1. Στον ΠΑΟΚ έχουμε την τάση να ισοπεδώνουμε ανθρώπους και υπολήψεις. Αυτό γίνεται και εδώ μέσα. Αναπόφευκτο κακό ... αφού είμαστε Έλληνες και αφού η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, ο ΠΑΟΚ που είναι υποσύνολο της Ελλάδας, λειτουργεί με τον Ελληνικό νόμο ... ο ΠΑΟΚ τρώει τα παιδιά του.
2. Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας της κοινωνίας ... πέτα λάσπη ... κάτι θα μείνει. Και αυτό βρίσκει εφαρμογή στο θέμα που συζητάμε. Πές, πές όλο και κάτι μένει και δυστυχώς αυτό που εύκολα συζητάμε είναι τα άσχημα και τα στραβά, το μπράβο και το ευχαριστώ όμως το λέμε σπανιότερα, λες και θα μας κόστιζε πολύ παραπάνω.
3. Η προσφορά του Τάσου είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ μεγάλη. Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ επίσης. Η ιδιορρυθμία του επίσης μας είναι γνωστή. Αμφισβήτησε μήπως κανείς εδώ και μερικά χρόνια τον Νικόλα που βγαίνει στα ράδια και βάζει την κασέτα του Κόκκαλη ή τον Μάκη τον Μανάβη; Αμφισβήτησε κανείς την προσφορά τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ; ΟΧΙ. Τί κάνουμε; Δεχόμαστε την ιδιορρυθμία τους όντας απόλυτα πεπεισμένοι ότι και οι δύο αγαπούν τον ΠΑΟΚ αλλά έχουν ξεφύγει. Λένε μ@λακίες ... όλοι το ξέρουμε. Λένε π@παριές. Κανείς όμως δεν βγήκε να τους πετάξει λάσπη, γιατί πολύ απλά δεν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, έχουν αποτραβηχτεί, δεν αποτελούν πλέον απειλή για κανένα ... είναι απλά γραφικοί.
4. Ο Τάσος ο Τερζίδης όμως, είναι ακόμα ενεργός ΠΑΟΚτσής ... ο Τάσος ο Τερζίδης είναι ακόμα απειλή για κάποιους ... για ποιούς; Γι'αυτούς που θέλουν να ισοπεδώνουν υπολήψεις και συνειδήσεις. Γι'αυτούς που αισθάνονται λίγοι και μικροί δίπλα σε κάποιους και ο μόνος σκοπός στον ΠΑΟΚτσήδικο χώρο είναι να μικρύνουν τους άλλους αφού δεν μπορούν να μεγαλώσουν αυτοί. Αυτοί είναι οι μέτριοι και οι λίγοι, που με την απαξίωση που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα είτε βρίσκονται δίπλα σε διοικήσεις, είτε παίζουν κάποιο ρόλο μέσα στην ομάδα.
5. Δεν είμαι της γενιάς του Τάσου, είμαι ακόμα πιό μεγάλος. Τον καιρό που έκανε κερκίδα εγώ είτε ήμουν ανενεργός ΠΑΟΚτσής, γιατί υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα στη ζωή μου που ήμουν έτσι, λόγω προσωπικών προβλημάτων και συγκοιριών, είτε είχα πάψει να πηγαίνω στην 4 και πήγαινα στην 6 ή στην 1. Τον γνώρισα τον Τάσο μετά το Euro. Μιλήσαμε πολλές φορές και μιλάμε όποτε τύχει, ακόμα και στα πεταχτά. Είναι αξιόλογο παιδί, παρορμητικό, λαϊκό μεν, με ποιότητα δε και πλούτο συναισθημάτων για τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον αμφισβητεί έτσι ο κόσμος.
