Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 17970 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #300 on: July 19, 2009, 21:30:54 »
εμενα παλι δε μ'αρεσε η ομάδα.Κατ'αρχην ο Κοντρέρας χαραμίζεται στη νεα θέση.Η ομάδα χανει απο τη διορατικότητα που έχει ως σεντερ μπακ και στη νεα θέση δεν εχει τις κινήσεις του μπακ να ανοιγει το παιχνιδι στα πλαγια.Κλασσικό παράδειγμα η κινηση του αραμπατζη στο δευτερο γκολ.
 Η ομαδα ηταν καπως ανεβασμένη επειδή είχε δυνάμεις ο σερτζιο αν και όλοι είδαμε οτι ανεβήκαμε με την είσοδο του κουτσια.Ο Φιλομένο επίσης χαραμίζεται στα χαφ ,που ξερει μεν να βάζει το σώμα του και να ανοίγει το παιχνίδι,αλλά δε νομίζω ότι τον πήραμε γι'αυτή τη θέση.Ημαρτον.Βεβαια παίζει αναγκαστικά μέχρι να ρθει ο βιερινια.
 Τώρα και οι αλλοι ψιλοκαφενείο μου φάνηκαν.Τελείωναν τις φάσεις εντελώς ερασιτεχνικά.Μπορουσαμε να χαμε φαει δυο γκολ.
 Βεβαια εξακολουθω να πιστεύω πολύ τον Σάντος αλλά πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα δραστικά πριν είναι πολύ αργά
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #301 on: July 19, 2009, 21:41:36 »
Ποια νεα θεση ρε παιδια? που τον εβαλε τον Κοντρερας?   ???  ???  ???
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #302 on: July 19, 2009, 21:44:57 »
δεξι back και προσωπικα πιστευω οτι δε του ταιριαζει καθολου.
καλουτσικη εμφανιση.αξιζει να κρατησουμε τους συνδυασμους που γινανε και μπηκε το 2ο γκολ.πολυ ωραια προσπαθεια απο κουτσιανικουλη και αραμπατζη.
συνεχιζουμε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #303 on: July 19, 2009, 21:46:51 »
σαχλαμάρες ρε..... γεννάει η γυναικα του Miro και τον είχε δεξί back ..... don't panic
;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #304 on: July 19, 2009, 21:47:20 »
δεξι μπακ νομίζω.Και αν δεν ειναι νεα για την εθνική του ειναι για μας.Με τις περσινές εμφανίσεις του στην άμυνα τώρα τον άλλαξε και δεν ξέρω αν μόνο εγω είδα να μας κάνουν ευκαιρίες από λάθη των κεντρικών μας
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #305 on: July 19, 2009, 21:51:43 »
o κοντρέρας μπορεί να έκανε μερικά λάθη, ( λάθη θεωρώ και τα φάουλ στους αντιπάλους με κώλο στην εστία μας) αλλά τον προτιμώ από τον σνάουτσνερ εκεί γιατί αρκετές φορές συμμετέιχε και στην ανάπτυξη της ομάδας, έκανε και μερικές κούρσες, πράγμα που δεν κάνει ποτέ ο σνάουτσερ. Σαφώς και η ομάδα θα ήθελε ένα καλό δεξί μπακ και απορώ πως δεν το αποκτήσαμε. Ο Σαβίνι γιατί δεν έπαιξε καθόλου??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #306 on: July 19, 2009, 21:55:11 »
δλδ αμα σημερα δεν κερδιζαμε κιολας θα ειχαμε πολεμο εδω μεσα...ετσι το κοβω απο οσα διαβαζω μεχρι τωρα...

δεν ξερω αν πρεπει να χαρω γιατι εχουμε απαιτησεις πλεον η να κλαψω γιατι προκειται για φιλικα...παντως ειναι πολυ ωραια να το βλεπεις ολομοναχος το ματς...τουλαχιστον αυτο που καταλαβαινεις,το καταλαβαινεις γιατι το δες εσυ και οχι κανας αλλος...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #307 on: July 19, 2009, 21:58:19 »
Σήμερα δεν είδα το φιλικό οικειοθελώς.

