Author Topic: ΠΑΟΚ - ηρακλής 1 - 0 Σάββατο 21/2/09 ώρα 19:00 novasports  (Read 6350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
μην ξεχνας οτι λειπει και ο ιβιτς στα επομενα δυο ματς....
παντως και εγω ειμαι υπερ να χρησημοποιηθουνε και οι δυο αλλα σαντος ειναι αυτος...θα δουμε...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
και κατι απο την κερκιδα,πολυ ωραιες οι νεες-πορτοκαλι-σημαιες της 4.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Σε τόσα ματς πάντα έφευγα πάντα ένα τέταρτο μετά την λήξη, τώρα επειδή ήμουν και κοντά στην είσοδο μόλις ήρθαν η παίχτες έδωσαν τις φανέλες κτλ έφυγα. Από την μια ξενερώνω γιατί δεν είδα τι έγινε μετά και δεν μπορώ να πάρω θέση αλλά από την άλλη βλέπω όσοι είδαν το σκηνικό να έχουν ξενερώσει και να μην σκέφτονται καθόλου ότι νικήσαμε και μείναμε στην 2η θέση. Οπότε μάλλον θα πω πως καλά έκανα και δεν είδα τι έγινε, έτσι ώστε σήμερα να διαβάζω άνετος τα αθλητικά μου και να παρακολουθήσω χαλαρά να τα σημερινά ματς ξέρωντας πως η ΠΑΟΚΑΡΑ νίκησε και δεν με ενδιαφέρει τι σκατά θα κάνουν οι άλλοι!!

Όπως είπα δεν είδα τι έγινε οπότε δεν παίρνω θέση, μακάρι πάντως να γίνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα, και εννοώ από ολους μας να γίνει κάτι.

Στα αγωνιστικά, η επιθετική απουσία του Λινο φάνηκε πολύ χθες,ο Αγρίτης ήταν επικίνδυνος για αυτό αναγκάστηκε ο Λίνο να μην ανέβενει σχεδόν καθόλου πράγμα που μας στοίχισε, τουλάχιστον όσον αφορά την αριστερή πλευρά, επίσης κρατάω την εμφάνιση Χούτου και πιστεύω πως σε λίγο ακόμα να τα βρει με τον Ζλαταν και το πως κινείται ο καθένας θα είναι ένα παρα πολύ δυνατό δίδυμο!!!

Offline Geo

• Αλλαγή
ο γελοίος μεταφραστής της παε ηρακλής που ήτανε κρυμμένος?
ο παπαγλυφυτζούρης δεν μοιάζει με τον τασούλη τον κατσιαμπή στα νειάτα του?
ο ρέμος έβγαλε καμμία ανακοίνωση?
αυτός ο μάρτος...τι θέλει να μας πει με τις ηλίθιες δηλώσεις του? Ρε κάτσε καλά παλιολιμό!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
διαβαστε το πρωτοσελιδο του φως να σας ανέβει λιγο η πιεση. . .
χάρη στη πειραιωτικη βοηθεια του σπαθα νικησε ο ΠΑΟΚ τον ηρακλη. . . καλα οι τυποι είναι για γελια !!! εδω γραφουν πως το γκολ προήλθε απο εκτελεση κορνερ του κονσιεσαο και πλασε του κοντρερας...
ειστε πολυ αθλιοι τελικα
κομπλεξαρες κολωγαυροι, ερχεται και η σειρα σας. ερχεται  >:(

Ναι ρε φιλε.Γιατι δε μετράτε καλυτερα από πόσα ανύπαρκτα φαουλ βαλατε γκολ,ανυπαρκτα οφσαϊντ και γενικώς το σπρώξιμο που εχετε φετος.Θα σου έλεγα εγω για το +14 και την υπερομαδα σας.Κομπλεξάρες.Μόνο οταν εχετε κατι κακο για μας μας μοστραρετε στις φυλλάδες σας.Βεβαια απο την αλλη χαιρομαστε γιατι γίναμε υπολογίσιμοι πια.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

baron

• Guest
θα πάθω πλακα με τις "ποδοσφαιρικές" ανάλυσης εδώ μέσα. Η δεν κςeρεται ορισμένοι καθόλου μπάλα η το θέαμα της "σουπαλιγkας" κάθε κυριακή σας έχει μπερδέψει αρκετά. Που είδες ρε dave καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτοματισμούς?

