Author Topic: αρης44 - ΠΑΟΚ 0 - 0 Κυριακή 25/1/2009 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 6176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν θυμάμαι καλά ο κύρκος μας έχει σφυρίξει στο ηράκλειο 1η αγωνιστική (αποβολή κουνενάκη που δεν την δίνει) και μέσα με παο (πέναλτυ κ αποβολή του σαριέγκι πάνω στον μούσλι). Μετά κ τα χθεσινά (έπαιρνες φάουλ με αίτηση - καμμία προστασία από τα μπουκάλια τις κροτίδες κ τα δυναμιτάκια - κλείσιμο στην περιοχή με συνεχόμενα φάουλ-απάτη υπέρ του σκουλικιού κ αποκορύφωμα την ανακάλυψη (!) επιθετικού φάουλ στον μουσλίμοβιτς που βγήκε τετ-α-τετ) κάτι πρέπει να κάνει η διοίκηση γιατί η Τετάρτη είναι κοντά όπως και ο παμπορίδης...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
παιδια συγνωμη αλλα μαλλον αλλο ματς εβλεπα...ενταξει κρατησαμε το μηδεν αλλα οχι και ανετα...χασανε 4-5 κλασσικες ευκεριες και μεις 1  και 1/2.
Και φυσικα δεν πιστευω οτι και 11 να ειμασταν θα το περναμε ανετα. Ημασταν 11 μεχρι το 38 και δεν κσεραμε που παν τα 4. Τι λετε για το κεντρο. στο πρωτο 20λεπτο ανυπαρκτο. Το κεντρο πρεπει να κραταει την μπαλλα και να ανοιγετε οχι να αποκρουει μονο...ΕΧΟΥΜΕ προβλημα αναπτυξησ...γι'αυτο τρεχει σαν την αδικη καταρα απο το κεντρο μαλιστα ο Musli να πιασει καμμια μπαλλα...Σπανια υπαρχει ανπτυκση μεχρι την μεγαλη περιοχη...το χαμε μεχρι αρχεσ δεκεμβριου...μετα? Σορρυ αλλλα ετσι το βλεπω

Αδερφέ, με όλον τον σεβασμό, πραγματικά άλλο ματς έβλεπες....Που το είδες το πρόβλημα κέντρου στο 11 με 11?Μετά το 10' είμασταν κλάσεις καλύτεροι κ χωρίς την αποβολή το ματς ήταν διπλό μέχρι το τελευταίο μπλόκο του Προμαχώνα....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Συμφωνώ ως ένα σημείο ότι δεν είναι τυχαίο ότι με πούστικες ομάδες έχουμε πάντα πρόβλημα "πειθαρχίας".

Εχθές ο βιτόλο έκανε 6 φορές βουτιά θέατρο ότι τάχα τον χτύπησε ο Γκαρσία. Ο Ρεγκέιρο έκανε δολοφονικό τάκλιν στον Σνάουτσνερ στο 10λεπτο. Ο Μούσλι έτρωγε αγκωνιές και κλωτσιές. Και πόσα άλλα που βαριέμαι να γράψω και που σίγουρα έγιναν και δεν είδαμε.
Με το γαύρο ήταν ο φιόγκο.
Με την πολυμετοχική ήταν ο τζεμπούρ.

Οι αντιδράσεις των παικτών δεν έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα αλλά με τα αντίπαλα γατάκια που νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με παίκτες χωρίς @@.

Και με τις Σέρρες δεν παίξαμε καλά αλλά δεν είδα κανέναν να χτυπάει.

Θεωρώ ότι παίκτες τύπου τσιμπούρ, βιτόλο, φιόγκο, και σία πάνε να πουλήσουν βλαχομαγκιά εκεί που δεν τους παίρνει και πάντα εντός γιατί ξέρουν ότι έχουν ασυλία.

Δεν δικαιολογώ τις αποβολές γιατί το αποτέλεσμα δείχνει ότι οι παίκτες μας τσιμπούν το δόλωμα και ζημιώνουν την ομάδα, και η ομάδα είναι πάνω από όλους (αλλιώς να πάν να παίξουν τένις) αλλά δικαιολογώ την αγανάκτηση για την αδικία.  

Ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει τον αγώνα.
Το ότι οι παίκτες μας δεν κυλιούνται κάτω αλλά αγανακτούν πρέπει να εκτιμηθεί από όλους μας. Πιο πολύ εκνευρίζομαι όταν βλέπω τον Μούσλι να κάνει βουτιά να πάρει πέναλτι παρά όταν βλέπω τον Σέτζιο να επιστρέφει τις πέτρες στα ερπετά.