Καλύτερα τα φιλικά μας να μην έχουν τηλεοπτική κάλυψη.
Πας για καφέ ακούς μίρλα.
Πας σε σύνδεσμο,δυστυχώς ακούς και εκεί μίρλα.
Μπαίνεις στο φόρουμ και βλέπεις μία σύγχυση-ταραχή κλπ.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #308 on: July 19, 2009, 21:59:55 »
η βιλεμ ειναι σαφως χειροτερη ομαδα και απο την τσιβας και απο την ναιμεγκεν.αλλα σημερα ημασταν πιο φρεσκοι και πιεζοντας τους ψηλα κερδισαμε πολλες φορες την μπαλα.καλη αναπτυξη απο την ομαδα αλλα χρειαζεται περισσοτερο ρισκο απο τα χαφ σε καποιες ενεργειες αφου γυριζουν με ευκολια την μπαλα πισω.παντως μου αρεσε οτι εκει που εχαναν την μπαλα εκει επαιζαν αμυνα και δεν γυριζαν πισω.το μονο ανησυχητικο ηταν τα αβιαστα λαθη πισω
ο κοντρερας δεν μπορει να βοηθησει στα δεξια κι αυτο φανηκε και σημερα
η φαση με τον μπιζερα και τον μαυρο που βρηκε στον ωμο του στο ελληνικο πρωταθλημα μαλλον θα σφυριχτει πεναλτυ,σιγουρα αν ''πρεπει''
προσωπικα αν ξεχωριζα καποιον σημερα αυτος θα ηταν ο μουσλιμοβιτς μπορει και ο γκαρσια αν και αυτος ειναι ο πιο σταθερος σε αποδοση στα φιλικα
για τον κονσεισαο εχω καποιες ενστασεις (σημερα ακινδυνος ηταν) και δεν ξερω κατα ποσο τον επηρρεαζει η ελλειψη δημιουργικου μπακ πισω του
παντως με το 4-3-3 λειτουργει καλυτερα η ομαδα
ο βερον μου δινει την εντυπωση οτι εχει ξενερωσει και δεν θελει να παιξει.βιαστικο συμπερασμα απο 3 φιλικα αλλα...
το οτι δεν κινδυνεψαμε πισω απο επιθεση η αντεπιθεση (δεν μιλαω για τα αβιαστα λαθη και τα στημενα) ολλανδικης ομαδας εστω και αδυναμης ειναι πολυ θετικο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #309 on: July 19, 2009, 22:09:48 »
Επειδη δεν το ειδα, ερωτηση:Ο Φωτακης πως τα πηγε? Λετε να εχει ανεβει σε κανενα rapidshare και αν ναι αξιζει να το κατεβασουμε?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #310 on: July 19, 2009, 22:10:04 »

φιλε μου φορουμ ειμαστε και κανουμε συζητηση. δλδ ειναι προνομιο των ΠΑΟΚτσηδων μονο αυτο νομιζεις; Στην Λιβερπουλ και στην Μπαρτσα στα φορουμ τους δεν συζηταμε; Μην τραγικοποιουμε-ισοπεδωνουμε τα πραγματα.
Η μιρλα ειναι χαρακτηριστικο της ανθρωπινης φυλης, αλλοι το εχουν λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο.

tolis_pt τι θα πει ξενερωσε ο Βερον; Επαγγελματιας ποδοσφαιριστης με καλο συμβολαιο ειναι και ειναι σε μια υγιεστατη κ μεγαλη ομαδα. Αν ξενερωσε σημαινει ξενερωσε και με το ποδοσφαιρο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

veron

• Guest
« Reply #311 on: July 19, 2009, 22:11:32 »
Παρεπιπτοντως Βιλεμ και Ναιμεγκεν δεν εχουν και καμμια τρομερη διαφορα, 11 η Ναιμεγκεν 12η η Βιλεμ περσυ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #312 on: July 19, 2009, 22:12:08 »
Επειδη δεν το ειδα, ερωτηση:Ο Φωτακης πως τα πηγε? Λετε να εχει ανεβει σε κανενα rapidshare και αν ναι αξιζει να το κατεβασουμε?

