Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24404 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Θέλω στη συζήτηση να βάλω τους εξής προβληματισμούς:

Αν η επιλογή αυτή γινόταν από έναν οποιοδήποτε άλλο (π.χ. ένα μεγάλο επιχειρηματία ή τον Σαουδάραβα που εδώ και κάτι χρόνια φτάνει στο αεροδρόμιο), τι αντίκτυπο θα είχε στον οπαδικό μας κόσμο? Είμαι βέβαιος πως η αντίδραση θα ήταν άμεση και καθολικά αρνητική. Στη προκειμένη πε\ρίπτωση όμως είναι ο Ζαγοράκης, ένα πρόσωπο που όλοι αγαπούμε και εκτιμούμε, γεγονός που δικαίως μας βάζει σε σκέψεις για το πώς πρέπει να αντιδράσουμε και με ποιο τρόπο. Δηλαδή, με τον Άραβα, που δεν το ξέραμε και από χθες, θα λέγαμε άνετα χωρίς καν να πονέσουν τα μυαλά μας ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ. Αλλά επειδή είναι ο Ζαγοράκης που όλοι αγαπάμε μπαίνει και ένα  ΙΣΩΣ.  Η απόφαση δηλαδή, γίνεται με καθαρά συναισθηματικά κριτήρια και όχι άκρως αντικειμενικά. Συνηθίζεται να λέγεται πως αποφάσεις που πατούν περισσότερο στο συναίσθημα απ ότι στη σκέψη μπορεί να αποβούν ακόμα και μοιραίες. Για να μη βιαστεί κανείς και πει πως κινδυνολογώ, καμιά φορά μπορούν να αποβούν και πολύ ευεργετικές. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι  ένα μεγάλο πολύ μεγάλο ρίσκο.

Αν έρθει ο Γκαγκάτσης θα ξενερώσω αφάνταστα, όπως πολλοί. Βέβαια κοντά στην ομάδα μας θα είμαστε όπως είμαστε τόσα χρόνια. Απλά θα ξενερώσουμε αφάνταστα και θα βάλουμε την ουρά στα σκέλια σε ζητήματα που κανένας αλλόθρησκος δε τολμούσε να αγγίξει όπως με ευκολία εμείς θίγουμε (κι ας μας λένε αδερφέ Bane μαο μαο και ότι άλλο θέλουν) π.χ. τη περηφάνια μας.

Υγ1.  Για κάποιους η οπαδική ιστορική μνήμη και τα ιδεολογήματα  του Οπαδικού Λαού μας ίσως να μην έχουν μεγάλη σημασία. Ή τουλάχιστον όχι και τόσο μεγάλη ώστε να διακυβεύεται μια μελλοντική πετυχημένη μέσα στο γήπεδο πορεία. Για κάποιους άλλους όμως, ίσως να έχει και τη μεγαλύτερη, μεγαλύτερη ακόμα και από κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει περάσει στην 80χρονη ιστορία του Συλλόγου μας.

Υγ2. Για τον Ζαγοράκη που όλοι μας αγαπάμε αν είχα την ευκαιρία να του πω κάτι θα του έλεγα την εξής φράση του Zymurgy:
Αν ανοίξεις ένα κουτί με σκουλήκια, ο μόνος τρόπος για να τα βάλεις πάλι μέσα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μεγαλύτερο κουτί
-----
(Θόδωρε... μην ανοίγεις το κουτί με τα προβλήματα που βαζανίζουν το λαό μας...καλά καταφέραμε και τα κλεισαμε μεσα εκει...αν το ανοιξουμε, μετά αντε να τα μαζεψουμε παλι απο την αρχή...)
« Last Edit: May 15, 2009, 23:21:58 by spartiatis »

iliassmile

• Guest
Π.Α.Ο.Κ. .πανω  απο  ολα ,χωρις να αλλαξει το χρωμα της Μ Α Υ Ρ Η Σ ριγας

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Ενα αρθρο του Σταυρου Κολκα

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=60#respond
Είναι προφανές πλέον, πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι προ των πυλών της Τούμπας. Δεν θα είναι διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, όπως κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν, αλλά ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ στις επικείμενες αρχές. Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ κτλ.

