Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
για ολα αυτα ενα εχω να πω ΠΟΙΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
...Ο ΒΑΣΙΛΗΣ!  :nianiania:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Στον βωμο της επιτυχιας και της ρετσιν(ι)ας βλεπω δεχομαστε τα παντα.

π.σ. Το Π στην λεξη ΠΑΟΚ περα απο Πανθεσσαλονικειος σημαινει και
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

fatal_invasion

• Guest
Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλημέρα,

εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ως ΤΙ θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ. Θέση δεν μπορώ να πάρω ακόμα γιατί μάλλον δεν τα έχω καταλάβει όλα ακόμα ΑΛΛΑ όλοι όσοι πήραν έχουν συσχετίσει τη θετική ή την αρνητική τους προδιάθεση με το αποτέλεσμα στο οποίο προσβλέπουμε?

Ας σταθμίσει ο καθένας ότι θέλει πάντως ανεξαρτήτως γκαγκάτση ή δε ξέρω ποιού αλλου (γιατί αυτή η συζήτηση έχει και ένα ακόμα μελλοντικό τμήμα που θα αφορά ενδεχομένως σε ποδοσφαιριστή) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΤΙΤΛΟΥΣ κουράστηκα με το μπλα μπλα και τα υπόλοιπα και νομίζω ότι είμαι πολύ τεχνοκράτης για να αναλύσω οτιδήποτε μόνο με βάση το συναίσθημα.

θέλω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (το αν θα μου το δώσει ο γκαγκάτσης έιναι άλλο θέμα!)

ive4

• Guest
Όταν ο Γκαγκάτσης είχε από πίσω του τον κόκαλη, φυσικά και είχε δύναμη και επηρέαζε. Τώρα αυτοί που επηρέαζε θα λακίσουν και θα τον έχουν γραμμένο γιατί θα πάνε πάλι με αυτόν που θα έχει την δύναμη. Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά το σύστημα και οι εξάρτηση από το χρήμα και την δύναμη των ιδιοκτητών των ομάδων του ΠΟΚ.

Δεν συμφωνώ τελικά με την επιλογή του Γκαγκάτση, αλλά δε με ενοχλεί κιόλας. Ξέρω πως ακόμα και πρωτάθλημα να πάρουμε του χρόνου θα είναι 99% αποτέλεσμα της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται από τότε που ήρθε ο Ζαγοράκης και 1% από άλλες επιρροές, οπότε ξέρω από τώρα τις μαλακίες που θα ακουστούν του χρόνου.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Την αποψη μου για τον Γκαγκατση την εχω πει στην αρχη του τοπικ. Δεν θα ηθελα να την αναπτυξω περαιτερω τωρα, τουλαχιστον μεχρι να ανακοινωθει και επισημα...

Απλα ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης. Ο καθενας που ειναι εναντιον του Γκαγκατση πως πρεπει να αντιδρασει με την διαφαινομενη προσληψη?

Να μην ανανεωσει το διαρκειας? Να κοψει το γηπεδο? Να αποστασιοποιηθει? Να κανει "πολεμο" σε εναν δικο του (Ζαγορ), αποδεδειγμενα, ανθρωπο που του εδωσε οραμα και ελπιδα μετα απο τοσα χρονια μεταξυ φθορας και αφθαρσιας?
Να κανει τουμπεκι ακομα κι αν νιωθει οτι αυτο που συντελειται ειναι αγκαθι σε αυτα που πιστευει και θεωρει οτι πρεσβευει ο συλλογος γι'αυτον?

Γιατι να πρεπει να μπουν τετοιοι προβληματισμοι σε μια μεριδα του κοσμου? Αξιζουν τα οποια "οφελη" τοσο οστε να ρισκαρουν ολο αυτο το εγχειρημα? Ο καθενας ας σκεφτει κι ας αποφασισει τι πιστευει οτι ειναι καλυτερο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι βρισκομαστε σε μια κρισιμη καμπη στην ιστορια του Συλλογου. Μακαρι να μην το μετανοιωσουμε ποτε και η επιλογη να ειναι η σωστη...