Το συμπέρασμα από το mats είναι ένα: χαλια η ομάδα, μπάλα του κώλου- αποτέλεσμα γαμάτο, 3 ποντάκια και πάμε παρα πέρα...

mpougatsas

• Guest
Θα σεβαστώ αυτό που είπαν οι mods και κάποια μέλη και δεν θ αναφερθώ καθόλου σε ότι έγινε στην λήξη του αγώνα, αν και ήθελα να πώ πολλά και για τους μεν και για τους δε.

Αγωνιστικά μου άρεσε πολύ η διάθεση που δείξαν οι παίκτες για τη νίκη με τις επανωτές ευκαιρίες απ το 70 και μετά που έφεραν το γκόλ και τη νίκη.
 Απ την άλλη εκνευρίστικα πολύ πριν λίγο που είδα τα στιγμιότυπα απ τα πεσίματα του Κονσεισάο(ένα στο πρώτο κι ένα στο δεύτερο)και του Μούσλι(στο πρώτο) για να πάρουν το πέναλντι.. κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει σε ποια ομάδα παίζουν, τι λαό εκπροσωπούν και τι είναι αυτό που μάχεται αυτη η ομάδα, για να μην κάνουν τα ίδια (ειδικά στον Σέρτζιο που είναι και αρχηγός!!!). Επίσης απαράδεκτο το σκρίν που κάνει ο Ίβιτς, αν δεν κάνω λάθος, ενώ είναι σε θέση ofside, στην χαμένη ευκαιρία του Σέρτζιο λίγο πριν το γκολ. Δεν θέλουμε να κερδίζουμε με κάθε τρόπο.. δεν είμαστε γαύροι.. αν δεν το αξίζουμε ας μείνουμε στο Χ ή ας χάσουμε.. μόνο κόφτε το αυτό το θεατριλίκι.. δεν αρμόζει σε παίκτες του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ.Τεράστια η απώλεια Γκαρσία.. πρέπει να δώσουν όλοι ένα 10-20% παραπάνω για να καλύψουν το κενό του, και θέλω να πιστεύω πως θα το κάνουν.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Êáèüëïõ êáëü ðïäüóöáéñï ãåíéêÜ ÷èåò.
Ôï ìáôò äåí åß÷å ðïëëÝò åõêáéñßåò ãéá ãêïë.
ÁõôÞ ç öõëëÜäá ôïõ gay åßíáé ôåëåßùò ãéá ôïí ðïýôóï… ¼ôé èÝëåé ãñÜöåé!
Ðáñáëßãï íá ðåôý÷ïõìå ãéá Üëëç ìßá öïñÜ ôï êáëýôåñï ãêïë ìå ôïí ÷ïýôï…
ÐÞñáìå ôïõò 3 âáèìïýò êáé ðÜìå ðáñáðÝñá..!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Συμφωνω σε ολα με τον νορθ.
Γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ δν μασαει κ ετσι. Αλλα πειραιά δν παω ρε φίλε ασε θα πάρω αεροπλάνο για κρητη ας πανε 4-5 λεωφορεία μόνα τους (καθόλου άσχετο δν είναι για μένα).... Τι επειδη το λεγα ολο το καλοκαίρι σύνθημα οτι θα κατέβω κ έτσι? ελα μωρε τωρα. Τι να παω κανα χαντμπολ ελα τωρα νταξ χαντμπολ κ ετσι πφφφ. Στραβοστομιασα τωρα. Σαμπως αυτή είναι η δουλειά των συνδέσμων? Να στηρίζουν τα ερασιτεχνικά? Μπαα όχι. Κ νταξει αμα λάχει εκεί που θα πάρουμε κόρνερ θα φωνάξω και κάνα σύνθημα. Μόνο στο κόρνερ όμως κ αμα διώξει η άμυνα θα σταματήσω να φωνάζω ουτε καν τη στροφη δν θα τελειώσω. Πρεπει να σημαδεψω κ με το λειζερ.. *****************************************************
Μπραβο στα παιδιά στον προέλεγχο κ ευτυχώς που δν στριμωχτήκαμε στο επικίνδυνο κλουβι, καλύτερα ο ανοιχτός χώρος να φεύγει κ πιο ευκολα ο ντεμεκ αφραγκος τσαμπατζης.
Τις γριες τις περιμενα λιγότερες αλλα καλύτερες απο αποψη κερκίδας δν ξερω στο καυτατζογλειο που ημασταν ισοι πανω κατω ειχα ξενερωσει πιο πολυ που δν μπορουσαμε να τους παρουμε στην κερκιδα. στην τουμπα ησυχες μου φανηκαν. Μλκια που δν σηκώθηκε το εξαιρετικό πανί για την φουκαριάρα τη μάνα τους :P

