Author Topic: Tάσος "Μασκοφόρος" Τερζίδης (Σχόλια για αυτον , Ο-Χ-Ι για την τηλεοπτικη του εκπομπή)  (Read 6604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Παιδια ο μασκοφορος δεν ηταν ποτε ηγετης του λαου του ΠΑΟΚ....απλα προσπαθησε για καποιο διαστημα να κανει κερκιδα στην 4.....αλλα ηγετης δεν ητανε ποτε.... δε νομιζω κ να το ηθελε αλλωστε

αυτα για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις....τωρα για το τι λεει σημερα για ζαγορ δεν εχω ιδεα.... αν οντως ισχυουν αυτα που διαβασα πιο πανω οτι δηλ κανει πολεμο στον προεδρο κλπ τοτε κριμα πραγματικα

1 αν και εισαι 42 ετων μαλλον δεν ξερεις καλα τα πραγματα ή σκοπιμα τα αποκρυπτεις.Ο μασκοφορος πνευματικο τεκνο της Θυρας 4 και του Μαναβη εχει παρουσια στον ΠΑΟΚ απο το '80 με την τοτε αρμαδα της 4.εκανε κερκιδα στον ΠΑΟΚ απο το '93 σε Παλε  και Τουμπα με μεγαλη επιτυχια παρολο τον πολεμο που δεχονταν απο αλλους συνδεσμους. 2 υποδειξε μου αλλο ατομο του διαμετρηματος του τα τελευταια 10 ετοι.Εκανε και κανει λαθη αλλα θεωρω δε οτι ειναι αγνος ΠΑΟΚτησης και οχι υποκινουμενος απο αδολια ελατηρια.Δημιουργησε 3 συνδεσμους(με το ιστορικοτερο λαθος του την κοντρα με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) και σταθηκε στο καγκελο στα πετρινα χρονια επι Βουλινου μαζι με αλλους επομενως σου συστηνω να εισαι προσεκτικος στα συμπερασματα σου.Καλο ειναι να υπαρχουν και αντιθετες φωνες χωρις να ξεφευγουν βεβαια.Υπαρχει ειδοποιος διαφορα μεταξυ της κριτικης ενιοτε σκληρης, και του ''πολεμου''.

Όλα αυτά καλά ρε αδερφέ ,αλλά μπορείς να με πεις τι δουλει'ά κάνει και έκανε στο παρελθόν ????αν δεν είχε αυτήν την σχέση με τον ΠΑΟΚ θα ήταν ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και θα είχε αυτήν την δημοσιότητα.Εξαργύρωσε το ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ του και τώρα που είναι στην απ'έξω κράζει. Αυτός μπορεί να βαρούσε το τύμπανο εγώ όμως φώναζα και φωνάζω και πληρώνω διαρκείας σε μπάλα μπάσκετ και πληρώνω την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και ούτε εκπομπή έχω στο ράδιο ή στη τηλεόραση και ούτε με ξέρει κανένας όταν πάω στην τούμπα ή στο παλατάκι. Εσύ ποιος λές ότι προσέφερε και προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτός ή εγώ και όλοι οι απλοί ανώνυμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ???????

Eισαι ημιμαθεις λοιπον αν και 30 ετων.Ο Τασος Τερζιδης κατα ΠΑΟΚ Μασκοφορος προερχεται για να μαθαινεις απο ευκαταστατη οικογενεια που ασχολειτο με πλυντηρια και καθαριστηρια.Μια ζωη απο οσο Ξερω εβαζε και δεν επαιρνε στον ΠΑΟΚ.Επισης ολοι εμεις κανουμε οτι γουσταρουμε υπο την ανωνυμια ενω αυτος ειναι αναγνωρισιμος και ως εκ τουτου δεν κινειται τοσο ευκολα οσο εμεις.Επισης με τα ''αν'' δεν γινεται συζητηση μαθε να μιλας επι πραγματικων γεγονοτων και οχι επι Ικασιων και υποθεσεων.Οταν κανεις και εσυ συνδεσμο μεσα στην Αθηνα ΟΤΑΝ κανεις αλλους δυο στη Θεσσαλονικη ΟΤΑΝ βοηθησεις στην επαρχια {βλ.Αρναια} ΟΤΑΝ εχεις την μαγκια να μην βλεπεις ποτε ματς αλλα να εισαι πλατη μια ζωη επι 90' μην σταματωντας και να στην λενε και ολας ΟΤΑΝ ξεκινησεις ανοικτο πολεμο με τα ναρκωτικα που τοσα παιδια μας πηραν την εποχη που οι αλλοι τον λοιδωρουσαν ως φλωρο ως κοτα επειδη μισουσε και κυνηγουσε τα ναρκωτικα ΟΤΑΝ στο Παλε σε χτυπανε αρειανοι και απο την αλλη δικοι σου για διαφορα ανοητα ζητηματα (και αυτο εγινε μπροστα μου για αυτο ομιλω) ΟΤΑΝ θα λες τα οσα λες  επωνυμα με κινδυνο της οικογενειας σου ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ τοτε μπορεις να ριξεις την μομφη σου αν πηρε λεφτα 'η οχι απο τον ΠΑΟΚ.Μεχρι τοτε μαθε να σεβεσαι και μην γινεσαι Φαρισαιος που σταυρωνει ευκολα.ΕΙΠΑΜΕ:λαθοι εκανε αλλα δεν υπαρχει τα τελευταια 15 ετοι αναλογος στην κερκιδα του ΠΑΟΚ.ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι.και το ζητημα τελειωνει εδω.

