Author Topic: αελ - Π.Α.Ο.Κ. 95 - 97 Σάββατο 10/1/2009 ώρα 17:00 novasport 3  (Read 1450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ευτυχως δεν χασαμε κατι αλλο...μας εκλασαν τα τυρια αλλα θα μπορουσαμε χαλαρα να μας εκαναν κανα ντου ετσι 11 ατομα που ειμασταν...επρεπε να ειμαστε τουλαχιστον 40-50 ΑΣΧΕΤΑ που δεν πηραμε εισιτηρια..τεσπα..ομαδα μι απο τα ιδια..υπομονη και φετος...
τελος καλο ολα καλα..

fatal_invasion

• Guest
ΑΨΥΧΑ ΚΡΕΑΤΑ.

οι μόνοι διασωθέντες ήταν ο γκρέγκορυ,και ελάχιστα ο τσιάρας με τον κυρίτση.
αντε και ο Δάσκαλος στη κερκίδα. ;)

τομάσεβιτς  :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:

o Diarra είναι τραυματίας;
« Last Edit: January 10, 2009, 23:23:35 by fatal_invasion »

peja_4

• Guest
Θα παθαιναμε καρδια....
Απο δυο παικτες της ΑΕΛ θα χαναμε.
Παλι καλα κερδισαμε

ALAN4

• Guest
..Λες και έπαιζε μια σχολική ομάδα μπάσκετ!Τί να πώ?!Ελάχιστοι σωστοί συνδυασμοί , πολλά λάθη , γενικότερα άναρχο μπάσκετ.. χωρίς αρχή και τέλος.. όπου φαίνεται καθαρά η έλλειψη ενός αξιόλογου πόϊντ γκαρντ.. ( όυτε ο μούλα , ούτε ο δεμερτζής μπορούν.. ενώ για κάποια λεπτά παίζαμε με πλέϊ μέϊκερ τον κυρίτση!! ) , αλλά και η έλλειψη ενός ικανού σέντερ.. ( ο φράνσις έκανε πάρτυ στην ρακέτα μας!! ) , Πολλές ατομικές προσπάθειες.. και γενικότερα άστα να πάνε!! Άραγε θα ξανάρθουν οι παλιές καλές εποχές??  :( ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..

Offline corrupt

• Αλλαγή
Δυό πόντοι μάγκες, τίποτα περισσότερο...

Μεταβατική χρονιά από κάθε άποψη, γνώμη μου είναι να μην έχουμε καμμία φιλοδοξία για διάκριση φέτος και να ξεχάσουμε τον ενθουσιασμό του καλοκαιριού. Προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η εξασφάλιση της ομάδας για του χρόνου, να δούμε ποιά θα είναι η διάδοχη κατάσταση μετά το Δρόσο, εφόσον και ο ίδιος είπε ότι κρατάει τα ηνία μέχρι το Μάιο, μετά γιοκ!

Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, τη φετινή χρονιά ήδη τη θεωρώ καμμένη αγωνιστικά. Στήριξη στο γήπεδο και από κει και πέρα κοιτάμε το μέλλον. Μη γυρίσουμε πάλι στα ίδια σκατά που ήμασταν μέχρι πέρσι...

Προσωπικά ο χειρότερος εφιάλτης μου... Με την επιτυχημένη (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) χρονιά στο ποδόσφαιρο φαίνεται ξεχνάμε ότι τα πράγματα στο ιδιοκτησιακό-διοικητικό του μπάσκετ είναι ρευστά...

Offline agraf

• Αλλαγή
Πρέπει από τώρα να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε για το μπάσκετ, μήπως να κάναμε κι εκεί τις μετοχές στον κόσμο, να αποκτήσουμε δυνατή διοίκηση που θα στηρίζεται στους ΠΑΟΚτσήδες και μετά να φτιάξουμε και την ομάδα.

Προσωπικά ευχαρίστως θα έβαζα λαφτά για μετοχές και στο μπάσκετ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Δυό πόντοι μάγκες, τίποτα περισσότερο...

