Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24401 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Οποιος θελει γκαγκατσιδες για να γαμαει τους αλλους και να περνει τιτλους με το ζορι, υπαρχουν ομαδες που το κανουν αυτο εδω και δεκαετιες. Μην μπλεκετε τον ΠΑΟΚ.

Αυτο με τον κατσουρανη παλι τι ητανε? επιχειρημα για να δεχτουμε την λερα στην ομαδα μας? τι ειναι ο κατσουρανης δηλαδη, ο Gerrard και θα πεσουν τα τσιμεντα μολις ερθει?   ???

Γκαγκατση μακρυα απο τον ΠΑΟΚ μας γιατι σε κοβω να τρως μαπες σαν τον κανακαρη σου. Η Τουμπα δεν ειναι κηφισσια

γιατι δε μιλας στα ισα ... πες Ζαγορακη κανεις λαθος επιλογες και κανεις λαθη ...φτανει ως εδω φυγε γιατι  θα σε δειρω εσενα και τους υπαληλους της ΠΑΕ ................

Η ΓΟΝΙΜΗ  ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ  Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ  ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ .......ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΚΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline gagas

• Αλλαγή
και πως θες να γινει? τον πηρε μεσα απο τα χερια του θειου? ετσι χανει την δυναμη του και αυτος και οι πολυμετοχικες αδερφες

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Δηλαδη η μεγαλη ρηξη και εναντιωση στο κατεστημενο οπως λες ξεκιναει με την προσληψη γκαγκατση?

Για μένα προσωπικά η μεγάλη ρήξη ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2007 απλώς το καταλαβαίνουμε σταδιακά.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Στον Gaga(tsi) αναφερομουνα φιλε.

Αν θεωρουμε οτι με την προσληψη του γκαγκατση τοτε εναντιωνομαστε στο κατεστημενο τοτε τι να πω.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

rokas

• Guest
ο προεδρος πιστευω κανει τα παντα για να βοηθηση την ομαδα να αλαξει σε ολα ειτε παρασκινιακα ειτε μεσα στο αγωνιστικο κοματι.αν νομιζη οτι ο γκαγκατσης ειναι ο καταληλος καλως να ερθει.αυτο που θελω ειναι να δω πρωταθλημα και αυτο το ονειρο γιατι ονειρο ειναι εδω και τοσα χρονια θα μου το κανει πραξη ο προεδρος με οποιον χρειαστη να ειναι διπλα του. :tsigaro:

Offline gagas

• Αλλαγή

Αν θεωρουμε οτι με την προσληψη του γκαγκατση τοτε εναντιωνομαστε στο κατεστημενο τοτε τι να πω.

Εσυ φιλε τι θεωρεις?οτι γινομαστε κατεστημενο?οτι συμμαχουμε με αυτο? δηλαδη θα μας δωσει ο θειος του χρονου το πρωταθλημα?

Photis

• Guest

Φίλε ο ΠΑΟΚ δεν κουράστηκες να είναι πάντα η γροθιά στο κατεστημένο και ο μόνιμος 4,5ος της βαθμολογίας???
Ε...όχι ρε φίλε μπούχτισα...θέλω και τίτλους σιγά σιγά...γίνεται???Πρωτάθλημα θέλω.Άμμα είναι να γίνει με το να μπούμε στα της διαπλοκής ας γίνει δε με ενδιαφέρει....Άντε να γυρίσει ο τροχός να μαμήσει κι ο φτωχός...

