Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24252 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
παμε στην επομενη μερα...
ελπιζω επιτελους να βρεθει ενας ΑΞΙΟΣ παραγοντας του ΠΑΟΚ με διασυνδεσεις ωστε να μας εκπροσωπει στην Αθηνα...
για να δουμε ποιος

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει καλές διασυνδέσεις αλλά είναι βάζελος.
Ο Ασλανίδης είναι ΠΑΟΚτσής (έτσι λέει τουλάχιστον) αλλά είναι μαλάκας.

Ποιος άλλος, ποιος άλλος...

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
κρατιομουν...
κρατιομουν...
κρατιομουν...
κρατιομουν...
κρατιομουν...
κρατιομουν...
κρατιομουν...
κρατιομουν...
κρατιομουν...

αντε στο διαλο γαμηνενη λερα, μακρια απο τον ΠΑΟΚ βρωμοπουστα. ουστ!!! στα τσακιδια και συ και το σοι σου γλιοδες παχυδερμο...

δεν ελεγα τιποτα τοσο καιρο για το καλο της ομαδας και μονο... αντε ψοφα ρε μουνοπλασμα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
πραγματικα κι εγω δεν θα ηθελα ποτε στην ομαδα μας τον γκαγκατση...

-ΑΝ ολες οι ομαδες παιζανε με ανοιχτα χαρτια και τα παιχνιδια παιζοντουσαν μονο στον αγωνιστικο χωρο....
-ΑΝ το πρωταθλημα το επαιρνε παντα ο καλυτερος...
-ΑΝ μετα απο καθε <<σφαγιαστικη>> διαιτησια εις βαρος μας δεν γεμιζαμε 200 σελιδες στο τοπικ του αγωνα για να κραζουμε τον εκαστοτε διαιτητη...
-ΑΝ μετα απο καθε χτυπημα εκτος φασης ο καθε παικτης αντιπαλης ομαδας επαιρνε τον δρομο για τα αποδυτηρια οπως γινεται σε καθε αγγιγμα του γκαρσια....
-ΑΝ τοσο καιρο δεν διαλαλουσαμε οτι παρεχουμε απολυτη στηριξη στον ζαγορακη και το υπολοιπο Δ.Σ. της παε(και φυσικα μονο αυτο δεν κανουμε)...
-ΑΝ ημουν 18 χρονων και τα εβλεπα ολα αλλιως....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως εχω γινει 30 και τα βλεπω τελειως διαφορετικα...
-ΑΝ ο ΠΑΟΚ μας αγωνιζοταν στο πρωταθλημα της Βundesliga...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως ο ΠΑΟΚ αγωνιζεται στην superliga....

και αλλα πολλα ΑΝ....

γι'αυτο και την δεδομενη χρονικη στιγμη πραγματικα δεν μου καιγεται καρφι αν ο επομενος γενικος διευθυντης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα λεγεται Βασιλης Γκαγκατσης....
ουτε θα τον χειροκροτησω ουτε θα τον αποδοκιμασω....γιατι εγω ΣΤΗΡΙΖΩ την προσπαθεια του ζαγορακη και του υπολοιπου Δ.Σ. οχι μονο στα λογια....ολοι θα κριθουν εκ τους αποτελεσματος φυσικα, αλλα προς το παρον το προσημο ειναι θετικο και ελπιζω ετσι να παραμεινει....
και για να επαναλαβω και αυτο που ειπε Off the record ο ιδιος ο ζαγορακης:<<ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ>>,  αν ο διαολος εχει ονομα και λεγεται βασιλης γκαγκατσης τοτε ας ερθει...

