Author Topic: Tάσος "Μασκοφόρος" Τερζίδης (Σχόλια για αυτον , Ο-Χ-Ι για την τηλεοπτικη του εκπομπή)  (Read 6575 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JOHNNYS-4-

• Guest
kapioi den 8eloun thn enothta gi ayto thn peftoyn ston tasso giati einai anikanoi na kanoun kerkida kai to kseroun..

DWSE TO RY8MO MASKOFOREE

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

trelos sporos

• Guest
xerei kaneis na pei ti akrivws egine? kai ama tou tin pesane kai isxyei giati den epenevisan kai alloi?

antonis_peraia

• Guest
den ksero poios parakolouthise xtes tin ekpompi tou terzidi sto egnatia alla den mou arese katholou
sevomai ton taso san palio paoktsi alla exei arxisei edo kai kairo kai kourazei para poli
den ksero an kolise to myalo tou xtes alla metaksi allwn eipe

"entaksei mporei na adikithike o aris sto metaksi mas paixnidi....."

opos kai diafora alla tetoia.
den thelo na nomisei kaneis oti pira mia frasi tou kai tin apomonosa...
genikotera i oli xtesini parousia tou itan kapos
an kapoios allos tin eide tin ekpompi pistevo na to antilifthike

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αδερφε τωρα αν κατσουμε να συζητησουμε για τον τασο θα γινει το topic μπουρδελο.ας κρατησουμε απο αυτον μονο την τελεια κερκιδα που εκανε για πολλα χρονια γιατι με τις  αποψεις που εχει για διαφορα θεματα δεν συμφωνουν οι περισσοτεροι

JOHNNYS-4-

• Guest
kala to ghpedo sold out kai pou einai o tasos na mpei sto kentro???  ena kalo PAAAAAAAAOK den kaname

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
kala to ghpedo sold out kai pou einai o tasos na mpei sto kentro???  ena kalo PAAAAAAAAOK den kaname

pote den prokite na mpei sto kentro ksana...
P.A.O.K

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Το άτομο που ανέφεραν τα παιδιά μια σελίδα πριν είναι ο Μασκοφόρος. Δεν είναι ο μόνος στον οποίον αναφέρεται ο Ζαγορακης , αν αναφέρεται και σε αυτόν που δεν νομίζω ότι είναι κ απ τους ισχυρούς πολέμιους της ΠΑΕ έχει άτομα που κάνουν μεγάλη ζημιά. Κάτι κουμπάροι πρωην παικτών κάτι πρωην προπονητικά στελέχη κλπ εννοεί. Ρίξτε μια ματιά στο ποιοι έφυγαν απ την ΠΑΕ(και ποιοι δεν ήρθαν) στον ενα χρονο του Ζαγοράκη και πάνω κάτω θα καταλάβετε ενα τμήμα τουλάχιστον των ατόμων στα οποία αναφέρεται.
Καλά οι καραγκιόζηδες γιατί γελούσαν σε κάθε ερώτηση που έκανε ο Μίνος; Λες κ αυτοί ρωτούσαν πιο σοβαρά πράματα. Πες ρε Ζαγόρ γαμώτο: Ποιοι σου κάνουν πόλεμο θα πουλήσεις τον Λάζαρο η μήπως μίλησες με Μπασινά;  ;D ;D
Σοβαρά τωρα, δεν ξέρω τι παραπάνω περιμένατε να ακούσετε το είπε θα μιλήσει για το αγωνιστικό στην αρχή κ γι αυτό μίλησε. Εδωσε στεγνά τους παίκτες (κ καλά έκανε), είπε ότι θα μείνει ο Σάντος, είπε ότι προχωράνε τα πράματα σε ακαδημίες και προπονητικό κέντρο, είπε να φύγουν οι μπάτσοι απ το γήπεδο, επανέλαβε ότι η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή για όλους και είπε ότι οι περισσότεροι που κράζουν συνέχεια κ με κακό σκοπό είναι αυτοί που χαλάστηκαν γιατί δεν θέλει η ΠΑΕ να κάνει δουλειές μαζί τους. Λαλαλαλα γαμώ τον Πειραιά δεν πρόκειται να πει σε συνέντευξη τύπου για να χαρείτε. Τα υπόλοιπα κ πιο σημαντικά στον οικονομικό απολογισμό.