Και ολο αυτο ξεκινησε απο εναν αντε να μην πω τι, δυο σελιδες πριν που κατονομασε τον Μασκοφορο ως εναν απο τα λαμογια που ανεφερε ο Ζαγορακης.Οριστε που οδηγει η ημιμαθεια και η φαντασια μερικων.ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΕΙΟΙ

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Επιμενω οτι ο μασκοφορος δεν ητανε ποτε ηγετης του λαου του ΠΑΟΚ κ αν τα ξερω η οχι καλα τα πραγματα ειναι αλλο θεμα(δεν θελω να πουλησω μουρη εδω μεσα ουτε κ παοκτσηδηλικι)....δεν εχω τπτ προσωπικο μαζι του κ εχω την εντυπωση οτι εκεινος θα αντιδρουσε ηπιοτερα αν διαβαζε αυτα που εγραψα....μπορεις φιλε Panzerfaust να ρωτησεις κ τον ιδιο για το αν θεωρει εαυτον ηγετη....τωρα τα σκοπιμα αποκρυπτω τα περι πολεμου κλπ ειναι απλα η δικη σου αποψη η οποια ειναι μαλλον υπερβολικη....η αληθεια δεν ειναι ουτε πολεμος ουτε εμπαθεια, ισα ισα που μου ειναι συμπαθης, βλεπεις ειναι γενια μου ;)

νομιζω οτι εχω δικαιωμα στη αποψη κ στην κριση η οποια παντοτε ειναι καλοπροαιρετη....τωρα για το αν ειναι η οχι αρεστη εδω ειμαι για να κριθω κ εγω οπως κ ολοι μας....

Παιδια ο μασκοφορος δεν ηταν ποτε ηγετης του λαου του ΠΑΟΚ....απλα προσπαθησε για καποιο διαστημα να κανει κερκιδα στην 4.....αλλα ηγετης δεν ητανε ποτε.... δε νομιζω κ να το ηθελε αλλωστε

αυτα για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις....τωρα για το τι λεει σημερα για ζαγορ δεν εχω ιδεα.... αν οντως ισχυουν αυτα που διαβασα πιο πανω οτι δηλ κανει πολεμο στον προεδρο κλπ τοτε κριμα πραγματικα

1 αν και εισαι 42 ετων μαλλον δεν ξερεις καλα τα πραγματα ή σκοπιμα τα αποκρυπτεις.Ο μασκοφορος πνευματικο τεκνο της Θυρας 4 και του Μαναβη εχει παρουσια στον ΠΑΟΚ απο το '80 με την τοτε αρμαδα της 4.εκανε κερκιδα στον ΠΑΟΚ απο το '93 σε Παλε  και Τουμπα με μεγαλη επιτυχια παρολο τον πολεμο που δεχονταν απο αλλους συνδεσμους. 2 υποδειξε μου αλλο ατομο του διαμετρηματος του τα τελευταια 10 ετοι.Εκανε και κανει λαθη αλλα θεωρω δε οτι ειναι αγνος ΠΑΟΚτησης και οχι υποκινουμενος απο αδολια ελατηρια.Δημιουργησε 3 συνδεσμους(με το ιστορικοτερο λαθος του την κοντρα με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) και σταθηκε στο καγκελο στα πετρινα χρονια επι Βουλινου μαζι με αλλους επομενως σου συστηνω να εισαι προσεκτικος στα συμπερασματα σου.Καλο ειναι να υπαρχουν και αντιθετες φωνες χωρις να ξεφευγουν βεβαια.Υπαρχει ειδοποιος διαφορα μεταξυ της κριτικης ενιοτε σκληρης, και του ''πολεμου''.

ΥΓ. Ιστορικα αποδεικνυεται οτι ηταν ο μετα Μαναβης ηγετης στην κερκιδα και μονο σ αυτη.τα γεγονοτα και οσοι τα εζησαν μιλανε περι τουτου οι ικασιες και το νομιζω του καθενος δεν ανταποκρινονται στην Αληθεια παρα μονο σε αποψεις ανευ στηριγματος και επιχειρημματων.Αναλογως καποιοι ΤΟΛΜΟΥΝ και λενε οτι ο Μακης τα ''επαιρνε'' και διαφορες τετοιες αθλιοτητες που ανταποκρινονται σε ημιμαθεια και παραπληροφορηση,ελπιζω.

ΥΓ απολογητης δεν θα γινω ουτε του Μασκοφορου ουτε του Ζαγορακη ουτε κανενος.για μενα ολοι ειναι οργανα οπως και εμεις στρατιωτες στην υπηρεσια του ΠΑΟΚ και οχι ''σημαιες''.απλα επεμβαινω οταν διακρινω εκουσια η ακουσια ενεκα αμαθειας διαστρεβλωση γεγονοτων.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **

Ο Τασος Τερζιδης κατα ΠΑΟΚ Μασκοφορος προερχεται για να μαθαινεις απο ευκαταστατη οικογενεια που ασχολειτο με πλυντηρια και καθαριστηρια.Μια ζωη απο οσο Ξερω εβαζε και δεν επαιρνε στον ΠΑΟΚ.Επισης ολοι εμεις κανουμε οτι γουσταρουμε υπο την ανωνυμια ενω αυτος ειναι αναγνωρισιμος και ως εκ τουτου δεν κινειται τοσο ευκολα οσο εμεις.Επισης με τα ''αν'' δεν γινεται συζητηση μαθε να μιλας επι πραγματικων γεγονοτων και οχι επι Ικασιων και υποθεσεων.Οταν κανεις και εσυ συνδεσμο μεσα στην Αθηνα ΟΤΑΝ κανεις αλλους δυο στη Θεσσαλονικη ΟΤΑΝ βοηθησεις στην επαρχια {βλ.Αρναια} ΟΤΑΝ εχεις την μαγκια να μην βλεπεις ποτε ματς αλλα να εισαι πλατη μια ζωη επι 90' μην σταματωντας και να στην λενε και ολας ΟΤΑΝ ξεκινησεις ανοικτο πολεμο με τα ναρκωτικα που τοσα παιδια μας πηραν την εποχη που οι αλλοι τον λοιδωρουσαν ως φλωρο ως κοτα επειδη μισουσε και κυνηγουσε τα ναρκωτικα ΟΤΑΝ στο Παλε σε χτυπανε αρειανοι και απο την αλλη δικοι σου για διαφορα ανοητα ζητηματα (και αυτο εγινε μπροστα μου για αυτο ομιλω) ΟΤΑΝ θα λες τα οσα λες  επωνυμα με κινδυνο της οικογενειας σου ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ τοτε μπορεις να ριξεις την μομφη σου αν πηρε λεφτα 'η οχι απο τον ΠΑΟΚ.Μεχρι τοτε μαθε να σεβεσαι και μην γινεσαι Φαρισαιος που σταυρωνει ευκολα.ΕΙΠΑΜΕ:λαθοι εκανε αλλα δεν υπαρχει τα τελευταια 15 ετοι αναλογος στην κερκιδα του ΠΑΟΚ.ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι.και το ζητημα τελειωνει εδω.
και βαζω οτι εγραψα εκει που ανοιξε το θεμα στα διοικητικα του ΠΑΟΚ απο καποιον τουλαχιστον κρετινο που υπεδειξε τον Μασκο ως λαμογιο.

ειναι μερικοι επικως ανικανοι εγκεφαλικα ειλικρινα λυπαμαι.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗ ΤΣΕΛΣΙ ΠΑΠΕΝ και παει λεγοντας.

ΝΑ κοιταξει ο καθενας τι εχει κανει για τον ΠΑΟΚ ή τι πρεπει να κανει ακομα και να αφησει τις κριτικες.ειπαμε κρινεις οταν εισαι ισαξιος εστω οχι οταν εισαι μακραν ενος συγκεκριμενου.ΦΕΥ.....

Και ολο αυτο ξεκινησε απο εναν αντε να μην πω τι, δυο σελιδες πριν που κατονομασε τον Μασκοφορο ως εναν απο τα λαμογια που ανεφερε ο Ζαγορακης.Οριστε που οδηγει η ημιμαθεια και η φαντασια μερικων.ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΕΙΟΙ

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
polloi einai gia topik @Panzerfaust apla kapoies marionetes prospathoun na spilosoun,den tha elega ena megalo hgeth kai alla prosopolatrika alla apla enan megalo paoktsh.
ekeinon ton kurio sthn thira 4 me ta kanarinia ton goustareteas poume.den akousa kaneis na leei tipota!kai gia apodeiksi tou poso paok reei stis flebes tou parola osa akouse parolh thn xlebh o tasos einai ekei... mpoukali sthn mapa kai kotroni apo ta aderfia tou kai autos re ekei.. gia prosopikes diafiafores ginontai ola kai merika probata mes thn agnoia tous akolouthoun!ligo sebas epitelous

Υ.Γ an zousan merikoi athanatoi sinxoremenoi ta idia tha akougan apo tous idious pou tora tous eximnoun.edo kanan ena manabh na mhn xanapatisei

apostolos

• Guest
Den kserw poios kai ti kanei pantws mia fora pou evala na dw thn ekpomph tou sto PAOK TV mou hrthe na spasw ton upologisth...Logia tou aera, genikologies, enas tsampoukas genikos xwris prosdiorismo kai sugekrimenh kateuthynsh, kati misologa kata tou Zagoraki alla na mhn ektethoume kai tautoxrona, enas axtarmas genikoteros...To oti kapoioi exoun opadikh istoria den shmainei oti den tha krinontai kiolas...

Damned

• Guest
1. Στον ΠΑΟΚ έχουμε την τάση να ισοπεδώνουμε ανθρώπους και υπολήψεις. Αυτό γίνεται και εδώ μέσα. Αναπόφευκτο κακό ... αφού είμαστε Έλληνες και αφού η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, ο ΠΑΟΚ που είναι υποσύνολο της Ελλάδας, λειτουργεί με τον Ελληνικό νόμο ... ο ΠΑΟΚ τρώει τα παιδιά του.

2. Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας της κοινωνίας ... πέτα λάσπη ... κάτι θα μείνει. Και αυτό βρίσκει εφαρμογή στο θέμα που συζητάμε. Πές, πές όλο και κάτι μένει και δυστυχώς αυτό που εύκολα συζητάμε είναι τα άσχημα και τα στραβά, το μπράβο και το ευχαριστώ όμως το λέμε σπανιότερα, λες και θα μας κόστιζε πολύ παραπάνω.