Το μουνί ο επόπτης που όχι μόνο φώναζε κόκκινη αλλά μετά πήγε και πουλούσε και μαγκιά στον Σέρτζιο με την ελπίδα να τις φάει για να τιμωρηθεί ο αρχηγός με ισόβια πώς το λένε; Καριόληδες.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline bane

• Αλλαγή
παντως να πω κατι οτι για μενα ο βιερινια μασησε πολυ απο τις κλωτσιες χθες και το ψιλοφοβηθηκε. μαλον για αυτο τον αλλαξε ο  σαντος. αν δειτε τι κλωτσια εχει μαζεψει στα πρωτα 30' ,ισως τις πιο πολλες. και στην αρχη μοιρασε 2-3 σακουλες. πιστευω πολυ σε αυτον και την τεταρτη θελω να παιξει οπως μπορει. θελει και προστασια απο το κορακι ομως
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ο βιερινια bane δεν παιζει την τεταρτη...ειναι τραυματιας

Offline spartiatis

• Αλλαγή
και καλύτερα γιατί είναι πολύτιμος παίχτης για τη συνέχεια και δε το έχουν σε τίποτα να του κόψουν τη μπάλα αν παίξει.  Πάντως ακόμα και χθες φάνηκε πως δε φοβάται να παίξει και να βάλει τα πόδια του στη φωτιά. Επειδή όμως το πράμα παράγινε και σίγουρα θα του έσπαζαν τα πόδια (δέχτηκε σκληρό χτύπημα στο χειρουργημένο πόδι) καλώς και έγινε η αλλαγή!
Όσο για το παιχνίδι ένα συμπέρασμα υπάρχει: πως σε ποδοσφαιρικές συνθήκες τέτοιες ομάδες τυπου ρουλη δεν έχουν καμία ελπίδα μπροστά στο ΠΑΟΚ. Είμαστε κλάσης ανώτερη ομάδα και δε χρειάζονται λεπτομέρειες για να αποδειχτεί κάτι τέτοιο.

LFPADRAM

• Guest
Ο διαιτητής του αγώνα στο "Παγκρήτιο", Χαραλαμπίδης βαθμολογήθηκε με 7,68. Την υψηλότερη βαθμολογία από τους διαιτητές της 19ης αγωνιστικής, πήρε ο Κύρκος του συνδέσμου Ηπείρου για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ με 8,50 ενώ την χαμηλότερη πήρε ο Καστανίδης του συνδέσμου Θεσσαλονίκης για την αναμέτρηση της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό.
http://www.sport24.gr/html/ent/235/ent.272235.asp

Eνταξει τωρα οτι και να πουμε περιττευει. Για τους φωστηρες η αθλια αυτη διαιτησια ηταν η καλυτερη της αγωνιστικης...

Offline savage republic

• Βασικός
Από τη στιγμή που το -9 το έκανε -11, πώς να μην είναι ευτυχισμένοι οι συμμορίτες της διαιτησίας;

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ΚΥΡΚΟ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.

SERJIO ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artID=17673&catid=77

ÓêïôåéíÜ óïêÜêéá ôçò ÌðïãêïôÜ

Ç ìåôåîÝëéîÞ ìáò óå ðåñéèùñéáêÞ ëáôéíïáìåñéêÜíéêç ÷þñá-ìðáíáíßá óõíå÷ßóôçêå ôçí ÊõñéáêÞ (25/01). ÊÜèå Óáââáôïêýñéáêï ôá ßäéá. Âßá, âáñâáñüôçôåò, ÷õäáéüôçôá êáé áóõäïóßá óôï êñÜôïò ôùí ÷ïýëéãêáí. Ïóïé åêôñÝöïõí ôç ìéóáëëïäïîßá êáé ôïí äé÷áóìü óôá Üäåéá ìõáëÜ ôùí êáìÝíùí åãêåöÜëùí ìðïñïýí íá íéþèïõí õðåñÞöáíïé ãéá ôï Ýñãï ôïõò. Ïé õðüëïéðïé ìðïñïýìå íá íôñåðüìáóôå ðïõ áðïôåëïýìå ìÝñïò áõôïý ôïõ Üèëéïõ óõóôÞìáôïò.

Äéüôé áõôü ðïõ Ý÷ïõìå äåí åßíáé ðïäüóöáéñï. ÌïéÜæåé ðåñéóóüôåñï ìå îåêáèÜñéóìá ëïãáñéáóìþí. Åäþ åðéêñáôåß ï íüìïò ôçò íý÷ôáò, ü÷é ïé êáíïíéóìïß ôçò FIFA. Äéüôé áí õðÞñ÷å fair play, åõíïìßá êáé áãÜðç ãéá ôçí ìðÜëá, ôüôå ôïõëÜ÷éóôïí ïé ìéóÝò ïìÜäåò èá ‘ðñåðå íá åß÷áí ôéìùñçèåß âáñéÜ êáé íá åß÷áí âÜëåé ëïõêÝôï óôá ãÞðåäÜ ôïõò ìÝ÷ñé íá óõììáæÝøïõí (ìå ôç óõìâïëÞ âåâáßùò ôçò ðáñïýóáò-áðïýóáò Áóôõíïìßáò) ôïõò åðßäïîïõò åãêëçìáôßåò ðïõ óçìáäåýïõí «å÷èñéêÜ» êåöÜëéá ìå öùôïâïëßäåò êáé êÜèå ëïãÞò áíôéêåßìåíá êáé ôéíÜæïõí ðáé÷íßäéá óôïí áÝñá êÜèå ôñåéò êáé ëßãï. ÂëÝðåôå ðïý öôÜóáìå; Íá ìç ìéëÜìå ãéá ìðÜëá, áëëÜ ãéá æùÝò, ãéá ôç óùìáôéêÞ áêåñáéüôçôá üóùí ðçãáßíïõí óôá ãÞðåäá ãéá íá êÜíïõí ôç äïõëåéÜ ôïõò…