Tελικά τζάμπα μου φαίνεται ότι τα λέμε
« Last Edit: February 22, 2009, 15:39:01 by tsakalaki »

North_pole

• Guest
Η ομάδα κατέβηκε όπως με τη Λειβαδιά αλλά επειδή ο ηρακλής δεν είναι λεβαδειακός και επειδή η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση χθες είχαμε προβλήματα. ξεκίνησαν ορεξάτα αλλά μετά το 20λεπτο οι γριές ισορρόπησαν. Δεν πιστεύω στο δόγμα ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πρέπει να αλλάζει αφού αλλάζει κι ο αντίπαλος και πρέπει να προσαρμόζεται στα δεδομένα του παιχνιδιού. Η αλλαγή του Γκαρσία ήταν επιβεβλημένη όχι μόνο λόγω τραυματισμού αλλά κυρίως λόγω εμφάνισης. Ο Πάμπλο χθες δεν ήταν ο γνωστός Γκαρσία. Θεωρώ απόλυτα επιτυχημένη την αλλαγή του με τον Χούτο και την αλλαγή στη διάταξη της ομάδας. Ωστόσο χθες κάποιοι παίκτες υστέρησαν χαρακτηριστικά! Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση έφερε αποτέλεσμα και ήταν απόλυτα φυσιολογική η κατάληξη, απλά μας στενοχώρησε γιατί ήρθε με άγχος. Τι να κάνουμε, φέτος αυτή θα είναι η μοίρα μας, να είμαστε 2-3 αλλά με άγχος. Του χρόνου ελπίζω να είμαστε 1-2 με άγχος. Ολα τα λεφτά πλέον ο αγώνας στο Καραισκάκη για το κύπελο!
Τις βλακείες μετά το τέλος του αγώνα δεν θέλω να τις σχολιάσω παραπάνω.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=παληκαρισια νικη απο την αποψη του τροπου με τον οποιο ηρθε.ειδικα το πανηγυρι που ριξαμε πιστευω ολοι μας στο γκολ ηταν κατι σαν εξιλεωση.
2=η αποδοση κυμανθηκε σε πολυ μετρια επιπεδα.ειδικα στο α ημιχρονο ειμασταν πολυ κακοι.στο β μετα το 65 η ομαδα σκυλιασε για τη νικη χωρις να παιζει μπαλαρα.εδειξε μεγαλη θεληση.
3=πρεπει να σημειωσουμε πως στη χτεσινη κακη εμφανιση συνετελεσε η ανελπιστα καλουτσικη παρουσια της γριας στο γηπεδο.ηταν πολυ καλα στημενη,επαιξε σωστα ορισμενες αντιπιθεσεις αλλα πραγματικα αυτος ο αγριτης δε βαζει γκολ ουτε μ αιτηση.
4=mvp ο conseisao γι ακομη μια φορα!!!
5=ας ελπισουμε μεσα στο ναο να δουμε πολυ καλυτερη μπαλα στα επομενα παιχνιδια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Ίσως (αλλά μόνο ως ευχή το ίσως) η χθεσινή ξεφτίλα του πιο περήφανου λαού να είναι το σημείο 0 και να γίνει αφορμή να τη δούνε κάποιοι αλλιώς. Δυστυχώς αυτά που ζούμε φέτος είναι ως ένα βαθμό φυσιολογικά, αφού ο ΠΑΟΚ έγινε μόδα και άρχισε να προσελκύει το κάθε άσχετο μαλακισμένο, όπως γίνεται παντού. Τώρα χρειάζεται απλά ψυχραιμία και σχέδιο. Ούτε κάγκελα να ξαναμπούν, ούτε ματατζήδες να ξανάρθουν, ούτε εκδρομές να κοπούν. Σοβαροί να είμαστε. Δεν γίνεται για κάποια "μπερδεμένα" που έλεγε μια ψυχή να τη πληρώνουν πάντα όλοι.