3. Η προσφορά του Τάσου είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ μεγάλη. Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ επίσης. Η ιδιορρυθμία του επίσης μας είναι γνωστή. Αμφισβήτησε μήπως κανείς εδώ και μερικά χρόνια τον Νικόλα που βγαίνει στα ράδια και βάζει την κασέτα του Κόκκαλη ή τον Μάκη τον Μανάβη; Αμφισβήτησε κανείς την προσφορά τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ; ΟΧΙ. Τί κάνουμε; Δεχόμαστε την ιδιορρυθμία τους όντας απόλυτα πεπεισμένοι ότι και οι δύο αγαπούν τον ΠΑΟΚ αλλά έχουν ξεφύγει. Λένε μ@λακίες ... όλοι το ξέρουμε. Λένε π@παριές. Κανείς όμως δεν βγήκε να τους πετάξει λάσπη, γιατί πολύ απλά δεν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, έχουν αποτραβηχτεί, δεν αποτελούν πλέον απειλή για κανένα ... είναι απλά γραφικοί.

4. Ο Τάσος ο Τερζίδης όμως, είναι ακόμα ενεργός ΠΑΟΚτσής ... ο Τάσος ο Τερζίδης είναι ακόμα απειλή για κάποιους ... για ποιούς; Γι'αυτούς που θέλουν να ισοπεδώνουν υπολήψεις και συνειδήσεις. Γι'αυτούς που αισθάνονται λίγοι και μικροί δίπλα σε κάποιους και ο μόνος σκοπός στον ΠΑΟΚτσήδικο χώρο είναι να μικρύνουν τους άλλους αφού δεν μπορούν να μεγαλώσουν αυτοί. Αυτοί είναι οι μέτριοι και οι λίγοι, που με την απαξίωση που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα είτε βρίσκονται δίπλα σε διοικήσεις, είτε παίζουν κάποιο ρόλο μέσα στην ομάδα.

5. Δεν είμαι της γενιάς του Τάσου, είμαι ακόμα πιό μεγάλος. Τον καιρό που έκανε κερκίδα εγώ είτε ήμουν ανενεργός ΠΑΟΚτσής, γιατί υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα στη ζωή μου που ήμουν έτσι, λόγω προσωπικών προβλημάτων και συγκοιριών, είτε είχα πάψει να πηγαίνω στην 4 και πήγαινα στην 6 ή στην 1. Τον γνώρισα τον Τάσο μετά το Euro. Μιλήσαμε πολλές φορές και μιλάμε όποτε τύχει, ακόμα και στα πεταχτά. Είναι αξιόλογο παιδί, παρορμητικό, λαϊκό μεν, με ποιότητα δε και πλούτο συναισθημάτων για τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον αμφισβητεί έτσι ο κόσμος.

Τέλος πάντων, τί σκατά θέλει αυτός ο κόσμος; Μήπως μιά υπεύθυνη δήλωση ότι ο άλλος δεν είναι δεινόσαυρός; Μήπως πιστοποιητικό Ζαγορακικών φρονημάτων; Τί θέλει τέλος πάντων ο μέσος ΠΑΟΚτσής για να σταματήσει τη φημολογία της λάσπης; Δεν φτάνει πιά; Λέει ένας μιά μ@λακία για κάποιον και σε δύο μέρες είναι σλόγκαν!!! Ο ΠΑΟΚ ... έτσι τρώει τα παιδιά του ... απο την ευκολία που αποδέχεται ο καθένας και μεταδίδει το ράδιο αρβύλα!!!

Βγήκε και εδώ στο forum κάποιος δεν ξέρω καν ποιός και δεν το ψάχνω ... και είπε ότι ο Ζαγοράκης εννοούσε τον Τάσο!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Ο Ζαγοράκης αισθάνεται απειλή απο τον Μασκοφόρο!!! Τί άλλο θ'ακούσουν τα αφτιά μας και θα δούν τα ματάκια μας!!! Και το κάνετε θέμα τόσες σελίδες!!! Αντί για να βγεί κάποιος και να πεί ... ρε παιδιά, τί παπαριές γράφετε;;;; ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;;; Ο Τάσος υποθάλπτει τον Ζαγοράκη;;;

Και εγώ λέω τότε ότι όλοι υποθάλπτουμε τον Ζαγοράκη γιατί όλοι μας δεν έχουμε πει ότι ο Θόδωρος κάνει και μ@λακίες;; Ε λοιπόν ... όλοι τότε υποθάλπτουμε τον Θόδωρα. Ο Θόδωρας εννοούσε όλους εμάς!!! Τί λέτε ρε κλεφτόπουλα;;

Φαντάζομαι λοιπόν, ότι ως άνθρωποι που κάνουμε λάθη, έτσι και ο Τάσος έχει κάνει τα λάθη του. Μάλιστα έχοντας και εκπομπή είναι περισσότερη ώρα σε δημόσια προβολή και τα λάθη του παίρνουν μεγαλύτερη δημοσιότητα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Ακόμα και ο Θόδωρος να μου το πεί ... δεν πρόκειται να τον πιστέψω. Έχω πάρει απόφαση να μην ακούω άλλους και να κρίνω με προσωπική κρίση τους ανθρώπους στον ΠΑΟΚ, γιατί με το ΠΑΟΚόμετρο του καθενός ... το κοντό του ή το μακρύ του ο καθένας ... ΟΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ. ΦΤΑΝΕΙ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Να διώξουμε αυτή τη μιζέρια και την αρρώστεια απο πάνω μας.