.
Κάτι τελευταίο τον αγώνα αύριο σε ποιο κανάλι θα το δείξει για μας τους καναπεδάκηδες του εξωτερικού;  :D

Φιλε να εισαι πιο προσεκτικος οταν κατηγορεις Παοκτσηδες και να σεβεσαι ατομα που παλεψαν και παλευουν για τον ΠΑΟΚ με τα οποια λαθη τους και παραλειψεις.Ευκολη η ριψη λασπης αντιζαγορακισμου αλλα δεν οδηγει πουθενα και ειναι και αστηρικτη.Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Δεν κατηγόρησα κανέναν. Απλά δεν κρύφτηκα πισω απ το δάκτυλό μου να πω "τα παιδιά εννοούνε γνωστο οργανωτή με εκπομπή" κ τέτοια. Τον Μασκοφόρο έλεγαν τα παιδιά και οι απο κάτω ρωτούσαν ποιον εννοείτε. Είπα μάλιστα οτι δεν τον θεωρώ πολέμιο της ΠΑΕ πρώτον γιατί δεν κάθομαι να βλέπω την εκπομπή του κ δεύτερον διότι ένας οργανωτής κερκίδας πολύ δύσκολα μπορεί να βλάψει μια ολόκληρη ΠΑΕ. Εγραψα "ΑΝ αναφέρεται σε αυτόν(το τόνισα κιόλας) και ΔΕΝ νομίζω ότι είναι απ τους ισχυρούς πολέμιους". Τι παραπάνω να κάνω. Δεν τον ξέρω και προσωπικά για να τον κρίνω. Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Offline diegito4

• Αλλαγή
σεβασμος σε ανθρωπους που σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτο και την ιστορια τους..
σεβασμος σε αυτους που κανουν λαθη.

δυστυχως δεν τα βρισκεις αυτα πλεον στον μασκοφορο.
η ριψη λασπης ειναι πλεον το προσον ΤΟΥ..

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι ο μετα μαναβης ως οργανωτης και σε εχει κανει φοβερες κερκιδες και αμετρητα χιλιομετρα.επισης πολεμηθηκε οσο κανεις απο αντε να μην  πω τι ειδους ατομα.Λαθη κανει απλα λιγος σεβασμος αλλοι κανανε χειροτερα και ηταν στον αφρο της κριτικης.Ουτε εγω προσωπικα γουσταρα τον Καναρακη αλλα τον σεβομουν για αυτα που εχει κανει τα πολλα η λιγα.Αυτη η κατηγορια του πολεμιου του Ζαγορακη ας σταματησει ΠΑΟΚ ειμαστε ο Ζαγορ ειναι μεσο προοδου του ΠΑΟΚ οχι το ιδιο αντικειμενο λατρειας,καποιοι χανουν τον προσανατολισμο τους.Δεν ειμαστε στον μεσαιωνα οποιος κατηγορειται ως μη Ζαγορακικος, αν μπορουμε να το πουμε ετσι, να καιγεται και να σταυρωνεται.Ηρεμια κριτικη σκεψη και μετα εκφορα θεσεων.Ο συγκεκριμενος εκανε λαθη επαναλαμβανω και ισως κανει ακομα αλλα πιστευω προσεφερε αρκετα στον ΠΑΟΚ και στον Λαο του.
« Last Edit: May 07, 2008, 21:45:53 by tsakalaki »

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Και για μια ακομη φορα θα το επαναλαβω:ο Λαος μας βρισκεται σε χειροτερη παρακμη απο οτι το αγωνιστικο μερος.Οποιος μπορει να το διακρινει καλως.Απορροια που οφειλεται στην ελλειψη ενος Μασκοφορου που να ειναι η κεφαλη των οργανωμενων και συλληβδην να οδηγουν απο κοινου ολο το κοσμο του ΠΑΟΚ.φρονω δε οτι ειναι και προβλημα της εποχης αλλα και του ΠΑΟΚ οτι δεν υπαρχει σεβασμος σε κανεναν και τιποτα.Ο καθεις θεωρει εαυτον δυναμενο να κρινει τους παντες εξισωνοντας εν τοις πραγμασι τον εαυτο του με το κρινομενο προσωπο και αφοριζει η υπερθεματιζει αναλογα με την ημιμαθεια του το εκαστοτε πρωσοπο .Ας πουμε εγω 24 ετων με 20  εκδρομες κρινω τον Μαναβη και τον καταδικαζω για κατι επικαλλουμενος γνωσεις και γεγονοτα που εχω ακουσει παραποιημενα.Ουτε στο ελαχιστο δεν πρεπει να ομιλω.ΦΕΥ αδερφια φθανει πια.Τελος μηπως χρειαζεται ενας Μαναβης να μοιραζει χαστουκια σε καθε φωτεινο παντογνωστη και Υπερ Παοκτση για να αποκτησουμε πειθαρχια και σεβασμο καθως και ομοιογενεια αυτα δηλαδη που καταξιωσαν τον Λαο του ΠΑΟΚ ως ενα ιδιοτυπο στρατο μοναδικο σε ολη την Ελληνικη επικρατεια?Για να συλλογιστουμε που ειμαστε και που πρεπει να κατευθυνθουμε.Αν εχουμε οραμα και θελουμε να μην ειμαστε οπαδοι μιας ομαδος απλα αλλα το ποιο ενεργητικο και αντιδραστικο κοινωνικο κινημα της Ελλαδος μας

