Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 18130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

veron

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #320 on: July 19, 2009, 22:32:14 »

όχι παράθεση ρε >:(

Και το 2ο καραμπινατο ηταν ??? :P
« Last Edit: July 20, 2009, 01:07:14 by Capricorn »

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #321 on: July 19, 2009, 22:36:47 »
Οχι ρε, στο δευτερο φευγει καθαρα απο πισω ο Αναστασακος τη στιγμη που κανει ο Αραμπατζης την μπαλια, 100% κανονικο. Στο πρωτο ομως ο Μουσλι ειναι μαλλον ακαλυπτος οταν κανει την κεφαλια ο Φιλομενο.

bagos1

• Guest
« Reply #322 on: July 19, 2009, 22:40:45 »
τον αραμπατζή τον έβαλε ο αθεόφοβος αριστερό μπάκ ή μου φάνηκε απο το βιντεάκι που τον είδα?

veron

• Guest
« Reply #323 on: July 19, 2009, 22:43:29 »
Πραγματι αριστερο μπακ και δεν ηταν κακος παρεπιπτντως

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #324 on: July 19, 2009, 22:44:37 »
λάθος κάνετε ο μούσλι καλύπτεται από τον αριστερό μπακ που κηνυγάει τον φωτάκη που κάνει την σέντρα, με την φόρα που έρχεται αυτός πάνω στον φωτάκη φτάνει 1-2 μέτρα από την γραμμή του άουτ και τον καλύπτει!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

veron

• Guest
« Reply #325 on: July 19, 2009, 22:50:03 »
Εγω πλακα εκανα...προφανως θα σφυριζοταν οφσαιντ απο την αρχη, ο εποπτης δεν ειναι μεντιουμ να ξερει αν την κεφαλια θα την παρει ο Μουσλιμοβιτς η ο Φιλομενο

bagos1

• Guest
« Reply #326 on: July 19, 2009, 23:04:48 »
τον τσιρίλο τον φοβάμαι πάρα πολύ έτσι και είχαμε και φέτος τον μαρκαντώνη θα είμασταν τουλάχιστον 2 κλικ πάνω στην άμυνα. περαστικά του πάντως όπου και αν βρίσκεται ότι και αν κάνει το παλικαρακι

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #327 on: July 19, 2009, 23:13:49 »
Παίδες θα το πω και αν θέλετε να με κράξετε, κράξτε, δεν πειράζει ... Θέλει δουλειά ακόμη η ομάδα και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε για το πρώτο ματς με τους Νορβηγούς (για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το συζητώ, θα είμαστε ΟΚ). Επιπλέον, δεν μου αρέσει το πείραμα με τον Κοντρέρας δεξί μπακ. Αν το πρόβλημα ήταν το δεξί μπακ, ας παίρναμε ένα και όχι τον Τσιρίλο. Μη καταστρέφουμε με εσωτερικές αλλαγές, ότι λειτούργησε καλά πέρυσι. Και κάτι ακόμα... ο Σέρτζιο καλός, χρυσός, πάθος κλπ αλλά δεν τραβάει... 33-34 χρονάκια είναι αυτά. Ελπίζω να το καταλάβει και να το πει από μόνος του στον Σάντος για να μη γίνουν τα αποδυτήρια τανάπου...

ΥΓ Για τον κόσμο μας τι να πω... Είμαστε ικανοί να παίζουμε φιλικό στα νησιά του Πάσχα και να κάνουμε πάρτυ με κοκορέτσια!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!  
PAOK is a Social Movement!

apaoki13

• Guest
« Reply #328 on: July 19, 2009, 23:36:35 »
Ατομικά με παίκτες δεν θ' ασχοληθώ γιατί δεν νομίζω ότι σ' αυτή τη φάση μπορούν να δείξουν τίποτα το ιδιαίτερο. Ο τσιρίλο βέβαια αν τα έκανε αυτά σε κανονικό ματς πιθανότατα θα άκουγε καντίλια ακόμη κι απ' τα σημαιάκια του κόρνερ. Γενικά η εικόνα ήταν θετική αν την συγκρίνεις με τα δυο προηγούμενα φιλικά. Την Πέμπτη λογικά θα δούμε πολύ καλύτερη ομάδα και πιο δεμένη αφού από σήμερα και για τις επόμενες τέσσερις μέρες θα δουλέψει πάνω στην ομάδα που θα παίξει στο ευρωπαϊκό. Με σνάουτσερ βασικό σημαίνει ότι θα παίξει ο κοντρέρας στη θέση του. Λογικά ο βιερίνια δεν θα παίξει οπότε θα έχουμε πάλι το σχήμα με τον σορλέν αριστερά και τον κονσεϊσάο δεξιά. Μια χαρά μου φαίνεται ότι θα είμαστε.

