Author Topic: ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 2 - 0 Κυριακή 1/2/2009 ώρα 16:45 novasports 2  (Read 3580 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
για παλμο της κερκιδας δεν εγραψε κανενας,πως ηταν τα πραγματα?γιατι με την κολονοβα τιποτα δεν καταλαβαινουμε..

dimos8enis

• Guest
σορι που το λεω αλλα εμενα μου φανηκαμε ολιγον χαλαροι...

trelos sporos

• Guest
στο πρωτο χαλαροι στο δευτερο βγαλαμε τρελα γουστα

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Χθες πανω απτην 4α ειχε ενα πανο που εγραφε κατι.

Το ειδε κανεις? Ηταν πανω απο τα καρεκλακια στις ταμπελες ψηλά. Αλλα δεν φαινοταν(τουλαχιστον εγω δεν εβλεπα) τι εγραφε.

dimos8enis

• Guest
αλοιμονο αν δε βγαζαμε γουστα στο 2ο ημιχρονο, ειχαμε και δυο γκολ. το θεμα ειναι οτι και κανενα γκολ να μη μπει, τα λαρυγγια πρεπει να πρηστουν

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Στο δευτερο ημιχρονο πολυ τρελα(και πριν τα γκολ)!Αμπαλαεα και πανω κατω συνεχεια...
ΠΑΟΚ G4Α

goudas4

• Guest

Το ειδε κανεις? Ηταν πανω απο τα καρεκλακια στις ταμπελες ψηλά. Αλλα δεν φαινοταν(τουλαχιστον εγω δεν εβλεπα) τι εγραφε.

Εκει στην εξεδρουλα πανω-πανω στην 4Α εννοεις? Γιατι αν εννοεις αυτο, εγραφε "ΣΦ ΠΑΟΚ μουνιου" και πολυ σωστα πηγαν καποιοι συνδεσμιτες και το κατεβασαν.
Ελεος πια με τον καθε τραγικο που φτιαχνει ενα πανο και το φερνει στην Τουμπα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όντως το πρόσεξα και γώ.

τι να πείς όταν η βλακεία περισσέυει...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Το χα δει και με τον σκωληκα στην Τουμπα σε φωτογραφια αλλα δεν το ειπα εδω μεσα, λεω του πουστη, δε βλεπω καλα.
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ-ΑΜΠΑΛΑΕ Α Ε Α ΩΩΩ! ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑ -ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!!
τρελο γελιο, πανω στο συνθημα εσκασε το παστελι, πιο καλα δε γινεται

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **

Εκει στην εξεδρουλα πανω-πανω στην 4Α εννοεις? Γιατι αν εννοεις αυτο, εγραφε "ΣΦ ΠΑΟΚ μουνιου" και πολυ σωστα πηγαν καποιοι συνδεσμιτες και το κατεβασαν.
Ελεος πια με τον καθε τραγικο που φτιαχνει ενα πανο και το φερνει στην Τουμπα...

+1000
Niente incontri....Solo scontri

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Εχει κανεις το σνθημα εδω και τοσες χιλιαδες χρονια σε βιντεο? ακουστηκε γαματα σαυτο τον αγωνα