Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panagiotis4

• Guest
Δηλαδή του χρόνου μπαίνει η χρονιά με Κατσαρή και Γκαγκάτση; Τί εφιάλτης είναι αυτός;

η καλυτερη χρονιά θα είναι!

Offline agraf

• Αλλαγή
Απορώ πώς δέχονται κάποιοι τον Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ. Τον Θωμά Μητρόπουλο θα τον δεχόμασταν; Ποιά η διαφορά; Οι δυο τους στήσανε για λογαριασμό του ΟΣΦΠ 13 πρωταθλήματα. Ο Μητρόπουλος έκανε τα κουμάντα και ο Γκαγκάτσης έχριζε διεθνείς τους διαιτητές για να τους ανταμείψει.

Πάντα τέτοια.

BUDAPEST 4

• Guest
οποιος δε γουσταρει ας μην ερχεται στο γηπεδο...

Offline agraf

• Αλλαγή
Εκεί θα μας καταντήσουν.

Πάντα τέτοια

northeagle_4

• Guest
Σιγα μην μας κοψεις και το γηπεδο ρε Budapest,κουλαρε λιγο.......
 αν δεν ξερετε να διαβαζεται και να καταλαβετε τι γραφει καποιος κρατηστε τα σχολια για παρτυ σας....
 αντε γιατι τελευταιες μερες πολλους χαρακτηρισμους βλεπω......

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

Φιλε ωραια η λογικη σου...

Η δικια μου λογικη ειναι οσοι θελετε με το ζορι και με το παρασκηνιο να δειτε πρωταθληματα να αλλαξετε ομαδα. Ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπευει πολλα περισσοτερα απο οσα εχουνε μαθει μερικοι.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest

Η δικια μου λογικη ειναι οσοι θελετε με το ζορι και με το παρασκηνιο να δειτε πρωταθληματα να αλλαξετε ομαδα. Ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπευει πολλα περισσοτερα απο οσα εχουνε μαθει μερικοι.

καλα η φαντασια μας οργιαζει ο αλλος νομιζει οτι θα δει τεραστιο παρασκηνιο υπερ του ΠΑΟΚ ...... ;D ;D πλακα με κανετε τιποτα τετοιο δεν θα γινει απλα το πολυ πολυ να μην μας σφαζουν και να εχουμε διασυνδεσεις ειδικα στην ευρωπη καλλιτερες με γκαγκατση
τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο..........ΟΣΟ ΕΧΩ ΖΑΓΟΡ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
...........και οποιον τον χαλαει τοσο πολυ  ας μην ερχεται στο γηπεδο μεχρι να δει
οτι αξιζει να ερθει καλα λεει ο BUDAPEST4 ...
ΡΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΙΟΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΨΩ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ?

northeagle_4

• Guest
μυξοκλαιμε και σκαβουμε και τον λακκο του ζαγορακη....πολυ ωραια.Ο επομενος...

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **

εσύ άμα το πάρουμε μην το πανηγυρίσεις

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ρε μάγκες ας μου εξηγήσει κάποιος εμπεριστατωμένα και με σαφήνεια από που και ως που ο Γκαγκάτσης έχει διασυνδέσεις αξιόπιστες και με επιρροή στα κέντρα αποφάσεων της ουέφα, που και καλά θα ωφελήσουν την ομάδα σε ένα άλλο επίπεδο γιατί κάπου σκαλώνω...

Από τα ουίσκια στις σουίτες του Ντα Λούζ το 2004 προκύπτει αυτό;

MAYROS

• Guest
17 σελίδες για να με πείσετε ότι πισω απο τον κόκκαλη κρύβεται ο γκαγκάτσης
γιατί εγώ δεν πείστηκα ακόμη? Σήμερα δε, σε τρισμέγιστη αθηναική εφημερίδα
υπήρχε άρθρο που ανέλυε πως ο γκαγκάτσης <<έσφαξε την καημένη>> αεκ και
ο ΠΑΟΚ έγινε κατεστημένο.

ΥΓ Πολλές φορές όταν ξυπνάω το πρωί στέκομαι μπροστά στον καθρέπτη και ψάχνω να βρω
μήπως φύτρωσε κανένα κόκκαλο στα μαλλιά μου.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλησπερα..ο Γιαννης ο Γουμενος ειμαι..Μπορω να βοηθησω σε κατι?
Στη διαθεση του λαου του ΠΑΟΚ
φιλικα
τζον γου

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ελα ρε Johnny, Μακης εδω. Αμα με χρειαστειτε και γω στη διαθεση του λαου του ΠΑΟΚ ειμαι. Δε κραταμε κακιες εμεις.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

ΥΓ Πολλές φορές όταν ξυπνάω το πρωί στέκομαι μπροστά στον καθρέπτη και ψάχνω να βρω
μήπως φύτρωσε κανένα κόκκαλο στα μαλλιά μου.

Μα πως είναι δυνατον να σφάχτηκε η άεκ. Δεύτερη κίτρινη στον Γεωργέα επειδή έπαιξει χαντμπολ. Δεύτερη στο Χετεμάι επειδη του πέταχτηκε η γλώσσα απο το πιγκ πογκ.

