Author Topic: ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 2 - 0 Κυριακή 1/2/2009 ώρα 16:45 novasports 2  (Read 3497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
+ απειρο Κώστα.

Τα πήρα άσχημα με τον κάθε μαλάκα που πουλούσε τρέλα και έσπρωχνε έξω από τις θύρες.
Οι μισοί δε τους τα έδειχναν τα εισιτήρια τους και καλά έκαναν
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=θερμα συγχαρητηρια στα παιδια.νικησαν ενα πολυ δυσκολο και αγχωτικο παιχνιδι.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΡΕ!!!
2=δικαιολογω απολυτα την κακη εμφανιση.οι παιχτες φανηκε οτι επηρεαστηκαν απο τη κουραση.
3=mvp o contreras.καταπληκτικος ο λινο βγαζει μπαλιες διαβητη!
4=ο αναστασακος αποδυκνυει συνεχως οτι πραγματικα εχει μεγαλο χαρισμα στο σκοραρισμα.μπραβο του!
5=α ρε fernado προπονηταρα!!!διεκρινε τα λαθη στο α ημιχρονο και εκανε κινηση ματ στην αλλαγη μπακαγιοκο-κλαους.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
το ματς το φοβομουν παρα πολύ.Ιδίως οταν δεν εχεις ευκαιρία σε 70' αγώνα.Το ματς το πήρε η άμυνα και ο Λίνο.Καθοριστική η εισοδος του Κλαους.Ευτυχώς πέρασε διχως απώλειες η απούσία του Μούσλι και θα είναι πιο φρέσκος την τετάρτη.Αδέρφια προχωράμε ακαθεκτοι τελειωσε ο γενάρης και είμαστε ακόμα δεύτεροι.Αντε να επιστρέφουν σιγα σιγα οι τραυματίες.Δεν πάει άλλο

Η ομάδα δειχνει ομάδα και σε επιπεδο σχέσεων παικτών.Αν δείτε στην αλλαγή του Αναστασάκου η μισή ομάδα πήγε να τον χαιρετίσει
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

northeagle_4

• Guest
ΕΚακο παιχνιδι απο μας αν και ειχαμε τον απολυτο ελεγχο απο το 6-0 και μετα ματωσαμε λιγο παραπανω κια ηρθαν 2 πανεμορφα γκολ το πρωτο απο συνδιασμο σερτζιο-λινο-Κλαους και το δευτερο με Λινο και εκπληκτικη σε ταιμινγκ και δυναμη κεφαλια του αναστασακου.Πηραμε το 3ποντο σημερα και παμε για αλλα....
  Σορλεν,Παμπλο,Λινο(λογω ασιστ) οι καλυτεροι μας σημερα καλος και ο Βερον,Μαλεζας.
Ρισπεκτ ειδικα στον Κλαους για το γκολ και πανηγυρισμο αλλα και στον Ηλια που ειναι ψυχαρα.Ιβιτς,Αραμπατζης κατω του μετριου και παλι.Μετριοι οι υπολοιποι.
  Απο κερκιδα δεν ξερω πως πηγαμε γιατι στην μεταδωση δεν εδειξε και πολλα,καπως ψοφιοι μου φανηκαμε.
  Αν εγιναν τετοια σημερα την Τεταρτη θα θρηνησουμε θυματα....Να παρθουν μετρα απο ολους ΑΜΕΣΑ.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
σας χαλασε που δεν μπηκατε τζαμπα ε; καποιες ρετσινες λιγοτερες!υγεια!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εγω θα πω ενα μπραβο σε αυτους που ηταν εξω απο τις εισοδους και ελεγχαν για εισητηρια!Ελαχιστοι τσαμπατζηδες πρεπει να μπηκαν..
Καλα λεει ο georgeT πολλους τους χαλασε σημερα που δεν μπηκαν,καλα να παθουν.Σαν τα ορνια περιμεναν εκατονταδες τσαμπατζηδες και παλι αλλα εφαγαν το ξενερωμα και πηγαν σε καφετερια...Δεν ειδα εγω ουτε φασαρια να εγινε ουτε τπτ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

αν έγινε έτσι bravo..."γιαφτο" είναι το πρώτο mats που δεν γέμισε ασφυχτικά η 4?

