Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Περνάνε κάτι θεματάκια στη ζούλα, τα οποία πραγματικά σε κάνουν να ανατριχιάζεις για το τι μπορεί να δεχτούν μερικοί άνθρωποι με αντάλλαγμα λίγη ελπίδα.
Ας το δούμε λίγο με όση λογική μας έχει απομείνει:

Ο Ζαγοράκης πήρε μετοχές του ΠΑΟΚ χωρίς να πληρώσει. Ακουγόταν μάλιστα μέσω δημοσιευμάτων από τότε που επέστρεψε ως παίκτης, ότι θα πληρωνόταν το συμβόλαιό του με μετοχές. Τα έχω παραθέσει και στο παρελθόν στο φόρουμ αυτό.

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. Τον δεχτήκαμε ως απελευθερωτή του ΠΑΟΚ από τα λαμόγια.

Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΖΑΜΠΑ;

Ο Γκαγκάτσης γιατί να πάρει χωρίς φράγκο ένα σεβαστό μερίδιο από την πίτα που ανήκει σε όλους τους παοκτσήδες;

Δεν αποτελεί αυτό εξευτελισμό της έννοιας της λαϊκής συμμετοχής στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ;

Τα "Πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου", ήταν τελικά μόνο η βάση από το υστέρημα του παοκτσή για να μεταβιβάζονται άνευ αντιτίμου τα 12% της ΠΑΕ;

Είπαμε οι μικρομέτοχοι δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν στο συμβούλιο. Τα 300 και τα 400 ευρώ που κάνουμε θυσία για την αγάπη μας στο Δικέφαλο δεν είναι αρκετά.

Είναι αρκετό όμως το απόλυτο μηδενικό που συνεισέφερε ο πρώην υπάλληλος του Σωκράτη Κόκκαλη, χάριν των "προσβάσεων του (που ακόμα δεν έχουμε δει) στα κέντρα;

Και το λέω στα ίσια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των αυλοκολάκων.
Εκείνων που πιπιλίζουν το "Γούμενος σας χρειάζεται" και όταν ήταν ο Γούμενος τον προσκυνούσαν.

Με ενδιαφέρει η γνώμη εκείνων με τους οποίους τρέξαμε μαζί για να φύγουν τα λαμόγια σε πορείες, σε καταλήψεις και μέσα.

Πάνο όταν έγραφες "Έπεισες τους φίλους σου να πάρουν κι αυτοί μετοχές;", αισθάνεσαι ωραία τώρα για τους φίλους μας που πείσαμε να πάρουν;

Αντρέα όταν τρέχαμε Δευτέρα πρωί να βρούμε ανοιχτή τράπεζα να κάνουμε κατάθεση, αυτά τα λεφτά πιστεύεις ότι τα σεβάστηκαν με την κίνηση αυτή; Κατάλαβαν ότι είναι χρήματα από θυσία;

Και ρωτάω και όλους όσους πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα: εκτός από μία ταμειακή διευκόλυνση που παρείχαμε στην ΠΑΕ, ταμειακή διευκόλυνση που ούτως ή άλλως προσφέρουμε με τα διαρκείας και την ενίαχυση με κάθε τρόπο, τι αντίκρυσμα συμμετοχής είδαμε από αυτή την οικονομική συνεισφορά;

Με ειλικρίνεια ρωτάω και όχι εριστικά.
« Last Edit: June 18, 2009, 00:21:57 by petrovgr »

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Εχω καποιες αποριες:
1 Γιατι ηταν απαραιτητο να μπει στο ΔΣ ο Γκαγκατσης? Εγω ηξερα οτι τον φεραμε σαν διευθυντη.
2 Απο ποτε ισχυει οτι το μελος του ΔΣ πρεπει να κατεχει το 12% των μετοχων? Βασικα κατι τετοιο αποκλειεται να ισχυει γιατι αν υποθετικα ειχαμε 9μελες ΔΣ τι θα γινοταν? Αυτα που γραφει ο δημοσιογραφος στο αρθρο του δεν υπαρχουν.
3 Αυτο το 12% που του δινουνε αξιζει καποια λεφτα. Ποιος θα τα πληρωσει?

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Που το ξερετε οτι δεν πληρωθηκαν λεφτα?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ved

• Αλλαγή
δευτερος που μπερδευεται εισαι αντεργκραουντ.

το τυπικο της υποθεσης ειναι οτι ο βιολιδης ειχε το 12% και για να παει αντιπροεδρος στον α.σ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ,,και αρα επρεπε να μεταβιβασει το ποσοστο του.