Περισσοτερα μετα την προσληψη η μη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline bane

• Αλλαγή
και οπως ειπε και ενα αλλο μελος προσωπικα ' πιο πολυ ασχολουνται στην αθηνα εαν θα ερθει ο γκγγκατσης στον ΠΑΟΚ παρα εμεις επανω. ' αυτο κατι δειχνει
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

CLUB LARISA

• Guest
Μιλούσα χθες με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο, ο οποιος έχει ένα χαρακτηριστικό τρόπο να ισοπεδώνει της συζητήσεις και να σε κατατροπώνει περισσότερο με τον στυλ που μιλάει παρα με τα επιχειρήματα. Του λέω, είμαι κατά της πρόσληψης Γκαγκάτση. Μου λέει καλά παίζε τότε G εθνική!! Καλά ρε του λέω τι είναι αυτά? Που είναι η ιδεολογία? Καλά μου λέει άμα θες ideologies να πας να ψηφίσεις Sυνασπισμό.  ;D (Όπως καταλαβαίνετε έχει ήδη αρχίσει η ισοπέδωση...)  E, του λέω έχεις γίνει φοβερα κυνικός... Aσε ρε μου λέει δεν έχεις ζήσει στη ζούγκλα την πολιτική και κοινωνική για να καταλάβεις... Είμαι full μοy λέει υπέρ της πρόσληψης θα κάθεται ο Ζαγοράκης να τον πηδάνε ασάλιωτο? Και κάπου εκεί έκλεισε ο συζήτηση. Τι να πεις? Ότι δεν είχε κάποιο point? Είχε....

O συλλογισμός του πατέρα σου είναι συλλογισμός πολλών ανθρώπων. Εγώ να αντιστρέψω λίγο το επιχείρημά του για να σε επαναφέρω στην προτέρα υγιή κατάσταση.....Κ ποιός μας είπε οτι η πρόσληψη του φτου φτου φτου, θα ελαχιστοποιήσει ή θα εκμηδενίσει το πήδημα το ασάλιωτο??Επιπρόσθετα, αναρωτήσου ap, τί προσέφερε ο φτου φτου φτου όσο ήταν υπάλληλος της ΠΑΕ μας, πριν φύγει για το μεγαλείο του βλεφαρίδα?Οργανωτικά, παρασκηνιακά , διοικητικά....Έφυγε δλδ κ τα χαμε βάψει μαύρα που χάναμε έναν άνθρωπο που πάλεψε υπερ μας το παρασκήνιο??Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο....
Το μόνο που μένει η κακεντρέχεια κ η στοχοποίηση του πιο καθαρού σωματείου επί γης....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ ξέρω πως ότι και αν κάνει ο ΠΑΟΚ θα στοχοποιείται απο τους μικρούς και ασήμαντους αυτής της πόλης και όχι μόνο!!! Καλύτερα να σε βρίζουν παρά να σε λυπούνται!!! Το ότι όλοι είναι αναστατωμένοι εμένα μου δείχνει ότι ο φόβος τους μεγαλώνει!!! Όποιος διαφωνεί υπάρχουν τρόποι να αντιδράσει, μπορεί να μην πάρει διαρκείας, μπορεί να μην ασχολείται με τον ΠΑΟΚ αν δεν τον εκφράζει πλέον η ομάδα, αλλά το να ακούω για μακεδονομαχιλικια , κατεστημένα , περηφάνιες σε έναν επαγγελματικό αθλητισμό άκρως ανταγωνιστικό, μου θυμιζει το όσα δεν φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και το της κοντής της πούτσας της φταίνε οι τρίχες!!! Αν θέλουμε περηφάνιες ας βάλουμε φουστανέλες να πάμε στην προεδρική φρουρά και ας αποδεχτούμε την μοίρα του κομπάρσου !!! Ο Γκαγκάτσης ήταν πάντα τοποτηρητής ισχυρών ανθρώπων, κάποτε τον είχε ο μαντάς υπάλληλο στα καλύβια, μετά τον πήρε ο θείος και τον έβαλε στην έπο τωρα τον παίρνει ο ζαγόρ και τον βάζει στον ΠΑΟΚ!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
Ένας φουστανελάς σε υπενθυμίζει οτι ο "MOTHER FUCKER STRONGER THAN PLATINI" υπήρξε ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ κ προσέφερε όσα προσφέρουν μαζί ό,τι ένα δάχτυλο που αν δεν είχε νύχι, θα τ' ονομάζαμε τσαπού

