Author Topic: αρης44 - ΠΑΟΚ 0 - 0 Κυριακή 25/1/2009 ώρα 19:00 ΝΕΤ  (Read 6113 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
ναι μονος μου το ορισα γιατι για τον εαυτο μου μιλαω και πιστευω οτι ειναι εφικτος και επισης ανεπιφυλακτα προσωπικα προτιμω εξοδο στο τσαμπιονς λιγκ απο το κυπελλο, δε συγκρινονται για μενα και για λογους πρεστιζ και για οικονομικους λογους.

οσο για τη δευτερη θεση vedder εννοω να μπουμε με ιδιους τουλαχιστο βαθμους με βαζελο και τουλαχιστο +1 απο αεκ αυτο εννοω. τοτε θα εχουμε βασιμες ελπιδες για τσου λου. επισης ναι με τις ιδιες ομαδες θα παιξουμε οποτε προτιμω να τις παιξουμε για ενα στοχο που προσωπικα προτιμω ανεπιφυλακτα απο τον αλλο

Offline katz

• Αποστολή
  • **
το κυπελλο ειναι τιτλος και δεν συγκρινεται με κατι αλλο. οσο για την 2η θεση ετσι οπως ειναι τα πλει οφ δεν θα εξασφαλιζει καποιο αβανταζ σε βαθμους. και για τις ομαδες που δεν κερδισες καμια μεχρι τωρα τις ιδιες θα παιξεις και στα μπαραζ.

Συμφωνω..στα πλευ οφ ετσι κι αλλιως φετος ολοι θα ξεκινησουν σχεδον απο τα ιδια οποτε δεν εχει και μεγαλη σημασια 3 βαθμοι περισσοτεροι ή λιγοτεροι...Ασε που και να βγεις τσου λου εχεις 1% να περασεις σε ομιλο με τα μεγαθηρια που μαλλον θα παιξεις...
Οποτε κυπελλο και ουεφα πιο ρεαλιστικοι και πραγματοποιησημοι στοχοι..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ

ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ αρη

ουαν μορ ταιμ

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ

ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ αρη
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ θα χαλαστώ πάρα πολύ αν επιλέξουμε παιχνίδι. Δεν δίνω δεκάρα για τη λογική και τους "ρεαλιστικούς" στόχους μας.  
Εγώ θέλω την Κυριακή, που είναι το πιο ύποπτο ματς για "συντήρηση" ο ΠΑΟΚ να μπει μέσα εκεί σαν να παίζει τελικό και να τους γαμήσει τη μάνα. Να μη πάρουν ανάσα 90 λεπτά. Έτσι γιατί ήρθε ο αφέντης στους επίσκεψη. Πρώτα θα τελειώσει λοιπόν το Κυριακάτικο και μετά θα σκεφτώ εγώ το κύπελλο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάνουμε συντήρηση σε ματς με τον ρούλη. Αν εμείς κάνουμε συντήρηση, αυτοί οι ανύπαρκτοι που δεν έχουν ομάδα και παίχτες τι θα πρέπει να κάνουν;

Και το ίδιο δυνατά να μπει η ομάδα και την Τετάρτη. Την ίδια δυσκολία που έχουμε εμείς έχουν και αυτοί με τα δυο παιχνίδια σε 4 μέρες. Ε λοιπόν δεν ισχύουν δικαιολογίες. Ισχύει με τον ρούλη ό,τι θα ίσχυε αν είχαμε δύο κολλητά ματς με τον Εργοτέλη ή τη Τρίπολη.

Μηδέν δικαιολογίες στην ομάδα. Οι δικαιολογίες κάνουν κακό. Συμφωνώ πως είναι πολυ δύσκολο να γίνουν δύο διπλά, αλλά εμένα προσωπικά με νοιάζει η προσπάθεια. Ας παίξουν κι ας χάσουν
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
Το ματς της Κυριακης ειναι πολυ σημαντικο γιατι α) με νικη παιρνουμε την ψυχολογια υπερ μας β) το σκουληκι μενει πισω και για τα play off και χαλαει ασχημα το κλιμα γ)μενουμε μεσα στο κυνήγι της 2ης θεσης και ψυχολογικα

Μειονεκτημα για τον ΠΑΟΚ ειναι ο κακος αγωνιστικος χωρος γιατι ειμαστε καλυτερη ομαδα και το κλοτσοσκουφι ευννοει τον ασχετο.Η ηττα στο πρωταθλημα χαλαει το κλιμα στην ομαδα και την πιεζει χωρις λογο.Συνεπως για μενα θελουμε καλο αγωνιστικο χώρο, διπλο την Κυριακη και διπλο την Τεταρτη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

guest4

• Guest
Λογικά το σκουλήκι, δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα
και πιστεύω ότι θα παίξει συντηρητικά ενόψει του αγωνα για το πελοκυ,
Για την Τετάρτη ενδιαφέρονται. Κι αυτό πρεπει να εκμεταλλευτούμε.