Γενικά όμως απορρώ τι θα γίνει όταν μπει μέσα ο βιερίνια. Θα βγει ο Φιλομένο για να μπει ο Σορλέν ή θα πάει πίσω ο Σορλέν και θα πάρει τη θέση του Φωτάκη. Με σορλένα βιερίνια και φιλομένο στην εντεκάδα νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλά. Αυτό βέβαια μέσα στη χρονιά και όχι στα ευρωπαϊκά. 

Diego-4

• Guest
« Reply #329 on: July 19, 2009, 23:53:08 »
ΜΑΠΑ Ο ΠΑΟΚ.

ΣΑΝΤΟΣ ΦΥΓΕ !

SALPARADISE

• Guest
« Reply #330 on: July 19, 2009, 23:55:09 »
ΘΕΤΙΚΑ (φτου-φτου):

Η παρουσία του Πάμπλο. Πολυ καλύτερη φυσικη κατάσταση που του επιτρέπει να βγάζει με επιτυχία το 90λεπτο.

Οι Φωτάκης και Λίνο.

Στο 1ο γκολ φάνηκε η χρησιμότητα του Φιλομένο. Οταν βγαίνουν σέντρες προς την περιοχή υπάρχουν 2 πάντα που θα πηδάνε. Ο Φιλο το χει το κουτουλιδι, και οι αμυντικοι θα εχουν 1 ακομα μπελα στο κεφάλι τους.

Στο 2ο γκολ είδα το μελλον του ΠΑΟΚ.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
:

Μπαίνουμε πολύ χαλαρά στο ματς και μπορεί να το πληρώσουμε.

Χάνουμε πολλές κεφαλιές στην περιοχή.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #331 on: July 19, 2009, 23:57:32 »
λάθος κάνετε ο μούσλι καλύπτεται από τον αριστερό μπακ που κηνυγάει τον φωτάκη που κάνει την σέντρα, με την φόρα που έρχεται αυτός πάνω στον φωτάκη φτάνει 1-2 μέτρα από την γραμμή του άουτ και τον καλύπτει!

από το στόμα μου το πήρες αδερφέ μονο που δεν μαρκάρει τον φωτάκι αλλα τον σέρτζιο
Gamiete o Thrilos kai o pireas

makptol

• Guest
« Reply #332 on: July 20, 2009, 00:10:17 »
diego -4-
κατσε καλα........ ;D ;D ;D ;D

giannis80

• Guest
« Reply #333 on: July 20, 2009, 00:20:26 »
Μου φαίνεται οτι μέχρι να έρθει ο Βιτόλο (κι αν έρθει τελικά), θα παίζουμε 4-3-3.Το συγκεκριμένο σύστημα θεωρώ οτι χωράει τον Σορλέν 11αδα, όχι το 4-4-2.Και το λέω αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης και από τα όσα τεχνικά ξέρω περί ποδοσφαίρου δεν είναι ούτε ακραίο χαφ (στιλ βιερίνια δηλαδή) ούτε ακριβως κεντρικό χαφ.Είναι κάτι μεταξύ εκεί.Να μην παίζει γραμμή, αλλά να παίζει κεντροαριστερά.Πιστεύω οδηγός μας για το πως θέλουμε τον ΠΑΟΚ είναι το περσινό πρώτο ημίχρονο με το γαύρο στην ΤΟΥΜΠΑ στο κύπελλο.Εκεί που από τα πλάγια, ειδικά αριστερά με σορλέν,δάρλα,λίνο, κάναμε πάρτι.Το ότι ο φιλομένο έχει καλή τεχνική,κρατάει μπάλα κτλ, τον βοηθάει να παίξει στο 4-3-3 μπροστά είτε αριστερά είτε δεξιά και πραγματικά επιτέλους οι 2 πλάγια του Μούσλι να πατάνε περιοχή όπως έγινε στο πρώτο γκολ σήμερα.Για Κοντρέρας δεξιά, Τσιρίλο και ιστορίες, δεν ξέρω ακόμα, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, δεν είμαι σίγουρος.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #334 on: July 20, 2009, 00:48:25 »
Να φύγει ο Σάντος να έρθει ο Φρίγκερ...να φύγει ο Σκύλος να έρθει ο χοντρός...φτάνει πια...με κούρασε η ηρεμία και η εμπιστοσύνη...θέλω τα νεύρα μου κρόσια,το στομάχι μου κόμπο και τ'αρχ΄΄δια μου πατσά...ξενέρωσα ρε...βαριέμαι...βρέστε μου ένα λόγο να βρίζω,να μην πηγαίνω γήπεδο,να φάω το διαρκείας μου (το έκανα και αυτό)...θέλω να φάω το διαρκείας μου ρεεεεεεεεεεεεεεεε.....και όχι να το έχω δίπλα στο εικονοστάσι :)

