Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ο γκαγκα ουτε χθεσινος ειναι ουτε στον δια κατοικει..ακουει και βλεπει τις επιφυλαξεις πολλων ΠΑΟΚτζηδων και δεν προκειται να προκαλεσει, να ειστε σιγουροι

οσο για την σπορτ-ντογκ μιλαμε για σελιδα χωρις συντακτες..ολα κοπι-πειστ τα κανουνε, δεν αξιζει να μπαινετε

BIANCONERO

• Guest
Απ: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ [
« Reply #441 on: May 29, 2009, 15:23:22 »
http://www.metrosport.gr/archives/22341

Μητρόπουλος: “Παραξενεύομαι με τη σκέψη του Ζαγοράκη”

Ο Κόκκαλης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ξέρει να κινείται έξυπνα. Αν τον προσλάμβανε, θα έπαιρνε όλα αυτά που έλεγε τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός, ότι τα πρωταθλήματα τα έδινε ο Γκαγκάτσης. Όχι μόνο θα ήταν θέμα συζήτησης, αλλά και όταν έπαιρνε ένα απλό πλάγιο άουτ σ’ ένα ματς, την άλλη μερα θα είχαμε τίτλους ο Γκαγκάτσης έβαλε το χεράκι του, ακόμα κι αν δεν είχε ιδέα. Παραξενεύομαι με τη θέση του Ζαγοράκη, να τον πάρει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος έχει κάνει πολύ μεγάλη δουλειά, αφού πήρε μια διαλυμένη ομάδα και την έχει φέρει ξανά ψηλά. Αλλά, αν αύριο παίξει ένας διαιτητής 60-40 υπέρ του ΠΑΟΚ, επειδή έτσι είδε τις φάσεις, δεν καταλαβαίνει ότι όλοι θα αναθεματίσουν ελέω Γκαγκάτση; Και ανάποδα, εάν υπάρξουν εναντίον του κακές διαιτησίες, θα λένε τι επιλογή είναι αυτή που έκανες”.

“Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ σημαντική μεταγραφή, όχι ο Γκαγκάτσης”

Για τη μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ, ο κ. Μητρόπουλος επισήμανε: “Πολύ σημαντική μεταγραφή. Πολύ μεγάλη επιτυχία. Βεβαίως, η μεταγραφή αυτή έγινε διότι ο ΠΑΟΚ πήρε έναν παίκτη, για τον οποίο δεν κινήθηκαν οι άλλες ομάδες. Τα σημερινά οικονομικά του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Άμα τον ήθελαν στην Αθήνα, θα τον έπαιρναν. Άρα ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και πήρε έναν ποδοσφαιριστή, που δε διεκδίκησαν άλλες ΠΑΕ. Άρα γιατί χρεώνεται στον κ. Γκαγκάτση;

Τι ..ωραια να διαβαζεις απο ασπονδους φιλους του Π.Α.Ο.Κ αποψεις που συμμεριζονται αδελφια μας!!
Η κερκοπορτα ειμαστε εμεις..κανενας αλλος!

Και πριν μου πει καποιος, "ας μην τον επαιρνε ο Θοδωρος για να μην τα λεγαμε" το μονο που εχω να πω ειναι οτι ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο Π.Α.Ο.Κ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ υπηρχαν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ειτε απο ελαχιστους ειτε απο λιγους ειτε απο περισσοτερους...Σε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ - ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΓΗΠΕΔΟ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ - ΤΟΥΡΝΙΚΕ....Παντου βγηκε προς τα εξω ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ (ο σωστος ειναι η συζητηση κατ' ιδιαν - ο λαθος ειναι προφανως η γκρινια σε ραδια-ιντερνετ)............Σε ολες αυτες σχεδον τις περιπτωσεις καποιος γνωστος και μη εξαιρετεος (ειτε λεγεται Καρπετοπουλος - Γεωργιου - Μπραουδακης - Σκορδας - Μητροπουλος - Κωνσταντινου ..κλπ) χρησιμοποιησε τη δημιουργηθεισα κατασταση για να καλλιεργησει την εκκολαπτομενη διχονοια αναμεσα μας η για να δημιουργησει απογοητευση στη Διοικηση!
Και ακομα καποιοι αρνουνται να το δουν!