Ôçí ÊõñéáêÞ, ï ×áëêéÜò, ï ÊïíóåúóÜï, ï ÌáëåæÜò êáé äåí îÝñù ðïéïò Üëëïò èá ìðïñïýóáí íá ìçí åß÷áí ãõñßóåé óðßôé ôïõò ôï âñÜäõ áí Þîåñáí êáëýôåñï óçìÜäé ïé «ðáëéêáñÜäåò» ôçò «êßôñéíçò» åîÝäñáò. Õðü áõôÝò ôéò óõíèÞêåò äåí õðÜñ÷åé áãþíáò, äåí õðÜñ÷åé ðñùôÜèëçìá. Óôá óôåíÜ óêïôåéíÜ, óïêÜêéá ôçò ÌðïãêïôÜ ôá ðñÜãìáôá Ý÷ïõí ðåñéóóüôåñç ôÜîç.

Ìå ôï ãñÜììá ôïõ íüìïõ, ï Êýñêïò ïñèþò áðÝâáëå ôïí ÊïíóåúóÜï. Äåí åðéôñÝðåôáé íá ãõñßóåé áíôéêåßìåíï óôçí åîÝäñá. Ìå ôï ðíåýìá ôïõ íüìïõ ùóôüóï ï ÐïñôïãÜëïò åßíáé áèþïò. Çñèå íá ðáßîåé ðïäüóöáéñï óôçí ÅëëÜäá êáé äéáðéóôþíåé ðùò äåí ìðïñåß íá åêôåëÝóåé êüñíåñ äß÷ùò íá êéíäõíåýåé áðü åãêåöáëéêÞ äéÜóåéóç. Ãéá íá ìçí áíáöåñèïýìå óôéò ôñéôïêïóìéêÝò åéêüíåò Üöéîçò ôïõ ðïýëìáí ôïõ ÐÁÏÊ óôï ãÞðåäï…

Ôé íá ôïõ ðåéò ëïéðüí ôïõ ÊïíóåúóÜï; Ïôé Ý÷åé Üäéêï íá áðáíôÜåé óå åêåßíïí ðïõ ðçãáßíåé íá ôïí ôñáõìáôßóåé (áí ü÷é íá ôïí óêïôþóåé); Ï÷é, çèéêÜ Ý÷åé äßêéï. Äåí ìðïñåß ðÜíôá ï èýôçò êáé ôï èýìá íá åîéóþíïíôáé óôï üíïìá ôçò ôõðïëáôñßáò. Óôï êÜôù êÜôù äåí åðé÷åßñçóå… áõôïäéêßá ï ÊïíóåúóÜï ãéá íá ôïí êáôáäéêÜóïõìå. Áò ìçí îå÷íÜìå ðüóïõò óöõãìïýò Ý÷ïõí åêåßíç ôçí þñá ïé ðïäïóöáéñéóôÝò…

Êáé åðåéäÞ… êáôÜ äéáóôÞìáôá ãéíüôáí êáé ðáé÷íßäé óôï «Êë. Âéêåëßäçò», ìßá åðéóÞìáíóç: ôï ãåãïíüò üôé ï ÐÁÏÊ óôÜèçêå üñèéïò ìÝóá ó’ áõôÞ ôç æïýãêëá êáé Ýöõãå áðü åêåß ìå ôçí éóïðáëßá, ðáßæïíôáò ãéá ðÜíù áðü 60 ëåðôÜ ìå ðáßêôç ëéãüôåñï, ìáñôõñÜ ðüóï ðïëý Ý÷åé áôóáëùèåß. Êáé äåß÷íåé üôé ï ÓÜíôïò Ý÷åé áñ÷ßóåé íá äçìéïõñãåß åí äõíÜìåé ðñùôáèëçôÝò óôçí Ôïýìðá…

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artID=17677&catid=105

Ï ÐÁÏÊ âãÞêå íéêçôÞò áðü ôïí ðüëåìï

Áõôü ôï –êáé êáëÜ– ðïäïóöáéñéêü ðáé÷íßäé äåí åðéäÝ÷åôáé êñéôéêÞ. Óïõ åßíáé áäýíáôïí íá áíáëýóåéò ôçí ôáêôéêÞ óõìðåñéöïñÜ ôùí ïìÜäùí.

Ìðïñåßò íá ìéëÞóåéò êáé íá áíáöåñèåßò óôçí øõ÷Þ. Ï ÐÁÏÊ âãÞêå íéêçôÞò áðü Ýíáí ðüëåìï óôï «ÊëåÜíèçò Âéêåëßäçò». Ìðïñåß ç ïìÜäá ôïõ ÓÜíôïò íá ìçí ðÞñå ôñåéò âáèìïýò, üìùò ìå ôïí âáèìü ðïõ ðÞñå Ýäåéîå ðùò ôïõëÜ÷éóôïí äåí êáôÜëáâå ôßðïôá áðü ôéò óõíèÞêåò ôïõ áãþíá.