λοιπον μαγκες αυτο ηταν το ποστ που ειχα κανει οταν η παε ΠΑΟΚ προσελαβε τον βασιλη γκαγκατση...επειδη εχω μαθει στην ζωη μου να παραδεχομαι τα λαθη μου και να ζηταω συγγνωμη και επειδη μεσα απο αυτο το φορουμ εχω κανει καποιες πολυ ισχυρες φιλιες με αρκετα παιδια εφτασε η ωρα να ζητησω ενα μεγαλο συγγνωμη απο ολους αυτους που τοτε ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι τους-σε κοσμια παντα πλαισια-.....απλα εγινα ρομπα...τιποτα απο ολα αυτα που υπολογιζα οτι θα προσφερει ο συγκεκριμενος ανθρωπος στον ΠΑΟΚ δεν εγινε και μαλιστα μπορω να πω οτι μας εκανε και αρκετο κακο,αφου τις αντιπαθειες του στην κεδ και στην σουπερ-κλικα πληρωνει τωρα η ομαδα μας.
και κατι για την ανακοινωση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ....οταν την ειχα διαβασει αν και δεν συμφωνουσα με το περιεχομενο της ειχα πει οτι προκειται για μια πολυ ωριμη ανακοινωση η οποια ομως ειχε βγει σε λαθος χρονικη στιγμη...αυτη ηταν η αποψη μου....τελικα εγινα ρομπα και σε αυτο...καποιοι βλεπαν πολυ πιο μπροστα απο μενα απ'οτι φανηκε ;)

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Επιτέλους ένα καλό νέο....

Στα τσακίδια μπάσταρδε μόλυνες τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του με την παρουσία σου..
Ούτε έξω από την Τούμπα πλέον...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
Βασίλη ξέχασες τον Μάκη στην ΠΑΕ.

Offline ved

• Αλλαγή
τζοκερ respect απο μενα

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Εννοείται ότι ήμουν κατά της πρόσληψης του Γκαγκάτση στην ΠΑΕ, αλλά εφόσον αυτή έγινε και αυτός ο άνθρωπος εργάστηκε για ένα Α διάστημα σε αυτήν, μου δημιουργούνται μια-δυο απορίες.
Γιατί παρ'όλη την παραγοντική εμπειρία και τις "διασυνδέσεις" του απέτυχε οικτρά σε όσα θέματα με τα οποία καταπιάστηκε?
Γιατί ο Θ.Ζαγοράκης υπερασπίστηκε με τόση θέρμη στην πρόσφατη συνέντευξή του τον Γκαγκάτση και τόνισε πώς μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και δύο εβδομάδες μετά, ο κύριος την έκανε με ελαφρά?
Μήπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπό το βάρος του κλίματος ενέδωσε στις φωνές των οπαδών?
Ή μήπως η παραίτηση αυτή συνδέεται (λέω εγώ) και με την παραίτηση σάββα θεοδωρίδη στο γαύρο? ? ?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
MAKΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ .-

Offline agraf

• Αλλαγή

επειδη εχω μαθει στην ζωη μου να παραδεχομαι τα λαθη μου και να ζηταω συγγνωμη και επειδη μεσα απο αυτο το φορουμ εχω κανει καποιες πολυ ισχυρες φιλιες με αρκετα παιδια εφτασε η ωρα να ζητησω ενα μεγαλο συγγνωμη απο ολους αυτους που τοτε ηρθα σε αντιπαραθεση μαζι τους-σε κοσμια παντα πλαισια-

Joker 4, σε τιμά αφάνταστα η δήλωσή σου.
Αυτή η ιστορία με τον Γκαγκάτση είναι διδακτική για όλους μας.
Πέσαμε στην παγίδα της προσωπολατρείας και λόγω Ζαγοράκη ξεχάσαμε όλα όσα μας πίκραναν τα τελευταία χρόνια εν μέρει εξαιτίας και αυτού του ανθρώπου.

Μακάρι να μην ξανακάνουμε τέτοια λάθη, να είμαστε πάντα πιστοί στις ιδέες του ΠΑΟΚ και να πιστέψουμε πρώτα από όλα στις δικές μας οπαδικές ΠΑΟΚτσήδικες δυνάμεις, δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιυς ανθρώπους, αυτοί μας έχουν ανάγκη.