Offline savage republic

• Βασικός
Η μέρα με τη νύχτα οι περιπτώσεις που γράφεις με τον εν λόγω.

Offline ved

• Αλλαγή
ε καλα τα αυτονοητα ειπε,,,δεν ανακαλυψε και την αμερικη ο μητροπουλος.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #444 on: May 29, 2009, 15:40:44 »
Προφανως και ΔΕΝ συγκρινω περιπτωσεις....egoist
Προφανως και δεν ειπε καμμια ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....vedder

Εγω απλα αναφερω αυτο που βλεπω! Οποτε μαλλωνουμε μεταξυ μας για κατι......καποιος "ΦΙΛΟΣ  :P ΤΟΥ ΠΑΟΚ" ριχνει λαδι στη φωτια παιρνοντας το μερος των αντιρρησιων!

Ειτε ειναι σκουλικια που χρησιμοποπιουν αυτα που λεει ο καθε Νικολας στα ραδια, ειτε ειναι Μητροπουλοι που αναπαραγουν οσα λεγονται δεξια-αριστερα!

kp-83

• Guest
Μπιανκονέρο μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!Μίλησε και ο Μητρόπουλος αυτός ο αγαθός αμόλυντος ηθικός άσπιλος τίμιος ανιδιοτελής φιλοπαοκτσής οποίος ήταν κολλητός με τον γούμενα (κάποιοι τον ξεχνάτε;;;;;!!!!!!!!!) που τόσα πολλά πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και θέλει το καλό του ΠΑΟΚ......

Γκαγκάτση είμαστε μαζί σου αφού σε επέλεξε ο πρόεδρος κάτι ξέρει τελείωσε τέτοια λαμόγια που μόνο το κακό του Ζαγοράκη και του ΠΑΟΚ θέλουνε!!!!!!

CLUB LARISA

• Guest
Κάτσε ρε αδερφέ, για να καταλάβω, όσοι διαφωνούνε δλδ με την πρόσληψη του φτου φτου φτου , είναι είτε σκουλίκια, είτε Μητρόπουλοι, είτε γραφικοί Νικόλες?10 sελίδες επιχειρήματα γράφονται σ' αυτό το thread....Η' μήπως δεν πρέπει να εκφράζεται αντίθετη άποψη γιατί χρησιμοποιείται απο τους παραπάνω?
Ο Μητρόπουλος, είναι γνωστός γλοιώδης κ ακόμα κ γελάδα να χεζε στ' αλώνια, θα βγαινε με την πρώτη ευκαιρία να γλύψει τους Παοκτσήδες, με αφορμή το χέσιμό της....Παλιά αυτά, απο τότε που μπαίναμε στο Αιγάλεω σαν Κυρίες....
Με όλο το σεβασμό ρωτάω Bianco....
« Last Edit: May 29, 2009, 15:51:26 by CLUB LARISA »

Offline ved

• Αλλαγή
το οτι το ειπε ο μητροπουλος δεν σημαινει οτι ειναι και λαθος...

για τους σκοπους που τα ειπε ουτε με νοιαζει...σιγα μην με επηρεασει εμενα ο μητροπουλος,,,χρονια του βριζα την μανα στις κερκιδες.

την αποψη μου την διαμορφωνω μονος μου,

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε ένα είναι σίγουρο!