Δεύτερο σχόλιο. Ειλικρινά αν μπορούσε έστω για λίγο να καταλάβει τι λέει κάποιο παιδάκι που με κράζει εμένα που κάθομαι στην 5 και μου τη λέει για χίλια δυο... Για σπόρια, για μάνατζερ και για καθισιό και άλλες πίπες. Ή που έχει απαίτηση και λέει, λέει, λέει. Άντε αράξτε λίγο ρε.
Κι εγώ ξέρω να κάνω κριτική στον άλλον, αλλά ο σκοπός είναι να κοιτάζω τα δικά μου λάθη. Κοιτάξτε λοιπόν να καλυτερέψετε τη 4 όσοι κάθεστε εκεί και αφήστε τη κριτική στους άλλους.  
Αυτοί που είναι στην 5 και στην 3 και παντού ήταν κάποτε στη θέση σας και εσείς θα 'ρθείτε κάποτε στις δικές μας. Τόσο μπούφοι είστε που δεν το καταλαβαίνετε; Τον μελλοντικό εαυτό σας κρίνετε και μάλιστα χωρίς να έχετε ιδέα γι αυτόν!
Μακάρι να φτάσετε να είστε παρόντες στο γήπεδο απλά, μετά τα 30. Μόνο αυτό. Και πριν βιαστείτε να πείτε τι λε ρε μαλάκα που δεν θα είμαι, σας λέω πως τα έχω ακούσει αυτά από τα ίδια μου τα φιλαράκια, με τις γούνινες παντόφλες.
Άντε γιατί πήξαμε στη μαγκιά στον ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά είμασταν πολύ νευρικοί και αφηρημένοι για κάποιον λόγο. Υποψιάζομαι πως παρόλες τις συγκινητικές προσπάθειες όλων να το περάσουν ως ντέρμπι το ματσάκι με τη γειτονιά, οι παίχτες μας το είδαν σαν ένα ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος και έδωσαν ανάλογη προσοχή. Λάθος βέβαια, αλλά το καλό είναι ότι διορθώθηκε στο ημίχρονο και αυτό έφτανε. ΆΛλωστε για να πηδήξεις τις γριές 30 λεπτά σου φτάνουν, όπως αποδείχτηκε.

Η ομάδα έχει μέταλλο νικητή και αυτό είναι πολύ βασικό.