Ç áðïóôïëÞ ôïõ ÐÁÏÊ äÝ÷ôçêå åêáôïíôÜäåò ìðïõêÜëéá êáôÜ ôçí ÝëåõóÞ ôçò óôï «ÊëåÜíèçò Âéêåëßäçò». Ç Áóôõíïìßá; Áðïýóá. Ãéá áêüìç ìßá öïñÜ áíßêáíç íá áíáëÜâåé ôéò åõèýíåò ôçò. Áðü óðüíôá äåí ôñáõìáôßóôçêå ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ, åíþ êéíäýíåøå ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò.

ÌåôÜ ôçí Áóôõíïìßá, áíÝëáâå ï äéáéôçôÞò Êýñêïò, ï ïðïßïò áíôß íá ðñïóôáôÝøåé ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ ÐÁÏÊ, ôïõò Üöçíå óõíå÷þò åêôåèåéìÝíïõò. ÌÝ÷ñé íá áíôéäñÜóåé ï ÊïíóåúóÜï êáé íá äå÷ôåß ôçí êüêêéíç, ãéá åßêïóé äåõôåñüëåðôá äå÷üôáí âñï÷Þ áíôéêåéìÝíùí áðü ôçí êåñêßäá. Ï ÐïñôïãÜëïò äåí ðÞñå âÝâáéá êÜíá ìðïõêÜëé óáí ìéêñü ðáéäß íá ôï äåßîåé óôïí äéáéôçôÞ êáé íá äõíáìéôßóåé êáé Üëëï ôçí êåñêßäá, üðùò Ýêáíáí Üëëïé. ÌåôÜ ôçí êüêêéíç âÝâáéá… óêïôåßíéáóå. Ï Êýñêïò Þôáí áõôüò ðïõ Ýðñåðå íá äéáêüøåé ôï ðáé÷íßäé, üìùò ôá åß÷å ÷áìÝíá. Áêïëïýèçóå ç êßôñéíç óôïí ×áëêéÜ, ï ïðïßïò ðÝñáóå Ýíá çìß÷ñïíï ðáñÝá ìå… äõíáìéôÜêéá êáé, áíôß íá õðÜñîåé äéáêïðÞ, ï Êýñêïò ôïí ôéìþñçóå.

Ï ÐÁÏÊ, ìå äÝêá ðáßêôåò ãéá ðåñéóóüôåñï áðü Ýíá çìß÷ñïíï, Üöçóå ôïí Áñç íá ôïõ êÜíåé äýï êëáóéêÝò åõêáéñßåò êáé ôßðïôá ðåñéóóüôåñï. Ôï èÝìá åßíáé ðùò ç ïìÜäá ôïõ ÓÜíôïò ðÞñå áðïôÝëåóìá ìå ôéò óõíèÞêåò ðïõ ôï ðÞñå.

Êáé áõôü ðïõ áíáñùôéÝôáé êáíåßò åßíáé ãéáôß ï ÐÁÏÊ íá ðÜåé íá îáíáðáßîåé ðïäüóöáéñï ôçí åñ÷üìåíç ÔåôÜñôç (28/01) óôï «Âéêåëßäçò» ãéá ôï Êýðåëëï. Ç áíßêáíç Áóôõíïìßá èá ãßíåé éêáíÞ; ¹ ìÞðùò ï Ðáìðïñßäçò èá ëåéôïõñãÞóåé äéáöïñåôéêÜ áðü ôïí Êýñêï;

¹äç ãéá ôïí Ðáìðïñßäç ëÝãïíôáé êáé ãñÜöïíôáé äéÜöïñá ðïõ äéáññÝïõí áðü êýêëïõò ôïõ Áñç. Ðþò åßíáé äõíáôüí íá åëåã÷èåß ç ìÜæá, üôáí ðáßñíåé óõíå÷þò ôï ðÜôçìá áðü ôïõò äçìéïõñãïýò êëßìáôïò;

Ï ÐÁÏÊ èá ðÜåé íá ðáßîåé ìå øõ÷Þ ìåèáýñéï óôï «ÊëåÜíèçò Âéêåëßäçò», üðùò Ýðáéîå êáé ôçí ÊõñéáêÞ (25/01). Áí üìùò çôôçèåß ëüãù ôùí óõíèçêþí, åéëéêñéíÜ, ï Èåüò íá âÜëåé ôï ÷Ýñé ôïõ.

northeagle_4

• Guest
Η Εξεδρα συνεχιζει να εχει στις ταξεις της αρθρογραφους που δεν υπεστησαν λοβοτομη.Κοσμας,Κολκας παλιοτερα Κωσταντιδης με εχουν εξεπληξει ορισμενες φορες με το επιπεδο τους στον βοθρο της ελληνικης αθλητικης δημοσιογραφιας

chiltsid

• Guest
σωστος,ο συγκεκριμενος αν και χανουμι,γραφει με οραιο τροπο και δεν προσπαθει να γλυψει,ουτε να χαιδεψει αυτακια,αμα διαβασετε και παλαιοτερα αρθρα,εχει σταθερη σταση.
οσο για την εφημεριδα,τουλαχιστον δεν ειναι εμετικη οπως η σπορνταη.