τα posts του CLUB_LARISA είναι για ανθολόγιο!!!
 :D ;D

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
η χθεσινή συνεδρίαση της σούπερ κλίκας για την διαιτησία ήταν μια απάντηση σε αυτούς που μιλαγανε για υποκαταστήματα και άλλες τέτοιες χαζομάρες!!! ο ΠΑΟΚ κατα την γνώμη μου προχωράει μόνος του, έχει την δύναμη να το κάνει και το κάνει!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
O Π.Α.Ο.Κ. χθες συμμάχησε με τον λαγό, δεν είσαι καλά ενημερωμένος.

kp-83

• Guest
Πως συμμάχησε με το λαγό;;;;;Άντε τι ειδησάρα έδωσες;;;;;Αφού ο Γκαγκάτσης είναι υπάλληλος του θείου!!!!!!!Πήγε ενάντια στο μεγάλο αφεντικό του;;;;Δεν μου κολλάει καλά!!!!!!Μάλλον κάποιο λάθος θα έκαναν οι δημοσιογράφοι.....Δεν το πιστεύω......

Και γιατί όλοι αυτοί οι μητρόπουλοι καρπετόπουλοι πατεράδες κωνσταντίνου κτλ ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και τον Γκαγκάτση;;;;;
Πάντως αν για όλα φταίει αυτός ο Γκαγκάτσης και όλα θα λυθούν και θα γίνουν μια χαρά ηθικά τίμια ανιδιοτελή με αθλητική άμιλλα τότε προτείνω να τον σταυρώσουμε ή ακόμα και να τον ρίξουμε στην πυρά για εξαγνισμό!!!!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αν δεν κάνω λάθος η διαιτησία ελέγχεται από τον γαύρο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #453 on: May 29, 2009, 16:10:59 »
Καταρχην τι το θελες αυτο το "μ'ολο το σεβασμο"!!! Τι.....φοβασαι μην παρεξηγηθω?

Επι της ουσιας... Με αυτα που λεω δεν παιρνω θεση αυτη τη στιγμη Υπερ η Κατα του Γκαγκατση! (Ασχετα αν εχω προσωπικη αποψη που δεν θα εκφρασω εδω) .  
Αλλα για να σου απαντησω στην ερωτηση σου,και η αποψη μου ειναι εκφρασμενη και για αλλα αντιστοιχα θεματα εδω και καιρο :

ΝΑΙ....Ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω με κινησεις της διοικησης (προφανως μεσα σε 2 χρονια υπηρχαν φορες που μπορει να ηθελα κατι αλλο σε καποια περιπτωση) η σταση μου ειναι αυτη...
προτιμω να ΜΗΝ τα πω εκει που η αποψη μου ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ!

Υπαρχει για μενα η συντονιστικη που μπορει να εκφραζει ενα τεραστιο κομματι του λαου του Π.Α.Ο.Κ και τις επισημανσεις της προς τη διοικηση..
Υπαρχει η ηλεκτρονικη επικοινωνια (που προσωπικα εχω χρησιμοποιησει ουκ ολιγες φορες για διαφορα θεματα) και ειτε το πιστευεις ειτε οχι και εχω δει πραγματα να "διορθωνονται" και απαντηση πηρα..
Υπαρχουν ακομα ακομα και τα γραφεια που δεν νομιζω να ειναι κλειστα σε κανεναν!

Ολα τα αλλα (Ραδια-Ιντερνετ) για μενα ΔΕΝ θα επρεπε να ειναι ΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ γιατι το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!

CLUB LARISA

• Guest
Πως συμμάχησε με το λαγό;;;;;Άντε τι ειδησάρα έδωσες;;;;;Αφού ο Γκαγκάτσης είναι υπάλληλος του θείου!!!!!!!Πήγε ενάντια στο μεγάλο αφεντικό του;;;;Δεν μου κολλάει καλά!!!!!!Μάλλον κάποιο λάθος θα έκαναν οι δημοσιογράφοι.....Δεν το πιστεύω......