Ειλικρινά, τα τελευταία χρόνια έχω γνωρίσει πάρα πολλούς ανθρώπους στον ΠΑΟΚ που στην προσωπική μου ζωή θα χαιρόμουν να τους γνώριζα και να συναναστρεφόμουν μαζί τους. Ε στον ΠΑΟΚ ... όλοι είναι λαμόγιο!!! Πώς γίνεται αυτό;;;

Δύο περιπτώσεις θα γράψω πρόσφατες ... για να καταλάβετε το μέγεθος της αρρώστειας ... και να ξέρετε ότι και εγώ είμαι μολυσμένος απο αυτήν, δεν βγάζω έξω τον κώλο μου.

Γνωστός φίλος και ΠΑΟΚτσής, που βγαίνει σχεδόν καθημερινά στα ράδια, που έχουμε βγεί μαζί πάρα πολλές φορές, με συναντάει έξω απο την θ.1 λίγες εβδομάδες αφού έχω μπει στο Δ.Σ. του Μετώπου Λαϊκής Βάσης. Τί κάνεις κλπ. ... οι δουλειές ... η οικογένεια ... κλπ ... και μου λέει "ρε σύ, πώς πήγες με τα καριόλια ρε;" Έχω μείνει άφωνος!!! Ακόμα να το ξεπεράσω ... Ποιοί είναι τα καργιόλια; Αυτοί που είναι στο Μέτωπο!!! Και οι 300-400 είναι καργιόλια ή την γλυτώνει μήπως κανείς απ'αυτούς;;; Όλοι καργιόλια;;; Καργιολομάζωξη!!!

Έκφραση αρρώστειας νο.2 Χθες μιλάω τηλεφωνικά με μεσίτη απο την Καβάλα για δουλειές. Έπρεπε να του στείλω κάτι σχέδια κλπ. και δεν πρόλαβα να του τα στείλω με όσα έγιναν με την ΚΑΕ και τα τρεχάματα που είχαμε. Ε τέλος πάντων στη συζήτηση πάνω, κάτι μου ξεφεύγει για τον ΠΑΟΚ ... ο τύπος ήταν ΠΑΟΚτσής ... ενημερωμένος, φτάνουμε και στα θέματα του Α.Σ. ... του λέω ότι εγώ είμαι με το Μέτωπο ... μου λέει με τον Ζουράρη δηλαδή ... του λέω ναι ... μου λέει ... έχετε εκεί και τον ... έλα μωρέ αυτό το λαμόγιο ... τον συνδεσμίτη ... λέω πολλούς συνδεσμίτες έχουμε ... όχι, όχι .... έναν ... αυτόν στην θ.4 τον αρχισυνδεσμίτη ... ναι ... τον Καναράκη λες ... ναί αυτόν ... μεγάλο μούτρο. Έλα ρε ... τον γνωρίζεις τον Τάσο; Όχι δεν τον ξέρω ... αλλά έχω ακούσει!!!!! Κοίτα ... του λέω ... και εγώ είχα ακούσει ... αλλά τελικά αυτό που ακούς με αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές απέχει έτη φωτός. Είχα ακούσει για τον Καναράκη τα χειρότερα. Σήμερα 5 μήνες μετά και αφού τον έχω γνωρίσει αρκετά καλά και προσωπικά και φυσικά μέσα απο το Μέτωπο, έχω να πώ ότι είμαι περήφανος που γνώρισα τέτοιο άνθρωπο που αγαπάει έτσι τον ΠΑΟΚ. Το τί λάσπη έχει φάει αυτό το άτομο ... δεν λέγεται!!!

δεν θέλω να υπεραμυνθώ ούτε του Μετώπου, ούτε του Καναράκη. Φέρνω αυτά τα παραδείγματα απλά, επειδή αυτά είναι γύρω μου. Αν ήμουν κάπου αλλού και είχα ερεθίσματα απο άλλους, θα μιλούσα για άλλους. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ που πιστεύω και μέσα απο εδώ χτυπάει τον Τάσο τον Μασκοφόρο.

Γι'αυτό παιδιά ... μην ισοπεδώνουμε έτσι ανθρώπους με το τί είπα και το τί άκουσα, και τί μου είπαν.

Τέλος τέλος να σας πώ και κάτι; Δεν εννοούσε ο Ζαγοράκης τον Μασκοφόρο. Αναφερόταν συγκεκριμένα σε ένα άτομο ... πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος του είχε δηλώσει ότι ήθελε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, ο Θόδωρος τον πέρασε ντούκου και έκτοτε αυτός τον πολεμάει. Όνομα δεν λέω φυσικά ... όχι δημόσια.

Συγγνώμη για τη φλυαρία μου ... σπάστε τα ΠΑΟΚόμετρα!!! Αυτό που καταλαβαίνω απο πάρα πολύ κόσμο είναι ότι το ΠΑΟΚτσηδιλίκι είναι φρενήτιδα ... δεν υπάρχει μετρητής να το μετρήσει. Ο ΠΑΟΚ σου κυριεύει το είναι σου ... όπως το δικό μου και το δικό σας ... είναι τρέλλα ... ανισοροπία ... δεν συγκρίνεται τρέλλα με τρέλλα και φρενήτιδα με φρενήτιδα. Εγώ χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ, γιατί απο τη μιά λέω ... να ακόμα ένας τρελλός σαν και μένα ... και απο την άλλη λέω ... αυτοί οι τρελλοί με αυτή την τρέλλα είναι η ελπίδα γι'αυτό το σύλλογο ... το παρόν του και το μέλλον του.