Πιστέυω ότι εαν παίξουμε δυνατά, θα τους αιφνιδιάσουμε.
Εαν γινει δπλό την Κυριακή, τότε θα χάσουν την ψυχολογία για την Τετάρτη.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Εγώ θα χαλαστώ πάρα πολύ αν επιλέξουμε παιχνίδι. Δεν δίνω δεκάρα για τη λογική και τους "ρεαλιστικούς" στόχους μας.  
Εγώ θέλω την Κυριακή, που είναι το πιο ύποπτο ματς για "συντήρηση" ο ΠΑΟΚ να μπει μέσα εκεί σαν να παίζει τελικό και να τους γαμήσει τη μάνα. Να μη πάρουν ανάσα 90 λεπτά. Έτσι γιατί ήρθε ο αφέντης στους επίσκεψη. Πρώτα θα τελειώσει λοιπόν το Κυριακάτικο και μετά θα σκεφτώ εγώ το κύπελλο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κάνουμε συντήρηση σε ματς με τον ρούλη. Αν εμείς κάνουμε συντήρηση, αυτοί οι ανύπαρκτοι που δεν έχουν ομάδα και παίχτες τι θα πρέπει να κάνουν;

Και το ίδιο δυνατά να μπει η ομάδα και την Τετάρτη. Την ίδια δυσκολία που έχουμε εμείς έχουν και αυτοί με τα δυο παιχνίδια σε 4 μέρες. Ε λοιπόν δεν ισχύουν δικαιολογίες. Ισχύει με τον ρούλη ό,τι θα ίσχυε αν είχαμε δύο κολλητά ματς με τον Εργοτέλη ή τη Τρίπολη.

Μηδέν δικαιολογίες στην ομάδα. Οι δικαιολογίες κάνουν κακό. Συμφωνώ πως είναι πολυ δύσκολο να γίνουν δύο διπλά, αλλά εμένα προσωπικά με νοιάζει η προσπάθεια. Ας παίξουν κι ας χάσουν

ετσι ακριβως το βλεπω κι εγω το θεμα. απλα το ας παιξουν κι ας χασουν μου ακουγεται λιγο οξυμωρο. αν παιξουν (σαν ΠΑΟΚ) θα τους γαμησουνε τους ερπετους!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
λοιπον ανακεφαλαιωνοντας!παιζουμε με μια ομαδα η οποια δυσκολευεται πολυ να κερδισει στο γηπεδο της,εχει φοβερη αδυναμια στο γκολ,η αμυνα της κανει συχνα το λαθος,στο τελευταιο της παιχνιδι δεχτηκε 4 γκολ επομενως εχει μια κακη ψυχολογια,θα εχει το αγχος γιατι οι σκουληκοοπαδοι θα τους πιεσουν για οπωσδηποτε 2 νικες,προχωρησε σε αλλαγη προπονητη που με βαση επισημα στατιστικα στοιχεια κατα 89% παρακαλω συνοδευεται με νικη και προφανως ειναι ενα ντερμπυ.σημαντικη σημειωση που πρεπει να την κρατησουμε και να την εκμεταλευτουμε ειναι πως ισως τα μουνοπανα θελουν πολλα περισσοτερο στο ματς του κυπελου.
σε μας πολυ απλα πονταρω στη μεγαλη εμπειρια των περισσοτερων παιχτων μας και στις προσωπικοτητες που διαθετει το φετινο ροστερ.θελω στην ενδεκαδα λινο και σορλεν και επιθετικο προσανατολισμο οπωσδηποτε.
δε θα μπω στο τρυπακι να κανω προβλεψεις για κυριακη και τεταρτη.το μονο σιγουρο ειναι τα δυο αυτα παιχνιδια για μενα συνδεονται μεταξυ τους,δεν ειναι δυο παιχνιδια διαφορετικα δλδ,γιατι πολυ απλα αν το σκουληκι χασει τη κυριακη θα λυσαξει να μας κερδισει στην τεταρτη το ιδιο και εμεις.
τελειωνοντας απλα θ αναφερω το πιο σημαντικο.για μενα και στα 2 παιχνιδια ειμαστε εντελως αντικειμενικα το φαβορι.γιατι πολυ απλα ειμαστε καλυτερη ομαδα και σε φανελα και μεσα στο γηπεδο.ειναι ιστορικα αυτα τα 2 παιχνιδια.αν τυχον τα κερδισουμε και τα δυο θα ναι το μεγαλυτερο ξεφτυλικι των ερπετων και δυο νικες που θα τους τις βαραμε για χρονια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

ετσι ακριβως το βλεπω κι εγω το θεμα. απλα το ας παιξουν κι ας χασουν μου ακουγεται λιγο οξυμωρο. αν παιξουν (σαν ΠΑΟΚ) θα τους γαμησουνε τους ερπετους!