ξαναδιαβαστε το αρθρο στο τοπικ της διοικησης.

θα συμφωνησω σε ολα με πετροφ.

οι μετοχες πηγαν στα μελη της διοικησης υποτιθεται σαν θεματοφυλακες,,δεν εδωσαν λεφτα για αυτες.
ο βιολιδης δεν εχει δικαιωμα να τις δινει οπου του καπνισει (ηθικο ζητημα ). και ειδικα σε εναν ανθρωπο που δεν τον γουσταρει ο κοσμος.
ελπιζω το σκηνικο να μην ισχυει γιατι θα υπαρχει και διπλο φαουλ απο ζαγορ που το επνιξε το θεμα αντι να ενημερωσει απο το σαιτ της παε.

το ουσιαστικο ζητημα ειναι οτι το 12% των μετοχων αξιζει παρα πολλα λεφτα,,μιλαμε για  εκατομμυρια ευρω.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εάν ο κύριος Βιολίδης θέλει να μεταβιβάσει τις μετοχές του να τις επιστρέψει στον ΑΣ.
Να δω τον Κατσαρή να δίνει το 12% στον Γκαγκάτση. Θα μου πείτε μπορεί να έγινε κι έτσι....
Είπαμε evolution αλλά το γαμήσαμε το θέμα.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline katz

• Αποστολή
  • **

το ουσιαστικο ζητημα ειναι οτι το 12% των μετοχων αξιζει παρα πολλα λεφτα,,μιλαμε για  εκατομμυρια ευρω.

Μπα μην σου πω οτι δεν αξιζει και τπτ..
Με 20 μυρια ακομα χρεη και μια επιχειρηση που ειναι στα ορια της οσον αφορα κερδη ζημιες,η αξια του ισως να ειναι και 0 ευρω.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
δεν είναι θέμα η αξία των μετοχών.
Σημασία έχει ότι έτσι όπως το πάνε το πράγμα, εάν αύριο ο Ζαγοράκης μας πει πάλι κανένα "δε μπορώ άλλο να με αμφισβητούν, άντε γεια" και σε μεταβιβάσει τις μετοχές του στον κουμπάρο του, βρίσκεσαι σε χρόνο ντε-τε με μεγαλομέτοχο τον Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ.
Ingenious!

northeagle_4

• Guest
Νομιζω παλι βλεπουμε την ακραια περιπτωση...
 Τα πραγματα μπορει να ειναι πολυ απλα μπορει να ειναι και οπως τα λεει ο πετροφ.
Ολη η ουσια κρυβεται σε 2 φρασεις :
 1)Το ερώτημα είναι: Πώς ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει τον δικέφαλο του Βορρά, από τη στιγμή που το καταστατικό αναφέρει πως πρέπει υποχρεωτικά να είναι είτε πρόεδρος της ΠΑΕ, είτε αντιπρόεδρος, είτε κάτοχος τουλάχιστον του 10% της εταιρίας; Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ενημέρωση την διοργανώτρια Αρχή ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι κάτοχος του 12% των μετοχών της ΠΑΕ!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/242404.html

2)ποσοστό που του μεταβίβασε ο Ηλίας Βιολίδης προκειμένου να μην υπάρχει νομικό κώλυμα με την συμμετοχή του στο Δ.Σ του Α.Σ ΠΑΟΚ.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=99351

Η απλουστατη και λογικη περιπτωση λοιπον ειναι οτι ο βιολιδης επρεπε να απαλλαγει απο τις μετοχες και ο Γκαγκα επρεπε να παρει 10% για να μπορεσει να κανει την δουλεια για την οποια προσληφθηκε.Τωρα αν τις εδωσε με αντιτιμο ο βιολιδης,αν υπαρχει συμφωνια κυριων ή εγγραφη οτι θα επιστραφουν με το αζημειωτο οι μετοχες αυτες οταν ογκαγκα δεν εχει πλεον αυτο το ποστο,ειναι ερωτησεις που ως οπαδοι πρεπει να τις κανουμε.Δεν βρισκω ομως στην απλη περιπτωση κατι περιεργο.
  Η αλλη περιπτωση ειναι οτι ολοι ειναι λαμογια και ο Ζαγορακης και ο Βιολιδης ακομα και το ballboy,συγγνωμη αλλα κατι τετοια εμενα δεν μου εχει δειξει μεχρι τωρα η παε.οποτε την αποριπτω.
  Ημουν και ειμαι καθετα αντιθετος με την προσληψη γκαγκα αλλα σας καλω καποια στιγμη να δουμε τα πραγματα και λιγο λογικα, ο γκαγκα προσληφθηκε απο την Παε και οι μετοχες χρειαζονται για να κανει την δουλεια του.Για διευκρινισεις καλο ειναι να ρωταμε πριν βγαζουμε συμπερασματα και ολους σκαρτους.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ημουν και ειμαι καθετα αντιθετος με την προσληψη γκαγκα αλλα σας καλω καποια στιγμη να δουμε τα πραγματα και λιγο λογικα,