giannis80

• Guest
Όσοι θεωρούν οτι με τον ερχομό Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ (αν έρθει), θα γίνεται η σφαγή των αμνών υπέρ του ΠΑΟΚ, είναι το λιγότερο ανόητος.Σιγά μην επιτρέψει αυτός ο Πρόεδρος που έχει τώρα ο ΠΑΟΚ να μας ευνούν εξώφθαλμα.Επίσης, πιστεύω οτι έχουμε ανάγκη έναν ποδοσφαιρικό παράγοντα που να ασχολείται (έχοντας την εμπειρία φυσικά) με την λειτουργία της ΠΑΕ, τις δημόσιες σχέσεις, τις σχέσεις με την Ουέφα (τον Γκαγκάτση τον γνωρίζουν, φανταστείτε κλήρωση Τσαμπιονς Λιγκ με εκπροσώπους Γκαγκάτση, Ζαγοράκη, πόσα έχουμε να κερδίσουμε έχοντας μείνει πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα).Έναν παράγοντα λοιπόν που να ασχολείται λίγο πολύ με όλα όσα αφορούν την ΠΑΕ.Όσον αφορά την διαιτησία. Τους ξέρει, ξερει για τον κάθε διαιτητή τι κουμάσι είναι.Το ξέρουν και οι διαιτητές αυτό.Και σε περίπτωση που πας για πρωτάθλημα του χρόνου, θα χρειαστείς το 50-50, θα χρειαστείς να χρησιμοποιηθεί το βίντεο όχι μόνο για τον Γκαρσία αλλά και για τον ντιόγκο, τον ζουράφσκι κτλ, θα χρειαστείς το εποπτάκι στο καυτατζόγλειο αν ο μπακαγιόκο είναι στην ευθεία να δείξει σέντρα, θα χρειαστείς να φορτωθούν κίτρινες οι αντίπαλοι του Μούσλι που θα τον δέρνουν. Θα χρειαστείς δηλαδή ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, όχι να ευνοηθείς.Αν όλα αυτά, θεωρεί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ οτι θα τα εξασφαλίσει με την παρουσία οποιουδήποτε συνεργάτη, καλώς να τον πάρει.

Υ.Γ Ας υποθέσουμε οτι αφεντικό στον ΠΑΟΚ είναι ο Θ. Αγγελόπουλος.Ξέρετε ποιον θα έχει Δ/νων Σύμβουλο?Τον θριαμβευτή της Λωζάννης, που έλεγε κι ο Θόδωρας. Ο οποίος είχε δουλέψει σε άρι και γαύρο με ιωαννίδη στο μπάσκετ.Τι θα λέγαμε τότε? Ξέρει ο Πρόεδρος...

SALPARADISE

• Guest
Καλά έχετε πλάκα μερικοί.

Θεωρείτε οτι αυτόματα με την πρόσληψη Γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ θα ανοίξει τη δική του παράγκα.... Ναι, θα μας δίνουν τα πέναλτι που έπαιρνε ο γαύρος και όλοι οι αντίπαλοι θα τελειώνουν τα ματς με 10 ή με 9!

ΧΛΩΜΟ, ΩΣ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!

Και αντε τώρα ο Γκ. μπορεί να έχει δόντι μέσα στο κατεστημένο της ελληνικής ποδοσφ. πραγματικότητας, αλλά απ' οτι φαίνεται σιγα σιγα παραμερίζεται...

Τα κόζια αλλάζουνε. Οι λεφτάδες του βάζελου έχουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δύναμη, πολύ παραπάνω απ' τον θείο... Απόδειξη το γήπεδο στο Βοτανικό που όλοι τρέχανε στα εγκαίνια για να προλάβουν να μπουν στην κάμερα....

Προσωπικά αυτά που θεωρώ ως τη πιο ωφέλιμη συμβολή του Γκ. στην μελλοντική άνοδο του ΠΑΟΚ είναι α) οι γνώσεις του στο αθλητικό μανατζμεντ και την οργάνωση και β) οι γνωριμίες του στην ΟΥΕΦΑ ως πρόεδρος της ΕΠΟ για τόσα χρόνια.

Αν ο Θόδωρος πιστεύει οτι θα βοηθήσει, καλώς να 'ρθει. Κάτι θα ξέρει παραπάνω...

