Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Περνάνε κάτι θεματάκια στη ζούλα, τα οποία πραγματικά σε κάνουν να ανατριχιάζεις για το τι μπορεί να δεχτούν μερικοί άνθρωποι με αντάλλαγμα λίγη ελπίδα.
Ας το δούμε λίγο με όση λογική μας έχει απομείνει:

Ο Ζαγοράκης πήρε μετοχές του ΠΑΟΚ χωρίς να πληρώσει. Ακουγόταν μάλιστα μέσω δημοσιευμάτων από τότε που επέστρεψε ως παίκτης, ότι θα πληρωνόταν το συμβόλαιό του με μετοχές. Τα έχω παραθέσει και στο παρελθόν στο φόρουμ αυτό.

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. Τον δεχτήκαμε ως απελευθερωτή του ΠΑΟΚ από τα λαμόγια.

Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΖΑΜΠΑ;

Ο Γκαγκάτσης γιατί να πάρει χωρίς φράγκο ένα σεβαστό μερίδιο από την πίτα που ανήκει σε όλους τους παοκτσήδες;

Δεν αποτελεί αυτό εξευτελισμό της έννοιας της λαϊκής συμμετοχής στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ;

Τα "Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου", ήταν τελικά μόνο η βάση από το υστέρημα του παοκτσή για να μεταβιβάζονται άνευ αντιτίμου τα 12% της ΠΑΕ;

Είπαμε οι μικρομέτοχοι δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν στο συμβούλιο. Τα 300 και τα 400 ευρώ που κάνουμε θυσία για την αγάπη μας στο Δικέφαλο δεν είναι αρκετά.

Είναι αρκετό όμως το απόλυτο μηδενικό που συνεισέφερε ο πρώην υπάλληλος του Σωκράτη Κόκκαλη, χάριν των "προσβάσεων του (που ακόμα δεν έχουμε δει) στα κέντρα;

Και το λέω στα ίσια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των αυλοκολάκων.
Εκείνων που πιπιλίζουν το "Γούμενος σας χρειάζεται" και όταν ήταν ο Γούμενος τον προσκυνούσαν.

Με ενδιαφέρει η γνώμη εκείνων με τους οποίους τρέξαμε μαζί για να φύγουν τα λαμόγια σε πορείες, σε καταλήψεις και μέσα.

Πάνο όταν έγραφες "Έπεισες τους φίλους σου να πάρουν κι αυτοί μετοχές;", αισθάνεσαι ωραία τώρα για τους φίλους μας που πείσαμε να πάρουν;

Αντρέα όταν τρέχαμε Δευτέρα πρωί να βρούμε ανοιχτή τράπεζα να κάνουμε κατάθεση, αυτά τα λεφτά πιστεύεις ότι τα σεβάστηκαν με την κίνηση αυτή; Κατάλαβαν ότι είναι χρήματα από θυσία;

Και ρωτάω και όλους όσους πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα: εκτός από μία ταμειακή διευκόλυνση που παρείχαμε στην ΠΑΕ, ταμειακή διευκόλυνση που ούτως ή άλλως προσφέρουμε με τα διαρκείας και την ενίαχυση με κάθε τρόπο, τι αντίκρυσμα συμμετοχής είδαμε από αυτή την οικονομική συνεισφορά;

Με ειλικρίνεια ρωτάω και όχι εριστικά.