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ανεξάρτητα για να καταλάβω και κάτι
όσοι δε θέλουν γκαγκάτση έχουν πρόβλημα με το πρόσωπο ή με το ρόλο που θα κληθεί να έχει αυτός?
γιατί άλλο να λες δε θέλω γκαγκάτση γιατί δε γουστάρω τα βρώμικα και ότι συμβολίζει αλλά δε με πειράζει πχ να έρθει ο "πιλάβιος" (πχ λέμε) σε 6 μήνες!

δλδ σε περίπτωση που δεν έρθει ο γκαγκάτσης και ο ΠΑΟΚ του χρόνου κάνει 20 αγωνιστικές να πάρει πέναλτυ και ο Γκαρσία είναι καθε 5 ματς έξω...θα πει κάποιος Ζαγοράκη πολέμα τους ή ξεγύμνωσε τους ή δε ξέρω εγώ τι?

Κατανοώ βέβαια από την άλλη ότι ο ερχομός γκαγκάτση δε θα σημαίνει αυτομάτως ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει 50ρίσιες διαιτησίες αλλά ρωτάω για να καταλάβω πως σκεφτόμαστε

εγώ το λέω ευθέως...τα έχω με το πρόσωπο! ένας άνθρωπος στη ΠΑΕ για να κινείτε στο παρασκήνιο με πιο όμορφο τρόπο από ότι οι λύνοντες και δένοντες αθηναίοι μου φαίνεται ότι χρειάζεται...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
αλλά το να ακούω για μακεδονομαχιλικια , κατεστημένα , περηφάνιες σε έναν επαγγελματικό αθλητισμό άκρως ανταγωνιστικό, μου θυμιζει το όσα δεν φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και το της κοντής της πούτσας της φταίνε οι τρίχες!!!

Το αντιθετο του περηφανος ειναι ντροπιασμενος.

Στον βωμο της επιτυχιας και της ρετσιν(ι)ας βλεπω δεχομαστε τα παντα.

π.σ. Το Π στην λεξη ΠΑΟΚ περα απο Πανθεσσαλονικειος σημαινει και
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καλυτερα φουστανελάς παρα πουστανελάς.
Τελος κι απο μενα η συζητηση προς το παρον,ο ΘΕΟΣ να φωτισει τον Θοδωρο να κανει το σωστο για τον ΠΑΟΚ, οποιο κι αν ειναι αυτο.

Ο φουστανελάς HOMO PAOKUS

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
ανεξάρτητα για να καταλάβω και κάτι
όσοι δε θέλουν γκαγκάτση έχουν πρόβλημα με το πρόσωπο ή με το ρόλο που θα κληθεί να έχει αυτός?
γιατί άλλο να λες δε θέλω γκαγκάτση γιατί δε γουστάρω τα βρώμικα και ότι συμβολίζει αλλά δε με πειράζει πχ να έρθει ο "πιλάβιος" (πχ λέμε) σε 6 μήνες!

δλδ σε περίπτωση που δεν έρθει ο γκαγκάτσης και ο ΠΑΟΚ του χρόνου κάνει 20 αγωνιστικές να πάρει πέναλτυ και ο Γκαρσία είναι καθε 5 ματς έξω...θα πει κάποιος Ζαγοράκη πολέμα τους ή ξεγύμνωσε τους ή δε ξέρω εγώ τι?

Κατανοώ βέβαια από την άλλη ότι ο ερχομός γκαγκάτση δε θα σημαίνει αυτομάτως ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει 50ρίσιες διαιτησίες αλλά ρωτάω για να καταλάβω πως σκεφτόμαστε

εγώ το λέω ευθέως...τα έχω με το πρόσωπο! ένας άνθρωπος στη ΠΑΕ για να κινείτε στο παρασκήνιο με πιο όμορφο τρόπο από ότι οι λύνοντες και δένοντες αθηναίοι μου φαίνεται ότι χρειάζεται...