Ουσιαστικά θα είναι ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, στα κέντρα αποφάσεων.
Διαβάζω πολλές ακραίες τοποθετήσεις για την συγκεκριμένη παρουσία στον ΠΑΟΚ.
Αρνητικά ακραίες και το μοναδικό ερώτημα που έχω να θέσω είναι το εξής.
Υπάρχει κάποιο καλύτερο στέλεχος για να κάνει αυτή τη δουλειά στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Χωρίς να σκεφτείτε σας απαντώ εγώ. ΟΧΙ.
Ο ΠΑΟΚ φέτος στη Σούπερ Λίγκα αντιμετώπισε μεγάλη άρνηση.
Αρχικά ο κ. Πηλαδάκης έστειλε εκείνη την επιστολή στον τότε πρόεδρο της ΚΕΔ Ψυχομάνη, για να του επιστήσει την προσοχή έτσι ώστε να μη μεροληπτεί υπέρ του ΠΑΟΚ. Αυτό με αφορμή το φιλικό στις Σέρρες, όπου έσβησαν οι διακόπτες και διεκόπη.
Στη συνέχεια, ήρθε η μοιρασιά για την κεντρική διαχείριση, εκεί όπου ο Πηλαδάκης μας έδωσε σχεδόν τα ίδια με τον Άρη και την ομάδα του.
Μετά υπήρξαν εκείνες οι διαρροές για την Ευρώπη και την αδειοδότηση μας, τα πρόστιμα που τρώγαμε εμείς ήταν σαφώς μεγαλύτερα και αρκετά άλλα μικρότερα θέματα που αναδείκνυαν μία προβληματική συμπεριφορά της Λίγκας απέναντί μας.
Άρα κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.
Στην ΕΠΟ, η ΚΕΔ άλλαξε σε ένα βράδυ μετά από παρέμβαση του ΠΑΟ και της Λάρισας, τη στιγμή που το μόνο που ήταν στον αέρα αγωνιστικά,  ήταν τα πλέι οφ και ο υποβιβασμός μίας ομάδας.
Και εκεί φάνηκε αδυναμία μας, αφού ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς στις 11.30 το βράδυ για την συγκεκριμένη αλλαγή.
Όταν είσαι ΠΑΟΚ και εντοπίζεις μία αδυναμία, πρέπει να τη λύνεις. Με την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Στη προκειμένη περίπτωση, αυτή η επιλογή ονομάζεται Βασίλης Γκαγκάτσης.
Δεν υπάρχει άλλη που να σου προσφέρει κάποιες άλφα εγγυήσεις.
Γνώστης των μηχανισμών, των προσώπων, των «αδυναμιών» τους, δυνατός επικοινωνιακά, μπορεί να δώσει λύσεις ή να αναγκάσει άλλους να μη βρούνε λύσεις.
Το θέμα που με απασχολεί εμένα, είναι ο βαθμός εμπιστοσύνης του Ζαγοράκη απέναντί του.
Αφού μαθαίνω πως αυτός είναι υψηλός, τότε δεν μου πέφτει λόγος να μουρμουρίσω, τουλάχιστον μέχρι να δω πως λειτουργεί και ποια είναι τα αποτελέσματά του.
Όσοι αντιδρούν, έχουν στο μυαλό τους μία σχέση με τον Ολυμπιακό, η οποία δεν αποδείχτηκε σε κάποιο δικαστήριο ή δεν έγιναν ποτέ τίποτα συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ακόμη και όταν προέκυψε το θέμα της «παράγκας».
Ο Γκαγκάτσης δεν υπήρχε πουθενά.
Οι ίδιοι που βλέπουν ρήγμα στην επανάσταση του ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι οι ίδιοι που θα τα σπάσουν όλα, όταν σε ένα σημαντικό παιχνίδι υπάρξει μία σφαγή της ομάδας. Και τότε το κατηγορώ θα πέσει στον Ζαγοράκη.
Από την άλλη, είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε την εθνική ομάδα όσο κανείς άλλος, που την ανέβασε κλίμακα αγωνιστικά αλλά και παρασκηνιακά, που έδειξε να αντέχει σε κραδασμούς όσο έλεγχε την ΕΠΟ και που στο φινάλε έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, όχι με διαιτησίες, αλλά με πολλά άλλα θέματα που προέκυψαν στο παρελθόν.
Το κλίμα της πρόσληψης Γκαγκάτση, μου θυμίζει το κλίμα της απόκτησης του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, του Ηλία Αναστασάκου, του Κώστα Χαλκιά και πάει λέγοντας.
Χαλαρώστε επιτέλους να συγκεντρωθούμε σε σημεία που η ομάδα μας έχει όλους ανάγκη από το κάθε πόστο που ανήκουμε και ας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.
Μία διοίκηση, είναι αδύνατο να πάρει αποφάσεις σύμφωνα με τα θέλω του κόσμου. Τα θέλω τους ενός και του άλλου, είναι διαφορετικά.
Αυτό που απομένει είναι η στελέχωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και η εμπλοκή Βιολίδη στα του ερασιτέχνη, αφήνει ορφανή μία πολύ κομβική θέση.
ΥΓ Το τι θα πούνε οι Αριανοι, οι Παναθηναϊκοί και οι Ολυμπιακοί για την πρόσληψη Γκαγκάτση, είναι κάτι που δεν πρέπει να σας απασχολεί και να σας επηρεάζει. Είναι τα ίδια που έλεγαν και πριν τον προσλάβουμε, είναι τα ίδια που θα λένε όταν κάτι τους ξενίσει και δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. 
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ενα αρθρο του Σταυρου Κολκα