Σωστό. Δώσαμε τόσα ευρώ για λίγες μετοχές και έρχετε ο πρώην εκπρόσωπος του Κόκκαλη και του Ολυμπιακού να πάρει το 12% δωράκι ;;; Πολύ ρίξαμε τις ελπίδες μας σ αυτόν τον τύπο και καταλαβαίνει ελπίζω ο Ζαγοράκης τι ευθύνες αναλαμβάνει με αυτή την τυφλή εμπιστοσύνη στον Γκαγκάτση. Δε μας πήγε ο Γκαγκάτσης ψηλά τα 2 τελευταία χρόνια.

makptol

• Guest
Απο την στιγμη που ζητούνταν φορμουλα συνεργασιας με αυτον τον ανθρωπο και αυτη επιλεχτηκε, επιλεχτηκε με μια συγκεκριμενη λογική καταστατικού.Το αν θα αποδωσει αυτη η συνεργασια ειναι νωρις να το πουμε.Υπομονη, εμπιστοσυνη  και τις οποιες εξηγησεις απο τον Ζαγορ ή τον Βιολιδη μπορουμε να τις παρουμε στην επομενη συναντηση είτε του Α.Σ. (για τον Βιολιδη) είτε με τους οργανωμενους απο τον Ζαγορ. Τα συμπερασματα ειναι για μενα εξαιρετικα πρώιμα.

να και μια φωνη λογικης εδω μεσα που αυτοι που γραφουν νοσταγλουν τα παλια νικη μονο με ολυμπιακο και 4-5 ο ΠΑΟΚ και εγω θελω νικη επι των
γαβρων αλλα θελω να ειμαι πρωτος να κερδιζω το καθε χωριο μεσα εξω .........
η επιλογη αυτη του ζαγορ θα κριθει οπως και τοσες αλλες σιγουρα αυτος βλεπει σε αυτην την συνεργασια πραγματα που δεν μπορουμε να δουμε εμεις  για το καλο του ΠΑΟΚ ελπιζω να ειναι επιτυχημενη η συνεργασια......

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μη ξανα ακουσω κατι για το Νικολα... ;D

guest4

• Guest
Και ρωτάω και όλους όσους πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα: εκτός από μία ταμειακή διευκόλυνση που παρείχαμε στην ΠΑΕ, ταμειακή διευκόλυνση που ούτως ή άλλως προσφέρουμε με τα διαρκείας και την ενίαχυση με κάθε τρόπο, τι αντίκρυσμα συμμετοχής είδαμε από αυτή την οικονομική συνεισφορά;

Σωστό. Δώσαμε τόσα ευρώ για λίγες μετοχές και έρχετε ο πρώην εκπρόσωπος του Κόκκαλη και του Ολυμπιακού να πάρει το 12% δωράκι ;;; Πολύ ρίξαμε τις ελπίδες μας σ αυτόν τον τύπο και καταλαβαίνει ελπίζω ο Ζαγοράκης τι ευθύνες αναλαμβάνει με αυτή την τυφλή εμπιστοσύνη στον Γκαγκάτση. Δε μας πήγε ο Γκαγκάτσης ψηλά τα 2 τελευταία χρόνια.
[/quote]

Δεν ξέρω ρε αδερφέ εαν εσύ περίμενες κάτι άλλο μετά την αγορά των μετοχών,
αλλά εγώ αυτο που περίμενα να πάρω το πήρα για φέτος:
"Μετα από πολλά χρόνια φωνάζω δυνατά ότι ειμαι ΠΑΟΚ
και οι άλλοι με σέβονται"

Μου αρκεί επίσης, όταν θα με βγάλει ο δρόμος προς τα πάνω να πάω από
το αθλητικό κέντρο, να πιω ενα καφέ και να φουσκώνω από περηφάνια
βλέποντας το να σφύζει από ζωή και ταλέντα.

Καλώς ή κακώς ο ΠΑΟΚ μας έχει ανάγκη.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Χωρίς να θέλω να σπείρω την απόγνωση και την καταστροφολογία λέω απλά ότι τίποτα πλέον από εδώ και πέρα δεν θα μου κάνει έκπληξη, ΤΊΠΟΤΑ όμως. Νομίζω ότι στα διοικητικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δούμε κι αυτά που δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να δούμε. Εγώ τον Ζαγοράκη στήριξα, στηρίζω και θα στηρίζω αβυσσαλέα. Δεν σημαίνει όμως ότι θα στηρίξω κι οποιον ο Ζαγοράκης αφήσει στη θέση του αύριο μεθαύριο επειδή θα μου πει ο Ζαγοράκης στήριξε τον. ʼAλλο το ένα και εντελώς άλλο το άλλο.

