Author Topic: Αποκλειστικά και μόνο γιά ΒΑΣΙΛΗ Γκαγκάτση !  (Read 24149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αν ερθει, ειμαι σιγουρος οτι στην πρωτη περιεργη διαιτησια ΚΑΤΑ μας, θα βγουνε καποιοι να αναρωτηθουν για την χρησιμοτητα του.

Οπως εχω πει και στο παρελθον, εγω ειμαι συμφωνος στην ενασχοληση του με τα κοινα της ΠΑΕ. Εχουμε πολλα να κερδισουμε απο αυτον, αλλα οπως επισης εχουμε και πολλα να ακουσουμε...απο τους προστατες... του ελληνικου ποδοσφαιρου.

Diego-4

• Guest
ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Το θεμα ειναι να ενωσουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ

kostas4

• Guest
ενω με τον υιο γκαγκατση δεν ημουν συμφωνος, με τον big γκαγκατση βλεπω μια πολυ σωστη κινηση της παε.ο Ζαγορακης ειναι πολυ μονος στα γραφεια και χρειαζεται βοηθεια απο εμπειρα ατομα, και πιο εμπειρο απο τον γκαγκατση αποκλειεται να βρουμε.
καλως να ορισει λοιπον αλλα τα μυαλα μας να μην παιρνουν αερα με κατσουρανηδες και σειταρηδηδες

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ουστ σιχαμερε γλυφτη του κοκκαλισταν... σε πεταξαν απο κει και ξαναθυμηθηκες οτι εισαι ΠΑΟΚ.. μιασμα..

kostas4

• Guest
biv εισαι λιγο αδικος.ποτε δεν ειχαμε προτεινει στον γκαγκατση συνεργασια και αρνηθηκε για να παει στον γαυρο.συμφωνω οτι αυτος ειναι μια απο τις αιτιες που ο γαυρος πηρε 2-3 πρωταθληματα παραπανω απο οσα αξιζε αλλα αυτη τη στιγμη ο ζαγορακης χρειαζεται βοηθεια.
και ΠΑΟΚ ειναι σιγουρα, ασχετο αν βαζει το χρημα πανω απο ολα.τουλαχιστον τωρα θα συνδιασει και τα δυο  ;)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ποιον λετε? Αυτον τον χοντρο κυριουλη με τα γκριζα μαλλια? Αυτον που εδεινε τα πρωταθληματα στο γαυρο και στο καραισκακη καθοταν διπλα στον πρωθυπουργο της χωρας στο μπαλκονι σαν καισαρας στην αρενα, οταν τα κορακια ασελγουσαν πανω στον ΠΑΟΚ? Αυτον λετε?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

1. Στα 42 μου είμαι. Τα 37 χρόνια μέσα στο γήπεδο. Βαρέθηκα να διαβάζω πρωτοσέλιδα με τίτλο: "Δολοφόνησαν τον ΠΑΟΚ. Αδικία κλπ"

Θέλω προστασία της ομάδας μου και φόβο στα μάτια των αντιπάλων μου.

2. Με κατηγορεί ό Παναθηναϊκός ότι έχω συναντήσεις με Γκαγκάτση!!! Με κατηγορεί για παρασκηνιακές κινήσεις ο Πατέρας!!!

Ποιός;

Αυτός που με παρασκηνιακή δράση έδιωξε τον Γκαγκάτση από την ΕΠΟ και άλλαξε την ΚΕΔ σε μία νύχτα.
Τον φόβισε τον Πατέρα η συνάντηση Ζαγοράκη με Γκαγκάτση.

Αφου με κατηγορούν που με κατηγορούν, ας γίνει πράξη ο φόβος τους, για να μην μας κράζουν χωρίς λόγο και αιτία.

Έχω εμπιστοσύνη στον Θόδωρο Ζαγοράκη. Πιστεύω ότι η επιλογή που θα κάνει θα είναι για το καλό του ΠΑΟΚ και όχι του εαυτού του ή του κουμπάρου του.
Στην πράξη θα φανεί (αν γίνει αυτή η συνεργασία) αν επιτύχει ή όχι με τα αποτελέσματα της.

Μέχρι τότε αφήνω την διοίκηση να διοικήσει όπως θέλει. Αυτή είναι που τελικά θα κριθεί από όλους μας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ειπαμε πορεια πρωταθλητισμου του χρονου εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου.
Κατσε να φερει κανα κατσουρανη να σας πω εγω ποσο καλα θα αλλαξουν γνωμη μερικοι.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline petrov

• Αλλαγή
Άτομα που έχουν συνδέσει το όνομά τους όχι μόνο με την διαπλοκή, αλλά και με σαφείς πολιτικές διασυνδέσεις, δεν τους ονειρεύομαι σε μία υπεύθυνη θέση στον Π.Α.Ο.Κ.

Παρατηρώ ότι ένα σεβαστό τμήμα του λαού μας έχει την νοοτροπία του "όπως θέλω τα γυρίζω", και τόσα χρόνια με την παραγοντική ανυπαρξία που χαρακτήριζε τον Π.Α.Ο.Κ. πουλούσαν το σλόγκαν του "φτωχού πλην τίμιου" συλλόγου που μπορεί να τον σφάζουν παρασκηνιακά, αλλά είναι έντιμος.

