Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24267 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
εγω βλεπω με τον ερχομο του το πρωτο χτυπημα στο ποκ  (Κουτσια)  ...........ρε παλικαρια εχετε δει πολλες φορες τον ΠΑΟΚ να χτυπαει στοχους του ποκ ?

ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΑΓΟΡ  ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΥΓ  προβλεπω στο τελος Μαιου 2010  καποιοι που θα διαβαζουν αυτα που γραφανε τον Μαιο του 2009  να κανουν κολοτουμπες  ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  πραγμα που ολοι θελουμε......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

northeagle_4

• Guest
προς το παρων ομως παρακολουθουμε αλλες κωλοτουμπες.....

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Η κοντρα του ΠΑΟΚ ηταν παντα με το ποκ και τα θεσμοθετημενα  οργανα του ΕΠΟ ΕΠΑΕ superleague διαιτησια κτλ  ο βασιλης Γκαγκατσης δεν ερχεται σαν προεδρος της ΕΠΟ αλλα σαν εμπειρος παραγοντας  και σαν εμπιστος ανθρωπος του προεδρου .Μη ξεχνατε και απο που ξεκινησε τη παραγοντικη του καριερα .Φιλε northeagle εχουμε κανει κωλοτουμπες για πολλους παιχτες θα κανουμε αλλη μια για ενα παραγοντα....εχοντας σαν  μονο κριτηριο τις πετυχημενες κινησεις του προεδρου μας  και γιατι θελουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλυτερο και δυνατοτερο...

northeagle_4

• Guest
δεν σσυγκρινεται η καφενειακη παπατζοκουβεντα για τον αναστασακο με αυτο το θεμα,οπως και να το γυρισεις αδερφε δεν ειναι ουτε κατα προσεγγιση το ιδιο.
προσωπικα δε αν μιλας για μενα περα απο μια αποψη δεν ξενερωσα με καμια μεταγραφη φετος ισα ισα ,αλλα και να ειχα αλλη αποψη και να την ελεγα εκει πραγματικα δεν μου πεφτει λογος εδω ομως νομιζω διαφερουν τα πραγματα.....

makptol

• Guest
προς το παρων ομως παρακολουθουμε αλλες κωλοτουμπες.....

δεν ειναι ντροπη να βγω να πω ναι εκανα λαθος το καλοκαιρι με τις περηφανες πωλησεις
θυμασε τι γινοτανε της πουτανας και εγω με τον μελιση στραβωσα γιατι το συμπαθουσα λεω
εκανε λαθος ο ζαγορ αλλα η πορεια εδειξε ποσο λαθος ειχα μπορει βεβαια καποια στιγμη
να εχω (εχουμε) δικαιο καπου δεν ειναι θεος ο ζαγορ απλα στηριζουμε .....κριτικαρουμε
ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ οπως κανεις εσυ αλλα μεχρι εκει.....

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
δεν σσυγκρινεται η καφενειακη παπατζοκουβεντα για τον αναστασακο με αυτο το θεμα,οπως και να το γυρισεις αδερφε δεν ειναι ουτε κατα προσεγγιση το ιδιο.
προσωπικα δε αν μιλας για μενα περα απο μια αποψη δεν ξενερωσα με καμια μεταγραφη φετος ισα ισα ,αλλα και να ειχα αλλη αποψη και να την ελεγα εκει πραγματικα δεν μου πεφτει λογος εδω ομως νομιζω διαφερουν τα πραγματα.....

δεν εννοω κολοτουμπες με φετεινους παιχτες  αλλα με παιχτες που  φυγανε απο τον ΠΑΟΚ για τη αθηνα και μετα τους ξαναδεχτηκαμε (πχ Γεωργιαδης)

CLUB LARISA

• Guest
Είναι εντελώς λάθος η σύγκρισή σου. Ο Γεωργιάδης παρακαλούσε να μείνει κ δεν του ανανεώναμε....Καμία κολοτούμπα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
εγω γιατι θυμαμαι να τον παρακαλαμε να μεινει  ....και αυτος εφυγε με  δικαιολογια τη διοικηση γουμενου. Θυμαμαι που βγαιναν στα ραδια και τον παρακαλουσαν.... ΜΕΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ  .... μαζευτηκαν και λεφτα  αν θυμασαι και αυτος ΕΦΥΓΕ .
Μετα ομως τον δεχτηκαμε μια χαρα .........

JamaicaN

• Guest
Όποιον τον ξινίζει ή δεν τον αρέσει για μένα υπάρχει και η επιλογή της αποχής όπως κάναμε και στο παρελθόν.

Για εκει το παμε μαλλον.

:o  :02: :gruebel: :trelos:

TI ΛΕΤΕ ΡΕ?

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΩΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ?