4.10 Τα μέλη καλούνται να μην κάνουν παράθεση την ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση στην απάντησή τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
« Last Edit: February 01, 2009, 22:01:13 by tsakalaki »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ακριβως!Πρωτη φορα δεν ηταν ασφυκτικα γεματη η 4,σιγουρα πανω απο 2000 τσαμπατζηδες εμπαιναν σε καθε παιχνιδι,αυτοι σημερα ελειπαν
ΠΑΟΚ G4Α

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
+ απειρο Κώστα.

Τα πήρα άσχημα με τον κάθε μαλάκα που πουλούσε τρέλα και έσπρωχνε έξω από τις θύρες.
Οι μισοί δε τους τα έδειχναν τα εισιτήρια τους και καλά έκαναν

πριν σχολιάσω να πω ότι δεν ήμουν στο mats δεν ξέρω λεπτομέρειες κτλ..

αλλα με βάση αυτό που γραφεις τι σε πείραξε?που κάποιος έκανε την δουλειά του και ζητούσε έλεγχο στα εισιτήρια? δεν ήταν καλο το ύφος τους? ο τρόπος τους? χτυπούσαν κόσμο? γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος..τι να μην τους δείχνουν οι μισοί t εσιτήρια τους τι σημαίνει? μαγκιά?εξυπνάδα?γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε και όσοι δεν πήγαμε στο γήπεδο.

ευχαριστώ
My Own WoRST ENeMy.....

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ,  πρέπει επιτέλους να τελειώσουμε με τους τζαμπατζήδες. Οι άνθρωποι στην είσοδο δεν ήταν καθολου εριστικοί απλώς έκαναν την δουλειά τους.

Callahan

• Guest
Μπραβό στην ΠΑΕ. Έγινε ένα βήμα για την απομάκρυνση των τζαμπατζήδων. Όποιος είχει εισητήριο δεν νομίζω να ενοχλήθηκε. Αρκετοί τζαμπατζήδες όμως στεναχωρεθηκάν. Λες και έχουν κανένα ιερό δικαίωμα να μπαίνουν στην Τούμπα τζάμπα, να ζητοκραυγάζουν για την ομάδα, που φτιάχνουμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες από το υστέρημα μας.

Τον μπούλο, γιατί δεν είστε ΠΑΟΚ. Δεν τον αγαπάτε, δεν τον στηρίζετε.

kostas4

• Guest
εγω που εχω διαρκειας ενοχληθηκα και πολυ μαλιστα για διαφορους λογους.και για να μην παρεξηγηθω ΔΕΝ θελω να μπαινουν μεσα τζαμπατζηδες

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **

και γιατί δεν λες τον / τους λόγους? ανούσιο το post σου αν δεν γράψεις τι k πως να μάθουμε
My Own WoRST ENeMy.....

kostas4

• Guest
ειπα τους λογους λιγο πιο πριν

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
αυτο που εγω ειδα ηταν ομαδες ... με διακριτικα "ΠΑΟΚ security" να δημιουργουν "συμμοριες" που φερονταν κατα οπαδων του ΠΑΟΚ.