σορρυ για το οφφ.

moutsouris2

• Guest
Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια όποιου φίλου είναι ψυχολόγος (και τρελογιατρός μου κάνει).
Θα αναφερθώ σε δύο φάσεις από αγώνες της Κυριακής. Η μία με το τσογλάνι τον Ντιόγο. Η άλλη του Μούσλι που διεκδικεί μια μπαλιά στον κενό χώρο. Και εξηγούμαι. Ο μεν γαυρόπουστος παρόλο που σηκώνει εναλάξ και τα δύο χέρια στα λαρύγγια των αντιπάλων, συνεχίζει και κερδίζει πέναλτυ. (Παρακαλώ πολύ αν δεν το έχω δει καλά ενημερώστε γιατί θα πάρω σβάρνα τους γιατρούς) Ο Μούσλι κοντράρεται με τον σκόλικα (ο οποίος χρησιμοποιεί και αυτός τα χέρια) και αντί να αφήσει τη φάση το κοράκι να εξελιχθεί, σφυρίζει επιθετικό φάουλ. Τελικά υπάρχει κανονισμός που να ισχύει για όλους τους αγώνες ή όχι;
Δεν ξέρω αν έχω λάθος, αλλά οι φετινές διαιτησίες μου θυμίζουν τις ανάλογες στο μπάσκετ στα τέλη '80 με αρχές '90 με το ερπετό. ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ!!!
Υ.Γ.1 Σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζομαι δικαιολογία για την ομάδα μου! Πιστεύω πως όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε τα υπέρ και τα κατά της.
ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Υ.Γ.2 ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
ΚΥΡΚΟ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.

SERJIO ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.

+++++++++++++++++++++ απειρο

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

chiltsid

• Guest
Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια όποιου φίλου είναι ψυχολόγος (και τρελογιατρός μου κάνει).
Θα αναφερθώ σε δύο φάσεις από αγώνες της Κυριακής. Η μία με το τσογλάνι τον Ντιόγο. Η άλλη του Μούσλι που διεκδικεί μια μπαλιά στον κενό χώρο. Και εξηγούμαι. Ο μεν γαυρόπουστος παρόλο που σηκώνει εναλάξ και τα δύο χέρια στα λαρύγγια των αντιπάλων, συνεχίζει και κερδίζει πέναλτυ. (Παρακαλώ πολύ αν δεν το έχω δει καλά ενημερώστε γιατί θα πάρω σβάρνα τους γιατρούς) Ο Μούσλι κοντράρεται με τον σκόλικα (ο οποίος χρησιμοποιεί και αυτός τα χέρια) και αντί να αφήσει τη φάση το κοράκι να εξελιχθεί, σφυρίζει επιθετικό φάουλ. Τελικά υπάρχει κανονισμός που να ισχύει για όλους τους αγώνες ή όχι;

θα σου πω,πως το βλεπω εγω,στην δικη μας φαση παρολου που στην αρχη τον εβρισα τον κυρκο,μετα που το ξανα ειδα,βλεπεις και τους δυο να σπρωχνουν με τα χερια αλλα τελικα ο μουσλι,σπρωχνει και απλωνει πολυ φανερα το χερι προς τον ρομπερτζ,αρα καλα εκανε που εδωσε επιθετικο.
στην φαση του ντιογκο,1ον κανει πρωτα αυτος φουλ στον αντιπαλο και 2ον μετα δεν βλεπω καποια σοβαρη παραβαση,εκτος του οτι μαρκαρετε απο δυο,διχως ομως να υπαρχει καποια σοβαρη επαφη.

γενικα αμα θες να το πας,ο ντιογκο οποτε πεφτει ειναι φουλ,γιατι πρεπει να το προστατεψουμε αυτο το διαμαντι και ο μουσλι ειναι αυτος που εχει κανει τα πιο πολλα επιθετικα φουλ παρα να εχει δεχτει αυτος και εχει γαμιθει στα κλοτσιδια απο τους αντιπαλους.

Offline cure

• Αλλαγή
Τιμή και δόξα στον αρχηγό που τους έδειξε τον Δικέφαλο στην καρδιά και πήγε να τους κάνει ντου μέσα στο μπουρδέλο τους και χέστηκαν πάνω τους.

Θα πάρω και πάλι την ίδια θέση και θα διαφωνήσω με πολλούς από σας "υπέρμαχους της πειθαρχίας" επειδή φέτος ζω το δικό μου όνειρο.
Χρόνια και ζαμάνια περιμένω να δω τον ΠΑΟΚ με παίχτες ΑΚΡΙΒΩΣ σαν αυτούς που έχουμε και χαιρόμαστε σήμερα. Εγώ δεν θέλω ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να πέφτει σαν τον Μαλεζά κάτω από μια κροτίδα, ούτε να κερδίζει έξυπνα χρόνο και να σπάει τα νεύρα των αντιπάλων, όπως ο Χαλκιάς. Καλά κάνανε τα παιδιά και ναι χρειάζονται κι αυτά, αλλά εμένα άλλα μου μένουν στη ψυχή.