Offline Matador

• Αλλαγή
Respect στον Bane και στον joker4!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

northeagle_4

• Guest
το γιατι απετυχε ειναι πασιφανες.Καθε συστημα ποτε δεν στηριζετε σε προσωπα αδερφε,ειτε ηταν ο γκαγκα ειτε ο μακης και ο τασος τα γραναζια κανουν την ιδια δουλεια.Το ονομα απλα αλλαζει.Βγαζοντας το γραναζι απο την μηχανη δεν ειναι τιποτα παρα ενα κομματι παλιοσιδερο που στην καλυτερη θα το μαζεψει καποιος αθιγγανος για ανακυκλωση.
   Προσωπικα ξεχασα και το Χ ,ξεχασα και την σημερινη ταλαιπωρια.Ειναι μεγαλη νυχτα,εφυγε η λερα απο τον ΠΑΟΚ.Ολη αυτη η ιστορια ειναι διδακτικη και για τον λαο αλλα και τον ζαγορακη.Το φωναζουμε μηνες ΓΙΑ ΚΑΛΟ,κρατα ανοιχτη γραμμη με τον κοσμο εχεις να κερδισεις πολλα Σκυλε.

MetroStar

• Guest
Ο Βασίλαρος έπεσε ηρωικά μαχόμενος για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Για μας και για τα παιδιά μας...

Μην είστε αγνώμονες. Αναγνωρίστε έναν αγνό ΠΑΟΚτσή σαν τον Γκαγκάτση ή τον Μανάβη.

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε Δικέφαλε αυτό που σκεφτόμουν λίγο πριν και χαζογελούσα μόνος μου είναι πως τελικά ο οργανισμός του ΠΑΟΚ απέβαλλε τη σαπίλα που πήγε να μπολιαστεί στο DNA μας. Έχουμε μεγάλα αντισώματα οι άτιμοι και το ΠΑΟΚτσήδικο γονίδιο όχι μόνο αντέχει, αλλά γίνεται όλο και πιο ανθεκτικό.
Σήμερα ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος δυνάμωσε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

mpougatsas

• Guest
πρώτη φορά μετά απο δεν ξέρω και γω πόσο καιρό που μπαίνω στο φόρουμ και διαβάζω κάτι ευχάριστο.. μια τραυματίστηκε ο ένας,μια ο άλλος τη μια έρχεται ο ταπούτος την άλλη δανεικός ο moon.. ΑΜΗΝ!  ελπίζω αυτή να ναι η πρώτη μιας σειράς κινήσεων που πρέπει να γίνουν για να ξαναβρεί την υγειά του το ποδοσφαιρικό τμήμα. εγω τουλάχιστον πλέον είμαι αισιόδοξος, γιατί μέχρι πριν λίγο δεν ήμουν