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=60#respond

Το κλίμα της πρόσληψης Γκαγκάτση, μου θυμίζει το κλίμα της απόκτησης του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, του Ηλία Αναστασάκου, του Κώστα Χαλκιά και πάει λέγοντας.
Χαλαρώστε επιτέλους να συγκεντρωθούμε σε σημεία που η ομάδα μας έχει όλους ανάγκη από το κάθε πόστο που ανήκουμε και ας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Κολκα σε είχα για έξυπνο παλληκάρι, αλλά εσύ φαίνεται πως μας έχεις για τελειως μαλάκες.
Επιχειρηματολογείς για τη πρόσληψη Γκαγκάτση με παράδειγματα τις αντιδράσεις για την αποκτηση Αναστασακου?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τις τελευταίες μέρες ακούω και διαβάζω μόνο για αντιδράσεις, αντίδραση για τον προπονητή, αντιδραση για τον Α.Σ., αντίδραση για την ομάδα και κάποιους παίκτες της , αντίδραση για τον γκαγκάτση, υπονούμενα κατά πάντων λες και διοικεί τον ΠΑΟΚ ο γούμενος!!! Σήμερα διάβασαμε και για νταβατζή δηλαδή προστάτη του ΠΑΟΚ και ένα σωρό άλλες απόψεις ή μάλλον καλύτερα βέλη εναντίον της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Εγώ θα ξαναπώ ότι ο λαός του ΠΑΟΚ, πρέπει να έχει άποψη και να λέει την γνώμη του, πρέπει να διαφωνεί αλλά δεν πρέπει να χώνει την ουρά του σε σημαντικές αποφάσεις!!! Καλώς ή κακώς οι σημαντικές αποφάσεις παίρνονται από τον έναν και κρίνονται από την ιστορία βάσει των αποτελεσμάτων της!!! Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες λόγω των παραγόντων της, γι'αυτό άλλωστε προς τιμήν τους κιολας πολλές από αυτές τις μεγάλες ευρωπαικές ομάδες δώσαν στα γηπεδα τους τα ονόματα αυτών των παραγόντων. Εγώ σαν οπαδός τους ΠΑΟΚ δεν γουστάρω να πιέζω καταστάσεις για να επιβάλω την γνώμη μου, ούτε να κράζω και να πετάω μπηχτές για νταβατζήδες σε μια διοίκηση που παρά τα λάθη της ήδη έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ σημαντικές υπηρεσίας τις οποίες όλοι ξέρουμε και δεν χρειαζεται να αναφέρω. Η απόφαση της τυχόν πρόσληψης γκαγκάτση θα κριθεί εκ του αποτελέσματός της, το να δημιουργείται κλίμα είτε υπέρ είτε κατά κανει κακό στον ΠΑΟΚ και είναι κακός οδηγός για τις μελλοντικες αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο του τρόπαιο το 1972, 46 χρόνια μετά την ίδρυση τού, όλα αυτά τα μαύρα χρόνια οι φίλαθλοι υπήρχαν αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε επιτυχίες για να θρέψει τον λαό του γιατί άραγε?? Οι επιτυχίες μετά ήρθαν γιατί κάποιοι παράγοντες βλεπε παντελάκης,σεργιαννιδης, δούλέψαν και πέτυχαν, ο