Αν και θέλω να βγω ψεύτης νομίζω ότι η κίνηση αυτή θα έχει και συνέχεια: την απομάκρυνση Σάντος και τον επαναπροσδιορισμό των φετινών στόχων.
Ο Σάντος ήταν και είναι επιλογή Ζαγοράκη, όχι Γκαγκάτση. Επίσης, πιο πιθανή μου φαίνεται η ανάμειξή του στη δημιουργία κακού κλίματος εντός της ομάδας, παρά αυτό το σενάριο.
μετά από τον αγώνα με τον γαύρο παραιτήθηκε.
πριν από λίγο έγινε δεκτή η παραίτηση.
Αποστολή εξετελέσθη. Τώρα την κάνεις. Ανέκαθεν σε θεωρούσα καθίκι. Είσαι ό,τι πιο γλοιώδες έχει περάσει την πόρτα της ΠΑΕ. Ο Γούμενος και ο Μπατατούδης και ο Βουλινός τουλάχιστον, θέλαν να κάνουνε και ομάδες. Εσύ ήθελες μόνο την διατήρησή σου στο προσκήνιο. Να έχουμε να τρώμε και να ανακατευόμαστε. Τα παθήματα μακάρι να γίνανε μαθήματα για τον Θόδωρο.
Κατά τ' άλλα, δεν με νοιάζει ούτε το ματς, ούτε η διαιτησία του σήμερα. Γιατί σήμερα είναι μία λαμπρή μέρα για τον σύλλογο. Νιώθω όπως τότε που ανακοινώθηκε η ανάμειξη του Ζαγοράκη με τα διοικητικά.
Και, Δικέφαλε, έχει υπογράψει το καθήκι χαρτί για την επιστροφή του 12%. Άσε που δεν νομίζω ότι έχει τα κάκαλα να τα βάλει με Μανδινό και (κυρίως) Βιολίδη και να το παίξει τρελλή. Ο καρκίνος καταπολεμήθηκε. Ο καρκίνος έφυγε. Ας αρχίσουν οι γιορτές!