Author Topic: ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 2 - 0 Κυριακή 1/2/2009 ώρα 16:45 novasports 2  (Read 3512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Συνεχιζουμε εχουμε ενα δυσκολο ματς την Τεταρτη και μην ξεχνατε οτι δεν ειναι τυχαιο οτι το δευτερο γκολ μπηκε την ωρα που λεγαμε το συνθημα ΑΜΠΑΛΑΕΑ ΕΑΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
εγω που εχω διαρκειας ενοχληθηκα και πολυ μαλιστα για διαφορους λογους.και για να μην παρεξηγηθω ΔΕΝ θελω να μπαινουν μεσα τζαμπατζηδες

εγω που εχω διαρκειας ευχαριστηθηκα.... επιτελους οι τσαμπατσηδες και οι σουρομενοι με τα μπουκαλια εξω απο την τουμπα .....δεν θα ματωνουμε εμεις οικονομικα για να κανουν καποιοι τους πονηρους .....ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....
Έτσι...υπάρχει εμπιστοσύνη στη Διοίκηση και τις προσπάθειές της και εμείς πρέπει να είμαστε υπομονετικοί

Callahan

• Guest
εγω που εχω διαρκειας ενοχληθηκα και πολυ μαλιστα για διαφορους λογους.και για να μην παρεξηγηθω ΔΕΝ θελω να μπαινουν μεσα τζαμπατζηδες

Εμείς που είμαστε 7 άτομα και έχουμε όλοι διαρκείας δεν ενοχληθήκαμε.

mpougatsas

• Guest
Συνεχιζουμε εχουμε ενα δυσκολο ματς την Τεταρτη και μην ξεχνατε οτι δεν ειναι τυχαιο οτι το δευτερο γκολ μπηκε την ωρα που λεγαμε το συνθημα ΑΜΠΑΛΑΕΑ ΕΑΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!

O ΠΑΟΚ ξέφυγε ρε μάγκες σας το λέω.. :spray: :spray: :spray:

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
+ απειρο Κώστα.

Τα πήρα άσχημα με τον κάθε μαλάκα που πουλούσε τρέλα και έσπρωχνε έξω από τις θύρες.
Οι μισοί δε τους τα έδειχναν τα εισιτήρια τους και καλά έκαναν

πριν σχολιάσω να πω ότι δεν ήμουν στο mats δεν ξέρω λεπτομέρειες κτλ..

αλλα με βάση αυτό που γραφεις τι σε πείραξε?που κάποιος έκανε την δουλειά του και ζητούσε έλεγχο στα εισιτήρια? δεν ήταν καλο το ύφος τους? ο τρόπος τους? χτυπούσαν κόσμο? γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος..τι να μην τους δείχνουν οι μισοί t εσιτήρια τους τι σημαίνει? μαγκιά?εξυπνάδα?γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε και όσοι δεν πήγαμε στο γήπεδο.

ευχαριστώ

Κοίτα εγώ έχω δύο διαρκείας. Ένα για την 4 που πάω στα μικρά ματς και ένα της αδερφής μου που δε πάει γήπεδο για τη θύρα 6 για τα ντέρμπι. Αυτό που με πείραξε ήταν το γεγονός ότι περιμέναμε 50 λεπτά στοιβαγμένοι έξω από τη θύρα 4 για να μπούμε και σπρώχναν οι σεκιουριτάδες από τη μία και οι τζαμπατζήδες από την άλλη σε μια κατάσταση ασφυκτική.

Οι συνδεσμίτες ήταν πολύ σωστοί, προσπαθούσαν τα παιδιά ευγενικά να διευκολύνουν την κατάσταση αλλά κάποιοι φουσκωτοί την είχανε δει κάπως ... Εγώ έπεσα πάνω σε ένα φαλακρό με tattoo ΠΑΟΚ στο κεφάλι (!) που ενώ ήμουν έτοιμος 3-4 φορές να μπω, με έσπρωχνε πίσω.

Μαγκιά φυσικά και δεν είναι να μη δείχνεις το εισιτήριο σου. Είναι μαλακία να σου ζητάνε 5 φορές να το δείξεις λες και είσαι 5 χρονών παιδάκι.