λαός ήταν απλά εκεί συμμετείχε νομίζω με την παρουσία του στο γήπεδο και όχι με την συμετοχή του στις αποφάσεις!! Δεν έφερε ο λαός 10 διεθνείς εκείνη την περίοδο, δεν μεγάλωσε την χωρητικότητα του γηπέδου ο λαός, και γενικά όλες οι κρίσιμες αποφάσεις πάρθηκαν από συγκεκριμένους ανθρώπους τους οποίους η ιστορία έκρινε επιτυχυμένους. Μένει να δούμε πως θα κρίνει η ιστορία της αποφάσεις και της συγκεκριμένης διοίκησης, αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα, γι'αυτό λοιπόν ας εκφέρουμε την αποψη μας και την διαφωνία μας ας έρθουμε όμως και στην θέση αυτών που έχουν άλλη γνώμη χωρίς να προσβάλουν . Όσο για τον γκαγκάτση θέλω να θυμίσω σε πολλούς όχι μόνο τις φωτογραφίες δίπλα στον κόκκαλη, αλλά και τις φωτογραφιες δίπλα στον πλατινί τον πρόεδρο της ουέφα που του πρότεινε απότι ακούγεται πόστο στην ευρωπαική ομοσπονδία το οποίο αρνήθηκε. Αν δηλαδή αυτός ο παράγοντας που λε΄γεται γκαγκάτσης είναι άξιος να αναλάβει ρόλο στην ούεφα και όχι στον ΠΑΟΚ τι να πω?? Δεν μπορεί να είμαστε σαν παοκτσήδες τόσο προοδευτικοί σε πολλά θέματα αλλά να απορίπτουμε ανθρώπους όχι λόγω των ικανοτήτων τους αλλά λόγω παρελθόντως!!!! Εγώ σαν παοκτσής θέλω στην ομάδα μου ανθρώπους ικανούς, έξυπνους και διορατικούς στην διοίκηση και παίκτες ποιοτικούς για την ομάδα μου, γιατί μόνο με τετοιου είδους ανθρώπους θα γίνει καλύτερη και μεγαλύτερη η ομάδα μας. Υστερίες αφορισμοί όχι διαφωνίες και θέσεις για την αποψή μας ναι!!!! 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Κολκα σε είχα για έξυπνο παλληκάρι, αλλά εσύ φαίνεται πως μας έχεις για τελειως μαλάκες.
Επιχειρηματολογείς για τη πρόσληψη Γκαγκάτση με παράδειγματα τις αντιδράσεις για την αποκτηση Αναστασακου?

Αμ το αλλο?

«Όσοι αντιδρούν, έχουν στο μυαλό τους μία σχέση με τον Ολυμπιακό, η οποία δεν αποδείχτηκε σε κάποιο δικαστήριο ή δεν έγιναν ποτέ τίποτα συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ακόμη και όταν προέκυψε το θέμα της «παράγκας».

Οκ, αθωος, ελλειψει στοιχειων.Ουτε για βρωμιες Κοκκαλη αποδειχτηκε ποτε τιποτα....Ετσι λενε και οι γαυροι...

(...)στο φινάλε έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, όχι με διαιτησίες, αλλά με πολλά άλλα θέματα που προέκυψαν στο παρελθόν.

Αμα θελεις μπορω να σου πω εγω απειρα παραδειγματα που υφισταμενες αρχες της ΕΠΟ (διατησια, δικαιοσυνη) με προεδρευοντα Γκαγκατση , εσκισαν τον ΠΑΟΚ. Εκτος αν μιλας για το οτι "ανοιξε την Τραπεζα Κυριακη βραδυ για να παιξει Ευρωπη ο γαυρος του Βορρα" και τοτε εδεσε η κομποστα.....