Εγώ θέλω τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να πιάνει από το γιακά τη μεγαλύτερη πουστρού της αντίπαλης ομάδας και να τον πλακώνει στα μπουκέτα στη ψύχρα, αμέσως μετά να κυνηγάει το άλλο πουστράκι γύρω γύρω και παράλληλα να κοροϊδεύει το κοράκι.
Θέλω τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ όταν νιώθει πως η ομάδα δεν τραβάει και πάει να χάσει ένα ντέρμπι να τρελαίνεται και από τα νεύρα του να ξεσπάει στον πρώτο μαλάκα που βλέπει μπροστά του. Κι αν αυτός ο μαλάκας είναι και ντεμέκ άγριος και με φήμη τρελού, αλλά μόλις φάει το ξύλο κάνει την πάπια και μιξοκλαίει, τότε γουστάρω πιο πολύ. Αν βγει έξω ο ΠΑΟΚτσής και αντρίκια χωρίς κλάψα στο κοράκι τότε χύνω.
Θέλω επίσης τον αρχηγό μου να κάνει ντου στη κερκίδα των αντιπάλων, που του πετάνε τα πάντα. Δεν θέλω να κάνει πούστικο θέατρο. Θέλω να ανταποδίδει στα ίσα.
Θέλω τον καλύτερό μου παίχτη να παίζει κάθε ματς στα κόκκινα σαν να παίζει τελικό. Να φοβάμαι και να τρέμω μη πάρει κόκκινη ή μη τραυματιστεί, αλλά μέσα μου να το καραγουστάρω που τιμάει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, όσο του πρέπει.

Και όλα αυτά ΚΥΡΙΩΣ εκτός. Όχι στην ασφάλεια της Τούμπας. Έτσι μπορεί να μη πάρω διπλό φέτος. Παίρνω όμως λάφυρο και ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ το φόβο στα μάτια τους. Ακριβώς αυτό που βλέπεις στο βλέμμα των φιλάθλων-πελατών τους μόλις ένα ποτάμι ΠΑΟΚτσήδικων ψυχών μπαίνει στις κερκίδες τους και το νιώθεις ότι τρέμουν. Ε αυτό το νιώθουν ΚΑΙ από την ομάδα πλέον.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε πολλά χρόνια ανυποληψίας και σφαλιάρας και για να τα σβήσουμε γρήγορα θέλει και λίγο πέρα από τα όρια συμπεριφορά.

Άλλωστε φέτος είναι ευκαιρία να το κάνουμε, μην έχοντας να χάσουμε τίποτα. Εκτός αν πιστεύετε πως θα χάσουμε το uefa αν μας λείψει ο Μουσλίμοβιτς ή ο Κοντρέρας για 2-3 ματς.

Κι ας μη ξεχνάμε επιτέλους πως δεν μιλάμε και για κανένα σοβαρό πρωτάθλημα, ώστε να συζητάμε για πειθαρχία. Εδώ που σε κάθε πνοή του ανέμου δίνεται πέναλτι στο πουστράκι που βγήκε όταν η μάνα του γαμήθηκε με άλογο, ενώ ο Ζλάταν τρώει ξύλο και του δίνουν επιθετικό, εδώ που όλοι μπορούν ανενόχλητοι να πλακώνονται μεταξύ τους αλλά να τιμωρείται μόνο ο ΠΑΟΚ, εδώ που το βίντεο για εκτός φάσης μπουνιές παίζει μόνο για τον ΠΑΟΚ, εδώ που η τελευταία φορά που σοκαρίστηκαν από τραυματισμό ήταν όταν τον έκανε ο ΓΧ κατά λάθος, εδώ που ΠΑΟΚτσήδες φυλακίζονται για ψύλλου πήδημα και αλλού κάνουν και φόνους ανενόχλητοι από τη δικαιοσύνη του κώλου, εδώ τέλος πάντων που είμαστε σαν φιλοξενούμενοι σε ξένη χώρα, ακόμη και να τους κοιτούσε στραβά ο Σέρτζιο θα τον τιμωρούσαν.

Ε λοιπόν ας τις τρώμε έτσι τις κάρτες για να έχουμε να θυμόμαστε κάτι από αυτά τα ντέρμπι. Αλλιώς απλά θα είχαμε να θυμόμαστε ένα άτυχο αποτέλεσμα.

Άλλωστε και αν θέλετε να μιλήσουμε για την επίπτωση που είχε η κάρτα στην ομάδα αγωνιστικά, προσωπικά θεωρώ ότι καλό μας έκανε. Είδαμε και εντεκα εναντίον έντεκα τι κάναμε; ΤΙΠΟΤΑ! Προσωπικά τα ακούω βερεσέ ότι ΘΑ ανεβαίναμε και ΘΑ νικούσαμε. Εσείς μπορείτε να πιστεύετε ότι ο Σέρτζιο μας στέρησε ένα διπλό. Εγώ θα επιμείνω πως μας έδωσε κάτι να θυμόμαστε για χρόνια, από μια άνοστη σούπα που θα έληγε 0-0, γιατί η μία ομάδα δεν μπορούσε να σκοράρει και η άλλη δεν καιγόταν και ιδιαίτερα να το τολμήσει.

