Eγω αμα ειχα τα οικογενειακα προβληματα που υποθετω οτι εχει ο Σορλεν θα εκανα τα εξης: Αφου παιρνω 400 χιλιαρικα το χρονο, θα νοικιαζα 1-2 ασβερκους σεκιουριταδες, θα εβαζα καμια ντουζινα καμερες και πιτμπουλ. Αμα γουσταρα Γαλλικη παιδεια, πιανο και μπαλετο για τα παιδια μου θα επαιρνα μια νταντα απο τις χιλιαδες που υπαρχουν. Ολα αυτα αντε να μου κοστιζαν 50 χιλιαρικα, κλαιν δηλαδη. Και με εκατο χιλιαρικα, 8α μου επειρναν πιπες οι ασβερκοι, η νταντα, μαζι και το πιτμπουλ.Ασε που θα εβρισκα και ασβερκη μπαλαρινα.
Σιγουρα ανφερ η κινηση του Γαλλου, να παραταει την ομαδα 2 μερες πριν ληξουν οι μεταγραφες. Να χεσω εγω τον επαγγελματισμο του Γαλλου, το λοου προφαιλ του και οτι δεν δημιουργησε ποτε του προβλημα. Η τελευταια εντυπωση ειναι αυτη που μενει...Μονο και μονο γι αυτον το λογο η ΠΑΕ επρεπε να κανει διαπραγματευση μαζι του και να ζητησει αποζημειωση, δεν ειμαστε φιλανρωπικο ιδρυμα. Οπως οι ποδοσφαιριστες ζητανε τα λεφτα τους απο τα συμβολαια τους ετσι και οι ιδιοι πρεπει να δεσμευονται απο τα συμβολαια.Μην ξεχναμε οτι δαπανησαμε και λεφτα για να τον παρουμε.
Και τωρα η γνωμη μου για τον παιχτη Σορλεν: Κατ' αρχην ποτε μου δεν καταλαβα τι ακριβως θεση παιζει.Παρολ΄αυτα, στην αρχη υπηρξα φαν του, ειχε ενα εγκεφαλικο παιχνιδι με καθαρο μυαλο και ηταν καλος στο κρατημα της μπαλας. Συμφωνω οτι ηταν εργαλειο. Την εποχη της σαρδελας ομως κι ο κι ο Βερον παιχταρας φαινοτανε. Μετα για μενα εγινε ενας μετριος παιχτης, μετα τον τραυματισμο του ποτε δεν με επεισε, απλα γεμιζε την εντεκαδα χωρις τιποτα ιδιαιτερο.Στασιμος εμεινε, να μην πω με βηματα προς τα πισω. Παντως τα 420 χιλιαρικα το χρονο περυσι -παντα κατα τη γνωμη μου-δεν τα δικαιολογησε. Αρα δεν τα βαφω και μαυρα που φευγει, αν και οπως ειπα ειναι ανφερ απο πλευρας του.Με τα λεφτα του συμβολαιου του και αν παιρναμε και καμμια διακοσαρα αποζημειωση απο τον ιδιο θα παιρναμε πολυ καλυτερο παιχτη.Βεβαια το ζητημα τωρα ειναι αν προλαβαινουμε να βρουμε και αν θελουμε συμβολαια αυτης της ταξης...Μακαρι να βρουμε λυση.