Αν δεν έρθει στα @@ μας.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

Εσυ φιλε τι θεωρεις?οτι γινομαστε κατεστημενο?οτι συμμαχουμε με αυτο? δηλαδη θα μας δωσει ο θειος του χρονου το πρωταθλημα?

Το να φερουμε τον Γκαγκατση εναν ανθρωπο που στο βωμο του θειου εχει ξεσκισει και τα δικα μας σωθικα, ουκ ολιγες φορες, και το να το πανυγηριζουμε κιολας γι αυτο εμενα με βρισκει τρομερα αντιθετο.

Φίλε ο ΠΑΟΚ δεν κουράστηκες να είναι πάντα η γροθιά στο κατεστημένο και ο μόνιμος 4,5ος της βαθμολογίας???
Ε...όχι ρε φίλε μπούχτισα...θέλω και τίτλους σιγά σιγά...γίνεται???Πρωτάθλημα θέλω.Άμμα είναι να γίνει με το να μπούμε στα της διαπλοκής ας γίνει δε με ενδιαφέρει....Άντε να γυρίσει ο τροχός να μαμήσει κι ο φτωχός...

Εγω φιλε θελω καθαρους τιτλους. Αμα γουσταριζεις να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα με παρασκηνιο (δηλαδη να κανουμε αυτα για τα οποια φωναζουμε τοσα χρονια) ευχαριστω δεν θα παρω. Αν εσυ δεν θες να εισαι περηφανος για τα 4 γραμματα που αντιπροσωπευει η ομαδα μας τοτε ποτε δεν ειναι αργα για σενα να υποστηριξεις αλλη ομαδα. Και στην τελικη εγω δεν γουσταρω γκαγκατση γιατι ειναι ο γκαγκατσης και κουβαλαει ολο αυτο το αμαρτωλο παρελθον που εμενα ως οπαδο του ΠΑΟΚ δεν με εκφραζει.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

fatal_invasion

• Guest
Ας πω και γω τα δικά μου.

Παρ'ότι ασπάζομαι με την ιδεολογική υπόσταση του ΠΑΟΚ,παρατηρώ ότι πολλούς δεν τους νοιάζει αν θα έρθει ο Γκαγκάτσης,η Σάρα ή η Μάρα αρκεί να δούνε πρωτάθλημα.Αυτό πραγματικά είναι λυπηρό.

Η άποψη μου πάνω στο θέμα.

Δεν με πειράζει να έρθει,με την προϋπόθεση ότι αυτό δεν θα λειτουργήσει αρνητικά προς τις άλλες ομάδες.Δηλαδή δεν θέλω να έρθει και να μην τιμωρηθεί ο Γκαρσία ή ο Κονσεησάο.Θέλω να έρθει αλλά τιμωρηθούν και οι άλλοι.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση διαπιστώσω ''περίεργα'' πράγματα (και φυσικά δεν αναφέρομαι σε οποιαδήποτε διαιτησία που μπορεί να με σφυρίξει,πράγμα το οποίο θα χρησιμοποιήσουν αρνητικά ουκ ολίγο όλοι και τα σκουλίκια πολύ περισσότερο)  σε βάθος χρόνου εις βάρος άλλων ομάδων ή ακόμα και ασυλία σε εμάς,θα κράξω αβέρτα.
Γιατί για μένα όπως και για πολλούς άλλους ο ΠΑΟΚ σημαίνει παραπάνω πράγματα από μια ομάδα.
Όπως και να 'χει,ας περιμένουμε όχι μόνο την ελευσή του,αλλά και τα αποτελέσματα αυτής.

Μέχρι στιγμής πιστεύω στον Ζαγοράκη και πιστεύω οτι δεν θα με απογοητεύσει.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αφου με κατηγορούν που με κατηγορούν, ας γίνει πράξη ο φόβος τους, για να μην μας κράζουν χωρίς λόγο και αιτία.
Μέχρι τότε αφήνω την διοίκηση να διοικήσει όπως θέλει. Αυτή είναι που τελικά θα κριθεί από όλους μας.