Τέλος πάντων, θα βελτιωθούμε. Όταν πας να κάνεις κάτι καλό, χρειάζεσαι χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος που δεν είχε εισιτήριο δε μπήκε (επιτέλους) και ότι δε πέρασαν μέσα μπουκάλια (εκτός από νεράκια). Αυτά συγκαταλέγονται στα πολύ θετικά. Καλού κακού πάντως, στο ματς της Τετάρτης εγώ θα πάω κανένα 2ωρο νωρίτερα ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

BIANCONERO

• Guest
Δεν μπορω να ξερω τι ειχαι αυτο που ενοχλησε τον Κωστα, οποτε δεν μπορω να κρινω..σιγουρα παντως αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι οτι προσπαθειες γινονται απο ΠΑΕ-Συνδεσμους γινονται για να μην εχουμε τα κωμικοτραγικα γεγονοτα που ειχαμε φετος...κ μαλλον κατι οντως εγινε σημερα! Το οτι η 4 για πρωτο ματς δεν ειχε 10.000 ατομα μεσα δειχνει πρωτον αυτο κ δευτερον τον μεγαλο αριθμο των Τζαμπατζηδων στα προηγουμενα!
Το ποσο επικινδυνη ηταν η κατασταση που παγιωνοταν σιγα σιγα και που αυτη οδηγουσε, μου απεδειξε σημερα το οτι για πρωτη φορα στη θ6 που μπαινω με πλησιασε τζαμπατζης για να μπουμε ταυτοχρονα μεσα! Οχι 14...οχι 18...οχι 25...οχι 30...αλλα 60 χρονων!!!!
Και μαλιστα με υφος...."ελα χτυπα το διαρκειας σου για να μπουμε μαζι"!
Προτου αποφασισω οριστικα αν επρεπε να σεβαστω την ηλικια του...να κανω τα στραβα ματια κ να μπουμε μαζι...να τον αρχισω στα μπινελικια, με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση ο Σεκιουριτας! "Μονο ενας στα Τουρνικε".

Ελπιζω καθε αγωνα απο δω κ περα να μιλαμε ολο κ λιγοτερο για τετοια συμβαντα..μακαρι το θεμα να λυθει οριστικα γιατι ερχονται κ ματς με γαυρο κ ουτε θελω να σκεφτομαι σκηνικα στην 4 με 3-4000 τζαμπατζηδες ετοιμους να ορμηξουν στην πρωτη ευκαιρια για να μπουν στο γηπεδο..

Επαγγελματικη νικη.....η ομαδα σκασμενη, ο καλος Βιερινια απαραιτητος....κορυφαιος Κοντρερας, καλοι Βερον, Μαλεζας, Λινο, Χαλκιας, Σορλεν, φιλοτιμος και καλυτερος του αναμενομενου ο Αραμπατζης..μακαρι να ανεβει λιγο πλεον ψυχολογικα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μπήκα για να διαβάσω για το παιχνίδι και είδα τις απόψεις συνοπαδών μου για την είσοδο στην Θύρα 4. Έγραψα σχετικά εδώ:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9980.msg245744.html#msg245744

Δυό λόγια όμως ας γράψω και σε αυτό το topic.

Είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρήθηκε κόσμος σήμερα που ήρθε στο γήπεδο μισή ώρα πριν τον αγώνα. Είναι φυσιολογικό, επειδή υπάρχει μία είσοδος στο γήπεδο. Η λύση στο πρόβλημα του συνωστισμού είναι η έλευση στο γήπεδο νωρίτερα από όσο το συνηθίζουμε. Έτσι η ροή θα είναι ομαλότερη και η ταλαιπωρία λιγότερη.

Να σας πω και κάτι που θα κάνει όλους σας να χαρείτε.
Τα εισιτήρια για την θύρα 4 εξαντλήθηκαν σήμερα. Μπορεί κάποιοι να το θεωρούν αυτονόητο, αλλά αν σκεφτούν ότι είναι ο ίδιος αριθμός εισιτηρίων που εκδόθηκαν για το ματς κυπέλλου με το σκουλήκι και όμως κάποια από αυτά στο ματς κυπέλλου έμειναν αδιάθετα, τι μπορούμε να σκεφτούμε;

Όσο για τους "Ρωσοπόντιους" security...
Κάθε φορά που τους βλέπετε μπροστά σας σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, να έχετε υπόψη πως είναι υπάλληλοι του ΠΑΟΚ. Κάθε αποδοκιμασία σε αυτούς να την βλέπετε ως αποδοκιμασία στο πρόσωπο της διοίκησης της ΠΑΕ και συγκεκριμένα στο πρόσωπο του Ζαγοράκη. Για κάθε "ΠΑΟΚ ΟΛΕ, γαμώ τα τουρνικέ", να ξέρετε ότι είναι αποδοκιμασία προς την πολιτική και τα φράγκα που ξόδεψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα "γαμωτουρνικέ" και γνωρίζετε όλοι πως τα φράγκα δεν μας περισεύουν καθόλου.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με όσα έγιναν σήμερα. Αν περάσουμε το τεστ με τον Γάβρο με τα ίδια αποτελέσματα, είμαι σίγουρος ότι οι τσαμπατζήδες, θα γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν αποτελέσματα και κάποια στιγμή θα τα παρατήσουν.