Τέλος πάντων, τί σκατά θέλει αυτός ο κόσμος; Μήπως μιά υπεύθυνη δήλωση ότι ο άλλος δεν είναι δεινόσαυρός; Μήπως πιστοποιητικό Ζαγορακικών φρονημάτων; Τί θέλει τέλος πάντων ο μέσος ΠΑΟΚτσής για να σταματήσει τη φημολογία της λάσπης; Δεν φτάνει πιά; Λέει ένας μιά μ@λακία για κάποιον και σε δύο μέρες είναι σλόγκαν!!! Ο ΠΑΟΚ ... έτσι τρώει τα παιδιά του ... απο την ευκολία που αποδέχεται ο καθένας και μεταδίδει το ράδιο αρβύλα!!!
Βγήκε και εδώ στο forum κάποιος δεν ξέρω καν ποιός και δεν το ψάχνω ... και είπε ότι ο Ζαγοράκης εννοούσε τον Τάσο!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!
Ο Ζαγοράκης αισθάνεται απειλή απο τον Μασκοφόρο!!! Τί άλλο θ'ακούσουν τα αφτιά μας και θα δούν τα ματάκια μας!!! Και το κάνετε θέμα τόσες σελίδες!!! Αντί για να βγεί κάποιος και να πεί ... ρε παιδιά, τί παπαριές γράφετε;;;; ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;;; Ο Τάσος υποθάλπτει τον Ζαγοράκη;;;
Και εγώ λέω τότε ότι όλοι υποθάλπτουμε τον Ζαγοράκη γιατί όλοι μας δεν έχουμε πει ότι ο Θόδωρος κάνει και μ@λακίες;; Ε λοιπόν ... όλοι τότε υποθάλπτουμε τον Θόδωρα. Ο Θόδωρας εννοούσε όλους εμάς!!! Τί λέτε ρε κλεφτόπουλα;;
Φαντάζομαι λοιπόν, ότι ως άνθρωποι που κάνουμε λάθη, έτσι και ο Τάσος έχει κάνει τα λάθη του. Μάλιστα έχοντας και εκπομπή είναι περισσότερη ώρα σε δημόσια προβολή και τα λάθη του παίρνουν μεγαλύτερη δημοσιότητα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Ακόμα και ο Θόδωρος να μου το πεί ... δεν πρόκειται να τον πιστέψω. Έχω πάρει απόφαση να μην ακούω άλλους και να κρίνω με προσωπική κρίση τους ανθρώπους στον ΠΑΟΚ, γιατί με το ΠΑΟΚόμετρο του καθενός ... το κοντό του ή το μακρύ του ο καθένας ... ΟΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ. ΦΤΑΝΕΙ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Να διώξουμε αυτή τη μιζέρια και την αρρώστεια απο πάνω μας.
Ειλικρινά, τα τελευταία χρόνια έχω γνωρίσει πάρα πολλούς ανθρώπους στον ΠΑΟΚ που στην προσωπική μου ζωή θα χαιρόμουν να τους γνώριζα και να συναναστρεφόμουν μαζί τους. Ε στον ΠΑΟΚ ... όλοι είναι λαμόγιο!!! Πώς γίνεται αυτό;;;
Δύο περιπτώσεις θα γράψω πρόσφατες ... για να καταλάβετε το μέγεθος της αρρώστειας ... και να ξέρετε ότι και εγώ είμαι μολυσμένος απο αυτήν, δεν βγάζω έξω τον κώλο μου.
Γνωστός φίλος και ΠΑΟΚτσής, που βγαίνει σχεδόν καθημερινά στα ράδια, που έχουμε βγεί μαζί πάρα πολλές φορές, με συναντάει έξω απο την θ.1 λίγες εβδομάδες αφού έχω μπει στο Δ.Σ. του Μετώπου Λαϊκής Βάσης. Τί κάνεις κλπ. ... οι δουλειές ... η οικογένεια ... κλπ ... και μου λέει "ρε σύ, πώς πήγες με τα καριόλια ρε;" Έχω μείνει άφωνος!!! Ακόμα να το ξεπεράσω ... Ποιοί είναι τα καργιόλια; Αυτοί που είναι στο Μέτωπο!!! Και οι 300-400 είναι καργιόλια ή την γλυτώνει μήπως κανείς απ'αυτούς;;; Όλοι καργιόλια;;; Καργιολομάζωξη!!!
