωχή ομάδα.

Αν δεν μπορούμε να παίξουμε 4-4-2  να παίξουμε 6-3-1, 9-1-0, 2-3-5  και ό,τι μας βολέψει. Στα παπάρια μου του οπαδού. Αρκεί να νικάμε. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα πως θα γίνει αυτό και ανάλογα κάνει και τις επιλογές του στις μεταγραφές.

Και για να τα λέμε όλα, που αφορούν σημειωτέον δηλώσεις του Σάντος κι όχι την ουσία της δουλειάς του να ξέρουμε τι συζητάμε για να μην παρεξηγούμαστε χωρίς λόγο, οι δηλώσεις του στις εφημερίδες για το στόχο μας φέτος ήταν εκπληκτικές.

ΥΓ Τις δηλώσεις τις έγραψα στο βίντεο και τις είδα δυο φορές πριν γράψω τα παραπάνω. Δεν τα διάβασα σε φυλλάδα. Μακάρι να υπήρξε κάποιο λαθάκι στη μετάφραση π.χ. "αν είχαμε δυο ακόμη παίχτες θα παίζαμε ..." αντί του "δεν πήραμε 2 ακόμη παίχτες..." που βγάζει άλλο νόημα. Το λέω γιατί δεν ειπώθηκε ξανά σε άλλες δηλώσεις του προπονητή από τις παραδόξως πολλές τις τελευταίες μέρες.
« Last Edit: July 21, 2009, 00:35:58 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #359 on: July 21, 2009, 01:31:36 »
Όσον άφορα αυτα που ανεφερε ο ΠΑΟΚcure να θυμησω :

Ποιος ήταν ο δικός σας ρόλος στις μεταγραφές;
«Αυτό δεν είναι σημαντικό θέμα. Εχουμε καλό ρόστερ και το εμπιστευόμαστε απόλυτα».

Η εγκατάλειψη του 4-4-2 είναι οριστική; Δεν θα το ξαναδούμε;
«Το λέω με βεβαιότητα. Το έχω παίξει πολλές φορές το 4-4-2 με ρόμβο και ξέρω τι χρειάζεται και εμείς δεν το έχουμε».

Αφού θέλατε να παίξετε το 4-4-2, γιατί δεν πήρατε παίκτες για να το εφαρμόσετε όπως θέλετε;
«Εγιναν κάποιες μεταγραφικές επιλογές. Αλλοι παίκτες ήρθαν και άλλοι δεν ήρθαν. Ετσι όπως έγινε το ρόστερ, λοιπόν, δεν μπορούμε να παίξουμε 4-4-2».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=3417374

Παντως ΠΑΟΚcure εγω πιστευω οτι ναι μεν μπορει να ηθελε 4-4-2 αλλα μεσα του θα ειχε και εναν αντιλογο περι μεγαλου ρισκου. δεν ειναι λιγο να αλλαζεις ολοκληρη ομαδα η να αλλαζεις συστημα σε μια ομαδα οταν οι μισοι κ πλεον παικτες (αν υποθεσουμε δλδ οτι θα επαιρνε 4 βασικους για 4-4-2) ειχαν συνηθισει να παιζουν αλλιως.
Τωρα γιατι τοτε κανει τετοιες δηλωσεις δεν ξερω.

Παντως οχι, δεν δέχομαι ότι ο Σαντος ήθελε να παίξει 4-4-2 και ο Βρύζας (που μάλιστα είχε δηλώσει πέρισυ σε συνεντευξη τύπου ότι προτιμάει να παίζει η ομάδα πιο επιθετικά) να πήρε ότι ήθελε ώστε να παίζει η ομάδα αναγκαστικά 4-3-3
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...