Author Topic: ΠΑΟΚ - ηρακλής 1 - 0 Σάββατο 21/2/09 ώρα 19:00 novasports  (Read 6173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
ακούστηκε τέτοιο πράγμα? πέφτει αυτό το post στο σημείο που εγώ είχα σκεφτεί λίγο νωρίτερα ότι μετά από τι ς βλαχομαγκες του ντιέ και το σοβαρό τραυματισμό του Γκαρσία δεν ακούστηκε oygk...και σκέφτηκα ότι ωραία κόπηκαν τουλάχιστον αυτά...
ακουστηκε μεμονωμενα οχι μαζικα αλλα γινεται σε καθε παιχνιδι.για σκεφτητε τι μπορει να νιωθει εκεινη την στιγμη που το ακουει καποιος δικος μας παιχτης?

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Ôßðïôá áäÝñöéá....áõôÝò ïé óêçíÝò ðïõ èõìßæïõí copa africa ðñÝðåé íá óôáìáôÞóïõí ..

ìåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ ìáôò  ïðïßïò ãïõóôÜñåé  íá ìðáßíåé ìÝóá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï… ãéáôß áðü åêåß îåêéíÜíå üëá ..Ýôóé îåêßíçóáí êáé óÞìåñá

ÐÝñóé óôï ìáôò ìå ôçí êáëáìáñéÜ   óôï êáõôáôæïãëåéï  áõôïß ðïõ ìðïýêáñáí ðÞñáí ìÝ÷ñé êáé ôçí öáíÝëá ôïõ iliev åíþ ôï ìáôò Þôáí áêüìá óôï 85  ï Üíèñùðïò Ýøá÷íå áíÜìåóá óå 200 Üôïìá íá âñåé ôçí öáíÝëá  ôïõ ãéá íá óõíå÷ßóåé…

Ýëåïò ðéá …

1000 ÷ñïíéá çñáêëçò -1000 ÷ñïíéá ðïõóôçò!!!
« Last Edit: February 22, 2009, 02:53:39 by tsarpanas4 »
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline corrupt

• Αλλαγή
σ αυτους που κανουν σε καθε ματς (και σημερα)ρατσιστικα σχολια για αντιπαλους παιχτες θελω να τους ρωτησω  ρε πουστρακια οταν εβαζε τα γκολ ο μπακαγιοκο δεν τα πανυγηριζατε?οταν βγαζει τις σεντραρες ο λινο δεν χειροκροτατε?αυτοι δεν ειναι μαιμουδες οπως οι αντιπαλοι?αυτο το φαινομενο πρεπει να σταματησει γιατι μαζι με αυτους τους λιγους παρασερνονται και αλλοι αμυαλοι

Πες τα ρε αδερφέ, αν κάποιοι είναι πίθηκοι και έχουν νοημοσύνη νεάτερνταλ είναι αυτοί που ξεκινούν τα φασιστοειδή και ρατσιστικά συνθήματα...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μπορει καποιος να μας πει καθαρα τι σκατα εγινε μετα το τελος το αγωνα γιατι τοση ωρα κανω την πυθεια?
καταλαβα οτι μπουκαρανε οι κλασσικοι μαλακες για φανελες και τετοια, αλλα εγινε και κατι αλλο? Που ακριβως πεσανε σουτια και γιατι?
Στον κοσμο αλλος κανενας

BIANCONERO

• Guest
@ Obelus..πιθανον να λεμε για αλλο περιστατικο. Γιατι στο συγκεκριμενο που εγινε στους επισημους των γριων προπερσυ δεν παραποιησα τιποτα. οσο για την κερκιδα αδερφε, συγνωμη αλλα απο το κεντρο του γηπεδου σημερα εμεις τις γριες τις ακουγαμε πιο δυνατα απο μας!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!! Στο α' τουλαχιστον δεν ειχαμε κερκιδα. Και συνθημα για ΠΑΟΚ ακομα και αν ειπωθηκε δεν ακουστηκε!
Οσο για το οτι και οι δυο πλευρες κοψαν κατι απο το μεγαλειο του Λαου θα συμφωνησω, αλλα.....Τοσα χρονια υπαρχει η μια πλευρα που "κοβει"..τουλαχιστον η αλλη πλευρα ακομα και αν δεχτω οτι το κανει με λαθος τροπο προσπαθει πλεον να προασπισει αυτο το λαο, αυτα που κερδισε σε Φημη αντρικια και οχι ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ, καθως και το συλλογο που καποιοι ισχυριζονται οτι αγαπουν! Την αλλη φορα καλυτερα....