Αν ήθελε να σφάξει σαν τον παλιό καλό καιρό θα έδινε πέναλτυ το οφ σαιτ του Σορλέν. Το μόνο λάθος (αφπυ το είδα στην τιβι είναι που δεν έβγαλε τον ενσαλίβα με δευτερη κίτρινη. Δλδ αυτοι στα ΜΜΕ το έχουνε ξεφτιλίσει να πούμε με τα οπαδικά τους.

CLUB LARISA

• Guest

Αυτά είναι μόνο η αρχή, του χρόνου που θα έχεις και καλύτερη ομάδα κ θα σε ματαξανασφάζουν, θα λένε και χειρότερα, δεν καταλαβαίνεις οτι, εκτός απο το ιδεολογικό και πρακτικά υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην γουστάρουμε κάποιοι το τσογλάνι.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΦΡΙΛΑ - ΠΙΣΤΗ οτι αν πάρουμε τον Κουτσιανικούλη, την μεταγραφή θα την κάνει ο ελεεινός και όχι η διοίκηση Ζαγοράκη....Μήπως να τον διώξουμε κιόλας τον Θόδωρο, ο Βασίλης φαίνεται ικανότερος διοικητικός.

Budapest, φιλαράκι, νοίκια παίρνεις απο το Ναό που θα μας κόψεις κ το γήπεδο?
« Last Edit: May 20, 2009, 11:19:21 by CLUB LARISA »

Offline sabbath

• Αλλαγή
αν πηγαινε ο γκαγκατσης στον αρη δεν θα βγαιναμε και θα κραζαμε οτι ειναι δουλοι του συστηματος ρομπες και λοιπα΄;;;;οτι επειδη δεν εχουν ομαδα θελουν τον γκαγκατση για να πετυχουν αλλιως τους στοχους τους κ.τ.λ....

εκτος κι αν οσα λεμε ισχυουν μονο για τους αλλους κι οχι για εμας....

αν ερθει λοιπον ενταξει νομιζω πως για το καλο και τη συσπειρωση της ομαδας δεν θα πρεπει να γινει μεγαλος ντορος...αλλα οτι ειναι κατι παρα πολυ ασχημο,ναι ειναι....
« Last Edit: May 20, 2009, 12:26:09 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
υπάρχουν τρόποι να στηρίξεις τη διοίκηση και να εναντιωθείς στον (κάθε) γκαγκάτση πάντως..μπορούν να αναλυθούν αργότερα όταν θα υπάρχει και λόγος...
ΤΩΡΑ επι του πρακτέου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λόγος!

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
το καλυτερο ειναι να διατηρησουμε μια σταση αναμονης και σιγης πριν αρχισουμε τους λεονταρισμους και τους αφορισμους.γιατι αλλιως δυο περιπτωσεις υπαρχουν
α)να μην αφησουμε τον γκαγκατση να κανει τη δουλεια που μπορει και με τις πρωτες αποτυχιες να τρωει κραξιμο και να παιρνει πουλο κακην κακως
β)να φερει τα επιθυμητα αποτελεσματα,να πανηγυριζουμε σαν τρελοι και να βγει να πει ''μου αρεζε που δεν με θελατε κιολας''.
  Αν συμβει το δευτερο μικρο το κακο...αν συμβει το πρωτο,ΚΑΙ πληγωμενοι ιδεαλιστες θα ειμαστε ΚΑΙ θα ξαναμπουμε σε αγωνιστικο τελμα με μη ορατο φως στο τουνελ.γιατι μετα ξεχαστε και ζαγορακη(θα φυγει 100% αν φυγει ο γκαγκατσης).μαγκες οσο δεν ερχεται επενδυτης με χοντρο χρημα ο γκαγκατσης ειναι αναγκαιο κακο.βλεπε βαζελο.εκατομμυρια με ουρα βαζουν και ουτε τσαμπιονσ λιγκ δεν θα βγουν.θα μου πεις και μεις τι ειμαστε?φλωροι βαζελοι χωρις ΙΔΕΑ?οχι.αλλα ο γκαγκατσης ηρθε.ειναι ηδη εδω.οποτε σταση αναμονης και λιγο υπομονης ακομα.αλλωστε καλυτερα να σε λενε παραγκα και να εχεις παρει και κανα τιτλο παρα οπως ειμαστε τωρα.και παραγκα μας λενε και τα αρχ..α μας παιρνουμε απο τιτλους
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

apaoki13

• Guest

Ξεχνατε οτι η ιστορια του ΠΑΟΚ μας εχει διδαξει οτι εμεις διωχνουμε αμα θελουμε τον οποιοδηποτε απο την ομαδα. Θελετε να σας αναφερω ονοματα; Νομιζετε οτι δε μπορει να το κανει ο οπαδικος κοσμος του ΠΑΟΚ αυτο; Αν οχι τοτε υποστηριζετε (κατα την ταπεινη μου γνωμη) λαθος ομαδα

Δυστυχώς δεν μπορούμε να διώξουμε κανέναν. 7 χρόνια Βουλινός, 7 μπάτμαν και 3 Γούμενος έχουν αποδείξει ότι τα λαμόγια δεν τρομάζουν. Αν στραβώσει το πράγμα με τον Γκαγκάτση και επαληθευθούν οι κασάνδρες το χάσαμε το παιχνίδι... πατριώτη.