υγ:Ειπα να μην ασχοληθω αλλο γιατι εχουμε ματς. Θελω να αγιασω και δεν μ΄αφηνουν οι διαβολοι. Και πως να μ΄αφησουν δηλαδη τοσοι που μαζευτηκαν εδω, τους φωναξαν για να """συμμαχησουν""" μαζι τους. Διαβαστε και κανα Φαουστ ρε να δειτε τι παθαινει οποιος συμμαχει με το διαβολο....γαμιεται ο παο κι ο εωσφορος....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Επειδή μια φορά εκτέθηκα, με την επιλογή του Ζαγοράκη να στηρίξει πέρυσι τον Σαντος.
Ναι ήμουν από αυτούς που γκρίνιαζαν, καλοπροαίρετα αλλά μαλακία μου και μάλιστα μεγάλη.
Τώρα ποια το βουλώνω γιατί πιστεύω ότι ο Ζαγοράκης ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας ποιο είναι το συμφέρον του ΠΑΟΚ μας.
Αν ανατρέξω πίσω στον χρόνο και σκεφτώ τι περάσαμε με Βουλινό, Μπατατούδη και Γούμενο χίλες φορές να ρθεί όχι ο Γκαγκάτσης αλλά και ο Σατανάς ο ίδιος.

Όποιον τον ξινίζει ή δεν τον αρέσει για μένα υπάρχει και η επιλογή της αποχής όπως κάναμε και στο παρελθόν.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Όποιον τον ξινίζει ή δεν τον αρέσει για μένα υπάρχει και η επιλογή της αποχής όπως κάναμε και στο παρελθόν.

Για εκει το παμε μαλλον.

http://www.youtube.com/watch?v=iCHFVTQKqdQ

τις ειρωνιες σε κανενα συγχωριανο σου τσακαλακο. Αντε γιατι παραπηραμε αερα εδω μεσα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
απο 14/05/09 μεχρι τωρα
το topic
ΠΑΟΚ-αεκ
εχει 3 σελιδες
και το γαμωtopic με τον γκαγκατση 10

λογω του παρακατω γαμωδημοσιευματος
http://www.metrosport.gr/archives/21118

...μια ευγενικη προσφορα στο λαο του ΠΑΟΚ απο τον νικο πετρουλακη

aderfia zeite

Athinaios--4

• Guest
Βρήκαμε δηλαδή πάλι θέμα να διαφωνούμε και να μαλώνουμε. Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Ο ΠΑΟΚ μας χωρίς παρασκήνιο θα είναι μέχρι τη 2η θέση πάντα. Άντε και κανα πρωτάθλημα αν μας αφήσουν τα κοράκια! Από και και πέρα 2η-3η θέση ανάλογα με το τι θέλουν οι ''πίσω''.
Από την άλλη ο Θοδωρής είχε ένα πλάνο και τηρεί με κάθε λεπτομέρεια. Από του χρόνου θα πρέπει να κυνηγάμε πρωτάθλημα. Αυτό θέλει παρασκήνιο. Παρασκήνιο για να μη σε αδικήσουν και παρασκήνιο για να πάρεις και κανα σφήριγμα παραπάνω. Ασ είμαστε ρεαλιστές. Πάντα ήμασταν οι αδικημένοι , αλλά τότε λέγαμε ότι και αγωνιστικά η ομάδα δεν πολυτραβάει. Τώρα που η ομάδα πετάει χρειάζεται και προστασία. Εγώ προσωπικα τον θέλω αλλά ΤΟΝΙΖΩ ότι ο σκοπός (να πάρω πρωτάθλημα) αγιάζει τα μέσα (παρασκήνιο που μπορεί να μας ευνοήσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις).
έχουμε αγώνα όμως αύριο και θέλουμε την νίκη!!