να πω και γω που στεκομαι, δνε ηθελα να μιλησω μεχρι τωρα αφου το θεμα δεν ηταν τελειωμενο (κ ακομα δεν ειναι βεβαια αλλα φαινεται οτι για εκει παμε)

σωστη η διακριση που κανεις rabbit κ για μενα. το θεμα ειναι οτι ενα προσωπο να κινειται στο παρασκηνιο με σκοπο να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τον ΠΑΟΚ κ οχι να φροντιζει για ευνοια (ρε τι χρειαζεται να ξεκαθαριζουμε...) δε μπορει και για μενα να ειναι ο γκαγκατσης. χρειαζεται τετοιος ανθρωπος αλλα οχι αυτος. συμφωνω πληρως.

respect στα κειμενα PAOKCURE και HOMO κ απο μενα.

οσο για την αντιδραση των διαφωνουντων με τη προσληψη γκαγκατση, μιλωντας προσωπικα, απο μενα δε θα υπαρξει καμια αντιδραση με την προσληψη του. η παρουσια του θα ειναι μια ενοχληση για μενα. ο μονος τροπος αυτη η ενοχληση να γινει ξενερωμα θα ειναι η περιπτωση οπου ο ΠΑΟΚ του χρονου θα εχει διαιτητικη ευνοια. δεν πιστευω οτι θα το δω ομως αυτο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ï ìåãáëïìÝôï÷ïò ôçò ÐÁÅ ÅñãïôÝëçò, Íßêïò Ôæþñôæïãëïõ ìßëçóå óôï «Áèëçôéêü Metropolis» ãéá ôï åíäéáöÝñïí ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôïí íåáñü Êïõôóéáíéêïýëç ëÝãïíôáò: «Äåí ìðïñïýìå íá ðïýìå üôé õðÜñ÷åé êÜôé åðßóçìï áðü ôïí ÐÁÏÊ, ôï ðáñáêïëïõèïýìå áðü ôéò åöçìåñßäåò. Äåí îÝñù êáôÜ ðüóï ìðïñïýìå íá ðïýìå ìßá êïõâÝíôá ôïõ Âáóßëç ÃêáãêÜôóç, üôáí åß÷å Ýñèåé óôçí ÊñÞôç êáé åß÷å ðåé üôé óêÝöôïíôáí íá áó÷ïëçèåß ìå ôïí Ïëõìðéáêü Þ ôïí ÐÁÏÊ êáé ìåôÜ ìïõ åßðå üôé èá ðÜåé óôïí ÐÁÏÊ. Ôüôå ìÜëéóôá ìïõ åß÷å ðåé ãéá ôïí Êïõôóéáíéêïýëç áëëÜ äåí îÝñù áí ìðïñåß áí óõíå÷éóôåß áõôÞ ç êïõâÝíôá. Äåí îÝñù êáôÜ ðüóï ï Âáóßëçò ÃêáãêÜôóçò ìðïñåß íá åêðñïóùðÞóåé ôïí ÐÁÏÊ. ÌåôÜ ôá ðëÝé ïö èá äïýìå, óßãïõñá ç ðáñïõóßá ôïõ ÃêáãêÜôóç áëëÜæåé ôá äåäïìÝíá. ÕðÜñ÷åé åíäéáöÝñïí êáé áðü ôï åîùôåñéêü êáé áðü ôçí ÅëëÜäá. Ï Íßêïò Êáñáãåùñãßïõ äåí Ý÷åé áñíçèåß üôé áãáðÜåé ôïí ÐÁÏÊ êáé ìïõ Ý÷åé ðåé, áí åßíáé äõíáôüí íá ðÜåé óôçí Ôïýìðá áõôüò ï ôáëáíôïý÷ïò ðïäïóöáéñéóôÞò».
Ó÷åôéêÜ ìå ôçí óõíåñãáóßá ôïõ Âáóßëç ÃêáãêÜôóç ìå ôïí ÐÁÏÊ åßðå: «¸íáò Üíèñùðïò ðïõ Ý÷åé Ýíá ôÝôïéï ðáñáãïíôéêü âéïãñáöéêü, ðïõ áíÝâáóå ôçí åèíéêÞ ïìÜäá áðü ôï ôßðïôá óôçí êïñõöÞ ôçò Åõñþðçò, íïìßæù üôé ç ðáñïõóßá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ áëëÜæåé ôï êáôåóôçìÝíï. Äçìéïõñãåßôáé Ýíáò ôñßôïò ðïäïóöáéñéêüò ðüëïò, ï ïðïßïò ìðïñåß óôá… ßóá ìå ôçí âïÞèåéá ôùí ÆáãïñÜêç êáé Âñýæá, ìå áõôüí ôïí êüóìï íá ëÝåé üôé ðÜåé ãéá ôï ðñùôÜèëçìá ü÷é áðëÜ ãéá ôï Êýðåëëï UEFA. Åìåßò åäþ ôï áêïýìå ìå ìåãÜëç ÷áñÜ, êÜðïéïé Üëëïé óôçí ÁèÞíá äåí íéþèïõìå ôï ßäéï. Ðéèáíïëïãþ üôé ðïëý óýíôïìá, áð’ üóï ôïí îÝñù, ìðïñåß íá ôïí äïýìå êáé óôçí SUPER LEAGUE êáé ü÷é ìüíï. Ìðïñåß ìÝóù ôçò Ëßãêáò íá ðÜåé êÜðïõ áëëïý. Åßíáé ìßá… ãåííÞôñéá ðçãÞò ðïäïóöáéñéêþí éäåþí, ôéò ïðïßåò ðñÝðåé íá ôéò äéï÷åôåýóåé».
http://www.metrosport.gr/archives/21489