Την Τετάρτη λοιπόν τα σπουδαία...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest

Εδώ που σε κάθε πνοή του ανέμου δίνεται πέναλτι στο πουστράκι που βγήκε όταν η μάνα του γαμήθηκε με άλογο,

τα νεφρα μας ρεεεεεεεεε  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BLACK DOG

• Guest

óõãíùìç ñå ðáéäéá áëëá äåí ìðïñåóá íá ìçí ôá ðïóôáñù
 :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :b348: :b348: :b348: :b348: :b348: :b348: :b348: :b348: :b348:
http://www.super3.gr/main.asp

[26/01/2009]   Ðïäüóöáéñï

Ëßãá ëüãéá ãéá ôçí «ôåôñÜäá»…

… Èá îáíáíáöÝñïõìå ëïéðüí êÜðïéá «äéáéôçôéêÜ» ãåãïíüôá åíüøåé ôïõ ÁÑÇÓ – ðáïê, áõôÞ ôç öïñÜ ãéá ôï Êýðåëëï. Êáé èá êÜíïõìå êáé ðÜëé ìéá êáôáãñáöÞ, ðåñéìÝíïíôáò ìå… «áíõðïìïíçóßá» êáé… «áãùíßá» ôïí ôñüðï ìå ôïí ïðïßï èá áíôéìåôùðßóïõí ôéò äýï ïìÜäåò ôçí ÔåôÜñôç, ï äéáéôçôÞò, ïé äýï âïçèïß ôïõ êáé ï ôÝôáñôïò, áëëÜ êáé ðþò èá ôïõò áíôéìåôùðßóåé ìåôÜ ï ðáñáôçñçôÞò.

Ðïéïé èá åßíáé ïé ðáñáðÜíù êýñéïé; Ï Ðáìðïñßäçò áðü ôï Êéëêßò, ïé Áêñßâïò êáé Ãåííáßïò áðü ôçí ÁèÞíá, ï ÐáðáóôáìÜôçò áðü ôçí ÁèÞíá êáé ï Êïõêïýëáò áðü ôç ËÝóâï…

Ðáìðïñßäçò: «¼ëå»…
ÎåêéíÜìå ëïéðüí áðü ôçí «êåöáëÞ», ôïí Ðáìðïñßäç. Ôï ðñþôï ðñÜãìá ðïõ Ýñ÷åôáé óôï ìõáëü ôïõ êÜèå Áñåéáíïý, åßíáé ï ðåñóéíüò áãþíáò ôçò áãáðçìÝíçò ìáò ïìÜäáò óôç ËéâáäåéÜ. Åêåß üðïõ ï óõãêåêñéìÝíïò Ýêëåéóå ôá ìÜôéá óôï êáèáñü åðéèåôéêü öÜïõë ðïõ Ýãéíå óôïí ÍÝôï, Üöçóå ôç öÜóç íá åîåëé÷èåß êáé Ýãéíå ôï 2-0 åéò âÜñïò ôïõ ÁÑÇ, üðùò åðßóçò åêåß ðïõ áñíÞèçêå ôïõëÜ÷éóôïí äýï êáôáöáíÝóôáôåò áðïâïëÝò óå ðáßêôåò ôïõ áíôéðÜëïõ ìáò.

¼ìùò ðñïöáíþò äåí åßíáé ìüíï áõôÜ. Ï Ðáìðïñßäçò «óöýñéîå» êáé ôï öåôéíü ÁÑÇÓ – ïëõìðéáêüò óôï ÊëåÜíèçò Âéêåëßäçò êáé ðáñüôé êåñäßóáìå, èõìüìáóôå ðïëý êáëÜ ôé Ýêáíå óôïí óõãêåêñéìÝíï áãþíá, üðïõ äåí Ýäùóå ôï ïëïêÜèáñï ðÝíáëôé åéò âÜñïò ôïõ áíôßðáëïõ ôåñìáôïöýëáêá óå «åëëçíïñùìáúêÞ» ðÜíù óôïí Êüêå, åðÝôñåðå ôéò êëïôóéÝò ôùí öéëïîåíïýìåíùí êáé ôïõò Ýâáæå ìÝóá óôçí ðåñéï÷Þ ìáò ìå áíýðáñêôá öÜïõë.

¼ðùò åðßóçò èõìüìáóôå êáé ôçí ðåñóéíÞ Þôôá ôïõ ÁÑÇ áðü ôïí ðáï ìå 1-0 óôç Ëåùöüñï, ìå ôïí «êëáóéêü» ôñüðï ôùí áíýðáñêôùí åéò âÜñïò ìáò öÜïõë êáé ôçò áíýðáñêôçò ôéìùñßáò óôï áíôéáèëçôéêü ðáé÷íßäé ôùí áíôéðÜëùí, êÜôé ãåíéêÜ «äïêéìáóìÝíï» üôáí ðñüêåéôáé ãéá ôç äéêÞ ìáò ïìÜäá.

Ðïéï åßíáé üìùò ôï êåñáóÜêé óôçí ôïýñôá; ¼ôé ï Ðáìðïñßäçò ðáñáðÝìöèçêå óôéò áñ÷Ýò Íïåìâñßïõ ãéá ôïí áãþíá ðáïê – Ðáíéþíéïò, åðåéäÞ âáèìïëïãÞèçêå ìå 5 óôçí åöáñìïãÞ êáé åñìçíåßá ôùí êáíüíùí (áðü ôïí Êïõêïýëá).

