Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Τελος @ Δικεφαλε, εγω μεχρι χθες ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΦΤΥΝΑ! ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....

Με όλη την ΠΑΟΚτσήδικη μου αγάπη φίλε Σάκη, αυτό είναι στρουθοκαμηλισμός.

Και ξανά: Οι σύνδεσμοι ποσο καιρό θα κάτσουν ήσυχο
Προσωπικά πιστεύω καλά κάνουν και δεν αντιδρούν οι σύνδεσμοι ακόμα. Η οποιαδήποτε αντίδρασή τους μπορεί να μας κάνει όλους μπίλιες και αυτή τη στιγμή δεν πρέπει με τίποτα. Μερικά πράγματα δεν μπορούν να τα πούνε οι σύνδεσμοι καθώς φέρουν ευθύνη απέναντι στον κόσμο. Και να σε πω και κάτι φίλε baron. Το ότι δεν πήραν θέση, είναι ξεκάθαρη θέση για μένα ;)

@Δικέφαλε...... ΑΔΕΛΦΕ ΕΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
Φίλε το έγραψα και πριν σε άλλο ποστ αλλά και στο κείμενό μου, για μένα με την πρόσληψη Γκαγκάτση η ρομαντική εποχή του Ζαγοράκη τελείωσε. Η διοίκηση Γκαγκάτση θα κριθεί για το έργο της με ψυχρή και καθόλου συναισθηματική λογική. Για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα συναισθήματα, τώρα καλούμαι να τον βλέπω ως αποτελέσματα. Εβολούσιον και οπαδική μετάλλαξη. Καλή μας μέρα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

baron

• Guest
Δυστυχώς έχεις δίκιο. Τέλος ο ρομαντισμός.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Και δηλαδή με την έλευση Γκαγκάτση θα σταματήσει η αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ;
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μακάρι βέβαια να συμβεί αυτό, θα είμαι ο πρώτος που θα βγω και θα πω ότι είμαι ρόμπα. Γνώμη μου είναι πως απλά θα μας κολλήσουν τη ρετσινιά και ουσιαστική βοήθεια δε θα έχουμε.

Ευελπιστούμε καλύτερης μεταχείρησης. Δεν είμαστε παναχαική , ΠΑΟΚ είμαστε.(Στα πλαίσια του 50-50 βεβαίως αναφέρομαι)

Ναι συμφωνώ μαζί σου, απλά δε πιστεύω ότι εξασφαλίζεται το 50-50 με τον Γκαγκάτση.
Διαφωνώ επίσης και με τα περί ''τέλος ρομαντισμού'', ''μετα-Ζαγοράκη κατάσταση'' και ''εμπλοκή στο κατεστημένο'' που χρησιμοποιούν κάποιοι φίλοι. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βάλουμε ταμπέλες.

Εγώ θα ήθελα να ξέρω ποιες είναι οι αρμοδιότητες του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιας θέσης που δεν υπήρχε έως τώρα. Πληροφοριακά, να γνωρίζω ποιος είναι ο ρόλος του Βασίλη Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να τον κρίνω με βάση το έργο του στους συγκεκριμένους τομείς του χρόνου.

Πάντως παίδες, γενικά το λέω, υπάρχουν και στις δύο ''πλευρες'' (οπτικές γωνίες) τα συν και τα πλην. Δε χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι στις κρίσεις μας απαξιώνοντας τη γνώμη των υπολοίπων. Εγώ θα μείνω ουδέτερος στο θέμα, δε γνωρίζω το παρασκήνιο του αλλά ούτε και με ενδιαφέρει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

BIANCONERO

• Guest
Απ: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ [
« Reply #523 on: June 02, 2009, 22:49:02 »
Θα πω μονο κατι, ΨΙΛΟασχετο με Γκαγκατση αλλα πρεπει να απαντησω..Και απο εδω και περα σε αυτο το τοπικ δεν ξαναγραφω και μαλλον και σε πολλα αλλα που μπορει να επιφερουν κοντρες.

Ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα περι ΤΕΛΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ και ΚΡΙΣΗΣ ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ενα πραγμα μου θυμιζουν ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ....
Την κατασταση στην ΑΕΚ μετα την πρωτη κοντρα Νικολαιδη-Οριτζιναλ!

Την καταληξη της νεας σχεσης τους την ξερετε.....σκεφτειτε και που αρχισε να ξαναβαδιζει η ΑΕΚ.....βαλτε και μια δοση των προσφατων μας διοικητικων χρονων που αρχιζουν καποιοι να ξεχνουν (εκτος και αν καποιοι αρχισαν να αναπολουν εποχες γενικου μπαχαλου που επετρεπε σε ΟΛΟΥΣ και οχι μονο σε διοικουντες να ειναι οτι να'ναι) και αποφασιστε που θα βαδισει ο καθενας!

Καλημερα μας..

SALPARADISE

• Guest
Σ - Ω - Σ - Τ - Ο - Σ!

giannis80

• Guest
Ως κλασσικοί έλληνες, έχουμε αρχίσει την καταστροφολογία.Ο αδερφός bianconero έχει προεξοφλήσει ήδη τους λόγους πιθανής αποτυχίας παρομοιάζοντας Ζαγοράκη-νικολαϊδη (αδερφέ το ύφος μου είναι εντελώς φιλικό και με καλή διάθεση,μην το παίρνεις προσωπικά). Εγώ θυμάμαι οτι ο ντέμης με την ορίτζιναλ μάλωσαν γιατί ο ντέμης βγήκε και τους έδωσε.Αν στείλει και ο Θόδωρος δικούς μας μέσα,πάω πάσο.Στα δικά μας.Εγώ θεωρώ απλά οτι ο Ζαγοράκης δεν γινόταν να ασχολούταν κι άλλο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ και απλά έψαχνε έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης του που να έχει το γενικό κουμάντο και μαζί με τον Βρύζα να ενημερώνουν στο τέλος τον Πρόεδρο και αυτός να παίρνει την απόφαση.Προφανώς,δεν εμπιστευόταν κανέναν άλλον πλην Γκαγκάτση, ο οποίος και πολύ ελεύθερο χρόνο έχει να ασχολείται (σε αντίθεση ας πούμε με τον Βιολίδη), και του ανέθεσε το γενικό κουμάντο μιας ποδοσφαιρικής εταιρίας κάτι στο οποίο ο Γκαγκάτσης έχει εμπειρία.Τόσο απλά.Το ίδιο θα γίνεται και στην ρεάλ ας πούμε τώρα με Βαλντάνο, το ίδιο γίνεται και στην μπάρτσα με μπεκιριστάιν, το ίδιο γίνεται στην Μαντσεστερ με Γκιλ, το ίδιο στη Λίβερπουλ με Πάρι.Όλοι αυτοί δίνουν λογαριασμό στον Πέρεθ,στον Λαπόρτα, στον  Γκλέιζερ και στον Ζιλέτ και αυτοί, οι πρόεδροι σε συνεργασία με αυτούς τους υπαλλήλους, στο τέλος αποφασίζουν έχοντας την γενική εικόνα των πραγμάτων.Όσον αφορά τη σχέση γκαγκάτση-γαύρου.Ε, ας ήταν μάγκες ο γούμενος και ο μπατατούδης και οι εκτελεστικοί διευθυντές τους λάιος,ορφανός,ακριβόπουλος και σία και να προστάτευαν την ομάδα απο κακοτοπιές.Όσο ο  ΠΑΟΚ με Γκαγκάτση είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέρουμε,δεν θα υπάρξει πρόβλημα.Αν ο ΠΑΟΚ με Γκαγκάτση γίνει γάυρος, τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.Και στην τελική,αν δημιουργηθεί θέμα έντονης δυσαρέσκειας προς τον Γκαγκάτση λόγω κάποιων χειρισμών του, δεν νομίζω ο Ζαγοράκης να βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ τον Γκαγκάτση.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Εγώ θεωρώ απλά οτι ο Ζαγοράκης δεν γινόταν να ασχολούταν κι άλλο 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ και απλά έψαχνε έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης του που να έχει το γενικό κουμάντο και μαζί με τον Βρύζα να ενημερώνουν στο τέλος τον Πρόεδρο και αυτός να παίρνει την απόφαση.Προφανώς,δεν εμπιστευόταν κανέναν άλλον πλην Γκαγκάτση, ο οποίος και πολύ ελεύθερο χρόνο έχει να ασχολείται (σε αντίθεση ας πούμε με τον Βιολίδη), και του ανέθεσε το γενικό κουμάντο μιας ποδοσφαιρικής εταιρίας κάτι στο οποίο ο Γκαγκάτσης έχει εμπειρία.Τόσο απλά...
Όσον αφορά τη σχέση γκαγκάτση-γαύρου.Ε, ας ήταν μάγκες ο γούμενος και ο μπατατούδης και οι εκτελεστικοί διευθυντές τους λάιος,ορφανός,ακριβόπουλος και σία και να προστάτευαν την ομάδα απο κακοτοπιές.Όσο ο  ΠΑΟΚ με Γκαγκάτση είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέρουμε,δεν θα υπάρξει πρόβλημα.Αν ο ΠΑΟΚ με Γκαγκάτση γίνει γάυρος, τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.Και στην τελική,αν δημιουργηθεί θέμα έντονης δυσαρέσκειας προς τον Γκαγκάτση λόγω κάποιων χειρισμών του, δεν νομίζω ο Ζαγοράκης να βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ τον Γκαγκάτση.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.... :thumbok:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Συγγνώμη αν διακόπτω κάτι αλλά ο Ζαγοράκης δεν ήταν αυτός που προειδοποίησε με αποχώρηση γιατί μερικοί αντιδρούσαν με μερικές επιλογές του;