+1

Δεν ανακοινωθηκε τιποτα ακομα.
Και κατι αλλο. Ο ΠΑΟΚτσης ο σημερινος ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ τη δεκαετια του 80.
Οποτε μη κρινουμε αλλους για τις πρακτικες και τις επιλογες τους. Ο ΠΑΟΚ ολων αυτων των βουλινων των μπατατουδηδων και των γουμενων εχει παρελθει προ πολλου. Το τρενο ξεκινησε και εχει ηδη φτασει μακρια. Λυπαμαι αν μερικοι το εχασαν. Ειμαι 1000% σιγουρος οτι ΠΑΟΚτσης με ΠΑΟΚτση δεν προκειται να συμφωνησει στα παντα ποτε. Και δεν χρειαζεται , για  να υπαρχει δημοκρατια. Βλεπουμε που καταληγει παντα ομως στον ΠΑΟΚ αυτη η δημοκρατια...

Στον πολεμο πας με ολα σου τα οπλα.Αν φτασεις τελευταια αγωνιστικη και σε σφαξει κανενα κορακι με τα γιαννενα και χασεις καμια κουπα πχ εσυ βγες και κραξε και μετα να σε λενε και μαλακα. Εσυ δεν ελεγες μια ζωη ¨ρε τσογλανια ας μας επαιζαν 50-50 και θα σας εσκιζα?¨
Ε αυτο θελω. Ουτε ευνοια ουτε τιποτα. Αλλα ουτε και Κακους Καζναφερηδες και Παπαπετρους

ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΥΝΟΙΑ. Και υπαρχουν παμπολλα παραδειγματα φετος σε πολλους τομεις και οχι μονο εντος 4 γραμμων που αφησαμε τα πραγματα οπως να ναι και χασαμε. Και αυτο πιστευω ηταν ενα πραγμα που επηρεασε τον Ζαγορ φετος.

« Last Edit: May 14, 2009, 22:17:37 by DASKALOS-4 »

Offline bane

• Αλλαγή
μετα απο τα φετινα σε κυπελλο και πρωταθλημα με γαβρο και στα πλαυ οφ με βαζελο σιγουρα θα χρειαστει ενας που να μορει να επηρεασει καταστασεις. ειτε λεγεται γκαγκατσης ειτε καλιβατσης. ουτε εγω θα γουσταρα καποια πραγματα απο περηφανια αλλα αφου δεν παιζουν τιμια οι αλλοι δεν θα παιξω οουτε εγω. εδω φετος που μας πανε γαμ... μας λενε για γκαγκατση .και κεραταδες και δαρμενοι .γιατι αλλοιως τιτλο δεν προκειται να δουνε ουτε τα εγγονια μας. και φυσικα με μη επιτυχιες το τρυπημα των οπαδων στη β.ελλαδα συνεχιζεται
οταν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο παει το βουνο στο μωαμεθ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Το ''Ο Θεός συγχωρεί,ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ!'' είναι μόνο για τις περιπτώσεις παικτών δηλ?

Γκαγκάτση το μπούλο από τα όνειρα μας!
No Gods,No Masters

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αφου με κατηγορούν που με κατηγορούν, ας γίνει πράξη ο φόβος τους, για να μην μας κράζουν χωρίς λόγο και αιτία.
Μέχρι τότε αφήνω την διοίκηση να διοικήσει όπως θέλει. Αυτή είναι που τελικά θα κριθεί από όλους μας.