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν ξεχνάμε ποιός είναι ο Γκαγκάτσης:

Μία μικρή αναδρομή: Όταν ο Κόκκαλης κατάλαβε ότι άν δεν πάρει με το μέρος του την ΕΠΑΕ και την ΕΠΟ, προκοπή δε θα δει. Μέχρι τότε πρόεδρος στην ΕΠΑΕ ήταν ο βάζελος Δέδες που πήγαινε στην πρώτη του ΠΑΟ με το τριφύλλι στο σακάκι και πρόεδρος της ΕΠΟ ο βαζελο-Τριβέλλας.
Στις εκλογές της ΕΠΟ έδωσε ο Κόκκαλης 1.000.000 $ σε μία βαλίτσα στον Θωμά Μητρόπουλο και αυτός εξαγώρασε τις ψήφους των προέδρων των ΕΠΣΜ.

Έτσι εκλέχτηκε πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης και μετά έστησε τη διαιτησία με εκτελεστικό όργανο τον Θωμά Μητρόπουλο για να πάρει ο Ολυμπιακός τα γνωστά πρωταθλήματα. Παράλληλα στην ΕΠΑ εκλέχτηκε πρόεδρος ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Αυτόν τον άνθρωπο ούτε ζωγραφιστό δεν θέλω να το βλέπω. Μακρυά από τον ΠΑΟΚ και όπου θέλει ας είναι.

Athinaios--4

• Guest
Αυτός και ακόμα χειρότερος είναι ο Γκαγκάτσης. Αλλά είπαμε. Σε αυτή τη χώρα και σε αυτό το πρωτάθλημα που παίζεις δε γίνεται να πάρεις τίτλο χωρίς παρασκήνιο. Άρα ή συνηδειτα μένεις το πολύ μέχρι τη 2η θέση ή παίζεις με τα όπλα τους. Αν εγώ είμαι μάγκας και θαραλλέος μπορώ να τα βάλω με όλους. Αν όμως μου επιτεθεί κάποιος με όπλο τότε ή θα πάρω κι εγώ όπλο ή θα χάσω...

Πιο αντρίκιο είναι να παλέψεις με τα χέρια αλλά είσαι και μαλάκας αν πας να ρίχεις μπουνιά και ο άλλος κρατάει όπλο. Και το θέμα είναι ότι όπως πάμε δε μας θεωρούν ότι παίζουμε αντρίκια τόσα χρόνια αλλά ότι είμαστε μαλάκες...

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε παιδιά, είμαι ο μόνος που του έχει περάσει από το μυαλό ότι όλη η ιστορία περί παραίτησης Ζαγοράκη έχει να κάνει με την ενεργοποίηση του κατάπτυστου (που λέει και ο έτερος κατάπτυστος); Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μέχρι τώρα ό,τι έλεγε η ΠΑΕ, γνωρίζαμε ότι ήταν ντόμπρο. Από δω και πέρα, θα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, γιατί ακριβώς έτσι έχει συνηθίσει να λειτουργεί ο περί ου ο λόγος. Λοβιτούρα, μηχανορραφίες και διαφθορά. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του. Κι αυτόν μας φέρνεις ρε Θόδωρε; Εσένα μπορώ να σου αφήσω τα κλειδιά του σπιτιού μου και να φύγω για 10 χρόνια από κει. Αυτόν όμως ούτε το χέρι μου δεν μπορώ να του δώσω. Θα φοβάμαι για το ρολόι. Ξανασκέψου το, άμα δεν είναι ήδη αργά.

Offline agraf

• Αλλαγή
Αδερφέ Egoist έτσι και προορίζεται ο Γκαγκατσής για διάδοχος του Ζαγόρ, να πάμε ομαδικά όλοι να πνιγούμε.