fatal_invasion

• Guest
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ

kp-83

• Guest
Από όσο κατάλαβα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν ο Γκαγκάτσης, τώρα που παραιτήθηκε και αυτή έγινε δεκτή θα διορθωθούν όλα;;;;!!!Και ποτέ άλλοτε δεν θα αδικηθεί η ομάδα!!!!!!!!Εγώ στηρίζω τις επιλογές του προέδρου δεν με ενδιαφέρει αν έφερνε τον Γκαγκάτση τον Μαγκατση και όποιον άλλο ήθελε και εμπιστευόταν απλά πιστεύω στον Ζαγοράκη.Αλλά δεν θα πανιγυρίσω κιόλας που όπως όλοι λέτε πιέστικε από τα κέντρα αποφάσεων (ήταν μύνημα η διαιτησία του κυρκου) άκουσε τους οπαδούς (που όλα θα τα έριχναν ή τα ρίχνουμε σε αυτόν) και από τα μμε και τον απομάκρινε (τώρα τον απομάκρινε για να προστατέψει τον ίδιο έφυγε ο Γκαγκάτσης για να προστατέψει τον πρόεδρο δεν το ξέρω) ενώ μπορεί ο ίδιος ο πρόεδρος να έχει άλλη άποψη.Δηλαδή με την λογική αυτή θα πρέπει να υποκύψει στις πιέσεις και να ακούσει την μερίδα των οπαδών (μικρή μεγάλη δεν ξέρω) και να διώξει και τον Σάντος ενώ ο ίδιος πιστεύει ότι είναι κατάληλος για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ψηλά;;;;Με την ίδια λογική αν τα κέντρα αποφάσεων ή κάποιοι άλλοι τον πιέσουν να φύγει θα πρέπει να φύγει και αυτός από την ομάδα ακόμη και αν δεν το θέλει;;;;Εμείς θέλουμε πρόεδρο να αποφασίζει αυτός ή κάποιον που θα μας κάνει τα κέφια ή θα πέρνει την άδεια μας με ποιον θα συνεργαστεί ή όχι;;;Και επειδή ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά αν το πάρει ότι εσείς αμφισβητήτε πχ την απόφαση μου για τον Γκαγκάτση ή λέτε έιναι λάθος το ότι στηρίζω τον Σάντος ή ότι όποια απόφαση πάρω που δεν αρέσει σε εσάς κρίνεται αρνητικά σημαίνει ότι κάνω συνέχεια λάθη δεν υπάρχει εμπιστόσυνη άρα δεν είμαι καλός πρόεδρος άρα αποχωρώ για το καλό της ομάδας!!!Τι του απαντάμε σε ένα τέτοιο σκεπτικό;;;; Δεν καταλάβαμε ακόμη ότι τον πήρε όχι γιατί θα κανόνιζε καλές και ευνοικές διαιτησίες (λες και πολλές φορές ευνοηθήκαμε!!!!!) αλλά  γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε δεν είναι παράγοντας , δεν μπορεί δεν αντέχει να έρχεται σε αντιπαράθεση και να μετέχει στα μαγειρέματα στις βρωμιές της σουπα λιγκ επο και κεδ!!!!!Δεν μπορεί ο άνθρωπος δεν το χει δεν είναι ο χαρακτήρας του!!!!Ο Ζαγοράκης παρεξηγήθηκε και τρελάθηκε για ένα πανό απάτη τράβελ και για 50 μαλάκες που αποδοκίμαζαν μετά το κλαρίνο με το γαύρο λέτε να αντέχει τα λαμόγια της σουπας κλίκας κεδ κτλ;;;Για να τα βάλεις μαζί τους πρέπει να σαι και συ βρώμικος ή λαμόγιο(ο Ζαγοράκης είναι άγιος μπροστά στα μπουμπούκια του ποδοσφαίρου πως να το κάνει αυτό;;;)!!!! Ο Γκαγκάτσης μπορούσε να το κάνει αλλά πολλοί άλλοι αλλά και εμείς δεν τον θέλαμε στον ΠΑΟΚ!!!!Και να σας πω και το άλλο για να είσαι σήμερα πρόεδρος σε ομάδα της σουπα λιγκ ή πρέπει να είσαι γκαγκστερ αδίστακτος και ψυχρός εκτελεστής (θείος) ή να είσαι λαμόγιο να τρως της σάρκες της ομάδας (σας θυμίζει κάτι αυτό από το πρόσφατο παρελθόν;;;;;) και να δημιουργείς εκατομμύρια χρέη ή να χεις παθολογική τρελή αγάπη γι αυτήν (δύσκολο-απίθανο στις μέρες μας)!!!!!Ο ζαγοράκης πιστεύω δεν ανήκει σε καμιά απο τις 3 ποιο πάνω κατηγορίες αν και αγαπάει την ομάδα δεν έχει την δική μας τρέλα και καύλα μπορεί να θεωρεί ότι στη ζωή έχει και σημαντικότερα πράγματα από το να τρέχει μέρα νύχτα για τον ΠΑΟΚ!Δυστηχώς δεν τον βλέπω και για πολύ ακόμη πρόεδρο.
Και επειδή γενικά το κλίμα γύρω από την ομάδα δεν είναι καλό (γκρίνια μίρλα για Σάντος ομάδα κτλ) και ο Ζαγοράκης δεν είναι καλά τελεύταια δεν αντέχει, φάνηκε και στη συνέντευξη του η κούραση του φοβαμαι μην πολύ σύντομα φύγει και μετά ψαχνόμαστε!!!!
Μακάρι να μείνει για πάντα αλλά.......
Γι αυτό και στεναχωριέμαι όταν οι επιλογες του προέδρου σε όλα τα επίπεδα κρίνονται με εμπάθεια ή και ακόμα αποδυκνείονται λανθασμένες!!!!!
« Last Edit: September 24, 2009, 04:46:01 by kp-83 »