Αυτός ο απαράδεκτος Ντιέ που ήρθε από το πουθενά και πρόλαβε να μας μισήσει είναι όλη η ιστορία σας κωλόγριες, ίδιες με τα σκουλήκια. Του δώσατε πριμ για να κόψει τη μπαλα σε Γκαρσία και Μουσλίμοβιτς, μόνο και μόνο για να γλιτώσετε από το να ζήσετε το μεγαλείο της ΠΑΟΚάρας που έρχεται. Δε γαμιέστε. Και με τον Μπάμπη το Σουγιά να φτάσουμε να παίζουμε, δεν τη γλιτώνετε από το να δείτε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και εσάς εντελώς εξαφανισμένους από το χάρτη.
Λίγο υπομονή πουθενάδες

ΥΓ Ο Βερόν ήταν η αιτία που ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο δεύτερο και απορώ που είδατε κούραση. Ούτε το 4-4-2, ούτε ο κάκιστος Κονσεϊσάο. Με Ίβιτς, Σορλέν μέτριους και με λάθη και Γκαρσία εκτός, όλο το παιχνίδι έστρωσε από τον Βερόν στο δεύτερο. Απορώ πραγματικά με την καραμέλα της κούρασης και του ντεφορμαρίσματος. Χθες αν ήθελες να τον πεις κουρασμένο θα το έλεγες στο πρώτο, που ήταν όλοι αλλού. Γίνεται κουρασμένος στην αρχή και ξεκούραστος στο τέλος; Δεν γίνεται...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Μακαρι ο μελλοντικος μου εαυτος να μην ειναι στην 5 κραζοντας καθε παιχτη σε καθε λαθος επαφη με τη μπαλα..Το τι ακουγεται απο μερικους ειναι τραγικο και χυδαιοτατο.
PAOKCURE δυστυχως στην 5-6 τετοιοι υπαρχουν πολλοι και αυτους κραζουμε κ οχι ολους οσους ειναι στις συγκεκριμενες θυρες..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ένα έχω να πω, σβήστε με αν θέλετε.
Δεν είναι δυνατόν ο κάθε αγάμητος σκατόφλωρος να κάνει κωλοχανείο την ομάδα που λατρεύω επειδή τυχαίνει να πηγαίνει χρόνια στην 4.
Φυσικά και υπάρχουν ΠΑΟΚόμετρα... στα @@ μου αν κάποιος φοράει τη μπλούζα του ΠΑΟΚ ή όχι. Τον πούλο ζώα από την Τούμπα.

Καμιά ανοχή σε κανένα κωλόπαιδο. Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ξανά μεγάλος, θέλετε δε θέλετε κομπλεξικοί.

Σόρρυ για το ύφος, αυτό ήθελα να πω...
+

Offline cure

• Αλλαγή
Μακαρι ο μελλοντικος μου εαυτος να μην ειναι στην 5 κραζοντας καθε παιχτη σε καθε λαθος επαφη με τη μπαλα..Το τι ακουγεται απο μερικους ειναι τραγικο και χυδαιοτατο.
PAOKCURE δυστυχως στην 5-6 τετοιοι υπαρχουν πολλοι και αυτους κραζουμε κ οχι ολους οσους ειναι στις συγκεκριμενες θυρες..

Ναι αλλά έλα στη θέση μου που μπαίνω συνέχεια στο ίδιο τσουβάλι με όλους αυτούς.
Και να σου πω κιόλας. Εδώ και δύο χρόνια πάω μόνιμα στην 5. Μέχρι πριν 2 χρόνια στην 4 ήμουν πιο συχνά και σε διαβεβαιώ πως τις ίδιες παπαριές ακούς και στη μεγάλη. Μη σου πω ότι εκεί ακούς και χειρότερες. Είναι που θα τύχεις για μένα.
Αλλά τόσο τσουβάλιασμα είναι άδικο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **

*Ακουσα από γνωστό συνδεσμίτη ότι καποιος έβαλε πανί δικό μας στην 8 :02: :tikitaka:

τι ειναι παλι αυτο?χαθηκε το πανι?
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

marfan

• Guest

ΥΓ Ο Βερόν ήταν η αιτία που ο ΠΑΟΚ έπαιξε στο δεύτερο και απορώ που είδατε κούραση. Ούτε το 4-4-2, ούτε ο κάκιστος Κονσεϊσάο. Με Ίβιτς, Σορλέν μέτριους και με λάθη και Γκαρσία εκτός, όλο το παιχνίδι έστρωσε από τον Βερόν στο δεύτερο. Απορώ πραγματικά με την καραμέλα της κούρασης και του ντεφορμαρίσματος. Χθες αν ήθελες να τον πεις κουρασμένο θα το έλεγες στο πρώτο, που ήταν όλοι αλλού. Γίνεται κουρασμένος στην αρχή και ξεκούραστος στο τέλος; Δεν γίνεται...