2. ρατσιστικα ευτυχως εχω καιρο να ακουσω..τωρα αν εκανε και ενας δυο μεμονωμενα θελω να πιστευω οτι δεν ακουγονται οποτε μικροτερο το κακο. Μακαρι να σταματησουν και εντελως καποια στιγμη αν και για να γινει αυτο απαιτειται εγκεφαλος.

@ lik4..το δεχομαι το κριμα..αν θες κιολας μπορω να αλλαξω τα γραφομενα μου και να μιλησω για μεγαλειωδη λαο και οτιδηποτε αλλο σε ευχαριστει. Αν και εχει φθαρει αυτη η κασσετα μιας που την παιζουν ολοι, και απο αυτην εχω....τι θα κερδισουμε δεν καταλαβαινω!

Offline bozik

• Αλλαγή
δηλαδή αν κατάλαβα καλά  εσείς στην 5 πρέπει να τρώτε σπόρια και εμείς να αφήνουμε τα λαρύγγια μας...όλοι έχουν φωνή,την κριτική μπορώ να την δεχτώ από κάποιον που συμμετέχει σε αυτό που λέμε φωνή...όχι από θεατή...εκτος και αν παρανόησα(και αυτό είναι το πιο πιθανό-περασμένη ώρα  ;D)......εγώ πάλι μίλησα με 5 άτομα μετά το post σου που ήταν στην 5 και αλλα μου λένε...πάντως σε όλο το παιχνίδι δεν σταμάτησε σε κανένα σημείο ο ρυθμός της φωνής του κόσμου...και τις γριές της ακούσαμε στην 4 μονο όταν...έμπαινε το στεφάνι για τον αδικοχαμένο αδερφό μας....."κολογριες"
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

trelos sporos

• Guest
Μπορει καποιος να μας πει καθαρα τι σκατα εγινε μετα το τελος το αγωνα γιατι τοση ωρα κανω την πυθεια?
καταλαβα οτι μπουκαρανε οι κλασσικοι μαλακες για φανελες και τετοια, αλλα εγινε και κατι αλλο? Που ακριβως πεσανε σουτια και γιατι?
+1

Offline corrupt

• Αλλαγή

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
« Last Edit: February 22, 2009, 10:43:29 by tsakalaki »

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Μιλάμε για ακριβώς το ίδιο περιστατικό μόνο που πριν αλλά και μετά έγιναν άλλα πράγματα .  Εγώ σου είπα ότι απομώνοσες ένα περιστατικό από τα πολλά εκείνης της μέρας . Δεν μπορώ να πιστέψω  ότι δεν άκουσες το forza PAOKARA που ταρακούνησε το γήπεδο . Όσο για τα ρατσιστικά οι περισσότεροι ξέρετε την άποψή μου αν και δεν ακούστηκε μαζικά και έχω να το ακούσω γύρω μου από πέρσυ .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

BIANCONERO

• Guest
οκ..να δεχτω οτι μπορει να μη θυμαμαι καποιο συνθημα ΠΑΟΚ αλλα γενικα η ουσια ειναι οτι επικεντρωθηκαμε σε αντι-γριο συνθυματα και οχι σε συνθηματα που θα ξεσηκωσουν ΟΛΟ τον κοσμο.
οσο για την κερκιδα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και στην 4 εμεις θα ακουγομαστε! Εγω σου λεω τι ακουγοταν στο κεντρο περιπου του γηπεδου..και δεν ηταν μονο δικη μου διαπιστωση. να δεχτω σαν ελαφρυντικο οτι οι γριες ειχαν καλυτερη ακουστικη επειδη τους ειχαμε απεναντι μας αντιθετα με τον πυρηνα της 4 που φωναζει προς τους επισημους αλλα παλι το οτι σημερα εμαθα ολα τα συνθηματα των γριων εμενα δε μ'αρεσε!