Αν από την άλλη αποτύχουμε, αρχίσουμε τις αποδοκιμασίες στους υπαλλήλους (security) και αρχίσουμε να "κάνουμε πλάτες" στους τσαμπατζέ και τους βάζουμε μαζί μας στο γήπεδο (δυό-δυό στο τουρνικέ), τότε δεν θα είναι μακρυά η μέρα που θα ξαναδούμε τους μπάτσους έξω από το σπίτι μας, όσο και αν είμαστε σαν οπαδοί και συνδεσμίτες εναντίον αυτού του πισωγυρίσματος.
Στο χέρι του καθενός από εμάς βρίσκεται το τι θα συμβεί.

ΠΑΟΚ ρε! Ο δικός μας ΠΑΟΚ! Τώρα που αποκτάει βάση η φράση που έλεγαν οι ιδρυτές του συλλόγου μας (Bizim ΠΑΟΚ), ας μην τα χαλάσουμε μόνοι μας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ved

• Αλλαγή
χθες η παε ολους τους τσαμπατζηδες τους εστειλε τελικα στην 7 και γιαυτο τελικα τιγκαρε αν ειδατε. φυσικα παλι καμια 100αρα περασε καγκελα και ηρθε στην 4..ξηγηθηκε παλι η διοικηση ισως κακως για πολλους.αλλα δειχνει οτι δεν ειναι αναισθητη.

τα 400.000 που ξοδεψε η παε για τα τουρνικε ηταν η πιο αποτυχημενη της κινηση τα εχω χιλιογραψει.

και συγνωμη αλλα εγω δεν μπορω να ταυτισω τον σεκιουριτα με τον ζαγορακη και την διοικηση.

οι σεκιουριταδες 3 μηνες μας φωναζανε να μπαινουμε 2-2 και οταν τα πραγματα γινανε μπουρδελο ξυπνησε η παε και τωρα τρεχει.

να προσεχει η παε ποιους βαζει σεκιουριταδες για να πανε καλυτερα τα πραγματα.

αναμεσα στον ματατζη και στον σεκιουριτα που μας περνει το πανο και το δινει στα σκουλικια μεσα απο το γηπεδο δυσκολευομε να επιλεξω ποιος ειναι ο χειροτερος εχθρος μου,,,(πανο πυλαιας).

απο το σαιτ της 4  http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

Η ομάδα έκανε το καθήκον της και κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη με γκολ του Αθανασιάδη και του Αναστασάκου στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο κύπελλο και περιμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχτούμε τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ κρίσιμο ματς. Εύσημα αξίζουν και στον κόσμο για την κερκίδα του δευτέρου ημιχρόνου. Όσο για κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν έξω από την Τούμπα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ναι μεν είμαστε έμπρακτα εναντίον του φαινομένου της κούτρας, αλλά δεν ανεχόμαστε προκλητικές και εριστικές συμπεριφορές από κανέναν μπράβο ή σεκιουριτά. Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που έχουν εισιτήρια ή εισιτήρια διαρκείας, στην προσέλευση τους στο γήπεδο, αφού ήδη η κατάσταση με τα τουρνικέ είναι ανυπόφορη. Ας μεριμνήσει η ΠΑΕ να λυθούν τέτοιου είδους προβλήματα.