Offline cure

• Αλλαγή
Ο καθένας έχει ένα παρελθόν στον ΠΑΟΚ. Άλλος ξεχώρισε και έγινε αναγνωρίσιμος, άλλος έμεινε στην αφάνεια. Ο πρώτος έδωσε παραπάνω από τον δεύτερο, αλλά επίσης πήρε κιόλας από τον ΠΑΟΚ και αυτό τους κάνει πάλι ίσους σε προσφορά.
Επίσης κανείς μα κανείς στον κόσμο, είτε είναι ο Μανάβης, είτε ο Ζαγοράκης, είτε ο ανιψιός μου ο δεκάχρονος δεν είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από κανένα και κανείς μα κανείς δεν έχει παραπάνω δικαιώματα από τον άλλον. Αρκεί μόνο να είσαι ΠΑΟΚ! Το τι κάνει ο καθένας γι' αυτό είναι δικός του λογαριασμός.

Ως τη στιγμή βέβαια που μέσω του ΠΑΟΚ βγαίνει κάποιος από την ανωνυμία του και γίνεται γνωστός. Είτε στη διοίκηση είναι αυτός, είτε προμηθευτής ή μάνατζερ, είτε στο αγωνιστικό τμήμα, είτε ποδοσφαιριστής, είτε οπαδός. Κυρίως αν είναι οπαδός! Από τη στιγμή που παίρνεις κάτι από τον ΠΑΟΚ (όχι κατ' ανάγκη υλικό, έστω δημοσιότητα) τότε μπαίνεις στους κρινόμενους. Τότε οι πράξεις σου και τα λεγόμενά σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και πρέπει να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές πριν μιλήσεις. Αυτό είναι νόμος στον ΠΑΟΚ.

Αν λοιπόν είναι να κρίνουμε τον Τάσο σοβαρά και με σεβασμό, ως έναν οπαδό με ιστορία στην κερκίδα και στο συνδεσμιακό κίνημα, τότε θα πρέπει ο ίδιος να σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του και πρώτος να βάζει πάνω από το προσωπικό του συμφέρον τον ΠΑΟΚ. Να είναι ξεκάθαρος σε όσα λέει. Και να μη πολεμάει την ομάδα.

Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής ό,τι κι αν έχει προσφέρει. Αλλά να βάζουμε στη ζυγαριά και τι έχουν πάρει από τον ΠΑΟΚ. Ο Τάσος έγινε δημόσιο πρόσωπο από τον ΠΑΟΚ κι έχει κερδίσει από τον ΠΑΟΚ. Έχει εκπομπή στη τηλεόραση. Αυτό και μόνο θα έφτανε! Έδωσε πολλά και τα εξαργύρωσε. Άρα δεν μιλάμε για το παρελθόν του, κλείνοντας τα μάτια στο παρόν.

Είναι αστείο να μπαίνουν σε μία ζυγαριά ο Μανάβης κι ο Νικόλας με τον Τάσο. Οι πρώτοι έφυγαν από το επίκεντρο ως οπαδοί και ο Τάσος είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε τηλεοπτικός παραγωγός, στο όνομα του ΠΑΟΚ!
Ναι το δικαιούται βάσει ιστορίας, αλλά αφού επέλεξε τη δημοσιότητα εξαργύρωσε τους αγώνες του.

Επίσης να μη λέτε πολύ εύκολα πως δεν κάνει ζημιά στην ομάδα μία ΠΑΟΚτσήδικη εκπομπή στη τηλεόραση, που πλέον μεταδίδεται και από το διαδίκτυο! Θα μας τρελάνετε;

Αν ο Τάσος δεν γουστάρει να κριτικάρεται, τότε να βγάλει το σήμα του ΠΑΟΚ από την εκπομπή του και να μιλάει ως Τάσος Τερζίδης. Απο τη στιγμή που έχει όμως ΠΑΟΚτσήδικη εκπομπή, τότε έχει δικαίωμα να κρίνει αυτά που λέει ακόμη και ένας δεκαπεντάχρονος ΠΑΟΚτσής.

Τέρμα ο φασισμός των ΠΑΟΚαρχών στην ομάδα.

ΥΓ Όσο για το αν ζήτησε ή όχι λεφτά από τον ΠΑΟΚ για να κάνει κερκίδα, ναι, δεν υπάρχει μαγνητοφωνημένη συνομιλία ή άλλο ντοκουμέντο. Οπότε είναι θέμα "πηγών". Όσο λάσπη είναι όμως για κάποιους, άλλο τόσο αλήθεια είναι για κάποιους άλλους. Αν έχεις γνωρίσει τον Τάσο κάποτε δε σε κάνει και γνώστη της κατάστασης. Μη λέμε μαλακίες.
Επί μπάτμαν όμως έπαιρνε. Έτσι; Κι όχι μόνο αυτός. Πολλοί φάγανε επί μπάτμαν. Ή κι αυτό είναι λάσπη; Αν θέλετε να κάνουμε τα χρυσόψαρα τώρα, ε δεν θα τα κάνουμε. Κάντε τα εσείς
« Last Edit: May 06, 2008, 12:25:21 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Damned

• Guest
Φίλε PAOKCURE ... δεν είναι θέμα προσώπων, ούτε είμαι δικηγόρος του Τάσου, και πιθανότατα τον ξέρω πολύ λιγότερο απ'όσο κάποιοι άλλοι εδώ μέσα. Αυτό όμως που επίσης γνωρίζω, είναι ότι εάν σήμερα ερχόταν ο Ιησούς Χριστός στον ΠΑΟΚ και είχε ένα πόστο, θα έβγαιναν ούκ ολίγοι που θα έλεγαν ... ποιός Χριστός μωρέ;; Που έκανε τα στραβά μάτια στο λαμόγιο τον Ιούδα που βουτούσε το ταμείο; Αν αυτά έκανε, φαντάσου τί θα κάνει στον ΠΑΟΚ!!!

