εχω παθει πραγματικα εμμονη με την παρτη τους και χθες παλι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
τον περασμενο μηνα σε συζητηση σοβαρη που ειχα με τον πατερα της κολλητης μου, ο οποιος στηριζει τον πανθρακικο, αλλα επειδη η φιλη μου μενει θεσ/νικη βλεπει κ τον ΠΑΟΚ οποτε μπορει, κοινως τον συμπαθει κ καταλαβαινει κ τον λαο μας σε μεγαλο ποσοστο, μου ειπε οτι αυτο το μπουρδελο και καλα θα αλλαζε ροτα απο περσι και δεν θ' αφηνε τις ομαδες του ποκ να περνανε αερα απο την κομοτηνη, ουτε τους οπαδους της.
εγω ημουν πολυ δυσπιστη σε αυτο κ του ειπα κ. γιωργο εγω δεν πιστευω τιποτα, εδω θα ειμαστε κ θα το δεις.
χθες απ' οτι ειδα μονο την μπαλα που δεν εβαλαν μονοι τους στα διχτυα για να κεδισει ο βαζελος και για το θεμα των εισιτηριων ας μη μιλησω καλυτερα.
δεν θυμαμαι ποτε παιζουμε με αυτους, αλλα ηθελα να σας ρωτησω, σε περιπτωση που δεν μας δωσουν εισιτηρια ή μας δωσουν λιγοτερα απ' οτι στους υπολοιπους ή μας δωσουν αλλα προκληθουμε επιτηδες, ποια θα πρεπει να ειναι η σταση μας.
αν με ρωτατε εμενα ως μαρια, και συμφωνα με αυτα που εχω δει κ αντιλαμβανομαι, πιστευω πως πρεπει να παμε τουλαχιστον 5.000 κοσμος στην κομοτηνη κ να μπουμε μεσα με καθε τροπο.
αλλα αυτο δεν θα ειχε κ τοσο ευχαριστες συνεπειες. παντως το περσινο δεν πρεπει να ξεχαστει.