@ bozik....δεν ειμαι απο αυτους που στο γηπεδο το στομα τους το εχουν για να τρωνε σπορια.  ;) Ειτε στην 4 που πηγαινα μεχρι τα 32 μου ειτε τα 2 τελευταια χρονια στην 6. Η θυρα δεν κανει τη φωνη.

Offline gagas

• Αλλαγή
bianconero o λογος που ακουγες περισσοτερο τους αντιπαλους οπαδους ειναι οτι ολη η 5 κ η 6 δεν φωναζαν καθολου.στην εκκλησια περισσοτερη φασαρια κανουν.μονο ζλαταν ζλαταν ξερουν να λενε,να ανταποδιδουν κανενα χειροκροτημα παικτη μας και να βριζουν που κ που τον προπονητη κ τους παικτες.στα συνθηματα απο φωνη μηδεν.καποτε τουλαχιστον φωναζαν το ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ(με τα χερια) στην αρχη,τωρα το σταματησαν κ αυτο.μαλιστα πολλοι κοροιδευουν στο μεσοδιαστημα απο το ενα ΠΑΟΚ στο επομενο,επειδη εχει ησυχια λεει ο καθε εξυπνος την εξυπνη μαλακια του.για πολυ μαλακια μιλαμε.
η 4(δηλαδη το 1/3 του πεταλλου,αυτο που εχει απομεινει να θυμιζει ΠΑΟΚ) φωναζε σε ολο τον αγωνα.μαλιστα οταν οι αντιπαλοι πριν τον αγωνα και στην αρχη της αναπαυλας αρχισαν τα γνωστα αντεθνικα συνθηματα δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι τους. τα 2-3 συνθηματα που ακουστηκαν απολυτως λογικα σε ενα τοπικο ντερμπυ.οσο για τον ηγετη,ηγετες πρεπει να ειμαστε ολοι μας και να μην ανεχομαστε ηλιθιες συμπεριφορες απο ντεμεκ αδερφους μας που κοροιδευουν τα συνθηματα μας κτλ.που στα συνθηματα βρισκουν την ευκαιρια να κανουν χαβαλε,απλα για να το παιξουν διαφορετικοι ή για να καλυψουν την απουσια τους.ακομα και αν μας εφταιγαν τα συνθηματα,οταν ξεκινησανε σημερα το ο ΠΑΟΚαρα εχω τρελα γιατι η 5-6 κοιμοτανε?κ γιατι οσοι ξυπνησαν εκεινη την ωρα δεν ακολουθησαν περα απο την πρωτη επαναληψη?κ γιατι θυμηθηκαν να φψναξουν μετα το γκολ?ωραια στηριξη στην ομαδα.
αν το καταλαβατε ολοι κατηγορουμε την οργανωση της κερκιδας αλλα δεν καταλαβαινουμε οτι εμεις οι ιδιοι ειμαστε μερος του προβληματος,που δεν ακολουθαμε ποτε αυτους που ξεκινανε ενα συνθημα..γιατι αυτοι που κατηγορουμε τραγουδανε συνεχεια,αλλα τους αφηνουμε μονους τους..

Offline bozik

• Αλλαγή

@ bozik....δεν ειμαι απο αυτους που στο γηπεδο το στομα τους το εχουν για να τρωνε σπορια.  ;) Ειτε στην 4 που πηγαινα μεχρι τα 32 μου ειτε τα 2 τελευταια χρονια στην 6. Η θυρα δεν κανει τη φωνη.
συμφωνούμε απόλυτα τότε....κράξε τους γύρω σου στην 5 λοιπόν...και μετά σχολίασε την 4 που σίγουρα είχες πρόβλημα με τον ηχώ...δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς(θυμάμαι στην φιλαδέλφεια που δεν ακούγαμε τους δικούς μας στα 50 μετρα)...."σημερα" μια που μιλάνε για το πρώτο ημίχρονο...φώναζε η 4 μιση δικέφαλε αρρώστησα θελε γιατρό...και όταν απευθύνθηκε προς την 5 ξαφνικά...10 άτομα απάντησαν...εγώ για εκείνη την θύρα σήμερα μπορώ να πω ότι δεν βοηθησε όσο έπρεπε...και όχι για την 4...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