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, αυτή είναι η αρρώστεια μας και εγώ νοσώ όσο και οι υπόλοιποι ΠΑΟΚτσήδες.

Offline dave

• Αλλαγή
συμφωνουμε οτι υπαρχει αυτη η αρρωστεια, υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση για ανθρωπους, οπως πχ λεγανε καποιοι για το ζαγορακη εκει γυρω στο φθινοπωρο ακομα οτι κανει καβαλιωτικη κλικα στον ΠΑΟΚ και ακομα χειροτερα πραματα....

ο συγκεκριμενος οπαδος εχει εκπομπη στη τηλεοραση και τουλαχιστον απο αυτα που λεει εκει μπορει να κριθει. εγω προσωπικα δεν εχω ιδεα για μισθους κ αλλα τετοια που ακουγονται αλλα ειδα μολις 10 λεπτα την εκπομπη του και ηταν αρκετα να βγαλω το συμπερασμα οτι αμφισβητουσε πλαγιως τη τιμιοτητα του ζαγορακη. να κρινεις τις επιλογες του το καταλαβαινω, ομως πραγματικα αμφισβητηση της τιμιοτητας του χωρις κανενα απολυτως στοιχειο ειναι ακριβως η μεγαλυτερη αρρωστεια που θα μπορουσε να αγγιξει το λαο του ΠΑΟΚ, γιατι αυτο ειναι το στοιχειο του ζαγορ που ενωσε το κοσμο γυρω του. αν αυτο δεν ειναι πολεμος τι ειναι? αν το κανει απο αβασταχτη στεναχωρια για τα χαλια της ομαδας γιατι ετσι εχει συνηθησει να αντιδραει ειτε απο προσωπικη πικρια γιατι εχασε μασα απο τον ΠΑΟΚ ελαχιστα με ενδιαφερει

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Γενικα οι τηλεοπτικες και ραδιοφωνικες εκπομπες,γινονται κατα πρωτον λογο να εχουν κερδος τα ΜΜΕ που τις κανουν.Ειτε οικονομικο(
αμεσο) ειτε διαφημιστικο (εμεσως οικονομικο)..Με τις οπαδικες εκπομπες εχουμε ενα αλλαλουμ..Αλλες ειναι επισημες εκπροσωπωντας ενα συνδεσμο(και την γραμμη του μαζι),αλλες ειναι ανεπισημες με τον καθε ενα να βγαινει και να λεει το μακρυ του και το κοντο του..Αντε να βρεις για πιον σκοπο ο καθενας του την εδωσε και βγηκε και μιλαει και κριτικαρει τον οποιοδηποτε, η παιζει τα συμφεροντα των οποιονδηποτε(ΜΜΕ, μανατζερς κλπ), η αν ειναι πραγματικα ικανος να κανει αυτην την "δουλεια"....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline cure

• Αλλαγή
@Damned
Όλοι άρρωστοι είμαστε, στη νοοτροπία, συμφωνώ απόλυτα. Και μίζεροι και γκρινιάρηδες και αχάριστοι και ανυπόμονοι. Έτσι μας κάνανε 15 χρόνια κλεψιάς, διχασμού και ανυποληψίας.

Αλλά στη περίπτωση του Τάσου έδωσε και συνεχίζει να δίνει κι αυτός δικαιώματα. Έτσι άλλο είναι να κράζει κάποιος το Ζαγοράκη (που ταιριάζει στο παράδειγμά σου) κι άλλο τον Τάσο.

Και προς Θεού! Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν που έχει την αντίθετη άποψη. Απλά δε γουστάρω να μη μπορώ να κριτικάρω κι εγώ κι ο καθένας τον οποιονδήποτε γιατί έχει ιστορία στον ΠΑΟΚ ή γιατί έχει χημεία και μαθηματικά.

Το πρόβλημα για όλους μας δεν είναι πιστεύω η κριτική, όσο η διάχυση πληροφοριών που είναι λάσπη για μερικούς, αλλά ξεσκέπασμα για άλλους. Πάντως δεν ειπώθηκε εδώ μέσα τίποτα νέο και τίποτα για πρώτη φορά. Η αναπαραγωγή της λάσπης ή του ξεσκεπάσματος (όπως το βλέπει κάποιος) προκλήθηκε από τον Μασκοφόρο κι όχι από άλλον ΠΑΟΚτσή στο internet ή στα καφενεία.
Όταν μπαίνεις στη "μάχη" πρέπει να συνυπολογίζεις και τις απώλειες. Όταν ο Τάσος αποφασίζει να πολεμήσει τον Ζαγοράκη (κι αυτό μόνο οι χαζοί δεν το κατάλαβαν από τις εκπομπές του) είναι φυσιολογικό να προκαλέσει αντίδραση και να ακούσει το ποιος είσαι εσύ που τα λες αυτά, εσύ που τότε έκανες αυτό, εσύ που το λες γι' αυτό το λόγο κτλ.
Και μετά είναι φυσικό να υπενθυμίζεται και η προσφορά του και οι αγώνες του.