Έκφραση αρρώστειας νο.2 Χθες μιλάω τηλεφωνικά με μεσίτη απο την Καβάλα για δουλειές. Έπρεπε να του στείλω κάτι σχέδια κλπ. και δεν πρόλαβα να του τα στείλω με όσα έγιναν με την ΚΑΕ και τα τρεχάματα που είχαμε. Ε τέλος πάντων στη συζήτηση πάνω, κάτι μου ξεφεύγει για τον ΠΑΟΚ ... ο τύπος ήταν ΠΑΟΚτσής ... ενημερωμένος, φτάνουμε και στα θέματα του Α.Σ. ... του λέω ότι εγώ είμαι με το Μέτωπο ... μου λέει με τον Ζουράρη δηλαδή ... του λέω ναι ... μου λέει ... έχετε εκεί και τον ... έλα μωρέ αυτό το λαμόγιο ... τον συνδεσμίτη ... λέω πολλούς συνδεσμίτες έχουμε ... όχι, όχι .... έναν ... αυτόν στην θ.4 τον αρχισυνδεσμίτη ... ναι ... τον Καναράκη λες ... ναί αυτόν ... μεγάλο μούτρο. Έλα ρε ... τον γνωρίζεις τον Τάσο; Όχι δεν τον ξέρω ... αλλά έχω ακούσει!!!!! Κοίτα ... του λέω ... και εγώ είχα ακούσει ... αλλά τελικά αυτό που ακούς με αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές απέχει έτη φωτός. Είχα ακούσει για τον Καναράκη τα χειρότερα. Σήμερα 5 μήνες μετά και αφού τον έχω γνωρίσει αρκετά καλά και προσωπικά και φυσικά μέσα απο το Μέτωπο, έχω να πώ ότι είμαι περήφανος που γνώρισα τέτοιο άνθρωπο που αγαπάει έτσι τον ΠΑΟΚ. Το τί λάσπη έχει φάει αυτό το άτομο ... δεν λέγεται!!!
δεν θέλω να υπεραμυνθώ ούτε του Μετώπου, ούτε του Καναράκη. Φέρνω αυτά τα παραδείγματα απλά, επειδή αυτά είναι γύρω μου. Αν ήμουν κάπου αλλού και είχα ερεθίσματα απο άλλους, θα μιλούσα για άλλους. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ που πιστεύω και μέσα απο εδώ χτυπάει τον Τάσο τον Μασκοφόρο.
Γι'αυτό παιδιά ... μην ισοπεδώνουμε έτσι ανθρώπους με το τί είπα και το τί άκουσα, και τί μου είπαν.
Τέλος τέλος να σας πώ και κάτι; Δεν εννοούσε ο Ζαγοράκης τον Μασκοφόρο. Αναφερόταν συγκεκριμένα σε ένα άτομο ... πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος του είχε δηλώσει ότι ήθελε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, ο Θόδωρος τον πέρασε ντούκου και έκτοτε αυτός τον πολεμάει. Όνομα δεν λέω φυσικά ... όχι δημόσια.
Συγγνώμη για τη φλυαρία μου ... σπάστε τα ΠΑΟΚόμετρα!!! Αυτό που καταλαβαίνω απο πάρα πολύ κόσμο είναι ότι το ΠΑΟΚτσηδιλίκι είναι φρενήτιδα ... δεν υπάρχει μετρητής να το μετρήσει. Ο ΠΑΟΚ σου κυριεύει το είναι σου ... όπως το δικό μου και το δικό σας ... είναι τρέλλα ... ανισοροπία ... δεν συγκρίνεται τρέλλα με τρέλλα και φρενήτιδα με φρενήτιδα. Εγώ χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ, γιατί απο τη μιά λέω ... να ακόμα ένας τρελλός σαν και μένα ... και απο την άλλη λέω ... αυτοί οι τρελλοί με αυτή την τρέλλα είναι η ελπίδα γι'αυτό το σύλλογο ... το παρόν του και το μέλλον του.