Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10  (Read 18006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 09/10
« Reply #180 on: July 14, 2009, 22:07:35 »
Εντάξει,πρώτο δυνατό φιλικό, προσωπικά δεν περίμενα να δω τίποτα περισσότερο.Ταχύτητα προφανώς δεν θα έχουμε στην αρχή της χρονιάς ,και θα πάμε να αντισταθμίσουμε το γεγονός με γρήγορα κυκλοφορία λόγω και του ότι έχουμε έναν κορμό από πέρσι.Κατα τ'άλλα, είναι φανερή η προσπάθεια του Σάντος να πατάνε πολλοί παίκτες περιοχή οταν η μπάλα πάει στους ακραίους (μούσλι-φιλομένο στάνταρ μέσα, φωτάκης στο ύψος της μεγάλης και ο αντίθετος ακραίος από την μπάλα στο δεύτερο).

makptol

• Guest
« Reply #181 on: July 14, 2009, 22:12:45 »
αρχη ειναι ακομη θα βελτιωθουμε πολυ......... ΦΩΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ........φτου να μην σε ματιασω μονο.......

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #182 on: July 14, 2009, 22:16:08 »
Μου αρεσε η ομαδα..Ιδια χαρακτηριστικα με περσι,καλα δουλεμενη,οι αντιπαλοι δεν εκαναν φασεις..Η επιθετικη βελτιωση ειναι πολυ δυσκολο πραγμα αλλα σιγα σιγα θα βελτιωθεις γιατι εχεις παικτες με σπιρταδα οπως κουτσιανικουλης και βιερινια και παικτες τεχνιτες που παιζουν με την μια την μπαλα οπως σορλεν φιλομενο.
Η ομαδα ειναι στα καλυτερα χερια,θα παει πολυ ψηλα!
Στο συγκεκριμενο φιλικο μου αρεσαν οι φωτακης(γκολαρα,θα βαλει κι αλλα τετοια) και στο α ημιχρονο ο λινο!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #183 on: July 14, 2009, 22:17:59 »
σορλεν και φωτακης οι καλυτεροι του αγωνα
χωρις δουλεια η αμυνα, ηρεμη και σοβαρη

υγ. και σε φιλικο πρεπει να μας σφυριζει κομπλεξικος διαιτητης ρε φουστη μου;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

makptol

• Guest
« Reply #184 on: July 14, 2009, 22:20:30 »
απο εποχη φραντζεσκου εχουμε να δουμε τετοια γκολ και ο γιωργαρος μαλλον θα μας χορτασει απο τετοια........

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #185 on: July 14, 2009, 22:23:07 »
Μου αρεσε η ομαδα..Ιδια χαρακτηριστικα με περσι,καλα δουλεμενη,οι αντιπαλοι δεν εκαναν φασεις..Η επιθετικη βελτιωση ειναι πολυ δυσκολο πραγμα αλλα σιγα σιγα θα βελτιωθεις γιατι εχεις παικτες με σπιρταδα οπως κουτσιανικουλης και βιερινια και παικτες τεχνιτες που παιζουν με την μια την μπαλα οπως σορλεν φιλομενο.
Η ομαδα ειναι στα καλυτερα χερια,θα παει πολυ ψηλα!
Στο συγκεκριμενο φιλικο μου αρεσαν οι φωτακης(γκολαρα,θα βαλει κι αλλα τετοια) και στο α ημιχρονο ο λινο!
ΥΓ.Οι φαν του ποδοσφαιρου σιγουρα θα προσεξατε την ποδοσφαιρικη παιδεια της ναιμεγκεν.Παντα κατω η μπαλα συνηθως με την μια και ποτε μα ποτε γιομες.
Αλλο επιπεδο,αλλες γνωσεις ποδοσφαιρου,με παικτες οχι τιποτα το ιδιαιτερο ποιοτικα εχουν πολυ αξιομαχη ομαδα.
Ο ΠΑΟΚ εχει τεραστιες δυνατοτητες αν συνεχισει να κινειται για πολλα χρονια στο ιδιο πλανο
ΠΑΟΚ G4Α

GeorgT

• Guest
« Reply #186 on: July 14, 2009, 22:32:19 »
εκανε μπαμ απο το χιλιόμετρο οτι ηταν το πρώτο δυνατό φιλικο κ η ομάδα σιγα σιγα βρίσκει τα πατήματα της μέσα στο γηπεδο! Ασχέτως αν κρατήσαμε ενα βασικό κορμό απο πέρσι!