Eαν σε πιανω αδερφε Αποστολε, φωτογραφιζεις τον Γκαγκατση σαν μελλοντικο προεδρο της ΠΑΕ? Προσωπικα θεωρω οτι ο Θοδωρος εχει γνωση και οτι δεν θα φερει τον κοσμο μπροστα σε ενα διλλημα τετοιου μεγεθους ρισκαροντας την απολυτη διασπαση του Λαου σε "γκαγκατσικους και μη". Αλλωστε θελω να πιστευω οτι οταν (αν!) ο Σκυλος αποχωρησει  δεν θα θελει ο ΠΑΟΚ να κανει αλματα προς τα πισω σε εποχες που ματωσαμε να προσπερασουμε.

Οσο για το θεμα του 12%, περα απο το πως βλεπω εγω τον Γκαγκατση, θεωρω οτι ηταν απλα ενα διαδικαστικο θεμα και τιποτα περισσοτερο. Ειναι γνωστο τοις πασοι γιατι μπηκε ο Γκαγκατσης στην ΠΑΕ και πιο ποστο/αρμοδιοτητες ηρθε για να καλυψει/αναλαβει. Εχω την αισθηση οτι κι αυτη η επιλογη ζυγιστικε προσεχτικα απο ολους στην ΠΑΕ. Προεδρος δεν υπηρχε περιπτωση να "ονομαστει" ο Γκαγκατσης γιατι οι διαδηλωσεις στην Τεχερανη θα ηταν ειρηνικη διαμαρτυρια μπροστα σε αυτο που θα επακολουθουσε. Οσο για αντιπροεδρος? Νομιζω οτι το "damage assessment" ισως εδειξε οτι ειναι καλυτερο να φανει σαν μετοχος με μια -στην ουσια- εικονικη παραχωρηση των μετοχων του Βιολιδη παρα την "καθαιρεση" αυτη καθεαυτη του Βιολιδη απο την θεση του αντιπροεδρου. Με λιγα λογια, θεωρησαν οτι ο Γκαγκατσης θα προκαλουσε λιγοτερες αντιδρασεις ως "μετοχος" παρα ως αντιπροεδρος.
Ακομα και με την διαφαινομενη(?) αναληψη της προεδριας του Α.Σ. απο τον Βιολιδη δινω λιγες πιθανοτητες στον Γκαγκατση να αναλαβει στο μελλον . Βεβαια αυτα ειναι αλλα λογια ν'αγαπιομαστε αυτη τη στιγμη, το μελλον θα δειξει.

Για μενα κινηση αυτη ειναι ενα τεχνασμα και τιποτα περισσοτερο. Οι αντιρρησεις στο προσωπο του Γκαγκατση (παντα απο την πλευρα μου) εστιαζονται αλλου.  
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Suicidal

• Βασικός
Τι άλλο να πούμε.......... :thumbok:

Νομιζω παλι βλεπουμε την ακραια περιπτωση...
 Τα πραγματα μπορει να ειναι πολυ απλα μπορει να ειναι και οπως τα λεει ο πετροφ.
Ολη η ουσια κρυβεται σε 2 φρασεις :
 1)Το ερώτημα είναι: Πώς ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει τον δικέφαλο του Βορρά, από τη στιγμή που το καταστατικό αναφέρει πως πρέπει υποχρεωτικά να είναι είτε πρόεδρος της ΠΑΕ, είτε αντιπρόεδρος, είτε κάτοχος τουλάχιστον του 10% της εταιρίας; Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ενημέρωση την διοργανώτρια Αρχή ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι κάτοχος του 12% των μετοχών της ΠΑΕ!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/242404.html