Τώρα που γίνονται προσπάθειες να βρει ο Π.Α.Ο.Κ. ορισμένα "δόντια" στην παράγκα, μας το γυρνάνε στο ότι "καλύτερα να τους σκίζω εγώ".  Τελικά να αποφασίσουν αυτοί οι άνθρωποι εάν είμαστε wannabe Ολυμπιακός ή Π.Α.Ο.Κ.

Το ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και ΙΔΕΑ πολλοί τα έκαναν ασπίδα τους επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν αυτό που κάνει ο γαύρος. Για άλλους είναι ΒΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.

Οπότε ας μιλήσουμε ανοιχτά και να ξεκαθαρίσουμε τι εννοεί ο καθένας όταν λέει "ΕΙΜΑΙ Π.Α.Ο.Κ."
Για να ξέρουμε και τι να λέμε μετά στα παιδιά μας ε

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ειπαμε πορεια πρωταθλητισμου του χρονου εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου.
Κατσε να φερει κανα κατσουρανη να σας πω εγω ποσο καλα θα αλλαξουν γνωμη μερικοι.

Ναι τον Κατσουρανη περιμενα για να αλλαξω γνωμη για τον αρχιδιαπλεκομενο...

petrovgr συμφωνω απολυτα μαζι σου...

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
συμφωνώ με petrovgr 1000%!

Ξενέρωμα.... :-\
No Gods,No Masters

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ειναι αναλογα στα πιστευω του καθενος...
Προσωπικα δεν με νοιαζει τι και πως, θελω να δω την κουπα στην τουμπα.Ολα τα αλλα για μενα ειναι να χαμε να λεγαμε.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οποιος θελει γκαγκατσιδες για να γαμαει τους αλλους και να περνει τιτλους με το ζορι, υπαρχουν ομαδες που το κανουν αυτο εδω και δεκαετιες. Μην μπλεκετε τον ΠΑΟΚ.

Αυτο με τον κατσουρανη παλι τι ητανε? επιχειρημα για να δεχτουμε την λερα στην ομαδα μας? τι ειναι ο κατσουρανης δηλαδη, ο Gerrard και θα πεσουν τα τσιμεντα μολις ερθει?   ???

Γκαγκατση μακρυα απο τον ΠΑΟΚ μας γιατι σε κοβω να τρως μαπες σαν τον κανακαρη σου. Η Τουμπα δεν ειναι κηφισσια
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Εγω δεν τον θελω αλλα αν ειναι για το καλο της ομαδας ας τον παρουν. Αλλα ουτε πιστευω οτι θα προσφερει. Γνωριμιες μπορει να εχει αλλα τωρα που εφυγε απο προεδρος της ΕΠΟ ποιος τον υπολογιζει? Δεν πιστευω οτι εχει τη δυναμη να βοηθησει τον ΠΑΟΚ. Αυτο φανηκε με τις διαιτησιες που ειχαμε ολη τη χρονια με το γιο του διευθυντη...

Offline petrov

• Αλλαγή
Ειναι αναλογα στα πιστευω του καθενος...
Προσωπικα δεν με νοιαζει τι και πως, θελω να δω την κουπα στην τουμπα.Ολα τα αλλα για μενα ειναι να χαμε να λεγαμε.

katz, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που γράφεις και της πασίγνωστης ρήσης "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω;"

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά αν έρθει δηλαδή σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα ευνοείται όπως ο γαύρος: Το πιστεύει αυτό κάποιος; Εγώ αυτό που θέλω είναι να μην φεύγω από την Τούμπα όπως την Κυριακή με την ψυχή στα πόδια εξαιτίας του "καλύτερου " Έλληνα διαιτητή.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
+1000000000000 sany
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
sany μερικοι ανθρωποι ζουνε αλλου.νομιζουν οτι οι θειοι κ οι βαρδινογιαννηδες θα κατσουν να την φανε απο τον ΠΑΟΚ του ζαγορακη κ του γκαγκατση. η μεγαλη ρηξη και εναντιωση στο κατεστημενο τωρα ξεκιναει.
κ να στε σιγουροι συμφωνα με τα δικα του λογια οτι ο ζαγορακης δεν το εκανε για να αδικησει καμια ομαδα και να παρει πρωταθληματα. απλα για να θωρακισει την ομαδα για να μπορεσει οσο μπορει να τις εξασφαλισει το αυτονοητο. δικαιη αντιμετωπιση απο τους διαιτητες. αν αυτο ειναι παραπτωμα τοτε καλυτερα να σταματησουμε να συμμετεχουμε στο πρωταθλημα και να παιζουμε μονο φιλικα με μεγαλες ομαδες..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δηλαδη η μεγαλη ρηξη και εναντιωση στο κατεστημενο οπως λες ξεκιναει με την προσληψη γκαγκατση?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