Μπήκα για να διαβάσω για το παιχνίδι και είδα τις απόψεις συνοπαδών μου για την είσοδο στην Θύρα 4. Έγραψα σχετικά εδώ:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9980.msg245744.html#msg245744Δυό λόγια όμως ας γράψω και σε αυτό το topic.
Είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρήθηκε κόσμος σήμερα που ήρθε στο γήπεδο μισή ώρα πριν τον αγώνα. Είναι φυσιολογικό, επειδή υπάρχει μία είσοδος στο γήπεδο. Η λύση στο πρόβλημα του συνωστισμού είναι η έλευση στο γήπεδο νωρίτερα από όσο το συνηθίζουμε. Έτσι η ροή θα είναι ομαλότερη και η ταλαιπωρία λιγότερη.
Να σας πω και κάτι που θα κάνει όλους σας να χαρείτε.
Τα εισιτήρια για την θύρα 4 εξαντλήθηκαν σήμερα. Μπορεί κάποιοι να το θεωρούν αυτονόητο, αλλά αν σκεφτούν ότι είναι ο ίδιος αριθμός εισιτηρίων που εκδόθηκαν για το ματς κυπέλλου με το σκουλήκι και όμως κάποια από αυτά στο ματς κυπέλλου έμειναν αδιάθετα, τι μπορούμε να σκεφτούμε;Όσο για τους "Ρωσοπόντιους" security...
Κάθε φορά που τους βλέπετε μπροστά σας σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, να έχετε υπόψη πως είναι υπάλληλοι του ΠΑΟΚ. Κάθε αποδοκιμασία σε αυτούς να την βλέπετε ως αποδοκιμασία στο πρόσωπο της διοίκησης της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στο πρόσωπο του Ζαγοράκη. Για κάθε "ΠΑΟΚ ΟΛΕ, γαμώ τα τουρνικέ", να ξέρετε ότι είναι αποδοκιμασία προς την πολιτική και τα φράγκα που ξόδεψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα "γαμωτουρνικέ" και γνωρίζετε όλοι πως τα φράγκα δεν μας περισεύουν καθόλου.
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με όσα έγιναν σήμερα. Αν περάσουμε το τεστ με τον Γάβρο με τα ίδια αποτελέσματα, είμαι σίγουρος ότι οι τσαμπατζήδες, θα γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν αποτελέσματα και κάποια στιγμή θα τα παρατήσουν.
Αν από την άλλη αποτύχουμε, αρχίσουμε τις αποδοκιμασίες στους υπαλλήλους (security) και αρχίσουμε να "κάνουμε πλάτες" στους τσαμπατζέ και τους βάζουμε μαζί μας στο γήπεδο (δυό-δυό στο τουρνικέ), τότε δεν θα είναι μακρυά η μέρα που θα ξαναδούμε τους μπάτσους έξω από το σπίτι μας, όσο και αν είμαστε σαν οπαδοί και συνδεσμίτες εναντίον αυτού του πισωγυρίσματος.
Στο χέρι του καθενός από εμάς βρίσκεται το τι θα συμβεί.
ΠΑΟΚ ρε! Ο δικός μας ΠΑΟΚ! Τώρα που αποκτάει βάση η φράση που έλεγαν οι ιδρυτές του συλλόγου μας (Bizim ΠΑΟΚ), ας μην τα χαλάσουμε μόνοι μας.