2)ποσοστό που του μεταβίβασε ο Ηλίας Βιολίδης προκειμένου να μην υπάρχει νομικό κώλυμα με την συμμετοχή του στο Δ.Σ του Α.Σ ΠΑΟΚ.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=99351

Η απλουστατη και λογικη περιπτωση λοιπον ειναι οτι ο βιολιδης επρεπε να απαλλαγει απο τις μετοχες και ο Γκαγκα επρεπε να παρει 10% για να μπορεσει να κανει την δουλεια για την οποια προσληφθηκε.Τωρα αν τις εδωσε με αντιτιμο ο βιολιδης,αν υπαρχει συμφωνια κυριων ή εγγραφη οτι θα επιστραφουν με το αζημειωτο οι μετοχες αυτες οταν ο γκαγκα δεν εχει πλεον αυτο το ποστο,ειναι ερωτησεις που ως οπαδοι πρεπει να τις κανουμε.Δεν βρισκω ομως στην απλη περιπτωση κατι περιεργο.
  Η αλλη περιπτωση ειναι οτι ολοι ειναι λαμογια και ο Ζαγορακης και ο Βιολιδης ακομα και το ballboy,συγγνωμη αλλα κατι τετοια εμενα δεν μου εχει δειξει μεχρι τωρα η παε.οποτε την αποριπτω.
  Ημουν και ειμαι καθετα αντιθετος με την προσληψη γκαγκα αλλα σας καλω καποια στιγμη να δουμε τα πραγματα και λιγο λογικα, ο γκαγκα προσληφθηκε απο την Παε και οι μετοχες χρειαζονται για να κανει την δουλεια του.Για διευκρινισεις καλο ειναι να ρωταμε πριν βγαζουμε συμπερασματα και ολους σκαρτους.

Επείσης συμφωνώ απόλυτα και με το πόστ του PAOK_Piraeus ! ! ! ! :thumbok:

ΥΓ: είχαμε δεν είχαμε πάλι........... τι είμαστε εμείς ρε πστ μου....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline alexisv

• Αλλαγή
Åßìáé êáôÜ ôïõ ìÝôï÷ïõ ÃêáãêÜôóç ìéáò êáé èá óõìöùíÞóù ìå ôïí ÄéêÝöáëï ðùò èá ìðïñïýóå íá ãßíåé áíôéðñüåäñïò – ôñÜìðá äçëáäÞ ìå ôçí èÝóç ôïõ Âéïëßäç ìéáò êáé áõôüò áí äåí ôï êáôÜëáâáí êÜðïéïé äåí áíÞêåé ðëÝïí óôçí ÐÁÅ ïýôå óáí ìÝôï÷ïò áëëÜ ïýôå êáé óáí ìÝëïò ôïõ ÄÓ.

Èá Þèåëá üìùò íá êÜíù ìßá äéåõêñßíçóç ãéáôß ìåñéêÝò öïñÝò ëÝìå üôé ìáò êáôåâáßíåé ÷ùñßò íá îÝñïõìå ôá âáóéêÜ ìéáò ÁÅ. ËÝíå êÜðïéïé ðùò åíþ åßìáóôå 10 ÷éëéÜäåò ìéêñïìÝôï÷ïé, äåí Ý÷ïõìå ëüãï êáé èá Ýðñåðå. Áõôü åßíáé ëÜèïò ìå âÜóç ôïí ôñüðï ëåéôïõñãßáò ìéáò ÁÅ. Ôéò áðïöÜóåéò ôéò ðáßñíåé ÐÁÍÔÁ ôï ÄÓ êáé ü÷é üëïé ïé ìÝôï÷ïé ìáæß. Áí åóý áýñéï ðÜñåéò ìåôï÷Ýò äçëáäÞ óôïí ÏÔÅ ìå 10000 åõñþ äåí èá Ý÷åéò êáé ëüãï óôï ðïéïò èá åßíáé óôï ÄÓ êáé áò ðïýìå ðüóá èá ðáßñíåé ãéá ìéóèü êáé ðüóá ãéá ìðüíïõò. Ðáßñíåéò áðëÜ ãéáôß ðéóôåýåéò óôï ôùñéíü ÄÓ ôçò åôáéñßáò. ¸ôóé êáé åìåßò. Êáëüò Þ êáêüò ãéá êÜðïéïõò, ðÞñáìå ìåôï÷Ýò åðåéäÞ ðéóôåýáìå êáé ðéóôåýïõìå (åëðßæù) óôï ÄÓ ôçò ÐÁÅ.