Μεταβατική χρονιά από κάθε άποψη, γνώμη μου είναι να μην έχουμε καμμία φιλοδοξία για διάκριση φέτος και να ξεχάσουμε τον ενθουσιασμό του καλοκαιριού. Προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η εξασφάλιση της ομάδας για του χρόνου, να δούμε ποιά θα είναι η διάδοχη κατάσταση μετά το Δρόσο, εφόσον και ο ίδιος είπε ότι κρατάει τα ηνία μέχρι το Μάιο, μετά γιοκ!

Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, τη φετινή χρονιά ήδη τη θεωρώ καμμένη αγωνιστικά. Στήριξη στο γήπεδο και από κει και πέρα κοιτάμε το μέλλον. Μη γυρίσουμε πάλι στα ίδια σκατά που ήμασταν μέχρι πέρσι...

Προσωπικά ο χειρότερος εφιάλτης μου... Με την επιτυχημένη (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) χρονιά στο ποδόσφαιρο φαίνεται ξεχνάμε ότι τα πράγματα στο ιδιοκτησιακό-διοικητικό του μπάσκετ είναι ρευστά...
χωρις να διαφωνω στην ουσια των οσων λες  θελω να σημειωσω κατι.δεν γουσταρω προσωπικα απο αυτη την ομαδα
καμια χρονια της να ειναι μεταβατικη...ετσι ξεκινησε κι ο πανελουδης καποτε...αυτη η ομαδα μονο ψηλα μπορει να κοιταει.
και θεωρω πως εμεις εστω κι αν φαινομαστε τρελοι η υπερβολικα ρομαντικοι μονο ψηλα πρεπει να κοιταμε.
στην πραγματικοτητα η δικη σου αποψη ειναι η ρεαλιστικη
εγω ομως θελω αυτο.

Αν βγούμε 6οι στην κανονική περίοδο,η χρονιά δεν θα πάει χαμένη.Γιατί,από τώρα το δίνω, στην διαστάυρωση με τον τρίτο (που όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι), είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα περάσουμε.

μπορουμε να το μεταδωσουμε σαν στοχο αυτο στην-κατα μπασκετικη αποψη-αστεια ομαδα που εχουμε;
μπορουμε εμεις οι ιδιοι να νιωσουμε ετσι;

υ.γ εννοειται πως πρεπει να κινητοποιηθουμε νωρις σαν οπαδοι για την διαδοχη κατασταση που,για μενα,
συνδεεται με τον Α.Σ.
θα πρεπει νωρις να γινουν διαδικασιες για κοινο ψηφοδελτιο απο ανθρωπους κοινης αποδοχης.και μετα να γινει ντου σε εγγραφες...
δεν λεω κατι καινουριο ισως...ομως δεν βλεπω αλλη λυση για το μπασκετ αλλα και για τα υπολοιπα τμηματα του ερασιτεχνη.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εκπλησομαι με τα ποστ των περισσοτερων.
εγω πολυ απλα θα δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα για τη νικη.γιατι δε ξερω μπορει να μαι και χαζος και να μη καταλαβαινω πολλα πραγματα απο μπασκετ αλλα εγω εχθες ειδα οτι εγινε ενα καταπληκτικο παιχνιδι,διαφημηση για το μπασκετ που πολυ παληκαρισια το κερδισαμε στην παραταση.η μηπως δεν πρεπει να λαβουμε καθολου υποψιν μας οτι παιζαμε με μια ομαδα που κινδυνευει με αμεσο υποβιβασμο και μαλιστα στην εδρα της και πλεον χτυπαει ολα τα παιχνιδια ανεξαρτητου αντιπαλου??!η σας διαφευγει οτι ο αλεξανδρης επαιζε το τελευταιο χαρτι και οτι ειναι υπ ατμον και θα εκανε τα παντα να μας κερδισει?εντελως αν ξαφνικα γιναμε υπερομαδα και εχουμε τη δυναμικη που ειχαμε στο παρελθον και μπορουμε να νικαμε οποιον θελουμε για τη πλακα μας...αν ειναι ετσι τοτε παω πασο απλα πειτε μου να το ξερω...
λοιπον για μενα παληκαρισια η νικη και τη πανηγυρισα μια χαρα.ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline agraf

• Αλλαγή

υ.γ εννοειται πως πρεπει να κινητοποιηθουμε νωρις σαν οπαδοι για την διαδοχη κατασταση που,για μενα,
συνδεεται με τον Α.Σ.
θα πρεπει νωρις να γινουν διαδικασιες για κοινο ψηφοδελτιο απο ανθρωπους κοινης αποδοχης.και μετα να γινει ντου σε εγγραφες...
δεν λεω κατι καινουριο ισως...ομως δεν βλεπω αλλη λυση για το μπασκετ αλλα και για τα υπολοιπα τμηματα του ερασιτεχνη.