Έτσι λέγονται όλα και στο τέλος να βγαίνει ένα αποτέλεσμα (η άποψη του ίδιου του Τάσου είναι αυτή)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αν εγω η οποιοσδηποτε αλλος παω να κερδισω απο τον ΠΑΟΚ οτι εχω κανει
στο παρελθον σβηνεται.ειμαι απολυτος σ'αυτο.ειναι τοσα τα παραδειγματα με συνδεσμιτες και οπαδους που μας ειχαν φτασει στο σημειο να κοιταζομαστε καχυποπτα μεταξυ μας και μας ειχαν χωρισει στα δυο.το ποσο αγαθος μπορει να ειναι καποιος δεν κρινεται απο το πως φερεται
αλλα απο το πως πραττει.και σημερα οποια οπαδικη ιστορια κι αν εχει καποιος το να κανει πολεμο ιδιο με αυτον που κανουν τα μμε
χωρις επιχειρηματα αλλα με λογια του αερα και υποννουμενα της πλακας παει να πει οτι εχει καποιο σκοπο η καποια πικρα.
αυτο ομως που μενει ειναι η προσπαθεια διχασμου(μπορει και αθελα τους) σε μια στιγμη που η παε ειναι ακομα βουτηγμενη στα σκατα,αν δεν το θυμαστε.
και αυτη την στιγμη δεν μας παιρνει να διχαστουμε.οποιος δεν το καταλαβαινει τον αποβαλλει η συνειδηση του κοσμου.κι αυτος ο λαος εχει
περασει τοσα και τοσα που δεν αντεχει αλλο.γι'αυτο και φερεται ακραια σε στιγμες που ισως δεν πρεπει.και μιλαει ακραια για ατομα
με ιστορια,που ομως οι ιδιοι δεν την σεβονται
υ.γ υπαρχουν ατομα στην ηλικια του μασκοφορου που κανανε και συνεχιζουνε να κανουνε τα δεκαπλασια απο αυτον(και δεν μιλαω για κερκιδα)
και ποτε δεν επιδιωξαν προβολη.δεν πουλανε μουρη στον φακο μπροστα
και να μη θες κανεις την συγκριση...

Offline bozik

• Αλλαγή
επειδή ο μασκοφόρος έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική Ελλάδας...εγώ κάνω μια πρόταση στην διοίκηση τις ΠΑΕ   ΠΑΟΚ,όπως και στην διοίκηση τις επο(αφού δεν χάνει ματς εκει και κάτω από αντίξοες συνθήκες).....να τον φωνάξουν και να συνεργαστούν μαζί του και να υπογράψουν μια σύμβαση εργασίας,για να κάνει κερκίδα σε Τούμπα και στα παιχνίδια τις Εθνικής...στο φιναλε να τον πληρώσουν κιόλας....άλλωστε άτομα που έχουν δώσει και τι ζωή τους στα τσιμέντα(που λέει ο λόγος-καρεκλες πλεον ;))....πρέπει μετά από ορισμένο καιρό να αμείβονται κιόλας και φυσικά να έχουν δωρεάν είσοδο στα γήπεδα....εγώ πάντως αν ήμουν Ζαγοράκης θα του έδινα 2000 το μηνα για να κερκίδα στην Τούμπα....σιγα μην μπουμε και μεσα με αυτα τα λεφτα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
το ιδιο να ισχυσει για Καναρακη Τσελσι συμφωνω

Offline bozik

• Αλλαγή
για τον Καναρακη δεν ξερω,αυτος εχει μια ταση με τα διοικιτικα του Α.Σ...τωρα αυριανος παραγοντας που να μισθωνετε απο την παε....θα του χαλασει το προφιλ...δε λεει...για τον τσελσι -αυτος νομιζω ειναι δημοσιογραφος-κατι τετοιο τελος παντων....θα βγουνε και θα πουνε οτι ο Ζαγορακης πληρωνει τους δημοσιογραφους για να τα εχει καλα...μπα δεν ψηνομαι αδερφε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dave

• Αλλαγή
ετσι, ο ΠΑΟΚ να δινει συνταξεις στους οπαδους. κολλαει ενσημα για τις εκδρομες και στο τελος μετα απο χ χρονια προσφορας συνταξη. πολυ μπροστα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Damned

• Guest
Είναι απόλυτα θεμιτό ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή να στελεχώνει κάποιες θέσεις εκ των ενόντων ... απο άτομα που μέσα απο τον ΠΑΟΚ που με το α' ή β΄κριτήριο έχουν προσφέρει στην ομάδα. Οι θέσεις αυτές κυρίως είναι χαμηλού επιπέδου, εκδότες εισιτηρίων, καταμετρητές, καθαρίστριες (σε γυναίκες ανθρώπων που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ και είναι οικονομικά αδύναμοι και έχουν ανάγκη το μεροκάματο). Αυτά παντού γίνονται και είναι απολύτως αποδεκτά, ενίοτε επιβάλλονται. Δεν ξέρω αν ο οργανωτής κερκίδας πρέπει να είναι έμμισθος υπάλληλος ή όχι. Δεν το έχω σκεφτεί έτσι και μου ξενίζει κάπως. Μου θυμίζει πληρωμένο στρατό.

levu

• Guest
Δηλαδη αυτος που θα κανει κερκιδα θα ειναι εμισθος υπαλληλος της παε?...κ αν παμε κανα ματς στην παραταση θα παιρνει κ υπερωριες?....ασε κ το αλλο..........αν λεμε αν (κουφια η ωρα) προκυψει νεος γουμενος στο μελλον, ο υπαλληλος του θα συνεχισει να κανει κερκιδα :D...μιλαμε για επιστημονικη φαντασια
 κ αν του καθυστερησουν κανα μισθο θα κανει προσφυγη για να μεινει ελευθερος :D......