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #335 on: July 20, 2009, 01:05:21 »
νικο εδω τοτε ασχολιομασταν με το τι βλεπαμε δεν θα ασχοληθουμε τωρα που ησυχασε το κεφαλι μας ??? ???

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #336 on: July 20, 2009, 01:20:02 »
Για τα ευρωπαικα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Θα παιξουμε 4-3-3 και μαλλον αυτο θα παιζουμε κυριως και στη διαρκεια της χρονιας. Νομιζω οτι οι δηλωσεις του Σαντος ηταν ξεκαθαρες πανω σε αυτο τις τελευταιες 2 μερες. Απο τη μεση και μπροστα (αν δεν υπαρξει καποιο απροοπτο προβλημα) θα παιξουμε με Γκαρσια κοφτη και μπροστα του αριστερα και δεξια Σορλαν και Φωτακη αντιστοιχα. Δεξια ο Κονσεισαο, αριστερα ο Φιλομενο και μπροστα ο Μουσλι. Πισω σιγουρος ειναι ο Λινο, αλλα δεν ξερω τι θα κανει με τους αλλους, αν θα παιξει δηλαδη με Κοντρερας δεξια ή στο κεντρο ή καθολου(?). Προς το παρον το διδυμο Μπιζερα-Τσιριλο κανει αρκετα λαθακια, θα δουμε.... Ο Κουτσιανικουλης πολυ ή λιγο πιστευω οτι θα παιξει σαν αλλαγη, φερνει ταχυτητα, διεισδυση και φρεσκαδα αν και εχει αρκετες ημιτελεις προσπαθειες.

Για το φιλο που αναρωτιοταν τι θα γινει οταν επιστρεψει ο Βιερινια, λογικα θα παιζει (οσο παιζει) στη θεση ειτε Φιλομενο ειτε Κονσεισαο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #337 on: July 20, 2009, 01:48:06 »
8emh προκαλεσες καρδιακες προσβολες, μονο αυτο εχω να πω  :P  8)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #338 on: July 20, 2009, 04:14:02 »
ΜΑΠΑ Ο ΠΑΟΚ.

ΣΑΝΤΟΣ ΦΥΓΕ !

Λοιπον επειδη εχω βαρεθει ασχημα την φαση του οποιος εχει αντιθετη αποψη πρεπει να τουμπεκιαζετε για το καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ... αν θελετε μετατρεψτε το τοπικ να λεγεται: Διθυραμβοι και υμνοι για Σαντος παιχτες Ζαγορακη... να βρουμε ολοι την υγεια μας...