Το μπάσκετ είναι και αυτό επαγγελματικό όπως η μπάλα. Μέσα από τον ΑΣ ΠΑΟΚ δεν ξέρω άν μπορεί να δωθεί βιώσιμη μακροπρόθεσμη λύση. Ημίμετρα τύπου διοικήσεις πρωτοδικείου κλπ ίσως.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
την χρειαζομασταν την νικη για την δυσκολη συνεχεια.ενταξει η ομαδα δεν εχει 5αρι απο την αρχη της χρονιας.τελος παντων...πιστευω οτι κολοσσο και αεκ θα τους περασουμε σιγουρα αρα μενει μαρουσι και πανιωνιος για 5-6 θεση.μπορουμε,εγω το πιστευω τουλαχιστον,αρκει να υπαρχει στηριξη αναλογη ως ενα βαθμο με του ποδοσφαιρου

ive4

• Guest
εκπλησομαι με τα ποστ των περισσοτερων.
εγω πολυ απλα θα δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα για τη νικη.γιατι δε ξερω μπορει να μαι και χαζος και να μη καταλαβαινω πολλα πραγματα απο μπασκετ αλλα εγω εχθες ειδα οτι εγινε ενα καταπληκτικο παιχνιδι,διαφημηση για το μπασκετ που πολυ παληκαρισια το κερδισαμε στην παραταση.η μηπως δεν πρεπει να λαβουμε καθολου υποψιν μας οτι παιζαμε με μια ομαδα που κινδυνευει με αμεσο υποβιβασμο και μαλιστα στην εδρα της και πλεον χτυπαει ολα τα παιχνιδια ανεξαρτητου αντιπαλου??!η σας διαφευγει οτι ο αλεξανδρης επαιζε το τελευταιο χαρτι και οτι ειναι υπ ατμον και θα εκανε τα παντα να μας κερδισει?εντελως αν ξαφνικα γιναμε υπερομαδα και εχουμε τη δυναμικη που ειχαμε στο παρελθον και μπορουμε να νικαμε οποιον θελουμε για τη πλακα μας...αν ειναι ετσι τοτε παω πασο απλα πειτε μου να το ξερω...
λοιπον για μενα παληκαρισια η νικη και τη πανηγυρισα μια χαρα.ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

σου διαφεύγει ότι είμαστε ΠΑΟΚ και πάμε στην παράταση με ομάδες γειτονιάς.
Οκ, φέτος ξεκινάμε από το 0.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ναι ενω ξερω γω ο gay και ο βαζελος κερδισαν με μεγαλη ανεση μαρουσι και χανουμακι αντιστοιχα?....
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
Σε 2-3 μάτς με μικρές ομάδες κατά τη διάρκεια του χρόνου είναι λογικό να δυσκολευτούν. Εμείς κάθε αγωνιστική δυσκολευόμαστε, καταφέραμε να χάσουμε τα τελευταία χρόνια από Καβάλες, Κολλοσσούς, ΑΕΡ, ΑΕΛ και αν συνεχίσουμε μ αυτή τη νοοτροπία θα είναι ντέρμπι και με τον Μαντουλίδη.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Η νικη αυτη για μενα απλα ηταν μια καλυψη των τεραστιων αγωνιστικων προβληματων,για να μην πω τιποτα χειροτερο, που εχουμε σαν ομαδα..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
συμφωνω στην κατασταση που ημαστε σημασια εχουνε μονο οι 2 βαθμοι κ η νικη

bagos1

• Guest
αυτό που μετράει είναι η  νίκη και τίποτα άλλο, έτσι και αλιώς 2 βαθμούς πέρνεις.  παραδειγματιστείτε απο την μπάλα πόσες ομαδούλες..........τύπου αελ,ξανθούλα,ρούλης,βούλης τις κέρδισαμε με ένα γκολ και με το ζόρι και χωρίς μπαλάρα εκεί γιατί λέμε το αποτέλεσμα μετράει?