Author Topic: αελ - Π.Α.Ο.Κ. 95 - 97 Σάββατο 10/1/2009 ώρα 17:00 novasport 3  (Read 1451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Τηλεοπτική κάλυψη δεν βρήκα, ξέρει κάνεις αν το δείξει πουθενά?? ??

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Πηραμε εισητήρια; Θα βγει καμια εκδρομη;;

voukefalas80

• Guest
Δεν θα δωσουν εισιτηρια οι Λαρισαιοι,το θελουν πολυ το παιχνιδι.Μετα τα Απριλιανα γεγονοτα θα εχει και πολυ αστυνομια,αρα οσοι παμε,μαλλον μεμονωμενοι θα ειμαστε.Δεν θα υπαρχει για μας κερκιδα.

GeorgT

• Guest
πως γίνεται παντα με μας να ειναι τα κρίσιμα παιχνίδια τους?? (κ πέρσι δεν είχαμε κατι τέτοια?)

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Για αυτούς είναι κρίσιμο παιχνίδι για την σωτήρια τους και για εμάς κρισιμότατο για τις θέσεις 5-6 που θέλουμε.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
Προσωπικά θεωρώ αυτό το ματς κλειδί για τη συνέχεια. Αν χάσουμε, δεδομένης και της οδυνηρής ήττας στην Καβάλα, μάλλον χαιρετάμε την 6αδα.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ NOVASPORTS.

Όσο για τα τυριά που δεν δίνουν εισητήρια, πριν 3 εβδομάδες 500 εισητήρια έδωσαν στα σκουλίκια. Και εκείνο το ματς οακό ήταν για αυτούς. Μην ξεχνάμε ότι δεν μας έδωσαν και πέρσι, ενώ είχαν δώσει σε όλους τους άλλους (ερπετά, γαύρους, βάζελους, φέτος στα χανούμια). ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Α2, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΤΥΡΠΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Α1.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
ετσι κι αλλιως πανε να ενωθουν ολυμπια και αελ του χρονου...μετρια εως κακη ομαδα η αελ,το θεμα ειναι αν η δικια μας ομαδα παιξει οπως πρεπει και να κλεισει τον πρωτο γυρω μεσα στην 1η πενταδα ετσι ωστε να κραταει και τον κοσμο ζεστο.παντως δειχνει να βρισκει τα πατηματα της μεσα στο γηπεδο

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Το παιχνίδι θα το μεταδώσει το  novasports 3

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δεν ξεχνώ το περσινό ματς που καιγόμασταν και δεν μας δώσαν εισιτήρια και αν και αδιαφοροι μας κέρδισαν, φέτος πρεπει να τους δώσουμε την κλωτσιά να πάνε στα τάρταρα τα βρωμότυρα!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ελεεινή η αελ, και στο παιχνίδι με την ολύμπια αν οι άλλοι ήταν λίγο πιο σοβαροί δεν θα τους πλησίαζαν στο τέλος του αγώνα, θα πήγαινε για διασυρμό το ματς. Περσινό ΠΑΟΚ θυμίζει η αελ, ομάδα χωρίς την παραμικρή υποψία οργανωμένης ανάπτυξης στο παιχνίδι της.

Μετά την ψυχολογική ανάταση της κατοστάρας και με την προσμονή να αγωνιστεί και ο Γιόνσεν, νομίζω θα πάρουμε ένα άνετο διπλό. Τους χρωστάμε κάτι εκεί στο τυρόκαμπο από πέρσι...

zagorakis

• Guest
ΕΑΚ Νεάπολης 17.00 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Κουκουλεκίδης, Φούφης, Ταβουλαρέας (Γκανάτσιος)

http://www.metrosport.gr/?p=11826

Offline bane

• Αλλαγή
χαριζω και 10 ποντους . ετσι για το γουρι γραφω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

mpougatsas

• Guest
εύκολα, δύσκολα πιστεύω θα το πάρουμε το ματσάκι..
αλήθεια η καινούρια αντιπρόεδρος πηγαίνει στα εκτός;;
ελπίζω να πηγαίνει, γιατί με κολοσσό έφερε γούρι και ρίξαμε κατοστάρα!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ελατε να παμε ρε.ΠΑΟΚ εισαι

shaman4

• Guest

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αν αυτο που παιζουμε ειναι μπασκετ εγω εχω προβλημα με την καρδια μου και θα αποχωρησω τον μαιο χωρις να δωσω φραγκα στον ΠΑΟΚ, αφου πρωτα κανω την ομαδα πουτανα.

π.σ. Μεγαλος κωμικος ο τομασεβιτσ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

kostas4

• Guest
κερδισαμε πολυ δυσκολα στην παραταση και το παιχνιδι θα το χαναμε αν ο μουλα δεν ειχε βαλει τα 2 συνεχομενα τριποντα που πηγαν ουσιαστικα το ματς στην παραταση.
θεωρω οτι θα επρεπε να περασουμε πολυ πιο ευκολα απο την λαρισα αλλα σημασια εχει η νικη

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
Καλή η νίκη,αλλα δεν νομίζω ότι έτσι όπως παίζουμε έχουμε τύχη για κάτι καλό φέτος. Οι δύο Αμερικάνοι της ΑΕΛ πλάκα έκαναν στους δικούςμας. Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει καλό 5άρι οπωσδήποτε. Ο Γιόνσεν 3-4 παίζει, ο Τομάσεβιτς προσπαθεί αλλά δεν μπορεί στην άμυνα και με Σίμτσακ-Μαρμαρινό δεν μπαίνεις 4άδα.

Συγχαρητήρια στους αδερφούς μας που ταξίδεψαν εκεί χωρίς εισητήρια, στον Μούλα που μας έσωσε (δεν ήμουν θετικός για την επιστροφή του,αλλά παραμένει ηγέτης) και στον Γκρέγκορι που δείχνει στοιχεία μεγάλου παίχτη.

North_pole

• Guest
Μια σελίδα και πολύ είναι. Για τον αγώνα ούτε που τον είδα, ούτε που νοιάστηκα ιδιαίτερα. Χαμένη πάει ΚΑΙ η φετεινή χρονιά.

giannis80

• Guest
Αν βγούμε 6οι στην κανονική περίοδο,η χρονιά δεν θα πάει χαμένη.Γιατί,από τώρα το δίνω, στην διαστάυρωση με τον τρίτο (που όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι), είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα περάσουμε.