BIANCONERO

• Guest
Απ: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ [
« Reply #528 on: June 03, 2009, 00:42:58 »
Η ΑΦΟΡΜΗ ηταν οτι ο Ντεμης εδωσε καποιους...Ο ΛΟΓΟΣ ηταν οτι μετα το δοσιμο (καποιοι λενε μαλιστα οτι εγινε ΠΡΙΝ το δοσιμο!) ΡΑΓΙΣΕ το γυαλι αναμεσα τους!
Δε σημαινει οτι πρεπει να επαναληφθει το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σεναριο. Γυαλια ραγιζουν για πολλους λογους! Αρκει μερικες φορες και μονο να εχει ενας απο τους δυο διαθεση να το ραγισει.

Δεν αρχιζω καμμια καταστροφολογια....ετσι κι αλλιως για αυτο αρκει η Φυση του ΠΑΟΚτση που ειναι ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ! Να την προλαβω μαλλον προσπαθω παρολο που μεσα μου ξερω οτι ειναι αδυνατον.

* Παλι δικος μας θα ναι @ Δικεφαλε (Ο Δικεφαλος) ....μην κανει ομως για βαλσαμωμα μονο!

Offline lik4

• Αλλαγή
Και απο εδω και περα σε αυτο το τοπικ δεν ξαναγραφω και μαλλον και σε πολλα αλλα που μπορει να επιφερουν κοντρες.

;D

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
έλα φτάνει με την κούλα44...
καλά κάνανε και τον έστειλαν τον κοντό. Σε 3 χρόνια κατάφερε να τους καταστρέψει.
είμαστε και εκτός θέματος.
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ.
Είναι και από τα αγαπημένα μου πρόσωπα ;D

Offline ved

• Αλλαγή
Και απο εδω και περα σε αυτο το τοπικ δεν ξαναγραφω και μαλλον και σε πολλα αλλα που μπορει να επιφερουν κοντρες.

