Ίσως (αλλά μόνο ως ευχή το ίσως) η χθεσινή ξεφτίλα του πιο περήφανου λαού να είναι το σημείο 0 και να γίνει αφορμή να τη δούνε κάποιοι αλλιώς. Δυστυχώς αυτά που ζούμε φέτος είναι ως ένα βαθμό φυσιολογικά, αφού ο ΠΑΟΚ έγινε μόδα και άρχισε να προσελκύει το κάθε άσχετο μαλακισμένο, όπως γίνεται παντού. Τώρα χρειάζεται απλά ψυχραιμία και σχέδιο. Ούτε κάγκελα να ξαναμπούν, ούτε ματατζήδες να ξανάρθουν, ούτε εκδρομές να κοπούν. Σοβαροί να είμαστε. Δεν γίνεται για κάποια "μπερδεμένα" που έλεγε μια ψυχή να τη πληρώνουν πάντα όλοι.
Δεύτερο σχόλιο. Ειλικρινά αν μπορούσε έστω για λίγο να καταλάβει τι λέει κάποιο παιδάκι που με κράζει εμένα που κάθομαι στην 5 και μου τη λέει για χίλια δυο... Για σπόρια, για μάνατζερ και για καθισιό και άλλες πίπες. Ή που έχει απαίτηση και λέει, λέει, λέει. Άντε αράξτε λίγο ρε.
Κι εγώ ξέρω να κάνω κριτική στον άλλον, αλλά ο σκοπός είναι να κοιτάζω τα δικά μου λάθη. Κοιτάξτε λοιπόν να καλυτερέψετε τη 4 όσοι κάθεστε εκεί και αφήστε τη κριτική στους άλλους.
Αυτοί που είναι στην 5 και στην 3 και παντού ήταν κάποτε στη θέση σας και εσείς θα 'ρθείτε κάποτε στις δικές μας. Τόσο μπούφοι είστε που δεν το καταλαβαίνετε; Τον μελλοντικό εαυτό σας κρίνετε και μάλιστα χωρίς να έχετε ιδέα γι αυτόν!
Μακάρι να φτάσετε να είστε παρόντες στο γήπεδο απλά, μετά τα 30. Μόνο αυτό. Και πριν βιαστείτε να πείτε τι λε ρε μαλάκα που δεν θα είμαι, σας λέω πως τα έχω ακούσει αυτά από τα ίδια μου τα φιλαράκια, με τις γούνινες παντόφλες.
Άντε γιατί πήξαμε στη μαγκιά στον ΠΑΟΚ.
Αγωνιστικά είμασταν πολύ νευρικοί και αφηρημένοι για κάποιον λόγο. Υποψιάζομαι πως παρόλες τις συγκινητικές προσπάθειες όλων να το περάσουν ως ντέρμπι το ματσάκι με τη γειτονιά, οι παίχτες μας το είδαν σαν ένα ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος και έδωσαν ανάλογη προσοχή. Λάθος βέβαια, αλλά το καλό είναι ότι διορθώθηκε στο ημίχρονο και αυτό έφτανε. ΆΛλωστε για να πηδήξεις τις γριές 30 λεπτά σου φτάνουν, όπως αποδείχτηκε.
Η ομάδα έχει μέταλλο νικητή και αυτό είναι πολύ βασικό.
Αυτός ο απαράδεκτος Ντιέ που ήρθε από το πουθενά και πρόλαβε να μας μισήσει είναι όλη η ιστορία σας κωλόγριες, ίδιες με τα σκουλήκια. Του δώσατε πριμ για να κόψει τη μπαλα σε Γκαρσία και Μουσλίμοβιτς, μόνο και μόνο για να γλιτώσετε από το να ζήσετε το μεγαλείο της ΠΑΟΚάρας που έρχεται. Δε γαμιέστε. Και με τον Μπάμπη το Σουγιά να φτάσουμε να παίζουμε, δεν τη γλιτώνετε από το να δείτε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και εσάς εντελώς εξαφανισμένους από το χάρτη.
Λίγο υπομονή πουθενάδες
ΥΓ Ο Βερόν ήταν η αιτία που ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο δεύτερο και απορώ που είδατε κούραση. Ούτε το 4-4-2, ούτε ο κάκιστος Κονσεϊσάο. Με Ίβιτς, Σορλέν μέτριους και με λάθη και Γκαρσία εκτός, όλο το παιχνίδι έστρωσε από τον Βερόν στο δεύτερο. Απορώ πραγματικά με την καραμέλα της κούρασης και του ντεφορμαρίσματος. Χθες αν ήθελες να τον πεις κουρασμένο θα το έλεγες στο πρώτο, που ήταν όλοι αλλού. Γίνεται κουρασμένος στην αρχή και ξεκούραστος στο τέλος; Δεν γίνεται...