Ôï «ðéóôåýïõìå» âÝâáéá ðáýåé íá åßíáé ðëÝïí ñïìáíôéêü êáé èá ðñÝðåé, ãéá ìÝíá ôïõëÜ÷éóôïí, íá Ý÷åé êáé êÜðïéåò âÜóåéò. Ôé èá ãßíåé äçëáäÞ áí öýãåé áýñéï ï Æáãïñ åðåéäÞ «êïõñÜóôçêå» ;  Èá áíáëÜâåé ôéò åõèýíåò ôïõ ãéá ôçí åðéóôñïöÞ ôùí ìåôï÷þí ôïõ ÃêáãêÜôóç;; ÕðÜñ÷åé ôñüðïò íá áðáãïñåõèåß ï ÃêáãêÜôóçò íá ðïõëÞóåé Þ íá äþóåé üðïõ áõôüò ãïõóôÜñåé ôéò ìåôï÷Ýò;; Ï Ðáãþíçò ð÷ Ý÷åé ôï 20+. Áí Ýðáéñíå êáé ôïõ ÃêáãêÜôóç èá Þôáí ðÜëç ìåãáëïìÝôï÷ïò ìå ðïóïóôü ðïõ èá ìðïñüõóå íá ìðïéêïôÜñåé áðïöÜóåéò ôçò ÐÁÅ. ÈåùñçôéêÜ ðÜíôá üëá áõôÜ áëëÜ ï Æáãïñ ôá óêÝöôçêå ;

Êáé êÜôé ôåëåõôáßï ãéá íá ëÝìå ôá ðñÜãìáôá ìå ôï üíïìá ôïõò. Ï Âéïëßäçò äåí ðéóôåýù ðùò Ýäùóå ôéò ìåôï÷Ýò áðü ìüíïò ôïõ áëëÜ ôïõ ôï æÞôçóå ï Æáãïñ. Íá ìçí ëÝìå ëïéðüí ðùò ìå ìßá óôñáâÞ äåí èá öôáßåé ï ÃêáãêÜôóçò áëëÜ ï Âéïëßäçò ðïõ ôïõ ôçò Ýäùóå….

ÁõôÜ ãéá ôþñá. Åëðßæù íá âãïýìå ìáëÜêåò üëïé üóïé áíôéäñÜìå óôïí íÝï ìáò ìÝôï÷ï…ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ äçëáäÞ…..
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Diego-4

• Guest
πάμε τώρα γερά .... το καλοκαίρι είναι μακρύ ....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απο το συρταρι του Κοκκαλη πηρε τις μετοχες.

jmjyiannis

• Guest
Πιστέυετε ρε παιδες οτι αγαπάτε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ απο τον Ζαγοράκη;
Πιστεύετε πως αν είσασταν στη θέση του θα κάνατε κάτι άλλο;
Πιστεύετε πως αυτός δεν τα εχει σκεφτεί όλα αυτά;
Πιστεύετε πως μέχρι τώρα εχει κινηθεί σε κάτι λάθος αυτή η διοίκηση;

Πιστεύετε οτι ο Ζαγορ μπορεί να ξανακάνει τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο;
Αντιμετωπίζω την όλο και περισσότερη εμπλοκή του Γκαγκάτση με πολύ σκεπτικισμό. Είμαι πολύ επιφυλακτικός. Αλλά για να τα κάνει όλα αυτά, κάποιο λόγο θα έχει και σίγουρα προς το συμφέρον μας. Χώρια φυσικά το πρακτικό της υπόθεσης για τον ρόλο του στον σύλλογο ώστε να μιλάει στη λίγκα.