φίλε μου την απάντηση την έγραψες στο ποστ σου μέσα:

(...)από τη στιγμή που το καταστατικό αναφέρει πως πρέπει υποχρεωτικά να είναι είτε πρόεδρος της ΠΑΕ, είτε αντιπρόεδρος, είτε κάτοχος τουλάχιστον του 10% της εταιρίας; (...)

Δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να πάρει ο γκαγκάτσης τις μετοχές. Ας τον κάνανε πρόεδρο, ή έστω, αντιπρόεδρο.
Το ότι ο Βιολίδης πρέπει να τις δώσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάνε στον Γκαγκάτση.
Όπως και το ότι θέλαμε Σι-Ι-Ο δε σήμαινε ότι έπρεπε υποχρεωτικά αυτός να είναι ο Γκαγκάτσης.

Υπάρχει θέμα και πάλι, δυστυχώς.

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
δεν είναι θέμα η αξία των μετοχών.
Σημασία έχει ότι έτσι όπως το πάνε το πράγμα, εάν αύριο ο Ζαγοράκης μας πει πάλι κανένα "δε μπορώ άλλο να με αμφισβητούν, άντε γεια" και σε μεταβιβάσει τις μετοχές του στον κουμπάρο του, βρίσκεσαι σε χρόνο ντε-τε με μεγαλομέτοχο τον Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ.
Ingenious!

+10000
No Gods,No Masters

northeagle_4

• Guest
Ρε δικεφαλε κοροιδευομαστε τωρα ?
Αν τον κανανε προεδρο ή αντιπροεδρο τα ιδια και χειροτερα θα λεγαμε
 20+% εχει και ο παγωνης ακομα αλλα τα ξεχασαμε αυτα,7% εχει ο καλυβας ο γιες μεν.....
  ωρες ωρες κραζουμε για να κραξουμε..... και στο λεω εγω που βγαζω σπυρακια με το τυπακι.

Offline ved

• Αλλαγή
οκ νορθ αυτο δεν το ηξερα,,εχει και ενα ποιντ ομως ο δικεφαλος  ;)

εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι πως καποια πραγματα τα περνανε στο ντουκου.

στην τελικη ο πετροφ ειπε ολο το νοημα,,σφου πληρωνουμε εμεις πρεπει επιτελους να εχουμε και λογο. ειμαστε απο τις ελαχιστες ομαδες στην ευρωπη χωρις ιδιοκτητη και μεγαλομετοχο και τραβαμε το κουπι μονοι μας,,,και οχι μονο δεν εχουμε λογο αλλα τα μαθαινουμε και τελευταιοι.

northeagle_4

• Guest
Αν ξεραμε αυτο "(...)από τη στιγμή που το καταστατικό αναφέρει πως πρέπει υποχρεωτικά να είναι είτε πρόεδρος της ΠΑΕ, είτε αντιπρόεδρος, είτε κάτοχος τουλάχιστον του 10% της εταιρίας; (...)"σιγουρα θα το ειχαμε υποθεσει απο την στιγμη της ανακοινωσης προσληψης και για αυτο επεσε σαν τουβλο στο κεφαλι η ειδηση.
  να πουμε οτι δεν βγηκε ανακοινωση για την μεταβιβαση ειναι ορθη κριτικη και σιγουρα λαθος αλλα οπως τα βλεπω εγω ως εκει παει η ιστορια...Λογικα .για το τι θα γινουν οι μετοχες του γκαγκα μελλοντικα να ερωτηθει η παε.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Δικέφαλε (μιλώντας απολύτως καλοπροαίρετα) γιατι δεν παιρνεις ή δεν πήρες εσυ το 12% των μετοχών να μην έχουμε ανάγκη κανέναν Γκαγκάτση; Πού είναι και που ήταν ο μεγαλύτερος και πολυπληθέστερος λαός της Βου Ελλάδος ΟΟΟΟΛΟ αυτόν τον καιρό;

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Λονδρέζε μιλάμε για το 12% του Βιολίδη.
Εκτός κι αν εννοείς ότι ο Γκαγκάτσης ΑΓΟΡΑΣΕ 12% αξίας νέων μετοχών.

