Author Topic: πανθρακικος-αυτοι οι τσατσοι του ποκ, δουλοι των συμφεροντων τους...  (Read 4533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
χαχα οι βλάκες πήρανε τον ζουπερ-προπονητή ντουμιτρεσκο!!! Άιντε η Β είναι πλέον πιο κοντά!

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω συνεχιζω απο περσι και ξεκιναω την καταγραφη

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10527&subid=2&pubid=3855484

πισήμως πλέον ο Ηρακλής θα έχει στη διάθεσή του 2.000 εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Τα εισιτήρια αυτά προορίζονται για τη θύρα 6 του γηπέδου της Κομοτηνής και η τιμή τους είναι 20 ευρώ, όπου υπάρχει συμφωνία να λειτουργεί και εκδοτήριο για τους φίλους του Ηρακλή την ημέρα του αγώνα. Οπως όλα δείχνουν, δεν θα χρειαστεί, αφού, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, τα εισιτήρια δεν καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο τη ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο της ομάδας, αφού από την πρώτη στιγμή είχαν ζητηθεί τα διπλάσια.

για να δουμε σε μας ποσα θα δωσετε? ειμαι σιγουρη οτι και παλι δεν θα δωσετε κ αμα κ φετος δεν παμε 6000 κοσμος να σας πεταξουμε ολους εξω απο το γηπεδο, θα ειμαστε μαλακες.

CLUB LARISA

• Guest
Είστε τουλάχιστον πουστράκια κ πουτάνας γιοί. 2.000 κομάτια για τις κολόγριες είχατε κ για μας πέρσυ μας λέγατε οτι το γήπεδο είναι ακατάλληλο. Φέτος θα τ ακούτε απο το ραδιοφωνάκι το ματς μεταξύ μας, το γήπεδο καταλαμβάνεται με το έτσι θέλω ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
πες τα ρε αδερφε...επισης επειδη ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφερθηκε,οι γριες μπηκαν στο γηπεδο με ντου...οι μισοι απο αυτους που ηταν εκει ειχαν εισιτηρια και οι υπολοιποι οχι...αλλα δεν ειδα πουθενα αντιδρασεις απο κανεναν προεδρο του πανθρακικου οπως περσι με εμας...αλλα αυτοι δεν ηταν αλητες οπαδοι του ΠΑΟΚ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Είστε τουλάχιστον πουστράκια κ πουτάνας γιοί. 2.000 κομάτια για τις κολόγριες είχατε κ για μας πέρσυ μας λέγατε οτι το γήπεδο είναι ακατάλληλο. Φέτος θα τ ακούτε απο το ραδιοφωνάκι το ματς μεταξύ μας, το γήπεδο καταλαμβάνεται με το έτσι θέλω ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

Αντε να ξυπναμε λιγο...
Απο Λαρισα και πανω δεν πρεπει να κουνιεται φυλλο λεμε!

Offline maria-mtb

• Βασικός
και συνεχιζουμε την καταμετρηση...

Με 2.000 κόσμο στην Κομοτηνή! Πρωτοβουλία του «Φορέα», καμία ευθύνη η ΠΑΕ

Βροντερό «παρών» στο πέταλο στο ΔΑΚ Κομοτηνής αναμένεται να δώσουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό για την 3η αγωνιστική στις 13 Σεπτεμβρίου.

Τα μέλη του «Green North Club» (ανήκει στον Ενιαίο Φορέα), με δική τους πρωτοβουλία, ήρθαν χθες σε συμφωνία με τη διοίκηση της θρακιώτικης ΠΑΕ κι εξασφάλισαν με δική τους ευθύνη 1.920 εισιτήρια για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Όπως αναμένεται τα εισιτήρια, που θα διατίθενται αποκλειστικά από τους συνδέσμους, θα εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=106178

Offline corrupt

• Αλλαγή

giannis80

• Guest
Ας ρωτήσουν και τους Εδεσσαίους για το '97...

Offline maria-mtb

• Βασικός
εχω παθει πραγματικα εμμονη με την παρτη τους και χθες παλι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
τον περασμενο μηνα σε συζητηση σοβαρη που ειχα με τον πατερα της κολλητης μου, ο οποιος στηριζει τον πανθρακικο, αλλα επειδη η φιλη μου μενει θεσ/νικη βλεπει κ τον ΠΑΟΚ οποτε μπορει, κοινως τον συμπαθει κ καταλαβαινει κ τον λαο μας σε μεγαλο ποσοστο, μου ειπε οτι αυτο το μπουρδελο και καλα θα αλλαζε ροτα απο περσι και δεν θ' αφηνε τις ομαδες του ποκ να περνανε αερα απο την κομοτηνη, ουτε τους οπαδους της.
εγω ημουν πολυ δυσπιστη σε αυτο κ του ειπα κ. γιωργο εγω δεν πιστευω τιποτα, εδω θα ειμαστε κ θα το δεις.
χθες απ' οτι ειδα μονο την μπαλα που δεν εβαλαν μονοι τους στα διχτυα για να κεδισει ο βαζελος και για το θεμα των εισιτηριων ας μη μιλησω καλυτερα.