levu

• Guest
Παιδια ο μασκοφορος δεν ηταν ποτε ηγετης του λαου του ΠΑΟΚ....απλα προσπαθησε για καποιο διαστημα να κανει κερκιδα στην 4.....αλλα ηγετης δεν ητανε ποτε.... δε νομιζω κ να το ηθελε αλλωστε

αυτα για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις....τωρα για το τι λεει σημερα για ζαγορ δεν εχω ιδεα.... αν οντως ισχυουν αυτα που διαβασα πιο πανω οτι δηλ κανει πολεμο στον προεδρο κλπ τοτε κριμα πραγματικα

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **

1 αν και εισαι 42 ετων μαλλον δεν ξερεις καλα τα πραγματα ή σκοπιμα τα αποκρυπτεις.Ο μασκοφορος πνευματικο τεκνο της Θυρας 4 και του Μαναβη εχει παρουσια στον ΠΑΟΚ απο το '80 με την τοτε αρμαδα της 4.εκανε κερκιδα στον ΠΑΟΚ απο το '93 σε Παλε  και Τουμπα με μεγαλη επιτυχια παρολο τον πολεμο που δεχονταν απο αλλους συνδεσμους. 2 υποδειξε μου αλλο ατομο του διαμετρηματος του τα τελευταια 10 ετοι.Εκανε και κανει λαθη αλλα θεωρω δε οτι ειναι αγνος ΠΑΟΚτησης και οχι υποκινουμενος απο αδολια ελατηρια.Δημιουργησε 3 συνδεσμους(με το ιστορικοτερο λαθος του την κοντρα με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) και σταθηκε στο καγκελο στα πετρινα χρονια επι Βουλινου μαζι με αλλους επομενως σου συστηνω να εισαι προσεκτικος στα συμπερασματα σου.Καλο ειναι να υπαρχουν και αντιθετες φωνες χωρις να ξεφευγουν βεβαια.Υπαρχει ειδοποιος διαφορα μεταξυ της κριτικης ενιοτε σκληρης, και του ''πολεμου''.

ΥΓ. Ιστορικα αποδεικνυεται οτι ηταν ο μετα Μαναβης ηγετης στην κερκιδα και μονο σ αυτη.τα γεγονοτα και οσοι τα εζησαν μιλανε περι τουτου οι ικασιες και το νομιζω του καθενος δεν ανταποκρινονται στην Αληθεια παρα μονο σε αποψεις ανευ στηριγματος και επιχειρημματων.Αναλογως καποιοι ΤΟΛΜΟΥΝ και λενε οτι ο Μακης τα ''επαιρνε'' και διαφορες τετοιες αθλιοτητες που ανταποκρινονται σε ημιμαθεια και παραπληροφορηση,ελπιζω.

ΥΓ απολογητης δεν θα γινω ουτε του Μασκοφορου ουτε του Ζαγορακη ουτε κανενος.για μενα ολοι ειναι οργανα οπως και εμεις στρατιωτες στην υπηρεσια του ΠΑΟΚ και οχι ''σημαιες''.απλα επεμβαινω οταν διακρινω εκουσια η ακουσια ενεκα αμαθειας διαστρεβλωση γεγονοτων.
« Last Edit: May 07, 2008, 21:48:14 by tsakalaki »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

Όλα αυτά καλά ρε αδερφέ ,αλλά μπορείς να με πεις τι δουλει'ά κάνει και έκανε στο παρελθόν ????αν δεν είχε αυτήν την σχέση με τον ΠΑΟΚ θα ήταν ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και θα είχε αυτήν την δημοσιότητα.Εξαργύρωσε το ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ του και τώρα που είναι στην απ'έξω κράζει. Αυτός μπορεί να βαρούσε το τύμπανο εγώ όμως φώναζα και φωνάζω και πληρώνω διαρκείας σε μπάλα μπάσκετ και πληρώνω την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και ούτε εκπομπή έχω στο ράδιο ή στη τηλεόραση και ούτε με ξέρει κανένας όταν πάω στην τούμπα ή στο παλατάκι. Εσύ ποιος λές ότι προσέφερε και προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτός ή εγώ και όλοι οι απλοί ανώνυμοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ???????
« Last Edit: May 07, 2008, 21:49:43 by tsakalaki »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

levu

• Guest
 Επιμενω οτι ο μασκοφορος δεν ητανε ποτε ηγετης του λαου του ΠΑΟΚ κ αν τα ξερω η οχι καλα τα πραγματα ειναι αλλο θεμα(δεν θελω να πουλησω μουρη εδω μεσα ουτε κ παοκτσηδηλικι)....δεν εχω τπτ προσωπικο μαζι του κ εχω την εντυπωση οτι εκεινος θα αντιδρουσε ηπιοτερα αν διαβαζε αυτα που εγραψα....μπορεις φιλε Panzerfaust να ρωτησεις κ τον ιδιο για το αν θεωρει εαυτον ηγετη....τωρα τα σκοπιμα αποκρυπτω τα περι πολεμου κλπ ειναι απλα η δικη σου αποψη η οποια ειναι μαλλον υπερβολικη....η αληθεια δεν ειναι ουτε πολεμος ουτε εμπαθεια, ισα ισα που μου ειναι συμπαθης, βλεπεις ειναι γενια μου ;)

νομιζω οτι εχω δικαιωμα στη αποψη κ στην κριση η οποια παντοτε ειναι καλοπροαιρετη....τωρα για το αν ειναι η οχι αρεστη εδω ειμαι για να κριθω κ εγω οπως κ ολοι μας....

fatal_invasion

• Guest
den ksero poios parakolouthise xtes tin ekpompi tou terzidi sto egnatia alla den mou arese katholou
sevomai ton taso san palio paoktsi alla exei arxisei edo kai kairo kai kourazei para poli
den ksero an kolise to myalo tou xtes alla metaksi allwn eipe

"entaksei mporei na adikithike o aris sto metaksi mas paixnidi....."

opos kai diafora alla tetoia.
den thelo na nomisei kaneis oti pira mia frasi tou kai tin apomonosa...
genikotera i oli xtesini parousia tou itan kapos
an kapoios allos tin eide tin ekpompi pistevo na to antilifthike

Να ρωτήσω εγώ κάτι;;
Δηλαδή δεν αδικήθηκε ο ρούλης;;Ναι αδικηθήκαμε και εμείς αλλά αυτοί πολύ περισσότερο.Μία κόκκινη,και ένα πέναλτυ.Δεν είναι ντροπή να γίνεσαι αντικειμενικός.
Να τονίσω όμως,ότι θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια,αγωνιστικά δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από τα 3 που πήρε.
Κράξτε με ελεύθερα,με pm όμως,μη γαμήσουμε το τόπικ.
Να ξέρετε δεν είδα την εκμπομπή,απλά σχολιάζω την φράση.

Συγνώμη μοντς για την παρένθεση.

Athinaios--4

• Guest
Kathe PAOKtsis exei logo kai prepei na ton ekfrazei. Aloimono an dinoume xartia pou tha grafoun poso PAOKtsis einai o enas k o allos. O Tasos gia mena itan k einai o teleutaios igetis kerkidas OLON ton omadon! Auto apla.
Exei mia apopsi gia to paixnidi me ton arouli. Gia mena einai sosti i apopsi auti. Den meionei katholou tin niki mas! Ekrine tis faseis k eipe tin apopsi tou.

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
exo mia aporia giati den thn peftetai kai se allous ntemek paokarxes(onomata den leme sigoura kai se esena irthe ena onoma amesos sto mualo) pou den exoun kanei oute ta misa pou ekane o tasos gia ton paok alla panta iparxei diathesi gia kraximo mono ston maskoforo