;D

καλα αφου ολοι ειμαστε αρρωστοι εδω μεσα ρε!!!  κιεγω ποσες φορες ειπα δεν θα ξανα απαντησω... ;D

chiltsid

• Guest
Όσο ο  ΠΑΟΚ με Γκαγκάτση είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέρουμε,δεν θα υπάρξει πρόβλημα.Αν ο ΠΑΟΚ με Γκαγκάτση γίνει γάυρος, τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.Και στην τελική,αν δημιουργηθεί θέμα έντονης δυσαρέσκειας προς τον Γκαγκάτση λόγω κάποιων χειρισμών του, δεν νομίζω ο Ζαγοράκης να βάλει πάνω από τον ΠΑΟΚ τον Γκαγκάτση.

μπραβο Γιαννη :thumbok: :thumbok: :thumbok:,ολοι η ουσια για μενα!!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
μονο μια ερωτηση ρε συ μπαμπη...το τυρι που εμεινε με 10(αδικα) και δεν ειχε ουτε εναν στοχο...γιατι την επαιξε μονοτερμα την αεκ μετα;

πιστεψε με κανενας δεν θα μιλαγε για γκαγκατση αν μετα την αδικη αποβολη του σορλεν επαιζες σαν ΠΑΟΚ.ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος...
τωρα το πως η κακη εμφανιση της ομαδας απο την αποβολη και μετα συνδυαζεται με τον γκαγκατση ενας θεος ξερει...

εχω πολλα να πω(τα εχω ξαναπει βασικα).δεν εχει νοημα να επανερχομαστε.ουτε οι μεν ουτε οι δε...