δεν θυμαμαι ποτε παιζουμε με αυτους, αλλα ηθελα να σας ρωτησω, σε περιπτωση που δεν μας δωσουν εισιτηρια ή μας δωσουν λιγοτερα απ' οτι στους υπολοιπους ή μας δωσουν αλλα προκληθουμε επιτηδες, ποια θα πρεπει να ειναι η σταση μας.

αν με ρωτατε εμενα ως μαρια, και συμφωνα με αυτα που εχω δει κ αντιλαμβανομαι, πιστευω πως πρεπει να παμε τουλαχιστον 5.000 κοσμος στην κομοτηνη κ να μπουμε μεσα με καθε τροπο.
αλλα αυτο δεν θα ειχε κ τοσο ευχαριστες συνεπειες. παντως το περσινο δεν πρεπει να ξεχαστει.

GeorgT

• Guest
αρχες νοεμβριου παιζουμε εκει (7-8 νοε. περιπου) πριν απο εμας θα πανε τα σκουλήκια κ τα τυριά! Συντομα θα δούμε!

ive4

• Guest
κάτι ακούστηκε ότι κάναν αυτοί με τον Νίνη, τιμήσαν τον Νίνη έμαθε κανείς ;;;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Γιατι, τι ειναι ο νινης και τον τιμησαν?   ???
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
Άκυρο δε τον τίμησαν αλλά έγινε το εξής :

Πρόστιμο σε Ενγκαμπί για την αγκωνιά σε Νίνη
Παρά το γεγονός ότι η αγκωνιά του Ενγκαμπί στον Σωτήρη Νίνη πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή Καλόπουλο και να έμεινε ατιμώρητη, ωστόσο, η διοίκηση του Πανθρακικού δεν πέρασε στο «ντούκου» την ενέργεια του ποδοσφαιριστή της.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Και συνεχιζουμε...

. Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για την χορήγηση εισιτήριων στην αντίστοιχη του Πανθρακικού έγινε αποδεκτό, όπως ανακοινώθηκε χθες. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου (6η αγωνιστική) στο στάδιο της Κομοτηνής θα βρεθούν 2.000 οπαδοί του Άρη.

http://www.metropolisradio.gr/7050

GeorgT

• Guest
ολοι βλέπω πήρανε 2χιλ εισιτήρια αλλα σήμερα στο πρωτοσέλιδο του μετροσπορ διαβάζω κάτι για 1800 ??????

CLUB LARISA

• Guest
2000 κόσμος θα ναι ντροπή για τον λαό του ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε ούτε ρούληδες, ούτε γριούλες. Στην Θράκη πρέπει να καταλάβουμε το γήπεδο. Το χρωστάμε απο πέρσυ που "ήταν μικρό" το στάδιο κ δεν μας έδωσαν εισιτήρια τα μουνιά που αποχαιρετάνε φέτος πρώτοι κ καλύτεροι την κατηγορία.....
ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
δωσανε 1900 κ 100 εκοψε η π...για λογους ασφαλειας...
ηθελα να παθω ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι..ποσο βλακες μπορει να ειναι οταν ξερουν οτι ο κοσμος ετσι κ αλλιως θα ειναι πολυς κ του κοβουν κ 100 εισιτηρια απο την κερκιδα του..

επισης, ειπανε οτι δεν θα λειτουργησουν τα εκοτηρια.παλι με εμας αυτα τα ηλιθια μετρα.οι τσατσοι του ποκ,
οι ρουφιανοι.
να πεσουν κ να μην ξαναανεβουν..προτιμω αλλες ομαδες,εστω κ απο το νοτο..

παρτε μαζι σας σκαλες και σχοινια, εμεις θα μπουμε μεσα με τον τσαμπουκα..

guest4

• Guest
Άκυρο δε τον τίμησαν αλλά έγινε το εξής :

Πρόστιμο σε Ενγκαμπί για την αγκωνιά σε Νίνη
Παρά το γεγονός ότι η αγκωνιά του Ενγκαμπί στον Σωτήρη Νίνη πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή Καλόπουλο και να έμεινε ατιμώρητη, ωστόσο, η διοίκηση του Πανθρακικού δεν πέρασε στο «ντούκου» την ενέργεια του ποδοσφαιριστή της.

Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που πίεζαν τον ζαγορ να τιμωρήσει τον Πάμπλο.

Η δουλοπρέπεια στο μεγαλείο της.