+1

Δεν ανακοινωθηκε τιποτα ακομα.
Και κατι αλλο. Ο ΠΑΟΚτσης ο σημερινος ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ τη δεκαετια του 80.
Οποτε μη κρινουμε αλλους για τις πρακτικες και τις επιλογες τους. Ο ΠΑΟΚ ολων αυτων των βουλινων των μπατατουδηδων και των γουμενων εχει παρελθει προ πολλου. Το τρενο ξεκινησε και εχει ηδη φτασει μακρια. Λυπαμαι αν μερικοι το εχασαν. Ειμαι 1000% σιγουρος οτι ΠΑΟΚτσης με ΠΑΟΚτση δεν προκειται να συμφωνησει στα παντα ποτε. Και δεν χρειαζεται , για  να υπαρχει δημοκρατια. Βλεπουμε που καταληγει παντα ομως στον ΠΑΟΚ αυτη η δημοκρατια...

Στον πολεμο πας με ολα σου τα οπλα.Αν φτασεις τελευταια αγωνιστικη και σε σφαξει κανενα κορακι με τα γιαννενα και χασεις καμια κουπα πχ εσυ βγες και κραξε και μετα να σε λενε και μαλακα. Εσυ δεν ελεγες μια ζωη ¨ρε τσογλανια ας μας επαιζαν 50-50 και θα σας εσκιζα?¨
Ε αυτο θελω. Ουτε ευνοια ουτε τιποτα. Αλλα ουτε και Κακους Καζναφερηδες και Παπαπετρους

ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΥΝΟΙΑ. Και υπαρχουν παμπολλα παραδειγματα φετος σε πολλους τομεις και οχι μονο εντος 4 γραμμων που αφησαμε τα πραγματα οπως να ναι και χασαμε. Και αυτο πιστευω ηταν ενα πραγμα που επηρεασε τον Ζαγορ φετος.

σίγουρα δάσκαλε ο παοκτσης της δεκαετίας του 80 με τον σημερινό δεν εχει καμια σχέση γιατί τότε δεν υπήρχαν ραδιόφωνα, σε όλα τ' αλλα συμφωνώ, δεν θέλει ο ΠΑΟΚ εύνοια, δεν θέλει κάκους να του κλωτσάνε τους παίκτες μπροστά στα μάτια του να χτυπάνε τα παιδάκια που δίνουν τις μπάλες και να τρώνε κόκκινες οι παίκτες του ΠΑΟΚ, θέλει να φάει κόκκινη και ο παίκτης του ΠΑΟΚ και ο αντίπαλος!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
Οποιος θελει γκαγκατσιδες για να γαμαει τους αλλους και να περνει τιτλους με το ζορι, υπαρχουν ομαδες που το κανουν αυτο εδω και δεκαετιες. Μην μπλεκετε τον ΠΑΟΚ.

Αυτο με τον κατσουρανη παλι τι ητανε? επιχειρημα για να δεχτουμε την λερα στην ομαδα μας? τι ειναι ο κατσουρανης δηλαδη, ο Gerrard και θα πεσουν τα τσιμεντα μολις ερθει?   ???

Γκαγκατση μακρυα απο τον ΠΑΟΚ μας γιατι σε κοβω να τρως μαπες σαν τον κανακαρη σου. Η Τουμπα δεν ειναι κηφισσια

χαλαρωσε τους εχεις δειρει ολους .....:)))) ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ Η ΚΕΔ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ
ΟΤΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? Ο ΖΑΓΟΡ ΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ....
αμεσως θα δειρουμε και θα κανουμε τι νοοτροπια ειναι αυτη ?

Offline gagas

• Αλλαγή

Εγω φιλε θελω καθαρους τιτλους. Αμα γουσταριζεις να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα με παρασκηνιο (δηλαδη να κανουμε αυτα για τα οποια φωναζουμε τοσα χρονια) ευχαριστω δεν θα παρω. Αν εσυ δεν θες να εισαι περηφανος για τα 4 γραμματα που αντιπροσωπευει η ομαδα μας τοτε ποτε δεν ειναι αργα για σενα να υποστηριξεις αλλη ομαδα. Και στην τελικη εγω δεν γουσταρω γκαγκατση γιατι ειναι ο γκαγκατσης και κουβαλαει ολο αυτο το αμαρτωλο παρελθον που εμενα ως οπαδο του ΠΑΟΚ δεν με εκφραζει.