Èõìßæïõìå üôé áðëÜ ï Ðáìðïñßäçò Þôáí ï «êáëýôåñïò» êáé ðéï «öïñìáñéóìÝíïò» ðáßêôçò ôùí áóðñüìáõñùí óå åêåßíï ôï ìáôò, áñíïýìåíïò Ýíá ðÝíáëôé óôïõò öéëïîåíïýìåíïõò ðïõ åßíáé ï ðñþôïò êáíüíáò ðïõ ìáèáßíåé êÜðïéïò üôáí áðïöáóßóåé íá áêïëïõèÞóåé ôï óõãêåêñéìÝíï åðÜããåëìá, áëëÜ êáé äßíïíôáò ëßãï ìåôÜ Ýíá õðÝñ ôïõ ðáïê, ìå ôï ïðïßï ãåëïýóå ïëüêëçñïò ï ðëáíÞôçò.

Áêñßâïò – Ãåííáßïò: «¼ëå»…

ÐÜìå üìùò êáé ëßãï óôïõò õðüëïéðïõò ôçò «ðáñÝáò», îåêéíþíôáò áðü ôïõò âïçèïýò. «ÁîÝ÷áóôç» åßíáé ç ðáñïõóßá ôïõò óå üóá ìáôò ôïõ ÁÑÇ Ý÷ïõí «êñáôÞóåé ôç óçìáßá». «ÑåóéôÜë» äßíïõí êÜèå öïñÜ êáé ðéï ôñáíü ðáñÜäåéãìá åßíáé ôï «ðáóßãíùóôï» ÁÑÇÓ – ïëõìðéáêüò ôïõ ’06-’07, áõôü ìå äéáéôçôÞ ôïí ÆùãñÜöï, üôáí ï Ãåííáßïò åßäå ìðñïóôÜ ôïõ ôïí ÃåùñãÜôï íá êÜíåé ôÜêëéí ãéá áðåõèåßáò êüêêéíç ðÜíù óôïí ×áâßôï, üìùò ôç óçìáßá ôçí êñÜôçóå ðïëý ÷áìçëÜ… Êáé èõìßæïõìå üôé óå åêåßíï ôï ìáôò, «äßäõìï» Þôáí ïé Áêñßâïò êáé Ãåííáßïò.

¼ðùò åðßóçò èõìßæïõìå üôé ï Áêñßâïò Þôáí âïçèüò óôïí öåôéíü áãþíá ôïõ 1ïõ ãýñïõ ìåôáîý ðáïê êáé ÁÑÇ, üðùò èõìßæïõìå üôé åß÷å «üëùò ôõ÷áßùò» ðáñáðåìöèåß ðÝñóé ãéá ôï ÁÑÇÓ – Ëåâáäåéáêüò, åðåéäÞ «ôüëìçóå» íá óçêþóåé ôç óçìáßá óôï ïëïêÜèáñï ïöóÜéíô ôùí öéëïîåíïýìåíùí, ãéá ôï ïðïßï ìüíï ôï óõíäñïìçôéêü êáíÜëé áíÝöåñå ôçí áëÞèåéá, äåß÷íïíôáò ôç öÜóç ìå íïçôÝò ãñáììÝò êáé áðïäåéêíýïíôáò üôé åß÷å äßêéï ï âïçèüò ãéá ôçí õðüäåéîÞ ôïõ. ËÝôå Üñáãå íá ôï èõìÜôáé ï Áêñßâïò êáé áõôü íá ôïí «åðçñåÜóåé»;

ÐáðáóôáìÜôçò: «¼ëå»…
¼óï äå ãéá ôïí ÐáðáóôáìÜôç, «ôáôïõÜæ» åßíáé ôï ìáôò ðÝñóé óôç ËÜñéóá, üðïõ áñíÞèçêå äýï áðïâïëÝò óôïõò ãçðåäïý÷ïõò, Üöçóå ôï ðáé÷íßäé íá åîåëé÷èåß («áëÜ Ðáìðïñßäçò») óå ïëïêÜèáñï åðéèåôéêü öÜïõë åéò âÜñïò ìáò êáé äå÷ôÞêáìå ôï ãêïë, åíþ âÝâáéá... «áðëÜ» äåí Ýäùóå 3ðëü ðÝíáëôé õðÝñ ìáò óôçí ôåëåõôáßá öÜóç ôïõ ðáé÷íéäéïý.

Ôï áí ëïéðüí óçìáßíïõí «êÜôé» üëá áõôÜ ðïõ áíáöÝñïõìå, èá ôï äïýìå ðñïöáíþò ìÝóá óôï ãÞðåäï. «ÊõñéáêÞ êïíôÞ ãéïñôÞ», áðëÜ ç ÊõñéáêÞ åßíáé ÔåôÜñôç…
 :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :nianiania: :nianiania:

makptol

• Guest
μα ποσο μαλακες ειναι οι ανθρωποι .....πως μπορειται και τους διαβαζετε ..... ;D