Νορθ φίλε 1000 φορές αντιπρόεδρος ο γκαγκάτσης με τις ευχές του Ζαγοράκη παρά αυτό τώρα.

Ιδιωτικά συμφωνητικά για μετοχές; Μα καλά, ο Ζαγοράκης δεν ήρθε για να μην έχουμε ξανά τέτοια βιώματα;

Πίκρα πάλι σήμερα το σταματώ εδώ.

northeagle_4

• Guest
Ενταξει και εγω το κοβω εδω γιατι δεν βγαζει και πουθενα.απο το ποσοστο θα παμε στο ηθικο και απο το ηθικο θεμα θα παμε σε προσωπα...
  Δεν νομιζω οτι αν εκανε αντιπροεδρο τον γκαγκα θα ειχαμε λιγοτερες αντιδρασεις ισα ισα νομιζω θα λεγαμε πολλα και διαφορα χειροτερα.
  Εδω υπαρχει μια κατασταση και βρεθηκε μια λυση,λεπτομεριες δεν ξερουμε αλλα δεν ειναι και παραλογη.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Στο μπλακτζακ βλεπεις το πρωτο φυλλο της μανας πριν πονταρεις. Οταν η μανα βγαλει ασσο τοτε ο τζογαδορος που θελει να κερδισει ρισκαρει, ιδιως οταν εχει αχτι την μανα. Παιζει ρεστα ομως?

Φιλοσοφικες μαλακιες και αλληγορικες πραγματικοτητες.

Θοδωρα δεν υπαρχει φιλαθλος, οπαδος, χουλιγκαν ΠΑΟΚσης που δεν σε στηριζει, δεν σε αγαπαει και δεν σε ευγνωμονει. Ομως καποια σημαντικοτατα θεματα εχουνε γινει πολυ φλου.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

apostolos

• Guest
Χωρίς να θέλω να σπείρω την απόγνωση και την καταστροφολογία λέω απλά ότι τίποτα πλέον από εδώ και πέρα δεν θα μου κάνει έκπληξη, ΤΊΠΟΤΑ όμως. Νομίζω ότι στα διοικητικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δούμε κι αυτά που δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να δούμε. Εγώ τον Ζαγοράκη στήριξα, στηρίζω και θα στηρίζω αβυσσαλέα. Δεν σημαίνει όμως ότι θα στηρίξω κι οποιον ο Ζαγοράκης αφήσει στη θέση του αύριο μεθαύριο επειδή θα μου πει ο Ζαγοράκης στήριξε τον. ʼAλλο το ένα και εντελώς άλλο το άλλο.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απο την στιγμη που ζητούνταν φορμουλα συνεργασιας με αυτον τον ανθρωπο και αυτη επιλεχτηκε, επιλεχτηκε με μια συγκεκριμενη λογική καταστατικού.Το αν θα αποδωσει αυτη η συνεργασια ειναι νωρις να το πουμε.Υπομονη, εμπιστοσυνη  και τις οποιες εξηγησεις απο τον Ζαγορ ή τον Βιολιδη μπορουμε να τις παρουμε στην επομενη συναντηση είτε του Α.Σ. (για τον Βιολιδη) είτε με τους οργανωμενους απο τον Ζαγορ. Τα συμπερασματα ειναι για μενα εξαιρετικα πρώιμα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που γράφει ο Μπάμπης. Ότι υπεύθυνος δεν θα θεωρηθεί ο ακατανόμαστος, αλλά αυτός που του έδωσε το ποσοστό του. Όχι επειδή ο ίδιος το έκανε από δόλο, αλλά επειδή δεν διαφύλαξε την υστεροφημία του και όλη την απίστευτη δουλειά που ο ίδιος και οι λοιποί του ΔΣ έχουν κάνει αυτά τα δύο χρόνια. Εγώ με τον λωποδύτη δεν μιλάω, ούτε θα του ζητήσω ευθύνες, γιατί ξέρω το ποιόν του και περιμένω από μέρους του τα χειρότερα. Μιλάω με ανθρώπους που κερδίσανε την εμπιστοσύνη μου. Ακριβώς επειδή τα θεωρώ - και μου έχουν αποδείξει - ότι είναι υπεύθυνα άτομα.