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εγω εχω να πω οτι αρχισαμε παλι την προσωπολατρεια απο την μια και την προσωποαπεχθεια απο την αλλη.

Ξεχνατε οτι η ιστορια του ΠΑΟΚ μας εχει διδαξει οτι εμεις διωχνουμε αμα θελουμε τον οποιοδηποτε απο την ομαδα. Θελετε να σας αναφερω ονοματα; Νομιζετε οτι δε μπορει να το κανει ο οπαδικος κοσμος του ΠΑΟΚ αυτο; Αν οχι τοτε υποστηριζετε (κατα την ταπεινη μου γνωμη) λαθος ομαδα

Εγω προσωπικα δεν κολλαω γιατι ξερω οτι η ελευση του Γκαγκατση ειναι κατι εφημερο οπως κι Ζαγορακης κι ο Ζησης κι ο Σαντος κ.ά.  Ισως αν ηταν ο Γουμενος στη διοικηση να αντιδρουσα στην αρχη αλλα λογω Ζαγορακη κανω λιγο πισω και ριχνω συντομως τα εξηγιλικια....

Ειχα πει σε ενα αλλο ποστ σχετικο με τον Προεδρο μας οτι μου δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγακι παραγοντικα ανωριμος. Νομιζω οτι ενας Γκαγκατσης μπορει να τον ωριμασει σαν παραγοντα. Αυτο θα το δουμε βεβαια στην πορεια (και ελπιζω στο αμεσο μελλον). Αλλωστε ολοι μας κρινομαστε για τις πραξεις μας σε αυτην την παλιοζωη. Δηλαδη αυτοι που αντιδρανε σφοδρα πιστευουνε οτι ο κολπος του ΠΑΟΚ δεν εχει χειροτερους απο τον Γκαγκατση; Για ψαχτε λιγακι την επικαιροτητα.....

ΠΑΟΚ uber alles παιδες αυτο λεω...Ολα τα αλλα/ολοι οι αλλοι ερχονται και απερχονται...

Offline agraf

• Αλλαγή
Δηλαδή του χρόνου μπαίνει η χρονιά με Κατσαρή και Γκαγκάτση; Τί εφιάλτης είναι αυτός;

Offline savage republic

• Βασικός
Η αλήθεια Λονδρέζε είναι ότι το φρούτο καλύτερο είναι ωριμασμένο. Αλλά επειδή γνωρίζουμε το ποιόν κάποιων, ξέρουμε ότι άλλο ωρίμανση και άλλο σάπισμα. Δεν ξαναμιλάω για το θέμα. Συφιλιάζομαι.