Και γιατί όλοι αυτοί οι μητρόπουλοι καρπετόπουλοι πατεράδες κωνσταντίνου κτλ ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και τον Γκαγκάτση;;;;;
Πάντως αν για όλα φταίει αυτός ο Γκαγκάτσης και όλα θα λυθούν και θα γίνουν μια χαρά ηθικά τίμια ανιδιοτελή με αθλητική άμιλλα τότε προτείνω να τον σταυρώσουμε ή ακόμα και να τον ρίξουμε στην πυρά για εξαγνισμό!!!!!!

:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

@@Bianconero, δεν αντιλέγω σε όσα λες, η κριτική γίνεται όμως σε οπαδικό φόρουμ κ μάλιστα το Νο1....Κανείς απ' όσους έχουν τεκμηριωμένη διαφωνία δε βγήκε πουθενά αλλού, εδώ τα λέμε, αδέρφια ακούνε. Τώρα αν ακούνε κ άλλοι, που ακούνε, ε, οκ, σου απάντησα, αυτοί πάντα στη γωνιά θα περιμένουν....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
O Π.Α.Ο.Κ. χθες συμμάχησε με τον λαγό, δεν είσαι καλά ενημερωμένος.

Και γιατι να μην συμμαχησε ο λαγος με εμας;
Κομποτης, Τζωρτζογλου παντως ειναι στην δικια μας σφαιρα επιρροης.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Όταν καταλάβουμε ότι η διαφωνία δεν έχει να κάνει με τον ΣΤΟΧΟ και τον ΣΚΟΠΟ για τον οποίο ο γκαγκάτσης έγινε εκτελεστικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει να κάνει με την καθαρά ΠΑΟΚτσήδικη ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του (προφανώς για το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα) παρελθόντος, τότε ίσως μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.

Είναι ντροπή να λέμε ότι η δημόσια έκφραση διαφωνίας ΠΑΟΚτσήδικης οπαδικής (συνδεσμιακής ή όχι) φωνής δίνει τροφή στους εχθρούς. Όταν βάζεις ο ίδιος φωτιά στο σπίτι σου τα υπόλοιπα είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Και τελικά η ουσία είναι αυτή:

Η επανάσταση συνεχίζετε και απεικονίζει την πάλη των φτωχών, ενάντι των πλουσίων. Είναι η πάλη των ΠΑΟΚτσήδων φιλάθλων, απέναντι στους Κόκκαλη, πολυμετοχικούς (Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο, Πατέρα, Βγενόπουλο) και Θανόπουλο, Νοτιά κ σία.

Και για να στο περιγράψω φίλε Αλαμάνα, να σε πω ότι υπάρχουν δύο τρόποι να κερδίσεις έναν πόλεμο.

Ο ένας είναι να πολεμήσεις ως έχεις και ο άλλος να ταχθείς με αυτόν που τον έχει κερδίσει.

Με την προσθήκη Γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον πόλεμο κόντρα στον παλιό του εαυτό, αυτόν που επί σειρά ετών πολεμούσε (και έχανε από) τους νέους μας συμμάχους.

Και ήδη μιλάμε για συμμαχίες... καλή μας νύχτα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

makptol

• Guest
Μπιανκονέρο μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!Μίλησε και ο Μητρόπουλος αυτός ο αγαθός αμόλυντος ηθικός άσπιλος τίμιος ανιδιοτελής φιλοΠΑΟΚτσής οποίος ήταν κολλητός με τον γούμενα (κάποιοι τον ξεχνάτε;;;;;!!!!!!!!!) που τόσα πολλά πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και θέλει το καλό του ΠΑΟΚ......

Γκαγκάτση είμαστε μαζί σου αφού σε επέλεξε ο πρόεδρος κάτι ξέρει τελείωσε τέτοια λαμόγια που μόνο το κακό του Ζαγοράκη και του ΠΑΟΚ θέλουνε!!!!!!

+ 1.000.000

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ρε πως αλλαζουνε/αλλαξανε τα πραγματα για τον κυριο γκαγκατση...

Οπως ειπε και ενας πρωην υπουργος 'Ο,τι ειναι νομιμον ειναι και ηθικον'
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