Η ΤΡΕΛΛΛΛΟΣ Η' ΕΧΘΡΟΣ

northeagle_4

• Guest
 Οφ τοπικ
η περιπτωση γεωργιαδη δεν ειχε γουμενο αδερφε.ο καλυβας και κατι αλλοι τρεχαν καποια πραγματα τοτε η παε ηταν ανυπαρκτη και σιγουρα δεν εισαι καλα ενημερωμενος για το τι εγινε με ΓΧ κανεις δεν ξερει ακριβως λεπτομεριες αλλα σιγουρα η ευθηνη ειναι αλλου πρωτιστος οχι στον Γιωργαρο.

Επισης κανενα μουναπανο(γκαγκατσης) εμενα δεν θα μου κοψει τον ΠΑΟΚ,δεν μου τον εκοψε ο γουμενος θα μου τον κοψει ο κοπριτης ?

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Όποιον τον ξινίζει ή δεν τον αρέσει για μένα υπάρχει και η επιλογή της αποχής όπως κάναμε και στο παρελθόν.

Για εκει το παμε μαλλον.

http://www.youtube.com/watch?v=iCHFVTQKqdQ

τις ειρωνιες σε κανενα συγχωριανο σου τσακαλακο. Αντε γιατι παραπηραμε αερα εδω μεσα

Οκ πρωτευουσιανε skyclad, ειμαι απο χωριο ρε συ. Παρτο αλλιως ομως γιατι θα βρεις.

Sorry Για το off-topic.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Οφ τοπικ
η περιπτωση γεωργιαδη δεν ειχε γουμενο αδερφε.ο καλυβας και κατι αλλοι τρεχαν καποια πραγματα τοτε η παε ηταν ανυπαρκτη και σιγουρα δεν εισαι καλα ενημερωμενος για το τι εγινε με ΓΧ κανεις δεν ξερει ακριβως λεπτομεριες αλλα σιγουρα η ευθηνη ειναι αλλου πρωτιστος οχι στον Γιωργαρο.

Επισης κανενα μουναπανο(γκαγκατσης) εμενα δεν θα μου κοψει τον ΠΑΟΚ,δεν μου τον εκοψε ο γουμενος θα μου τον κοψει ο κοπριτης ?

για να θυμηθεις λιγακι ..............http://archive.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=04.07.2003

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Για να σοβαρευτούμε λίγο. Άκου αποχές και βλακείες. Αφου το αποφασίζει ο Ζαγοράκης είμαστε μαζί του. Εκείνος ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στην εκπροσώπηση του στην Λίγκα ώστε να μπορεί η ομάδα χωρίς τρικλοποδιές και άλλες Πηλαδομαλακίες να κάνεις της δουλειά της. Δε μπορεί ο Ζαγοράκης να ασχολείται με την βρωμιά τις Λιγδας. Πρέπει να παει κάποιος βρώμικο εκεί. Δεν γίνεται διαφορετικά. Ειδάλλως να μην μιλάτε όταν και πάλι θα μας στήνουν στα 2μετρα με το ΠΟΚ, όταν θα βάζουν μέσα τους δικούς μας και μόνο φιλάθλους, όταν θα πληρώνουμε μονάχα εμείς συνέχεια πρόστιμα, όταν θα τιμωρούνται οι παίχτες μας, ταν θα μας κόβουν το κυπελλο με το έτσι θέλω, όταν θα μας δίνουν τα ίδια οικονομικά δικαιώματα με τον αρουλη και τα τυρια , όταν , όταν , όταν ...........................
Ο Ζαγοράκης το είπε. Υπάρχει βρωμιά και εγω δε μπορώ να την αντιμετωπίσω. Αφου λοιπόν πήρε την απόφαση αυτη ο Ζαγόρακης τέρμα. Εμείς την στηρίζουμε. Εκτός και αν θέλουμε να ειμαστε ο καθείς και πανω.... 10 παοκτσήδες 200 απόψεις.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ετσι ρε μαγκα............

northeagle_4

• Guest
Οφ τοπικ

για να θυμηθεις λιγακι ..............http://archive.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=04.07.2003

εκανα λαθος,αλλα και παλι θυμαμαι να ηταν τελειωμενο το θεμα αφου τον ειχαν κανει 4 αναβολες και δεν τον αναεωναν,καποιοι φαγαν και τα εφτα του ερανου.... και τα σχετικα

στο τοπικ γκαγκατση δεν θα ξαναγραψω σημερα,επιφυλλασομαι για αυριο ως τοτε αφιερομενο σε κολκες,βασιλοπουλους,ουλτρεξ και κωλοτουμπες

chiltsid

• Guest
Ένας τίμιος και εργατικός μαγαζάτορας      

Ένας τίμιος και εργατικός άνθρωπος κληρονόμησε ένα μαγαζάκι σε καλό πόστο μέσα στην κεντρική αγορά της πόλης. Παρότι παράλαβε ένα ρημάδι, το καθάρισε, το έφτιαξε, πήρε καλούς και εργατικούς υπαλλήλους να το δουλεύουν και ο κόσμος άρχισε να έρχεται.

Επειδή είχε καλά και αγνά προϊόντα οι δουλειές πήγαιναν πολύ καλά και ο κόσμος άρχισε να γεμίζει το δικό του μαγαζί με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι μαγαζάτορες της στοάς να την ψαχουλευτούν.