Με αρεσε πολυ οτι φαίνεται πολυ καλα οτι πήραμε παιχτες σε θέσεις που πονουσαμε πολύ!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #187 on: July 14, 2009, 22:38:58 »
πρώτο φιλικό ήταν και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο Φωτάκης πολύ καλός, ίσως η καλύτερη μεταγραφή μας. Ξεκάθαρα η ομάδα ήταν πιασμένη λόγω προετοιμασίας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #188 on: July 14, 2009, 22:41:46 »
1. Είμασταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ
2. πρέπει να μην μπορούνε να κάνουν γωνία 30ο απο την κούραση! τους έχει λειώσει...χχοχοχοχο
3. ΦΩΤΑΚΗ (φτου φτου) ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙ
4. ΣΕΡΤΖΙΟ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ θα μας δώσεις τους ομίλους πιάτο
5. ΒΕΡΟΝ δώσε λίγο ρεεεεε
6. ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ σχεδόν 2 μήνες!!! ΟΕΟΟΟΟΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ωραία βραδιά! πάμε πάλι την Πέμπτη!!!

μη μασάτε ρεεεεεε έχουμε πολύ ωραία ομάδα!!!!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #189 on: July 14, 2009, 23:49:12 »
Μια και θα παιξουμε και αλλα φιλικα με ολλανδικες ομαδες, να επισημανω οτι το ολλανδικο πρωταθλημα ξεκινα στις 31 Ιουλιου, ειναι αρκετα ετοιμες δηλαδη.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #190 on: July 15, 2009, 00:23:51 »
http://www.sport-fm.gr/videos/680

σαν να μου φαινεται καθαρο το γκολ του κουτσιανικουλη..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #191 on: July 15, 2009, 00:28:00 »
http://www.sport-fm.gr/videos/659

τρελο βιντεο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #193 on: July 15, 2009, 03:37:25 »
ειναι πολυ νωρις ακομα,μπορει να μενουνμονο 2 εβδομαδες για το πρωτο ματς αλλα στην ουσια οι παικτες ειναι πιασμενοι και σφιγμενοι ακομα.
 Αλλος παραγοντας οτι παιζαμε πρωτο ματς με σοβαρη ομαδα καθως οι αλλες ηταν μπυραρια.
  Εγω ειδα μονο το τελος και καταλαβα ποσο κουραση υπαρχει αφου το σπριντ εκοβε στα 2 μετρα.Η ομαδα θα γαμησει ασχημα ειδα καποιες κινησεις και προσπαθειες που οταν βγουν θα χαθει η μπαλα.
 Στο τελευταιο τεταρο που ειδα μακρα κορυφαιος ο αμπουμπακαρι και σορλεν.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #194 on: July 15, 2009, 09:58:02 »
θα συμφωνησω με ολους σχεδον που λενε οτι η ομαδα ειναι πιασμενη ακομη και ειμαι σιγουρος οτι ο σαντος ξερει τι κανει και οτι στο πρωτο επισημο ματς στις 30/7 θα ειμαστε πανετοιμοι....για τους νεοαποκτηθεντες ειναι πολυ νωρις να εκφερω γνωμη.το μονο που εχω να σχολιασω ειναι για τον φωτακη:επιτελους ενας παικτης που σουταρει απο οπου και αν βρεθει....και απ'οτι φαινεται το παλικαρι το κατεχει το θεμα....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #195 on: July 15, 2009, 10:42:23 »
συμφωνω κ εγω..σορλεν και φωτακης οι καλυτεροι ενω με απογοητευσε ο βερον

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #196 on: July 15, 2009, 11:54:31 »
Εμένα με γέμισε η ομάδα. Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας που τα πόδια είναι βαριά σαν μολύβι και το μυαλό αναγκαστικά ακολουθεί το σώμα κουρασμένο κι αυτό, οι παίχτες μας έδειξαν τρομερή ωριμότητα και αυτοσυγκέντρωση και κρατήσαν τις θέσεις τους προσπαθώντας παράλληλα να βγάλουν οργανωμένες επιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό είναι το προσόν μας.
Ο Σάντος απ' ότι είδαμε κράτησε τη λογική της περσινής ομάδας και ενέταξε σε αυτή τους παίχτες που τους ταιριάζει και μπόρεσαν να αφομιωθούν λόγω ποιότητας στο σύνολο γρηγορότερα (Τσιρίλο, Φωτάκης, Φιλομένο). Κάτι πολύ λογικό αφού έχουμε τα Ευρωπαϊκά μπροστά μας και δεν είμαστε για πειραματισμούς.
Το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα αλλάζει πρόσωπο σιγά σιγά και πως στα 4 Ευρωπαϊκά μέχρι τους ομίλους θα δούμε τον περσινό ΠΑΟΚ με λίγη μεγαλύτερη ποιότητα.

