Author Topic: Olivier Sorlin  (Read 22636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Olivier Sorlin
« on: December 28, 2008, 11:10:34 »
Μιας και είναι πλέον παίκτης της ομάδος μας δικαιούται να έχει τη δική του στήλη.
Δε ξέρω αλλά έχω το προαίσθημα πως το παλικάρι γουστάρει να προσφέρει όσα μπορεί στον ΠΑΟΚ  :)
Απο μια του συνέντευξη που διάβασα σήμερα στην εξέδρα των σπορ δείχνει αρκετά ορεξάτος και πρόθυμος! με τον οφη δεν θα αγονιστεί αλλά σίγουρα θα είναι έτοιμος για το πρώτο μας διπλό του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ  ;)
Δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε σιδεροκέφαλος και καλώς μας ήρθες! 

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Olivier Sorlin
« Reply #1 on: December 28, 2008, 12:05:07 »
Ο Σορλέν έχει γεμάτο βιογραφικό στο Σαμπιονά, γεγονός που τον καθιστά έμπειρο παίκτη. Ηλικιακά, έχει ακόμα μία γεμάτη πενταετία καλού ποδοσφαίρου. Εγώ θα τον καλοσωρίσω και θα του ευχηθώ υγεία και καθιέρωση στην ομάδα μας. Θα καταλάβει γρήγορα πού ήρθε και θα βάλει τα δυνατά του, ως επαγγελματίας που είναι.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2 on: December 28, 2008, 13:01:43 »
Δεν γνωριζω τιποτα για τον ποδοσφαιριστη Σορλεν, αλλα μονο και μονο επειδη ηταν ¨αγγλος¨ στο ραντεβου του ειμαι πολυ θετικος απεναντι του. Δειχνει αν μη τι αλλο σοβαροτητα.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #3 on: December 28, 2008, 15:15:38 »
υπεγραψε? δεν ειδα ανακοινωση..

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: December 28, 2008, 15:19:55 »
Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, αλλά λογικά είναι ζήτημα χρόνου...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #5 on: December 28, 2008, 15:44:21 »
Σύμφωνα με το τύπο ο παίκτης έχει ήδη αποκτηθεί και μένει να σταλεί η μπλε κάρτα του από τη γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου στις 2 γενάρη (και αυτός είναι ο λόγος που χάνει το παιχνίδι με τον οφη)...
πέρασε κανονικά τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια είχε επαφή με το σάντος και τους συμπαίχτες του στη προπόνηση στη σουρωτή. Αναχώρησε μόνο και μόνο για να επιστρέψει με τα πράγματά του και την οικογένειά του....
...λέτε να μας τη κάνει και να τον περιμένουμε τσάμπα ...  :P :P :P βέβαια πολλά έχουν δει τα μάτια μας αλλά δε νομίζω αφού όλα έχουν δρομολογηθεί...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #6 on: December 29, 2008, 13:04:26 »
αφου πλεον ειναι και επισημα παιχτης της ομαδας μας bienvenue olivier a PAOK!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
« Reply #7 on: December 29, 2008, 13:12:51 »
Οχι επίσημα αλλά σχεδόν σίγουρα (για να είμαστε ακριβής)

DimNaoussa

• Guest
« Reply #8 on: December 29, 2008, 16:16:00 »
Δεν γνωριζω τιποτα για τον ποδοσφαιριστη Σορλεν, αλλα μονο και μονο επειδη ηταν ¨αγγλος¨ στο ραντεβου του ειμαι πολυ θετικος απεναντι του. Δειχνει αν μη τι αλλο σοβαροτητα.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!

GeorgT

• Guest
« Reply #9 on: January 01, 2009, 23:24:54 »
¼ðùò éó÷ýåé êáé óôçí ðåñßðôùóç ôïõ ÏëéâéÝ ÓïñëÝí ôçò Ñåí ðïõ ôéò ðñïçãïýìåíåò ìÝñåò óõìöþíçóå íá óõíå÷ßóåé ùò äáíåéêüò ìÝ÷ñé ôï êáëïêáßñé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ ìå ôçí ïìÜäá ôçò Èåóóáëïíßêçò íá áðïêôÜ óôçí óõíÝ÷åéá ôï äéêáßùìá áãïñÜò ôïõ. Ï 29÷ñïíïò ÃÜëëïò ìÝóïò âñßóêåôáé áðü ôï ìåóçìÝñé êáé ðÜëé óôçí Èåóóáëïíßêç, óõíåðÞò óôï ñáíôåâïý ôçò åðéóôñïöÞò ôïõ, áýñéï áíáìÝíåôáé ëïãéêÜ íá áíáêïéíùèåß ç ìåôáãñáöÞ ôïõ – ðñþôç óôçí ðåñßïäï ôïõ Éáíïõáñßïõ, êáé óôçí óõíÝ÷åéá íá ôåèåß óôçí äéÜèåóç ôïõ ÓÜíôïò.