τελευταια ερωτηση κ ας το κλεισουμε εδω για να μην κουραζουμε?
ποιος σε ειπε οτι θα αδικουμε τις αλλες ομαδες?ποιος?απο που το συμπεραινεις αυτο?αν ηταν να γινει αυτο δεν χρειαζοταν να ερθει φανερα ο γκαγκατσης.θα ηταν απο πισω και θα γινοταν κ φετος.

ο ζαγορακης δεν θα συμβιβαστει με τη μετριοτητα,ουτε με αιωνιες τεταρτες θεσεις. θα απαιτησει ιση μεταχειριση για να παμε οσο πιο ψηλα μπορουμε. αυτο τονισε κ σε μια συναντηση με συνδεσμιτες οταν του ζητησαν ο δρομος προς την κορυφη και οι συμμαχιες με παραγοντες να μην συνεπαγονται αδικιες εις βαρων αλλων ομαδων.
και θα επαναλαβω οτι ειναι αφελης οποιος πιστευει οτι ελεω γκαγκατση θα αφησει ο θειος να ευνοειται ο ΠΑΟΚ εις βαρος αλλων ομαδων.
η ελευση γκαγκατση αποτελει παρασκηνιακη θωρακιση και προσπαθεια οικονομικης κ οχι μονο αναπτυξης της εταιριας Παε Παοκ.

Offline agraf

• Αλλαγή
Το ότι μπορεί να βοηθήσει δεν το αμφισβητεί κανείς.

Μου είναι όμως αδύνατο να δεχτώ να μπει στον ΠΑΟΚ αυτός που οργάνωνε τόσα χρόνια σαν πρόεδρος της ΕΠΟ τις διατησίες του Ολυμπιακού.

Σαν απλός οπαδός του ΠΑΟΚ δεν μπορώ να κάνω πολλά, η γνώμη μου όμως είναι να μην έρθει. Κι εγώ θέλω να πάρει πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ και να πανηγυρίζω διακρίσεις αλλά όχι με αυτόν.

Δηλαδή τον Γκαγκάτση περιμένουν οι χορηγοί ή ο Κατσουράνης για να έρθουν στον ΠΑΟΚ; και τί παραπάνω θα τους προσφέρει ο Γκαγκάτσης σε σχέση με αυτά που προσφέρει ήδη η σημερινή διοίκηση; Λεφτά ή θα τους εγγυθεί διακρίσεις;

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το μονο σιγουρο ειναι οτι η διοικηση εχει λαθος ταιμινγκ τον τελευταιο καιρο...

κι αναρωτιομουνα...πως θα γινουμε πουτανα μεχρι την κυριακη;

υ.γ την γνωμη μου την ειπε ο πετροβ λεξη προς λεξη οποτε ειναι περιττο να τα ξαναπω

παντως το πρωτο πραγμα που μου περασε για πλακα απο το μυαλο ηταν αυτο του αλαμανα...αφου μας λενε πως εχουμε σχεσεις με γκαγκατση
χωρις να εχουμε,ε τοτε να το επισημοποιησουμε..για πλακα,το τονιζω αυτο...

υ.γ2 ειναι λυπηρο σε ενα ματς που σε εσφαξαν και εχασες εναν στοχο σου(και καποιοι συνοπαδοι σου περασαν τα πανδεινα) να καθεται διπλα στον σφαγεα σου μελλοντικος υπαλληλος της παε...

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
Στο gayros-ΠΑΟΚ του κυπέλλου ο Γκαγκάτσης καθόταν μαζί με τον θείο ή δεν θυμάμαι καλά?
Διορθώστε με αν κάνω λάθος..
Εμείς μαζί για μια ζωή...