Offline babis36

• Αλλαγή
Προκλητικη ειναι η συμπεριφορα του τζαμπατζη που λεει στον οπαδο του ΠΑΟΚ με το εισητηριο οτι ειναι μαλακας και χεστης μια και δεν μπαινει με τον τσαμπουκα στο γηπεδο. Προκλητικη θα ειναι και η συμπεριφορα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον οπαδο του ΠΑΟΚ αν τους αφηνει να μπαινουνε τζαμπε τους κουραδομαγκες. Εγω τα τζαμπανταν ντου τα ακουω βερεσε και η ανακοινωση της paokgate4 πρεπει να ειναι επισης πολυ προσεκτικη να μην περασει στην αλλη οχθη και βαλει απεναντι της τον οπαδο που κοβει τον καφε του και τις διακοπες του για την ομαδα. Ο τζαμπανταν δεν σημαινει οτι ειναι και ανεργος αδερφος.Μπορει καλλιστα να ειναι και κακομαθημενος εξυπνακιας που δινει μονο το κακο παραδειγμα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Αλλά από τη στιγμή που διώξαμε τους μπάτσους και δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε, καλώς φέρονται έτσι οι σεκιουριτάδες. Μια, δυό φορές ακόμα να κόψουν τον τσαμπουκά από τους εξυπνάκηδες, θα στρώσει η κατάσταση, καθώς δεν θα ξαναέρθουν στον ΝΑΟ. Τώρα, μπορεί επί της αρχής να έχει δίκιο η ανακοίνωση της Θ4, αλλά επί του προκειμένου, τη θεωρώ λανθασμένη. Στην τελική, ποια η αξία της ταλαιπωρίας μπροστά από τα τουρνικέ, μπροστά στην αναγέννηση της ομάδας και τον σεβασμό του οπαδού που πληρώνει για να τη δει να γίνεται αυτή πραγματικότητα, κατεύθυνση προς την οποία συμβάλλει σε βάθος χρόνου αυτός ο έλεγχος; Ας δούμε και λίγο πέρα από τη μύτη μας. Κρίμα, γιατί τα παιδιά της Θ4 είναι πολύ ψαγμένα, βλέπουν πολύ μπροστά και δεν περίμενα από μέρους τους να πέσουν σ' αυτή τη λούμπα.

nomercy4

• Guest
και επιτέλους δεν παστωνόμαστε σα σαρδέλες στα τουρνικέ.
κύριοι/es μπαίνουμε κύριοι/es βγαίνουμε.
λεφτά να πιούνε ένα κασόνι ρετσίνες δίνουν και για τα τσιγάρα τους.
ένα 20euro δεν έχουν δώσει για να δουν ένα αγώνα όμως!
άλλοι τόσοι από έξω για περισσότερο έλεγχο.
μπραβο σε όλους για την προσπάθεια

Offline epic

• Αποστολή
  • **
χθες η παε ολους τους τσαμπατζηδες τους εστειλε τελικα στην 7 και γιαυτο τελικα τιγκαρε αν ειδατε. φυσικα παλι καμια 100αρα περασε καγκελα και ηρθε στην 4..ξηγηθηκε παλι η διοικηση ισως κακως για πολλους.αλλα δειχνει οτι δεν ειναι αναισθητη.

τα 400.000 που ξοδεψε η παε για τα τουρνικε ηταν η πιο αποτυχημενη της κινηση τα εχω χιλιογραψει.

Ε;
Τοτε γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση για τους τζαμπατζηδες; Γιατι δοθηκαν τοσα λεφτα για τα τουρνικε; Για να μη μπαινουν στην 4 και να μπαινουν στην 7; Αυτο ηταν το προβλημα; Αδυνατω να κατανοησω...
Παντως στο 14 ακουω μονιμως πιτσιρικια να συζητουν για το πως θα μπουνε κουτρα. Εχει γινει "παραδοση". By the way, τα πιτσιρικια τα δικαιολογω καπως.
Και χθες παντως ειχαμε 20000 κοσμο και 13500 εισιτηρια. Ειναι μεγαλη η διαφορα ρε πουστη...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

dimos8enis

• Guest
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=1711422
...
Η πρόκριση-θρίλερ επί του Αρη στα πέναλτι την περασμένη Τετάρτη και ο πρώτος μεγάλος προημιτελικός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε δυο μέρες στην Τούμπα έκανε τους φιλάθλους να ασχοληθούν με τους δυο μεγάλους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, με αρκετά από τα συνθήματα που ακούστηκαν να αφορούν τα δυο αυτά παιχνίδια. Οπως πάντως αναμενόταν οι κερκίδες της Τούμπας είχαν τη γνώριμη για φέτος εικόνα. Περίπου 20.000 φίλαθλοι αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και σε ένα παιχνίδι με μια από τις λεγόμενες «αντιεμπορικές» ομάδες γέμισαν την Τούμπα. Εκτός και εντός γηπέδου η παρουσία ανδρών της δύναμης σεκιούριτι ήταν έντονη. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος είχε παρατηρηθεί ένταση εκτός γηπέδου, με φιλάθλους να προσπαθούν να μπουν χωρίς εισιτήριο, κάτι που ώθησε τους διοικούντες στο να εφαρμόσουν αυστηρότερα μέτρα, τα οποία είχαν αποτέλεσμα
...