Kωστα, οι υπαλληλοι της ΠΑΟΚ security φερονταν κατα
οπαδων του ΠΑΟΚ με εισιτηριο
ή κατα τζαμπατζήδων(που δε μπορουμε να ξερουμε ποια ομαδα υποστηριζουν);

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
ειπα τους λογους λιγο πιο πριν
οραια ρε μεγαλε, πες μας εσυ τι προτεινεις για να λυθει το προβλημα,γιατι ολοι εμεις που  γαμιομαστε εδω και 2 χρονια προφανως ειμαστε οι μαλακες.
θελω να γραψεις εμπεριστατωμενα τι προτεινεις και σου υποσχομαι οτι οτ,ι πεις θα προταθει ενοπιων ολων των σενδεσμων και τις διοικησης στην επομενη συναντηση.
αντε γιατι απο τα παχια λογια και  λαικισμους χωρτασαμε.
δηλαδη σημερα πηγαμε 20 χρονια πισω και οταν η κατασταση ηταν ανεξελεγκτη ημασταν προχο?
αυτο θες να μας πεις?
ειμαστε το μοναδικο γηπεδο στην ελλαδα που δεν εχει μπατσους και αντι να το εκμεταλευτουμε μιλατε κιολας ορισμενοι.
μπορω να σου γραψω 20 σελιδες με επιχειρηματα για να καταλαβεις οτι το ποστ σου για ρωσσοποντιους κτλ ηταν μια εκρηξη βλαχολαικισμου.
αλλα δεν ξερω και την ηλικια σου ρε γαμωτο.προφανως εισαι πιτσιρικας.αν οχι τοτε οκ νομιζω οτι κρινομαστε ολοι.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

GeorgT

• Guest
εγω σήμερα ειδα για πρωτη φορα βήματα μπροστά στον έλεγχο εισιτηρίων, μακάρι να συνεχίσει κ να μην εχουμε αδιάθετα εισιτήρια σε συνδέσμους κ ΠΑΕ!

makptol

• Guest
εγω που εχω διαρκειας ενοχληθηκα και πολυ μαλιστα για διαφορους λογους.και για να μην παρεξηγηθω ΔΕΝ θελω να μπαινουν μεσα τζαμπατζηδες

εγω που εχω διαρκειας ευχαριστηθηκα.... επιτελους οι τσαμπατσηδες και οι σουρομενοι με τα μπουκαλια εξω απο την τουμπα .....δεν θα ματωνουμε εμεις οικονομικα για να κανουν καποιοι τους πονηρους .....ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....

GeorgT

• Guest

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω αυτο που βλεπω παντως ειναι πως οσες προσπαθειες και να γινουν την μιρλα δεν θα την κοψουμε ποτε.Παντα κατι θα μας χαλαει,παντα κατι δεν θα μας αρεσει και θα στραβωσουμε,παντα θα γκρινιαζουμε..Ξεκολληστε επιτελους και καταλαβετε οτι ολες οι προσπαθειες που γινονται ειναι για διευκολυνση ολων.Δεν γινετε να περνονται καποια μετρα και με την πρωτη φορα να θελουμε να λειτουργησουν ολα αψογα.Τα παιδια των συνδεσμων κανουν απιστευτες προσπαθειες για να μας διευκοληνουν ολους που στην τελικη θα μπορουσαν και να αρνηθουν να ασχοληθουν με τις δικες μας συμπεριφορες.Και αν νομιζετε οτι ειναι κατι ευκολο καθηστε καποιοι στην θεση τους χωρις να πατε στην ταβερνουλα να πιειτε την ρετσινουλα σας, και να μπειτε ωραιοι μεσα στο γηπεδο καμια ωρα πριν την εναρξη,για το γνωστο χουμαλια μεταξυ σας παρα να καθησετε απο τους πρωτους εξω για να γινετε ομαλη η κινηση των φιλαθλων και να μπαινεται απο τους τελευταιους μεσα στο γηπεδο.
Για μενα και ενας τζαμπατζης να μην μπηκε σημερα στην ΤΟΥΜΠΑ ειναι προοδος...Σημερα ενας ,αυριο ενας ακομα..Στην τελικη ας κοιταξουμε και λιγο και την δικια μας συμπεριφορα.Απο μας εξαρτωνται ολα...