Αν δεχθουμε την θεωρια μονο της ψυχης με την οποια κερδιζονται τα παιχνιδια τοτε πρεπει να δεχθουμε οτι τα τελευταια 40 χρονια πλην 2 ετων που πηραμε το πρωταθλημα ειμασταν αψυχοι! Γιατι τετοιες αποβολες μπορω να θυμηθω στον ΠΑΟΚ καμια 15ρια. Απο αυτη του Γεωργιαδη για θεατρο! στην Τουμπα με τον gay απο τον Κασναφερη, απο αυτες με το gay στο κυπελλο που μειναμε με 9 παικτες φετος, από αυτές με Μπαλαφα που τρωει κοκκινες στο ζεσταμα, στα πεναλτυ στην παραταση στην κερκιδα ακομα και στην Τσιμισκή πηγαινοντας για καφε.Ενταξει τοσο του φτανει και το μυαλο αλλα τα κορακια το παραγαμησανε. Να μην θυμηθω τελικους κυπέλου με τον gay αλλά και αποβολές στην δεκαετια του 80 με τον Λιτσα στηνΤουμπα. Να μην θυμηθω επισης τον ΠΑΟΚ να παιζει στα Χανιά στη Ροδο και στα Τρικαλα και οπου στον πουτσο μπορεις να φανταστεις σαν γηπεδουχος λογω τιμωριας εδρας. Τοτε εχανε παλι βαθμους εκτος Τουμπας γιατι ηταν ΑΨΥΧΟΣ????
 Στο συγκεκριμενο ματς με την κουλα ημουνα μεσα στο γηπεδο και η μοναδικη αισθηση που ειχα απο την αρχη μεχρι το τελος ηταν οτι αυτο το φαλακρο κοπροσκυλο δεν θα μας αφηνε να παρουμε ανασα. Η εμφανιση μας μεχρι την αποβολη τηρουμενων των αναλογιων (των προηγουμενων ατυχων αποτελεσματων) ηταν καλη.Το κεντρο το ελεγχαμε λογω Σορλεν και ευκαιριες καναμε.Αν ο Σναουτσερ ηταν σε καλυτερη μερα και δεν εκανε την μια μαλακια πισω απο την αλλη θα προηγουμασταν κιολας.
  Οσο για την κακη εμφανιση μετα την αποβολη και με τον βαζελο καλη εμφανιση καναμε οταν μειναμε απο τον ιδιο ανθρωπο με 10 παικτες αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Προβληματα αγωνιστικα ειχε η ομαδα και ειμαι ο τελευταιος που θα τα ριξει μονο σε διαιτησιες αλλα το αισθημα του να παιζεις με παικτη λιγοτερο 100 λεπτα απο τα 180 σε δυο αγωνες ειναι και λιγο βαρυ δεν νομιζεις?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
Στην αρχή η κουβέντα στράφηκε γύρω από τις συμμαχίες που διαφαίνονται στην Superleague και ο «Κάρπετ» τόνισε :
«Ποτέ δεν υπήρξε αραγές και σταθερό μέτωπο στην Λίγκα, ευκαιριακές ήταν όλες οι συμφωνίες. Ειδικά στα θέματα διαιτησίας, ποτέ δεν υπήρξε καλοκαιριάτικα τουλάχιστον, πρόταση του οργάνου στην οποία δεν έχουν συμφωνήσει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Αυτό συμβαίνει γιατί κανείς δεν θέλει να χρεωθεί κάτι στο οποίο δεν έχει συμμετοχή, στην πορεία πάντως του πρωταθλήματος κερδίζει πάντα αυτός που μπορεί να ελέγξει την ΕΠΟ, έτσι και φέτος βλέπω μια συμμετοχική ΚΕΔ»
Ειδικότερα για την μη επιλογή του Κύρου Βασσάρα στην ΚΕΔ, ο «Κάρπετ» ανέφερε τα εξής :
«Ο Παναθηναϊκός έκαψε ήδη τον Βασσάρα και πιέζει ώστε να υπάρχει πρόβλεψη και στον νέο κανονισμό πως πρέπει να έχει μείνει 1 χρόνο εκτός κάθε διαιτητής πριν αναλάβει κάποιο πόστο. Είχε πολλά παράπονα φέτος ο Παναθηναϊκός από τον Βασσάρα, θεωρούν ύποπτη την συμπεριφορά του στους αγώνες με την ΑΕΚ (λένε ότι έκανε πολιτική) και έτσι ξέθαψε ακόμη και την κουμπαριά του με τον Θεοδωρίδη»
Αναλύοντας λίγο περισσότερο το θέμα της διαιτησίας, ο Αντώνης Καρπετόπουλος είπε επίσης :
«Πάντως αν υιοθετηθεί τελικά το σχέδιο αυτό της ΕΠΟ, το οποίον χρηματοδοτείται από την Uefa και συνεπώς είναι πολύ εκλυστικό, η παρεμβατικότητα της Λίγκας πάει περίπατο. Αρχικά, δεν θα μπορεί πλέον να ορίζει και να ελέγχει τους παρατηρητές, που ήταν ότι περισσότερο μπόρεσε να πάρει μέχρι τώρα από την ΕΠΟ, και επίσης θα έχει επικουρικό ρόλο στην επιλογή του αρχιδιαιτητή. Ο Πιλάβιος για την ώρα όμως, ακούει τις ομάδες, ακούει προτάσεις και προσπαθεί να συγκεράσει τις απόψεις ενώ, παράλληλα, επιδιώκει να πάρει χρήματα από το κράτος, έτσι κρατά τις ισορροπίες»
Αναφορικά με την αλλαγή ηγεσίας στην Λίγκα, ο «Κάρπετ» τόνισε επίσης :
«Η αποδυνάμωση της Λίγκας με τον νέο κανονισμό δείχνει την διάθεση των μεγάλων να μικρύνουν τελικά την Λίγκα και την καταστήσουν απλά έναν εισπρακτικό μηχανισμό για τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες. Δημιουργείται λοιπόν ένα θέμα και έχει σημασία να δούμε τι θα γίνει μετά τον Πηλαδάκη, που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει την θέση του για το μέλλον. Αν φύγει τελικά ο Πηλαδάκης δεν βλέπω άλλον ικανό να κουμαντάρει σωστά το καράβι. Ακούγοντα διάφορα ονόματα, κυρίως Κομπότης, Μποροβήλος και Σπανός αλλά το όργανο θέλει περισσότερο κύρος πιστεύω. Για την ώρα πάντως περιμένουμε τις προτάσεις για την διαιτησία, νομιζω Τεροβίτσας και Τσαχειλίδης θα είναι στην νέα ΚΕΔ και ψάχνουμε για τον τρίτο»