αυτο ειναι μεγαλο ψεμα, απ οσο μπορω να ακουσω, δεν ακουσα κανενα συνθημα για ρουλη... οχι τιποτα αλλο, αλλα για αυτους που πιστευουν οτι ασχολουμαστε μαζι τους...
οσο για τους τζαμπατζηδες, ειδα αρκετους, οπως και καποια μπουκαλια... ελεγχος μηδεν, και η κατασταση εξω απο τα τουρνικε απελπιστικη... φανταζομαι η διοικηση τα ξερει τα προβληματα και ελπιζω συντομα να γινει κατι

Offline corrupt

• Αλλαγή
Εγώ θα σχολιάσω κάτι που πρόσεξα για πρώτη φορά φέτος σε "μικρό" ματς και που ήταν το μοναδικό που με χάλασε χθες στην Τούμπα...

Πως γυρνάω σε κάποια φάση προς τις 7-8, και εκεί γύρω στο 83', πάνω που έπεφτε και η κερκίδα και το μας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, πρόσεξα κόσμο να αποχωρεί μαζικά... Δεν θυμάμαι σε άλλο αγώνα με υποδεέστερο αντίπαλο φέτος να είδα κόσμο να την κάνει από τόσο νωρίς... Προσωπικά με θύμισε εποχές μπατμαν.

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
και επιτέλους δεν παστωνόμαστε σα σαρδέλες στα τουρνικέ.
κύριοι/es μπαίνουμε κύριοι/es βγαίνουμε.
λεφτά να πιούνε ένα κασόνι ρετσίνες δίνουν και για τα τσιγάρα τους.
ένα 20euro δεν έχουν δώσει για να δουν ένα αγώνα όμως!
άλλοι τόσοι από έξω για περισσότερο έλεγχο.
μπραβο σε όλους για την προσπάθεια

+1000
Ετσι ακριβως ειναι λεφτά για ρετσίνες έχουμε να ρουφάμε και κανένα τσιγάρο
 και ΠΑΟΚ ολε κανε μεταγραφές, πάρε κύπελο και στον αντίπαλο πετάμε και κανένα μπουκάλι.
Αλλά εισητήριο να μην κόψουν, ρε αντε στο διαολο.
Ποιο αυστηρά μέτρα και σε οποιον αρέσει σε όποιν δεν αρέσει να κάτσει σπιτι του.
ΑΡΚΕΤΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Εγώ θα σχολιάσω κάτι που πρόσεξα για πρώτη φορά φέτος σε "μικρό" ματς και που ήταν το μοναδικό που με χάλασε χθες στην Τούμπα...

Πως γυρνάω σε κάποια φάση προς τις 7-8, και εκεί γύρω στο 83', πάνω που έπεφτε και η κερκίδα και το μας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, πρόσεξα κόσμο να αποχωρεί μαζικά... Δεν θυμάμαι σε άλλο αγώνα με υποδεέστερο αντίπαλο φέτος να είδα κόσμο να την κάνει από τόσο νωρίς... Προσωπικά με θύμισε εποχές μπατμαν.

γινεται σε πολλα ματς φιλε.και οχι μονο σε ματς με υποδεεστερους αντιπαλους.στο λεω γιατι καθομαι στην 6 και το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει και μου εχει κανει τρομερη εντυπωση

Offline toy

• Αλλαγή
Η ομάδα ήταν χλιαρή...
Ο αναστασάκος δεν μπορεί με την μπάλα κάτω αλλά το ψηλό παιχνίδι το χει
Στάση κοντρέρας και σήμερα
Ευτυχώς δεν είδα κωσταντινίδη Ευτυχώς
Ο λίνος έχει μέλλον θέλει ματσάκια
Ο σορλέν έχει μυαλό θέλει επίσεις ματσάκια
Ο χαλκιάς θα μας τρελλάνει όλους φέτος .
Ο μικρός με πείρε τα μυαλά με τον πανυγηρισμό.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

γινεται σε πολλα ματς φιλε.και οχι μονο σε ματς με υποδεεστερους αντιπαλους.στο λεω γιατι καθομαι στην 6 και το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει και μου εχει κανει τρομερη εντυπωση

Αυτό συμβαίνει υποθέτω απο αυτούς που έρχονται απο μακρυά κι δεν θέλουν να περάσουν τις επόμενες 2 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο τους στην Διαγόρα την Λαμπράκη και τα γύρω στενά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
σε καποια ματς εχει συμβει και στην 4 αυτο.με οφη στο διαστημα 80-90 η μιση 4 αδειασε

σιγουρα ισχυει αυτο που γραφει το τσακαλακι απο πανω και το λεω με βεβαιοτητα

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Πάμε για άλλα τώρα !!!

Έχει κανένας φώτο από το πανό με τα κινέζικα.;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...