CLUB LARISA

• Guest
Ο Κοντοβαζαινίτης της Ξάνθης έχει ποσοστό στην ΠΑΕ του ντιλερ αυτοκινήτων? Ο Θεοδωρίδης ο τσατσόγερος που πίνει νερό στο όνομα του Θείου που του πηδούσε τη γυναίκα κ εκπροσωπούσε την παε gay στην λίγκα είχε μετοχές των λαχανογοριτών? Ο Λάκης ο Νικολάου πέρσυ είχε μετοχές του άεκ?
PS: Προς chilltsid: Το 12% τον κάνει Νο2 τη τάξει μέτοχο αδερφέ, μόνο μικρό ποσοστό δεν είναι....K οι μετοχές της εταιρίας μόνο με το παθητικό της δεν μετριούνται....Η αξία μιας μετοχής δεν έχει σχέση μόνο με τα χρέη, αλλά κ με το Μ.Κ. , την υπεραξία της, το όνομά της κ.ο.κ.
« Last Edit: June 18, 2009, 12:06:12 by CLUB LARISA »

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απο το συρταρι του Κοκκαλη πηρε τις μετοχες.
χιχιχι

Offline diegito4

• Αλλαγή
χολή,χολή...χολή και χολή...

ive4

• Guest

Δεν ξέρω ρε αδερφέ εαν εσύ περίμενες κάτι άλλο μετά την αγορά των μετοχών,
αλλά εγώ αυτο που περίμενα να πάρω το πήρα για φέτος:
"Μετα από πολλά χρόνια φωνάζω δυνατά ότι ειμαι ΠΑΟΚ
και οι άλλοι με σέβονται"

Μου αρκεί επίσης, όταν θα με βγάλει ο δρόμος προς τα πάνω να πάω από
το αθλητικό κέντρο, να πιω ενα καφέ και να φουσκώνω από περηφάνια
βλέποντας το να σφύζει από ζωή και ταλέντα.

Καλώς ή κακώς ο ΠΑΟΚ μας έχει ανάγκη.
[/quote]

δεν είναι οικονομικό το σκεπτικό του παιδιού που έγραψε το αρχικό πόστ, ούτε το δικό μου.
Είναι περισσότερο τι μήνυμα περνάει στον κόσμο, σε συμβολικό επίπεδο. Δεν απευθύνεται ο Ζαγοράκης μόνο σε 200 πορωμένους που γράφουν στα φόρουμ και σε συνδεσμίτες, αλλά σε χιλιάδες κόσμου που περιμένουν κίνητρα για να έρθουν γήπεδο.
Και χωρίς Γκαγκάτση και χωρίς πρωταθλήματα φωνάζουμε ΠΑΟΚ πάντως.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με τον apostolo ότι δεν θα πέσω από τα σύννεφα με ότι κι αν γίνει στο εξής.
Έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά για πολύ χειρότερα από το χθεσινό.
Λες και ο Βιολίδης αποφάσισε να δώσει τις μετοχές του στον Γκαγκάτση..έτσι βόλεψε κι έτσι έγινε,μ'ένα σμπάρο δυο τριγώνια :P(vedder δεν κατάλαβα το ποστ σου)
Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως αυτό που ενοχλεί είναι το ότι πλέον γίνονται πράγματα στη ζούλα.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

MetroStar

• Guest
Πιστέυετε ρε παιδες οτι αγαπάτε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ απο τον Ζαγοράκη;

No comment...