Πάει λοιπόν ο πιο μεγάλος έμπορος της αγοράς και στέλνει δύο φουσκωτούς στο μαγαζί του τίμιου και εργατικού μαγαζάτορα και του το κάνει λίμπα. Την επόμενη μέρα λοιπόν, κλείνει το μαγαζί του και στρώνεται στην δουλειά με τους υπαλλήλους του και το ξαναφτιάχνουν.

Επειδή όμως έρχονταν γιορτές και ο τζίρος ήταν μεγάλος, ο μεγάλος έμπορος ξαναστέλνει τους φουσκωτούς στο μαγαζί. Μόλις άρχισαν να τα σπάνε, ένας υπάλληλος του μαγαζιού ρίχνει μια μπουνιά στον έναν και του ανοίγει την μύτη.

Αμέσως έρχεται η αστυνομία, συλλαμβάνει τον υπάλληλο και βάζει ένα τεράστιο πρόστιμο στον τίμιο και εργατικό μαγαζάτορα. Την επόμενη μέρα, ξανακλείνει το μαγαζί του και στρώνεται στην δουλειά με τους υπαλλήλους του και το ξαναφτιάχνουν.

Ήξερε όμως ότι η ιστορία θα επαναληφθεί και αποφάσισε να λάβει μέτρα.

Σκέφτηκε πολύ και κατέληξε σε τρεις επιλογές:

Επιλογή 1η

Να προσπαθήσει να βρει τα καλύτερα και φτηνότερα προϊόντα, να προσλάβει τους πιο εργατικούς υπαλλήλους και να στρωθεί στην δουλειά με την ελπίδα, ότι ο κόσμος θα καταλάβει τι σαπίλα τρώει από τα άλλα μαγαζιά και να πάψει να αγοράζει από αυτούς. Έτσι θα αποδυναμωθούν και δεν θα μπορούν να τον ταπεινώνουν έτσι.

Επιλογή 2η

Να προσλάβει τέσσερις-πέντε φουσκωτούς και να πάνε να ρημάξουν όλα τα άλλα μαγαζιά. Μόλις σηκώσουν κεφάλι θα τους ξαναστείλει σε ανύποπτο χρόνο και θα τους τα κάνουν λίμπα ξανά μέχρι να σταματήσουν να τον πειράζουν. Βέβαια δεν είχε τόσα λεφτά, αλλά θα πουλούσε το σπίτι του και ότι άλλο είχε και θα τα μάζευε.

Επιλογή 3η

Να προσλάβει τον πρώην διευθυντή ασφαλείας της στοάς. Αυτός, με τις γνωριμίες που έχει θα του προστατέψει το μαγαζί του από επικείμενες απειλές. Ο μεγάλος έμπορος δεν θα ήθελε να τα βάλει μαζί του γιατί ήταν της πιάτσας και ήξερε όλα τα βρώμικα κόλπα. Έτσι θα μπορούσε να αφοσιωθεί στο μαγαζάκι του και με την σκληρή δουλειά να το κάνει super market.

Λοιπόν, διαλέξτε ποια επιλογή πρέπει να ακολουθήσει ο τίμιος και εργατικός μαγαζάτορας;

Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις είναι πλασματική!

http://paokmania.gr/index.php/el/articles/23-general/1658-timios-magazatoras.html

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
εγω βλεπω με τον ερχομο του το πρωτο χτυπημα στο ποκ  (Κουτσια)  ...........ρε παλικαρια εχετε δει πολλες φορες τον ΠΑΟΚ να χτυπαει στοχους του ποκ ?

ΥΓ  προβλεπω στο τελος Μαιου 2010  καποιοι που θα διαβαζουν αυτα που γραφανε τον Μαιο του 2009  να κανουν κολοτουμπες  ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  πραγμα που ολοι θελουμε......

Τιιιιιιι?Πηραμε Κουτσιανικουληηηηη? Με υπογραφη Γκαγκατση? Εχασα επισοδεια?Ποτε ερχεται στο αεροδρομιο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
στο τοπικ γκαγκατση δεν θα ξαναγραψω σημερα,επιφυλλασομαι για αυριο ως τοτε αφιερομενο σε κολκες,βασιλοπουλους,ουλτρεξ και κωλοτουμπες
http://www.youtube.com/watch?v=RprEFw4kFf8&eurl

εγω ειμαι στους κωλοτουμπες ή απλα ξεχασες να με αναφερεις;  ;D

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **

Τιιιιιιι?Πηραμε Κουτσιανικουληηηηη? Με υπογραφη Γκαγκατση? Εχασα επισοδεια?Ποτε ερχεται στο αεροδρομιο?

συμφωνα με δημοσιογραφικες πληροφοριες που κυκλοφορουν στο νετ  το παλευουμε φιλε ........

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αντε ρε και χαρηκα, και γω λεω τετοιο θεμα και δεν πηρε ακομα φωτια το φορουμ και τα ραδια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