trelos sporos

• Guest
Η 5 οσο παει και χειροτερευει απο αποψη φωνης. πιο πολυ φωναζει η 1 σε μερικα ματς παρα η 5 . και η 1 ξεκιναει και καμια φορα το εμπρος αιτε. οταν απευθυνει συνθημα η 4 στην 5 γινεται το κλασσικο ολοι απο την 5 το χερι υψωμενο προς την 4(και καλα οτι φωναζουν) και συνεχιζουν να κοιτουν το ματς.

BIANCONERO

• Guest
Ισα ισα που ΔΕΝ κατηγορω τον οργανωτη! Εμεις οι ιδιοι φταιμε......μαζι σου ειμαι σ'αυτο 100%....

οσο για τη συγκριση αναμεσα σε μας και γριες (και πολυ το κουρασαμε) ακομα και αν δεν φωναζε καθολου η 5 ενας λογος παραπανω που ακουγα και την 4 και τις  γριες κ μπορουσα να συγκρινω ποιος ακουγονταν πιο δυνατα!
Προφανως η 5-6 ηταν και αυτη ΠΟΛΥ πεσμενη σημερα κ για αυτο ακριβως "γκρινιαξα" που δεν ακουστηκαν οσα συνθηματα για "ΠΑΟΚ" επρεπε..
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι σ'αυτες τις θυρες θα ξεσηκωσεις τον κοσμο με τετοια συνθηματα...οταν δεν ακουγεται ενα "ΠΑΟΚ ολε" αλλα μονο το "Ωωω, γαμηστε τη γρια.." (συγχωρεστε με, αλλα περα απο ενα ψιλομετριο σε αποτελεσμα Ωωω ΠΑΟΚαρα εγω εξακολουθω να μην θυμαμαι να ακουσα στο α' ημιχρονο αλλο απο τα κλασσικα μας συνθηματα) μην περιμενεις πολλα, ειδικα αν δεν τραβαει κιολας η ομαδα.

@ bozik...(τελευταιο) Αν ΕΧΩ κραξει τους γυρω μου αδερφε κατα καιρους! Υπογραφες θα μαζεψουν σε λιγο για να μην ξαναπαρω εκει διαρκειας  ;D....
Και τους κραζω και για σημερα..αλλα ασε με να κραξω κ την 4 λιγο..δε θα της κανει κακο. (το "δικεφαλε αρρωστησα" που λες ουτε καν ακουστηκε εκει που ειμουν. Μηπως για αυτο δεν απαντησα ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ?)

Offline lik4

• Αλλαγή
εγω παντως θυμαμαι οτι πριν καποια χρονια φωναζαμε απο την 4α συνθηματα κατα του γουμενου και η 5,6 μας φωναζε ποσο μαλακες εισαστε.μερικα πραγματα δεν ξεχνιουνται και δεν αλλαζουν.ασχετο αλλα στην 4 ερχοντε καποιοι λιγοι κλοουν με κοκκινα και πρασινα μπουφαν αλλα εσεις στην 5,6 το εχετε ξεφτιλισει απο το πεταλο φαινεστε σαν ουρανιο τοξο

BIANCONERO

• Guest
Τωρα εσυ δεν καταλαβαινω γιατι το πας προσωπικα...ειτε προς εμενα ειτε προς καποιες θυρες. Εγω δεν διαχωριζω ουτε κατηγορω συγκεκριμενη θυρα..ειπα απλα οτι σημερα δεν μου αρεσαμε! Προφανως αυτο βαρυνει περισσοτερο την 4 λογω του κοσμου και των ηλικιων που την απαρτιζουν, αλλα δεν αφηνω τους αλλους απο εξω!

θα σου πω μονο να μην το γενικευεις γιατι οπως λεει και ο λαος μας:
"εκει που εισαι ημουνα, κι εκει που ειμαι - πιθανον να - ερθεις!