Συμφωνώ στο ότι παράγοντες ομάδων της Β. Ελλάδας, είναι ντροπή για την Β. Ελλάδα.
Όλοι τους έχουν αποδειχθεί τσιράκια. άλλωστε πώς θα ανεβαίνανε κατηγορία?

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Ãéá íá îÝñïõìå êáé ôé ìáò ãßíåôáé ó' áõôü ôï êùëïêñÜôïò.

"O Eõñ. Óôõëéáíßäçò Ýêáíå äþñï 200.000€ óôïí Ðáíèñáêéêü!

Ç áëëçëïãñáößá ìÝóù ôùí ÅËÔÁ ìðïñåß íá êéíåßôáé ìå ñõèìïýò ÷åëþíáò, áëëÜ ôá ñïõóöÝôéá êáé ïé åðé÷ïñçãÞóåéò äéåêðåñáéþíïíôáé ìå áðßóôåõôç ôá÷ýôçôá. Ðáñüôé ôá ïéêïíïìéêÜ ôùí ÅËÔÁ âïõëéÜæïõí, êáôáãñÜöïíôáò Ýëëåéììá 8 åêáô. åõñþ ôï á’ åîÜìçíï ôïõ 2009, ç åôáéñåßá ðñï÷þñçóå óå ÷ïñçãßá 200.000 åõñþ óôïí Ðáíèñáêéêü, ôçí ðïäïóöáéñéêÞ ïìÜäá ôçò ÊïìïôçíÞò ðïõ êáôÜ óýìðôùóç åßíáé ç åêëïãéêÞ ðåñéöÝñåéá ôïõ áñìüäéïõ õðïõñãïý ê. Åõñéðßäç Óôõëéáíßäç

[...]

Ôá ÅËÔÁ Üñ÷éóáí íá åìöáíßæïõí ôéò áèëçôéêÝò ôïõò åõáéóèçóßåò 20 çìÝñåò ðñéí áðü ôçí åîáããåëßá ôùí ðñüùñùí åêëïãþí ôçò 4çò Ïêôùâñßïõ. [...]"

http://www.thermopilai.org/content/o-eur-stulianides-ekane-doro-200000eu-ston-panthrakiko

Óáò áñÝóå;; Íá ðáñáêáëÜôå åóåßò ãéá ìéá ÷ïñçãßá ôçò ðëÜêáò ôùí 500.000 êáé ï ðáíèñáêéêïýëçò ìÝóá óå ìéá íý÷ôá ðñïåêëïãéêÜ íá ðáßñíåé áõôü ðïõ èÝëåé;;;

ÐÜñôå êáé ôçí áðÜíôçóç ôïõ Óôõëéáíßäáñïõ íá ôïí èõìÜóôå:

"- Êáé îáöíéêÜ âãÞêå ç çãåóßá ôïõ Ðáíèñáêéêïý íá ëÝåé üôé ìå åíÝñãåéåò ôïõ ê. Óôõëéáíßäç ðÞñå ç ïìÜäá ôç ÷ïñçãßá ôùí ÅËÔÁ; ÄçëáäÞ, áí êáôÜëáâá êáëÜ, åßóôå ðïëéôéêüò ðñïúóôÜìåíïò ôùí ÅËÔÁ êáé äþóáôå ÷ñÞìáôá ãéá ôçí ïìÜäá ôçò åêëïãéêÞò óáò ðåñéöÝñåéáò; Åßíáé áõôü ðïõ ëÝìå óåìíÜ êáé ôáðåéíÜ;

«Äåí ìðïñþ íá êáôáëÜâù ãéáôß êáíåßò äåí åíï÷ëåßôáé áðü ôéò ìåãÜëåò ÷ñçìáôïäïôÞóåéò ôùí áèëçôéêþí óùìáôåßùí ôïõ êÝíôñïõ. Ôïõò ðåßñáîå ç ÷ñçìáôïäüôçóç êáé ç äéáöÞìéóç áðü ôïõò ÅËÔÁ ìéáò áêñéôéêÞò ïìÜäáò ðïõ ðñþôç öïñÜ ðñïâÜëëåé ôç Ñïäüðç êáé åíþíåé ôç äéáðïëéôéóìéêÞ êïéíùíßá;» "

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=75&ct=32&artId=290593&afid=4&dt=27/09/2009

ÍôÜîåé ñå ÷áæïýëçäåò äåí Ýãéíå êáé ôßðïôá! Áíôß íá ÷ñùóôÜåé ï ÅËÔÁ 8,6 åêáôïìýñéá åõñþ ( http://skandalakommaton.blogspot.com/2009/10/blog-post_9390.html ) èá ÷ñùóôÜåé 8,8!  ÊëÜéí ìÜéí ñå! Áð' ôçí ôóÝðç ìïõ ôá âÜæù;

:cwm23: :cwm23: :cwm23:
« Last Edit: November 03, 2009, 14:27:04 by DiMarko »