Αν ισχυουν αυτα που λεει το κομοδινο με μαλιά περί ενδυναμωσης της ΕΠΟ εναντι της superλιγδας τοτε η συνεργασια με τον Γκαγκατση ισως να εχει ενα νοημα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Diego-4

• Guest
ΠΑΟΚ είναι οι χαμένες μας πατρίδες , τα χαμένα μας αδέλφια , οι εκδρομές , τα συλλαλητήρια , τα 4 ιερά γράμματα , ο ΛΑΟΣ μας , οι αγώνες που δώθηκαν στους δρόμους , η ΤΟΥΜΠΑ , οι τσάρκες στην Ομόνοια , η ιστορία που έγραψε και συνεχίζει να γράφει.Αυτά για μένα είναι η προσωπική μου ΟΠΑΔΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ , αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που μου έμαθε η μάνα μου.Κανένας , μα κανένας Γκαγκάτσης , δεν μικραίνει , ούτε μεγαλώνει την περηφάνια του ΠΑΟΚΤΣΗ.Όποιος πιστεύει οτι η περηφάνια του ΠΑΟΚΤΣΗ αρχίζει και τελειώνει στην πρόσληψη Γκαγκάτση , τότε μπορεί να πάει στο Καυτατζόγλειο.
Η περηφάνια του ΠΑΟΚΤΣΗ αρχίζει και τελειώνει στα τσιμέντα , στις εκδρομές και στους δρόμους!
ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ.

Offline petrov

• Αλλαγή
Μέτοχος ο Γκαγκάτσης!

Εξάλλου, αν το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας έχει μία είδηση, αυτή θα είναι η παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση, για πρώτη φορά ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Το ερώτημα είναι: Πώς ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει τον δικέφαλο του Βορρά, από τη στιγμή που το καταστατικό αναφέρει πως πρέπει υποχρεωτικά να είναι είτε πρόεδρος της ΠΑΕ, είτε αντιπρόεδρος, είτε κάτοχος τουλάχιστον του 10% της εταιρίας; Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ενημέρωση την διοργανώτρια Αρχή ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι κάτοχος του 12% των μετοχών της ΠΑΕ! Κάτι που δεν γνωρίζαμε και που σίγουρα αποτελεί είδηση...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/242404.html

ΑΝ ισχύει αυτό το δημοσίευμα, ο κύριος Γκαγκάτσης κατέβαλε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τα αντίστοιχα χρήματα; Γιατί μιλάμε για ένα σεβαστό ποσό.
Και γιατί ο βασικός άξονας σκέψης της αύξησης ήταν "πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια σου"
Τελικά ο κύριος Γκαγκάτσης είτε έχει πολύ δυνατά χέρια, ή πολύ μακρύ χέρι.

Offline ved

• Αλλαγή
στο τοπικ του ζαγορ εβαλα αρθρο που λεει οτι του εδωσε ο βιολιδης!!!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Δεν μας ενοχλεί η ουσία της παρουσίας αυτού του ανθρώπου στον ΠΑΟΚ και μας ενοχλεί το τυπικό της υπόθεσης,δηλαδή η φόρμουλα που έπρεπε να βρεθεί για να μας εκπροσωπεί και νόμιμα στη σούπερλιγκ?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline ved

• Αλλαγή
οχι φιλε αυτο αφορα τον βιολιδη και την παρουσια του στον α.σ.