ΥΓ Οσο για τα συνθηματα κατα Γουμενου και στην απαντηση της 5....εγω στην 4 ημουν τοτε, καμμια αντιρηση..το μαλακας πηγαινε και για μενα τοτε! Αλλα επειδη το συγκεκριμενο σηκωνει και μεγαλη κουβεντα προφανως δεν θα κατσω να καταδικασω σημερα οποιον καθεται διπλα μου επειδη πιθανον να το ειχε φωναξει τοτε..(ΑΝ το ειχε φωναξει..ΑΝ πηγαινε τοτε στην 5-6..ΑΝ τον αφηναν τα ΜΜΕ να ξερει τι του γινεται)

Offline bozik

• Αλλαγή
πάλι καλά που ακουγόμασταν τότε lik4 ...αλλα ας μην το χοντρύνουμε και μετά από νίκη που είμαστε καλά,γιατί να μπούμε σε τέτοια κουβέντα...λάθος εκτίμηση ατόμων ήταν τότε και όχι πρόβλημα θήρας...όπως και τώρα πρόβλημα με τα αυτιά του BIANCONERO που άκουγε μονο γριές  :D... πλακα κάνω  ;)

Offline lik4

• Αλλαγή
πουθενα δεν γραφω οτι αναφερομαι σε εσενα μην τρελενεσαι.εγω προσωπικα πιστεψε με εχω πολυ περισσοτερες απαιτησεις απο την κερκιδα μας απο οτι εσυ,γιατι γνωμη μου ειναι οτι εχουμε δυνατοτητες σαν λαος να κανουμε 100 πραγματα και εμεις χαιρομαστε με τα 10 που κανουμε.το προηγουμενο ποστ το εγραψα γιατι ο περισσοτερος κοσμος που παει στις θυρες πλην της 4 εχουνε βαλει μια ταμπελα στην 4 απο ανεκαθεν οτι αυτοι που πανε εκει ειναι τα μπερδεμενα τα πρεζακια κτλ. ετσι και εγω νομιμοποιουμαι να χαρακτηρισω τις αλλες θυρες ως φυτα( ενας λογος ειναι το παραδειγμα που εδωσα στο προηγουμενο ποστ)
.ΑΝ τον αφηναν τα ΜΜΕ να ξερει τι του γινεται
με δικαιωνεις

marfan

• Guest
Το mats το είδα στο justin. η κερκίδα,δηλαδή η 4, ακουγότανε συνεχεια. τις γριές τις θυμόμουνα μονο όταν τις έδειχνε  το πλάνο και τις άκουσα μια δυο φορες μονο πριν τι δικό μας goal όταν πιστέψανε δηλαδή ότι πάνε για το x.

Όσο για κερκίδες ρε παιδιά εμενα με έπιανε πονοκέφαλος με αυτά που άκουγα οποτε πήγαινα στις 5-6,δεν συζητάμε για τα επίσημα που την έβγαζες μονο με χάπια.Τόσα χρονια τα ίδια είναι,ειδικά αν δεν είναι κανένα ντέρμπι με το ΡΟΚ και είναι mats με μικρομεσαία ομάδα οι τις 5 και 6 νομίζουν ότι πάνε θέατρο.

PS:πολύ αργή η ομάδα ρε παιδιά

PS2:πως τον είδατε τον Χούτο?πιστεύω θα βοηθήσει

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ένα έχω να πω, σβήστε με αν θέλετε.
Δεν είναι δυνατόν ο κάθε αγάμητος σκατόφλωρος να κάνει κωλοχανείο την ομάδα που λατρεύω επειδή τυχαίνει να πηγαίνει χρόνια στην 4.
Φυσικά και υπάρχουν ΠΑΟΚόμετρα... στα @@ μου αν κάποιος φοράει τη μπλούζα του ΠΑΟΚ ή όχι. Τον πούλο ζώα από την Τούμπα.

Καμιά ανοχή σε κανένα κωλόπαιδο. Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ξανά μεγάλος, θέλετε δε θέλετε κομπλεξικοί.

Σόρρυ για το ύφος, αυτό ήθελα να πω...
« Last Edit: February 22, 2009, 06:58:05 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...