Author Topic: πανθρακικος-αυτοι οι τσατσοι του ποκ, δουλοι των συμφεροντων τους...  (Read 4530 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Αισθανομαι πραγματικα ντροπη που αυτη η ομαδα αντιπροσωπευει την πολη της Κομοτηνης..

:emetos:

Θα μας κανετε να ντρεπομαστε που ειμαστε απο Κομοτηνη γαμω το στανιο σας. ΔΟΥΛΟΙ.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

stelukos

• Guest
οφ τοπικ και σορρυ γι'αυτό.

και εγώ το ιδιο αισθάνομαι για τον ασ κασσανδρας.

ive4

• Guest
μακάρι και οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης να έπαιζαν το ίδιο παιχνίδι.

guest4

• Guest
Το τόπικ αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να συνηδειτοποιήσουμε
ότι όλες μα όλες οι ομάδες της Β. Ελλάδας  (δε θυμάμαι καμια εξαίρεση)
έχουν χρησιμοποιηθεί σαν δούρειοι ίπποι του ΠΟΚ για να περάσουν τις πολιτικές τους.
Και μια από τις πολιτικές τους είναι η συρρίκνωση του μεγαλύτερου αγκαθιού που τους ενοχλεί
εδώ και δεκαετίες.
Κάποτε χαιρόμουν να βλέπω ομάδες της Β. ελλάδας να αυξάνονται στο πρωτάθλημα.
Τώρα είμαι πολύ καχύποπτος.
Ποιος μαλάκας πρόεδρος της Βέροιας είχε πεί κάποτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το κατεστημένο της Β. Ελλάδας?
...όπως λέμε συμπρωτεύουσα ...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
μήπως αναφέρεσαι σε αυτόν που είχε το εισητήριο 5.000 δραχμές προ 15ετίας ???

τότε που τα 5 χιλιάρικα δραχμές ήταν ΛΕΦΤΑ κ αυτός έβαζε μόνο στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ τόσο ακριβό εισητήριο?

το όνομά του δε το θυμάμαι ούτε εγώ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
αν και οφ τοπικ μηπως εννοειται τον τσιαμητρο?

MetroStar

• Guest
Το τόπικ αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να συνηδειτοποιήσουμε
ότι όλες μα όλες οι ομάδες της Β. Ελλάδας  (δε θυμάμαι καμια εξαίρεση)

H Δόξα Δράμας.

mpougatsas

• Guest
H Δόξα ρε συ Μetro τα τελευταία 20 χρόνια (πολλά λέω;) καλώς ή κακώς δεν συγκαταλέγεται στους αντιπάλους του ΠΑΟΚ οπότε άκυρο το παράδειγμα σου, δεν μπορείς να κρίνεις τι θα γινότανε υποθετικά...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
αν και οφ τοπικ μηπως εννοειται τον τσιαμητρο?

Τσιαμητρος Βεροιας, Τσιτσοπουλος Δοξας Δραμας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

cavenaghi4

• Guest
ρε παιδια βοηθηστε σας παρακαλω πολυ......ειμαι κομοτηνη ηδη εχω παει στην κοπελα μου κ εδω δεν υπαρχουν εισητιρια......πως θα γινει να βρουμε κ εμεις....εχω ανεβει απο καρδιτσα κριμα ειναι να μεινουμε απεξω γαμω τους τσατσους τους...λενε οτι χωρις εισητιριο να μην παμε ουτε εξω απο το γηπεδο.....ποιος μπορει να βοηθησει?θα ειμαι υποχρεος πραγματικα.....

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε ασ τους να λενε κ περυσι τα ιδια λεγανε..
αν δεν βρηκες στους εκει συνδεσμους,κομοτηνη,αλεξανδρουπολη, δεν θα βρεις πουθενα εισιτηριο..

Offline t.b

• Αλλαγή
ρε παιδια βοηθηστε σας παρακαλω πολυ......ειμαι κομοτηνη ηδη εχω παει στην κοπελα μου κ εδω δεν υπαρχουν εισητιρια......πως θα γινει να βρουμε κ εμεις....εχω ανεβει απο καρδιτσα κριμα ειναι να μεινουμε απεξω γαμω τους τσατσους τους...λενε οτι χωρις εισητιριο να μην παμε ουτε εξω απο το γηπεδο.....ποιος μπορει να βοηθησει?θα ειμαι υποχρεος πραγματικα.....
Σιγά μην μείνεις απ έξω ρε αδερφέ...
Μεινε κοντά στον λαό το Σάββατο.

Offline gagas

• Αλλαγή
με τοσους σκαστους απο την κλινικη... οι ετοιμοπολεμοι μπατσοι θα ψαχνουν τα παντελονια τους..

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
Ας ρωτήσουν και τους Εδεσσαίους για το '97...

τι θυμηθηκες ρε μεγαλε??? εχω απόκομμα εφημερίδας στο τετραδιάκι μου απο αυτο το σκηνικό....

αντε το νου σας ομως γιατι οι καιροι αλλαξαν.....και δυστηχως το χουμε νοιωσει αρκετα....

MetroStar

• Guest
H Δόξα ρε συ Μetro τα τελευταία 20 χρόνια (πολλά λέω;) καλώς ή κακώς δεν συγκαταλέγεται στους αντιπάλους του ΠΑΟΚ οπότε άκυρο το παράδειγμα σου, δεν μπορείς να κρίνεις τι θα γινότανε υποθετικά...

Δεν είπε κανείς ομάδα σουπερλίγκας

DimNaoussa

• Guest
εδω ξεκιναει ολοκληρο λεωφοριο απο Ναουσα χωρις εισιτηρια...εσυ που κολλας ρε cavenangi? ?

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
cavenagHi  τετοια λεγανε και περσυ οι μπουφοι και διωξανε τον μισο λαο.Οτι και να σου πουνε ΠΑΟΚαρχες και μη εσυ εκει

Σεριφης κρυβε λογια ρε!
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

cavenaghi4

• Guest
thnx παιδια αφου ειναι κ αλλοι χωρις εισητηριο οκ δν φοβαμαι ΠΑΟΚ ειμαστε καποιο τροπο θα βρουμε.....
« Last Edit: November 06, 2009, 01:05:19 by Capricorn »

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν ειμαστε παοκ ειμαστε Π.Α.Ο.Κ.   >:( >:( >:( >:(