Ατομικά μου άρεσε στο πρώτο ο Λίνο και μου έκανε εντύπωση πως είχε δυνάμεις να ανεβεί στο τέλος 2 φορές, όταν οι άλλοι σερνόταν! Αμυντικά βέβαια τον έκαναν γιο γιο, αλλά πλέον έχεις Σαβίνι για άμυνα, ενώ ο τρελιάρης ο Λίνο θα είναι για τα γούστα.

Τσιρίλο-Μπιζέρα δε κολλάνε μαζί, είναι ίδιοι, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα είναι το κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο. Ο Τσιρίλο πάντως ταιριάζει γάντι στην ομάδα στο θέμα τσαμπουκά.  ;D Πολύ καλός χαμηλά επίσης, εκτός το κεφάλι που είναι δυνατός.

Ο Φωτάκης είχε φιλότιμο κι έκανε κάποιες απερίσκεπτες ενέργειες στην αρχή, σαν να είχε άγχος, αλλά με το χρόνο καλυτέρευε με αποκορύφωμα το έξοχο σουτ στο γκολ.

Μακράν κορυφαίος για μένα ο Σορλέν χθες, ο οποίος έχει απίστευτη ποιότητα και είναι κινητός υπολογιστής μέσα στο γήπεδο.

Κοντά του σε απόδοση ο Φιλομένο ο οποίος γέμισε με ποιότητα το χάσμα μεταξύ κέντρου και Ζλάταν. Σωστές κινήσεις, έξυπνες πάσες και κυρίως το καταπληκτικό κοντρόλ που του επιτρέπει να ελέγχει πάντα τη φάση και να κάνει τη ζωή του αμυντικού δύσκολη. Όταν "βρεθεί" αυτό το δίδυμο με το Ζλάταν θα δούμε όργια πιστεύω.

Κι ένα σχόλιο για τον Κοτσιανικούλη. Τον βοηθάει βέβαια και το μικρό δέμας του, αλλά ρε παιδιά αν έχει τέτοια έκρηξη σε καιρό προετοιμασίας, φανταστείτε που θα φτάνει μέσα στη σεζόν. Έκανε δύο μεγάλες ενέργειες μόλις μπήκε (την επιτόπια ντρίπλα και τη διείσδυση που κέρδισε το πέναλτι που δεν είδε το κοράκι), αλλά από κει και πέρα έχει μεγάλες ελλείψεις τακτικά και κρατάει πολύ τη μπάλα. Από τον Κονσεϊσάο θα μάθει πάρα πολλά σε αυτό τον τομέα κι όχι μόνο. Μέχρι να μάθει να παίζει σε μεγάλη ομάδα πάντως έχει δρόμο. Αλλά και ταλέντο. Το τρελό είναι πως μπολιάζεται στον ΠΑΟΚ γρήγορα. Ένα ακυρωθέν γκολ κι ένα καθαρό πέναλτι που δεν δίνεται στο αμέσως επόμενο ματς χτίζουν χαρακτήρα στο παλικάρι. Μαθαίνει τι θα ζει από δω και στο εξής.

Όλα καλά πάντως κι ακόμα δεν είδαμε τους μισούς μας παίχτες εν δράσει.  :05a:
« Last Edit: July 15, 2009, 12:08:52 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #197 on: July 15, 2009, 11:54:53 »
πω πω ρε παιδια.....εχουμε πολυ ΓΕΜΑΤΟ ροστερ στην ομαδα τωρα με Βιερινια και Βιτολο...και οσο σκεφτομαι οτι φετος παιζει το Πρωταθλημα και απευθειας εισοδο στους ομιλους ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΖΗΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.....???????

χαλαλι ολες οι πικρες που φαγαμε απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου (γυρω στα 25 χρονια).....εχχχεεχεχε
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #198 on: July 15, 2009, 12:01:08 »
εγω απο το 1ο μερος κραταω καποιες καλες κινησεις που εγιναν, στο 2ο μου αρεσε πιο πολυ η ομαδα.αν και πολυ σφιγμενη μου αρεσε, φανταζομαι οταν ρολαρει θα ειμαστε σουπερ.

Σορλεν, απιστευτος παιχτης μακραν ο καλυτερος - Φωτάκης, μας έλειπε περσι το σουτ απο παντου.Λινο πολυ καλος επιθετικά, αμυντικα τον ξερουμε.Αυτους ξεχωρισα απο το χτεσινο μαζι με Κουτσια κ Αμπου αν κ επαιξαν λιγο.

apostolos

• Guest
« Reply #199 on: July 15, 2009, 12:04:13 »
Δεν είδα το ματς και διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω ακούω αλλά έχω μείνει με μια απορία: Όλα καλά, αλλά με αυτόν τον Μουσλίμοβιτς τι γίνεται ρε παιδιά?