ετσι ακριβως.δεν μου αρεσει η λογικη του επιλεγω ματς γιατι νιωθω μικρος με κατι τετοια

και στην τελικη
αν περασουμε στο κυπελο τα ιδια προβληματα θα εχουμε και στους επομενους διπλους αγωνες.δλδ
και τοτε θα λεμε να επιλεξουμε το μεσοβδομαδο και οχι το κυριακατικο...ετσι ομως δεν κανουμε χαιρι...

ΠΑΟΚ παιξε για 1 διπλο και μια προκριση ;)

fatal_invasion

• Guest
το δα στον ύπνο μου.0-1 το ματς.Γαμήστε τους!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Να αγιάσει το στόμα σου αδερφέ μου. Είσαι στο μυαλό μου μέσα .-
« Last Edit: January 23, 2009, 19:50:23 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

PAOK_VOLOS

• Guest
Το 0-0 πολύ δύσκολα θα σπάσει.Κανείς δεν θέλει να χάσει,τους βολεύει όλους το χ.

Offline tsag

• Αλλαγή
το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα παίζουμε άμυνα, και ΑΝ μας καθίσει καμιά αντεπίθεση ίσως σκοράρουμε. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο μεγάλης ομάδας όμως...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
tsag μη βιαζεσαι φιλε, γιατι μπορει να εκτεθείς!

κατσε να δουμε και μετα εδω θα μαστε να σχολιασουμε

ΠΑΟΚ εισαι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

dimos8enis

• Guest
το δα στον ύπνο μου.0-1 το ματς.Γαμήστε τους!
φερε και κανα οβερ ρε συ φαταλ!  ;D

North_pole

• Guest
Πιστεύω ότι η ομάδα μας το θέλει πιο πολύ από τον ρούλη το αυριανό παιχνίδι και αρκεί να μπει στο γήπεδο και να το δηλώσει, για να το πάρει. Πιστεύω ότι αν παίξουμε έξυπνα και με την πίεση και το άγχος που έχουν οι παίκτες του ρούλη από τα 500 και βάλε λεπτά που έχουν να σκοράρουν, το παιχνίδι όσο περνάει ο χρόνος τόσο θα γέρνει υπέρ μας (όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει).

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20090124165014562

24.01.2009 Η αποστολή για τον αγώνα εναντίον του Άρη

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας (15:30 - Τούμπα) πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Άρη. Ο Pablo Contreras δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής, η οποία απαρτίζεται από τους:
Χαλκιά, Γλύκο, Αθανασιάδη, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Δάρλα, Μαλεζά, Μπαλάφα, Bizera, Conceicao, Garcia, Ivic, Lino, Marcos Antonio, Muslimovic, Sorlin, Sznaucner, Veron, Vierinha.

PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Μεγαλη απώλεια γι' αυτο το ματς.Τους εχει του χεριού του
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

guest4

• Guest
Πιστεύω μετά την ήττα του βαζελου, η ομάδα απόκτησε
επιπλέον κίνητρο...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ρε ποιος τον γαμαει τον βαζελο. Ετσι κι αλλιως οπως ειναι το συστημα στα πλει οφ, δεν εχει σημασια αν βγουμε δευτεροι η τριτοι.
Στην τελικη οποιος δεν εχει κινητρο να παιξει καλα σε ΠΑΟΚ-ρουλης, να παει να παιξει στην επανωμη.
Στο πρωτο τους γλυτωσε η βροχη και οι στοκοι εκτοξευτες μπουκαλιων. Τωρα να δω τι θα κανουν οι καμπιες για να αποφυγουν το τσιμπουκι, γιατι στα 2 παιχνιδια που τους ειδα με μας, γκολ δε βαζουν 3 μηνες να παιζουνε.
Αυτα τα 2 παιχνιδια νομιζω πως μπορουν να καθορισουν την υπολοιπη χρονια. Τους γαμας και στα 2, και εισαι ενα απο τα φαβορι για το κυπελλο και κλειδωνεις και την καλη θεση στο πρωταθλημα.
Θελω παιχτες να μπουν και να το αντιμετωπισουν σαν να παιζουν εκτος με τον πανθρακικο. Οταν μιλαμε για τετοια διαφορα συλλογων σε ολα τα επιπεδα, το παιχνιδι δεν πρεπει να αποκαλειται ντερμπυ.
Στον κοσμο αλλος κανενας