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν είπα αυτό, ότι δηλαδή θα αντικαταστήσει τον Ζαγοράκη. Αλλά ότι το γεγονός της συνεργασίας του με τον Ζαγοράκη θα πλήξει την εικόνα του και την αξιοπιστία του τελευταίου στα μάτια μας. Ό,τι δεν κατάφεραν μέχρι τώρα να κάνουν όλοι μαζί οι δημοσιογράφοι, οι παράγοντες που τους κόπηκε η μάσα, όπως και κάποιες παλιές δόξες της ομάδας, θα το κάνει μία γαμωπρόσληψη.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Το θεμα ΔΕΝ ειναι αν ο Γκαγκατσης πρεπει να ερθει ή οχι. Καταλαβαινω οτι πανω σε αυτο υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και ολες ειναι σεβαστες. Κι εγω θα προτιμουσα στην τελικη να μην ερθει. Το θεμα ομως ειναι πώς σαν λαος νοουμε τη στηριξη σε μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ. θυμιζω οτι τον ΠΑΟΚ ΔΙΟΙΚΕΙ η διοικηση Ζαγορακη και οχι η διοικηση Γιωργου, Γιαννη, κλπ. Αυτη εχει την ευθυνη των αποφασεων και μεχρι τωρα εχει δειξει οτι τα παει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Οποτε ας περιμενουμε τισ αποφασεις της και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ αυτων και κρινουμε μετα. Καποιος εγραψε πιο πανω οτι αντιδρουμε διαφορετικα στις επιλογες Ζαγορακη απο οτι σε καποιου Σαουδαραβα λογω συναισθηματισμου. Λαθος φιλε μου. Οι επιλογες κρινονται διαφορετικα λογω διαφορετικων ΚΙΝΗΤΡΩΝ. Το κινητρο του Ζαγορακη ειναι σιγουρα το καλο του ΠΑΟΚ. Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι υπαρχουν αλλοι λογοι για την επιλογη Γκαγκατση. Αρα απο τη στιγμη που δεν αμφισβητουμε το κινητρο μπορουμε να περιμενουμε να δουμε το αποτελεσμα για να κρινουμε την επιλογη, ακομη και αν θεωρουμε οτι δεν ειναι η καλυτερη ή οτι δεν ειναι αυτη που θα καναμε εμεις αν διοικουσαμε.

Και μιλωντας γενικοτερα ειναι εκνευριστικη αυτη η εμμονη ολων των Ελληνων οπαδων να τα αναγαγουν ολα σε θεμα συγκρουσης που φτανει στα ακρα. Αλλο η διαφωνια αλλο η συγκρουση. Δεστε τι εγινε στην ΑΕΚ. Γιατι με αυτα που διαβαζω εδω ειναι σα να διαισθανομαι οτι για καποιους μια πιθανη επιλογη Γκαγκατση ειναι αφορμη/αιτια να τραβηξουν μια μονοκονδυλια πανω απο την εποχη Ζαγορακη και να σταθουν "απεναντι" στη διοικηση προσδοκωντας δεν ξερω κι εγω τι, ισως μια ουτοπικη διοικηση που θα κανει γκαλοπ στους οπαδους και θα παιρνει τις αποφασεις που θελει η πλειοψηφια τους.....

northeagle_4

• Guest
Αδερφε εγω θα σου πω ενα και αν με καταλαβεις οκ,αυτοι πουλενε μοκο τωρα στην πλειοψηφια θα ειναι οι πρωτοι που θα τα κανουν τανα ολα στην πρωτη στραβη.....μπορει να κανω λαθος αλλα αυτη ειναι η εμπειρια μου.
 Κατα τα αλλα κανεις δεν αμφεβαλλε για τον Σκυλο ουτε οτι εχει αγνες προθεσεις,για το κινητρο ομως οπως και το προσωπο ειναι ηθικο ζητημα και θεμα αρχων,ο ΠΑΟΚ πρπει να μενει μακρια απο λερα και βρωμια στο λεω οσο πιο απλα μπορω.
 Το οτι στηριζεις Ζαγορακη δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να διαφωνησεις ειδικα σε μια τετοια κρισιμη επιλογη-κινηση και αντιθετα το οτι διαφωνεις με μια τετοια κινηση δεν σημαινει οτι δεν στηριζεις τον αρχηγο.ειμαι σιγουρος αν βαλεις συναισθηματισμους στην ακρη θα δεις και εσυ οτι εκτος οτι αλλοιωνεσαι σαν ομαδα τα αρνητικα ειναι συντρηπτικα περισσοτερα απο τα θετικα.
  Ελπιζω και οι ΣΦ να παρουν θεση επισημα ........