Homo το αν αξιζει να το κατεβασεις εγκειται στην αρρωστεια σου. Εγω αν δεν το ειχα δει το απογευμα, θα προτιμουσα να δω ενα καλοκαιρινο βραδυ μια ωραια κωμωδια παντως ή μια ωραια σειρα  :P
Οσον αφορα τον Φωτακη ενα πραγμα θα σου πω. Σημερα ηταν MVP. Παντου, κινητηκοτατος, συγχρονος παικτης ρε παιδια, βγαζει αλλον αερα. Ειναι κατι σαν τον Σορλεν αλλα πολυ πιο επιθετικογενης. Προβλεπω να παιρνει φανελα βασικου σπιτι του.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #313 on: July 19, 2009, 22:13:14 »
διαφωνω για τον κοντρερας απο οσα ειδα σημερα και απο οσο ξερω τον σναουτσερ...δυο λογοι.πολυ καλυτερη τεχνικη ο χιλιανος.περσι

το ματς με το χανουμι στο οακα στα πλειοφ το χασαμε απο την πιεση πανω στον μιρο.δεν ξερει τι να κανει την μπαλα αμα πιεζεται ο πολωνος

και γινεται επικυνδυνος

δευτερος λογος οτι αντιθετα με τον μιρο δεν περιμενει να κατεβει ο αντιπαλος εξτρεμ αλλα βγαινει πρωτος στην μπαλα

σημερα εκλεψε πολλες μπαλες ετσι και αυτο σε οδηγει σε αντεπιθεση

τωρα ναι δεν ανεβαινει.σε αυτο ο μιρο τον τρωει  :D

γνωμη μου ειναι ολα αυτα...

υ.γ τολη συμφωνω για τον βερον...δεν ειχε ουτε ενα λεπτο μεσα και περπαταγε...τωρα μαγκες τι λεμε εμεις δεν ξερω αλλα ο αργεντινος δεν ειναι ιδιος με αυτον που ξεραμε...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #314 on: July 19, 2009, 22:15:05 »
ήταν το πρώτο φιλικό που είδα.
μια χαρά μου φαίνεται η ομάδα σε περίοδο μαλιστα προετοιμασίας. Ομαδάρα θα έχουμε και φέτος  ;)
για ακόμα μια φορά ένα Μπράβο στο λαο του ΠΑΟΚ!!!  

veron

• Guest
« Reply #315 on: July 19, 2009, 22:16:26 »
Για τον Φωτακη αλλη μια καλη εμφανιση ισως ο καλυτερος του ΠΑΟΚ και ο πιο 'αερατος' αυτον τον καιρο, τον ακολουθησαν σε αποδοση ο Γκαρσια, πιθανως και Σορλεν

zagorakis

• Guest
« Reply #316 on: July 19, 2009, 22:16:57 »

http://www.youtube.com/watch?v=rx7Oub1UZ8M&translated=1 (Embedding disabled, limit reached)

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #317 on: July 19, 2009, 22:25:29 »
ο βερον μου δινει την εντυπωση οτι εχει ξενερωσει και δεν θελει να παιξει.βιαστικο συμπερασμα απο 3 φιλικα αλλα...

Μπηκε στο 87', τι να κανει δηλαδη, παπαδες;

fatal_invasion

• Guest
« Reply #318 on: July 19, 2009, 22:27:52 »

φιλε μου φορουμ ειμαστε και κανουμε συζητηση. δλδ ειναι προνομιο των ΠΑΟΚτσηδων μονο αυτο νομιζεις; Στην Λιβερπουλ και στην Μπαρτσα στα φορουμ τους δεν συζηταμε; Μην τραγικοποιουμε-ισοπεδωνουμε τα πραγματα.
Η μιρλα ειναι χαρακτηριστικο της ανθρωπινης φυλης, αλλοι το εχουν λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο.

Καρφί δε μου καίγεται τι κάνουν αλλοι.
Αν παρεξηγήθηκες να πω ότι αφορμή για να γράψω,
 πήρα από το προηγούμενο φιλικό και όχι μέσα από το φόρουμ τόσο.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #319 on: July 19, 2009, 22:29:16 »
Πλεον, μετα την περσινη ευνοια στο ελληνικο πρωταθλημα, και εκμεταλλευομενος τα κονε του Γκαγκατση στην ΟΥΕΦΑ, ο ΠΑΟΚ ευνοειται και στην Ευρωπη. Καθαρο οφσαιντ το γκολ του Μουσλι.  :P