Εμενα και σε αυτο το 3ο φιλικο η ομαδα δεν μου αρεσε.. δεν μου αρεσε ο Κοντρερας δεξι μπακ.. δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη ο Τσιριλο.. δεν μου αρεσε το πειραμα με Αραμπατζη αριστερο μπακ.. δεν μου αρεσε η αργη αναπτυξη.. δεν μου αρεσε οτι δεν μπορουμε να αλλαξουμε πανω απο 3 πασες οταν εχουμε την μπαλα..δεν μου αρεσει που ο Γκαρσια συνεχιζει να ψαχνει αφορμες να μανουριασει και δεν κοιταει να παιξει μπαλα(σορρυ για οσους τον εχουν σε μπλουζακι και παρεξηγηθηκαν που τον θιγω) αντιθετως το μονο θετικο στα 3 ματς οπως τα ειδα εγω ειναι ο Φωτακης, ο Φιλομενο(φαινεται οτι το εχει) και ο Αμπουμπακαρι(κραταω μια επιφυλαξη γιατι επαιξε λιγοτερο)
Σε 10 μερες παιζουμε το πρωτο επισημο ματς.. και ακομα κανουμε αλχημειες.. ειδικα στην αμυνα τα πραγματα δεν τα βλεπω να πηγαινουν καλα.. ξερω φιλικα ειναι.. δοκιμαζει παιχτες και σχηματα ο Σαντος.. αλλα καποιες αδυναμιες ειναι χτυπητες.. θελουμε οπωσδηποτε αμυντικο χαφ γρηγορο(ειτε ειναι ο Βιτολο ειτε καποιος αλλος) θελουμε δεξι μπακ... και εναν επιτελικο χαφ με εφεση στην καθετη μπαλια..(μονο ο Βερον μπορει να το κανει αυτο στο υπαρχον ροστερ αλλα υστερει σε ταχυτητα και δεν φαινετε να υπολογιζεται και τοσο απο Σαντος)

Μου αρεσει οτι και ο Σαντος εχει αρκετα παραπονα(ετσι το αντιλαμβανομαι απο τις δηλωσεις του) πραγμα που σημαινει οτι ζηταει πολλα παραπανω και οτι εχουμε δουλεια ακομα.. επισης δεν ξεχναω οτι εχουμε μολις 20 μερες προετοιμασια εν αντιθεση με περισυ που ειχαμε 2 μηνες να μονταρει την ομαδα ο Πορτογαλος..

Οσοι γουσταρετε και τα βλεπετε ολα ροδινα και λετε τι λεει ο μαλακας ο biv κραξτε με ελευθερα.. καμια παρεξηγηση.. αλλα τουμπεκι δεν προκειτε να κανω... αυτα που εγω σαν Στελιος βλεπω και με πειραζουν η δεν μ αρεσουν θα τα λεω.. ουτε προπονητης ειμαι ουτε προεδρος ουτε τιποτα.. καψουρα μου ειναι ο ΠΑΟΚ και γουσταρω να ασχολουμαι και να σχολιαζω οτι θελω.. αμα ειναι ας κλεισουμε ολα τα τοπικ και ας επικροτουμε μονο κινησεις διοικησης προπονητη και παιχτων... για να μην κανουμε κακο στην ομαδα..(διαβαζει biv ο Σαντος τωρα και δεν μπορει να κοιμηθει.. αγχωθηκε..)

apaoki13

• Guest
« Reply #339 on: July 20, 2009, 08:24:20 »
Ναι ρε biv σε δέκα μέρες παίζουμε αλλά πριν δέκα ξεκινήσαμε (στην ολλανδία) αυτά τα πειράματα που δεν σου άρεσαν πότε έπρεπε να γίνουν στην 4η αγωνιστική; Στην προετοιμασία θα γίνουν τα πειράματα και θα δοκιμαστεί ο Αραμπατζής αριστερό μπακ κι ο τσιρίλο με τον μπιζέρα ζευγάρι. Αυτή την στιγμή αριστερά και δεξιά στα μπακ υπάρχουν τέσσερις παίκτες γιατί πιστεύετε ότι ντε και καλά ο κοντρέρας θα φύγει απ' τη θέση του. Τον δοκιμάζει ως εναλλακτική. αυτό είναι. Και όσο για τις τρεις πάσες εγώ άλλο είδα στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί που η ομάδα είχε κρεμάσει γλώσσα μια χαρά τις αλλάζαν τις πάσες και από passing game ήρθε το δεύτερο γκολ αφού η μπάλα ξεκίνησε απ' τα δεξιά και έφτασε στο συνδυασμό κουτσιανικούλη αραμπατζή. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι την Πέμπτη. Εκείνο το φιλικό θα είναι πιο ενδεικτικό.