makptol

• Guest
Το θεμα ΔΕΝ ειναι αν ο Γκαγκατσης πρεπει να ερθει ή οχι. Καταλαβαινω οτι πανω σε αυτο υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και ολες ειναι σεβαστες. Κι εγω θα προτιμουσα στην τελικη να μην ερθει. Το θεμα ομως ειναι πώς σαν λαος νοουμε τη στηριξη σε μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ. θυμιζω οτι τον ΠΑΟΚ ΔΙΟΙΚΕΙ η διοικηση Ζαγορακη και οχι η διοικηση Γιωργου, Γιαννη, κλπ. Αυτη εχει την ευθυνη των αποφασεων και μεχρι τωρα εχει δειξει οτι τα παει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Οποτε ας περιμενουμε τισ αποφασεις της και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ αυτων και κρινουμε μετα. Καποιος εγραψε πιο πανω οτι αντιδρουμε διαφορετικα στις επιλογες Ζαγορακη απο οτι σε καποιου Σαουδαραβα λογω συναισθηματισμου. Λαθος φιλε μου. Οι επιλογες κρινονται διαφορετικα λογω διαφορετικων ΚΙΝΗΤΡΩΝ. Το κινητρο του Ζαγορακη ειναι σιγουρα το καλο του ΠΑΟΚ. Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι υπαρχουν αλλοι λογοι για την επιλογη Γκαγκατση. Αρα απο τη στιγμη που δεν αμφισβητουμε το κινητρο μπορουμε να περιμενουμε να δουμε το αποτελεσμα για να κρινουμε την επιλογη, ακομη και αν θεωρουμε οτι δεν ειναι η καλυτερη ή οτι δεν ειναι αυτη που θα καναμε εμεις αν διοικουσαμε.

Και μιλωντας γενικοτερα ειναι εκνευριστικη αυτη η εμμονη ολων των Ελληνων οπαδων να τα αναγαγουν ολα σε θεμα συγκρουσης που φτανει στα ακρα. Αλλο η διαφωνια αλλο η συγκρουση. Δεστε τι εγινε στην ΑΕΚ. Γιατι με αυτα που διαβαζω εδω ειναι σα να διαισθανομαι οτι για καποιους μια πιθανη επιλογη Γκαγκατση ειναι αφορμη/αιτια να τραβηξουν μια μονοκονδυλια πανω απο την εποχη Ζαγορακη και να σταθουν "απεναντι" στη διοικηση προσδοκωντας δεν ξερω κι εγω τι, ισως μια ουτοπικη διοικηση που θα κανει γκαλοπ στους οπαδους και θα παιρνει τις αποφασεις που θελει η πλειοψηφια τους.....

ετσι ειναι στην πραξη θα δουμε αν αυτη η επιλογη του ζαγορ αποδοση για τον ΠΑΟΚ
και για το καλο της ομαδας μακαρι να ειναι επιτυχημενη  ....
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΖΑΓΟΡ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΙ
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΗΧΗΜΕΝΕΣ.....

northeagle_4

• Guest
εγω δυστυχως βλεπω το μονο επιχειρημα "σας"*(δεν κατατασσω απλα για να γινει κουβεντα το εβαλα το σας) να ειναι η στηριξη στον ΤΕΟ που ουτως ή αλλος θεωρειτε δεδομενη...... τουλαχιστον σε βαθμο 90%

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αυτο που φοβαται ο νορθ,ο βεντερ,ο κοραπτ η οποιοσδηποτε αλλος με την προσληψη γκαγκατση περα απο ολα τ'αλλα...

ειναι μην φθαρει σιγα σιγα η ενοτητα και η συσπειρωση.μην γυρισουμε στις εποχες που επαιζες στους 16 του κυπελου με τον εργοτελη και ειχες βαρια 3000 ατομα μεσα
στην τουμπα

αν καποιος νομιζει οτι μιλαμε γιατι εχουμε προσωπικο συμφερον η οτι θα παρατησουμε τον ΠΑΟΚ για τα ματια του γκαγκατση κανει λαθος.εμεις τετοια διλημματα
δεν βαζουμε στους εαυτους μας...το μονο που θελουμε ειναι το καλο του ΠΑΟΚ...μακαρι να βγουμε μαλακες σε οσα λεμε.