Offline ved

• Αλλαγή
ναι εγω δεν ειχα καταλαβει οτι η κινηση βολευε και την παρουσια γκαγκα στην σουπερλιγκα και μαλιστα εκανα και υποδειξεις στους προηγουμενους  :smack: :gruebel: :wow: :trelos:

northeagle_4

• Guest
  Εγω συμφωνω οτι επρεπε να βγει ανακοινωση αλλα οχι και στην ζουλα ρε,αυτα δεν κρυβονται με καμια παναγια ουτε περνανε ετσι,καποια στιγμη θα εβγαινε δεν νομιζω να υπηρχε τετοια προθεση.απο σημερα που ειναι το πρωτο συμβουλιο θα ειχε τεθει θεμα νομιμοτητας συμμετοχης του γκαγκα,για πια ζουλα μιλαμε ?

Πανω απ ολα βαζω τον ΠΑΟΚ και δεν με ενδιαφερει να το παιξω ουτε εξυπνος ,ουτε να ριχνω τζουφια μπας και δικαιωθω και να λεω "τα λεγα εγω"
  Οταν δεν κουνιεται φυλλο με την προσληψη του ,αντιδρασεις για τυπικα θεματα τις θεωρω τουλαχιστον γελοιες και γραφικες.

Με εχουν κουρασει οι σπεκουλες απιστευτα..... το οτι δεν συμφωνουμε με καποιες κινησεις της ΠΑΕ δεν δικαιολγει την βουτια στην μιζερια.Μιζερος δεν υπηρξα ποτε και ουτε προκειτε να γινω ,ουτε να με κανει καποιο φορουμ και σιτε...
  δεν ξαναγραφω βγαλετε σεναρια και χολη.....

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Κάποια αδέρφια είναι πλέον αρνητικά προδιαθετημένα απέναντι στον Ζαγορ και τον περιμένουν στην γωνία για να τον κράξουν. Η λύπη και η έκπληξη μου μετά από αυτή την διαπίστωση είναι απερίγραπτη. Ο Ζαγορ έχει αποδείξει ότι στόχος είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ να είναι ο λαός γιαυτό έκανε την πρώτη ΑΜΚ και γιαυτό θα γίνουν και οι επόμενες. Αυτός είναι ο λόγος που ούτε το 12% ούτε το 20% θα έχουν καμία σημασία τότε.

Πλέον όμως αντί να στηρίζουμε αυτόν τον τόσο σημαντικό για την ομάδα μας στόχο κάποιοι τον απαξιώνουν και μιλάνε και για Γκαγκάτση μεγαλομέτοχο... (?!?!?). Μπορεί πλέον στις επόμενες αυξήσεις να λένε και "κορόιδα" όσους αγοράζουν μετοχές δηλαδη? (?!?!) Ευτυχώς η πλειοψηφία στηρίζει τον Αρχηγό και γιαυτό η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να γίνει ο λαός μεγαλομέτοχος και τότε ελπίζω να σταματήσουν επιτέλους οι γκρίνιες.

Νομίζω ότι όλα αυτά οφείλονται σε ανασφάλειες οι οποίες δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις που έχουμε ζήσει ως λαός εξαιτίας προδοτικών ηγεσιών. Αυτοί οι καιροί περάσαν ανεπιστρεπτί αδέρφια καταλάβετέτο για να προχωρήσουμε γρηγορότερα μπροστά χωρίς βαρίδια. Επιτέλους έχουμε Αρχηγό μέσα από τα σπλάχνα μας που δεν θα έκανε τίποτα για να βλάψει τον ΠΑΟΚ.

kostas4

• Guest
μιζερια οσο δεν παει.σας βαρεθηκα

υγ.ζητηστε και τις μετοχες του τρυφωνιδη για να μην ξεχνιομαστε.για αυτον δεν εχω ακουσει κανεναν να μιλαει
υγ2.κλειδωστε το επιτελους