Το ότι ήτανε κάκιστος ο κονσεϊσάο μονο ένας που πάει στην 5 μπορούσε να το πει!xexe...πλακα κάνω cure!

Η ψυχή που αναφέρεις ότι είχε μιλήσει για μπερδεμένους είχε πει και κάτι άλλο.Δεν ξέρω αν θυμάσαι το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ,με την Καλαμάτα στην Τούμπα. Είχαμε παίξει πολύ μέτρια αλλα είχε πει η ψυχή το εξής: "κάναμε πολλές ευκαιρίες και μην βιαστείτε να πείτε ότι δεν ξέρω τι λέω γιατί εγώ μετράω και τις πάσες που δεν βγήκανε κι αν βγαίνανε θα ήταν goal".
Ξανάδες λοιπόν το πρώτο ημίχρονο που ήμασταν χαλια και δες 2 πάσες που δίνει ο πορτογάλος τι μια σε μούσλι και την άλλη σε veron.Έτοιμα goal!Αλλα δυστυχώς
αργά τα ζώα μου ζλάταν και matias δεν κατάλαβαν τίποτα και μας έμεινε η εικόνα του προβληματικού πρώτου ημιχρόνου.

PAOK_VOLOS

• Guest

*Ακουσα από γνωστό συνδεσμίτη ότι καποιος έβαλε πανί δικό μας στην 8 :02: :tikitaka:

τι ειναι παλι αυτο?χαθηκε το πανι?

Το πανι φυσικα δεν χαθηκε.Απλά το εβαλε στην 8,εφαγε κραξιμο και το πηγε αλλου.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Δε ξέρω αν είναι το σωστό topic και εάν το ανέφερε κανείς. Αλλά η κερκίδα (τουλάχιστον απο την tv) ηταν χάλια. Σε όλα τα άλλα μάτσ έσπαζαν την κυριολεξία τα ηχεία. Χαμός. Αφού είχανε να τον λενε διάφοροι αλλόδοξοι που παρακολουθούν τους αγώνες μας.
Αυτή την φορά δεν ξέρω τι έγινε και τι φταίει, αλλα δεν ακουγόταν τίποτα. Μονάχα στο δεύτερο ημίχρονο σε κάποιες στιγμές ακούστηκαν κάποια συνθήματα. Κάτι που λέγατε με τον Ζαγοράκη και το Εμπρός Αιτέ Δικέφαλε. Όλα τα άλλα πάντα σύγκριση με τα προηγούμενα παιγνίδια δεν είχε καμία σχέση. Δεν ακουγόταν τίποτα. Τώρα η κερκίδα δεν ήταν καλή, δεν υπήρχε πάθος, φταίει η τηλεοπτική μετάδοση δε ξέρω. Αλλά όταν φωνάξατε ακουστήκατε γερά. Που σημαίνει ότι μάλλον δεν υπήρχε το ανάλογο πάθος.

Offline bozik

• Αλλαγή
Το mats το είδα στο justin. η κερκίδα,δηλαδή η 4, ακουγότανε συνεχεια. τις γριές τις θυμόμουνα μονο όταν τις έδειχνε  το πλάνο και τις άκουσα μια δυο φορες μονο πριν τι δικό μας goal όταν πιστέψανε δηλαδή ότι πάνε για το x.

DIKEFALE αρρώστησα θέλω γιατρό...περιμένω να βάλεις το παιχνίδι να δούμε τελικά τη έγινε με τα αυτιά μας
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος