Δυό πόντοι μάγκες, τίποτα περισσότερο...
Μεταβατική χρονιά από κάθε άποψη, γνώμη μου είναι να μην έχουμε καμμία φιλοδοξία για διάκριση φέτος και να ξεχάσουμε τον ενθουσιασμό του καλοκαιριού. Προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η εξασφάλιση της ομάδας για του χρόνου, να δούμε ποιά θα είναι η διάδοχη κατάσταση μετά το Δρόσο, εφόσον και ο ίδιος είπε ότι κρατάει τα ηνία μέχρι το Μάιο, μετά γιοκ!
Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, τη φετινή χρονιά ήδη τη θεωρώ καμμένη αγωνιστικά. Στήριξη στο γήπεδο και από κει και πέρα κοιτάμε το μέλλον. Μη γυρίσουμε πάλι στα ίδια σκατά που ήμασταν μέχρι πέρσι...
Προσωπικά ο χειρότερος εφιάλτης μου... Με την επιτυχημένη (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) χρονιά στο ποδόσφαιρο φαίνεται ξεχνάμε ότι τα πράγματα στο ιδιοκτησιακό-διοικητικό του μπάσκετ είναι ρευστά...
χωρις να διαφωνω στην ουσια των οσων λες θελω να σημειωσω κατι.δεν γουσταρω προσωπικα απο αυτη την ομαδα
καμια χρονια της να ειναι μεταβατικη...ετσι ξεκινησε κι ο πανελουδης καποτε...αυτη η ομαδα μονο ψηλα μπορει να κοιταει.
και θεωρω πως εμεις εστω κι αν φαινομαστε τρελοι η υπερβολικα ρομαντικοι μονο ψηλα πρεπει να κοιταμε.
στην πραγματικοτητα η δικη σου αποψη ειναι η ρεαλιστικη
εγω ομως θελω αυτο.
Αν βγούμε 6οι στην κανονική περίοδο,η χρονιά δεν θα πάει χαμένη.Γιατί,από τώρα το δίνω, στην διαστάυρωση με τον τρίτο (που όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι), είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα περάσουμε.
μπορουμε να το μεταδωσουμε σαν στοχο αυτο στην-κατα μπασκετικη αποψη-αστεια ομαδα που εχουμε;
μπορουμε εμεις οι ιδιοι να νιωσουμε ετσι;
υ.γ εννοειται πως πρεπει να κινητοποιηθουμε νωρις σαν οπαδοι για την διαδοχη κατασταση που,για μενα,
συνδεεται με τον Α.Σ.
θα πρεπει νωρις να γινουν διαδικασιες για κοινο ψηφοδελτιο απο ανθρωπους κοινης αποδοχης.και μετα να γινει ντου σε εγγραφες...
δεν λεω κατι καινουριο ισως...ομως δεν βλεπω αλλη λυση για το μπασκετ αλλα και για τα υπολοιπα τμηματα του ερασιτεχνη.