stelukos

• Guest
τωρα που εφυγες ρε λέρα απο τον ΠΑΟΚ μας μη ξεχασεις να παρεις και τον ΠΟΥΛΟ...

αστα διαλα ρε

αστα διαλαααα

goudas4

• Guest
Πραγματικα το μονο καλο της σημερινης μερας...Επιτελους μπουλο απο τον ΠΑΟΚ μας το καρκινωμα...
Ζαγορακη διωξε και τα αλλα τα σιχαματα τους δημοσιογραφους που παιρνουν πληροφοριες μεσα απο την ΠΑΕ και σιγουρα ολα θα πανε πολυ καλυτερα απ'οτι τωρα...Αυτοι ισως κανουν μεγαλυτερο κακο και απο τον γκαγκατση!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ

Ηταν πραγματικα οι μονοι που τολμησαν και ασκησαν κριτικη στην δοιηκηση σε αυτο το λαθος της...Ενα μεγαλο μπραβο στον Πανελληνιο κι απο εμενα γιατι τολμησαν εκει που οι αλλοι κοτεψαν και δεχτηκαν αναιτιο κραξιμο απο πολλους αδερφους μας...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Δόξα τω Θεώ σκύλε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Συνέχισε στον ορθόδοξο -ΠΑΟΚσήδικο δρόμο...

Ηταν πραγματικα οι μονοι που τολμησαν και ασκησαν κριτικη στην δοιηκηση σε αυτο το λαθος της...Ενα μεγαλο μπραβο στον Πανελληνιο κι απο εμενα γιατι τολμησαν εκει που οι αλλοι κοτεψαν και δεχτηκαν αναιτιο κραξιμο απο πολλους αδερφους μας...

Να σημειώσω και κάτι γιατί τότε διαφώνησα με πολλά γραφόμενα, αλλά δεν πήρα θέση γιατί δεν είμαι δικηγόρος υπεράσπισης κανενός, ειδικά όταν δε χρήζει υπεράσπισης. Άλλωστε ο καθένας είχε-έχει τις απόψεις του. Απλά επισημαίνω ότι και άλλοι τόλμησαν να πάρουν θέση και να κάνουν κριτική επώνυμα. Ωστόσο, κατηγορήθηκαν στις προηγούμενες σελίδες αυτού του τόπικ ότι αυτοδιαφημίζονται μέσω ΠΑΟΚ, και ταυτόχρονα, ότι δε δικαιούνται να τοποθετούνται δημοσίως (για το καλό του ΠΑΟΚ πάντα...).
« Last Edit: September 24, 2009, 11:20:03 by BillYpoglwssioS »
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **

Ξεχνατε οτι η ιστορια του ΠΑΟΚ μας εχει διδαξει οτι εμεις διωχνουμε αμα θελουμε τον οποιοδηποτε απο την ομαδα. Θελετε να σας αναφερω ονοματα; Νομιζετε οτι δε μπορει να το κανει ο οπαδικος κοσμος του ΠΑΟΚ αυτο; Αν οχι τοτε υποστηριζετε (κατα την ταπεινη μου γνωμη) λαθος ομαδα

Δυστυχώς δεν μπορούμε να διώξουμε κανέναν. 7 χρόνια Βουλινός, 7 μπάτμαν και 3 Γούμενος έχουν αποδείξει ότι τα λαμόγια δεν τρομάζουν. Αν στραβώσει το πράγμα με τον Γκαγκάτση και επαληθευθούν οι κασάνδρες το χάσαμε το παιχνίδι... πατριώτη.