http://www.sport24.gr/html/ent/083/ent.268083.asp

zagorakis

• Guest
« Reply #10 on: January 02, 2009, 20:41:39 »
Στον ΠΑΟΚ ο Olivier Sorlin

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την FC STADE RENNAIS για την απόκτηση του Olivier Sorlin για 6 μήνες με τη μορφή δανεισμού, με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=00379049004358E6344D3B7587650F83?newsCode=20090102175525953

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #11 on: January 03, 2009, 12:04:04 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΟΡΛΕΝ

''ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ''

Ο Ολιβιε Σορλεν,αποτελει απο χτες και επισημα την πρωτη μεταγραφικη κινηση του ΠΑΟΚ για την περιοδο του Ιανουαριου.
Ο Γαλλος μεσος επεστρεψε στην Θεσσαλονικη το απογευμα της Πεμπτης (οπως ειχε συμφωνηθει),και απο την στιγμη που ειχε περσαει ιατρικες εξετασεις την περασμενη εβδομαδα (οι οποιες εδειξαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα) χτες το πρωι βρεθηκε στη Σουρωτη εβαλε ασπρομαυρες φορμες και εκανε την πρωτη του προπονηση με την νεα του ομαδα.
Ο Σορλεν ενταχθηκε στο δυναμικο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ως δανεικος απο την Ρεν για εξι μηνες,και μετα ο ΠΑΟΚ εχει την οψιον να τον αποκτησει με ελευθερη μεταγραφη κατι το οποιο ανακοινωθηκε και επισημα το απογευμα οταν μπηκαν οι τελικες υπογραφες της συμφωνιας.
΄΄Ειμαι ετοιμος να μπω στις προπονησεις,αλλα σιγουρα θα χρειαστω λιγες μερες για να γνωρισω τους παικτες,τη φιλοσοφια και το αγωνιστικο στιλ του ΠΑΟΚ'',επισημανε ο Γαλλος μεσος ,γνωριζοντας οτι δημιουργηθηκε απο το πουθενα ενα μικρο προβλημα με καποιες δηλωσεις του γενικου διευθυντη της Ρεν,Πιερ Ντρεοσι στην επισημη ιστοσελιδα της γαλλικης ομαδας,ο οποιος ελεγε οτι η συμφωνια με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ βρισκεται στον αερα!
''Η συνφωνια εχει επελθει απο την προηγουμενη εβδομαδα οταν ηρθα για πρωτη φορα στη Θεσσαλονικη.Εμεναν μονο οι υπογραφες.Ολα πλεον ειναι ενταξει και πλεον θα περιμενω να παιξω με τον ΠΑΟΚ '' προσθεσε.
Τι να περιμενει ο ΠΑΟΚ και ο κοσμος του απο τον Σορλεν?
''Θα δειτε ποιος ειμαι μεσα στο γηπεδο!Εχω πανω απο 300 επισημα παιχνιδια στο γαλλικο πρωταθλημα και πιστευω οτι μπορω να βοηθησω κι εγω τον ΠΑΟΚ να πετυχει τους στοχους του'',τονισε πριν μπει στο γηπεδο για την πρωτη του προπονηση υπο τις οδηγιες του Σαντος.
Στην προθερμανση ειχε απο κοντα τον γαλλομαθη Ιμπραιμα Μπακαγιοκο τον οποιο δεν προλαβε για μια χρονια στην Μονπελιε,αλλα πλεον ειναι συμπαικτες στον ΠΑΟΚ.
Ο ιβοριανος επαιρνε μεταγραφη για την Εβερτον οταν ο Σορλεν εκανε το πρωτο του μεγαλο βημα πηγαινοντας στην ομαδα του Μονπελιε!
Στις ασκησεις τακτικης που ακολουθησαν ο Σορλεν πηρε θεση διπλα στους αλλους κεντρικους χαφ του ΠΑΟΚ,τον Βερον,τον Γκαρσια,τον Ιβιτς,τον Ηλιαδη και τον Μπαλαφα.
Δεν ειναι δυνατον να κριθει απο μια προπονηση,αλλα εδειξε οτι δουλευει πολυ καλα το δεξι ποδι και στελνει ''συστημενες'' μπαλιες.
Οταν στην συνεχεια ακολουθησε οικογενειακο διπλο,ο Γαλλος εκανε ενα χαλαρωμα.
Με τον Οφη δεν θα παιξει,αλλα δεν αποκλειεται να ειναι ετοιμος για το ματς με την Αεκ την επομενη εβδομαδα.

Απο εφημεριδα ''μετρο σπορτ''

apostolos

• Guest
« Reply #12 on: January 05, 2009, 04:08:52 »
θα ήθελα να πω κάτι που έχει σχέση με την τακτική για τον συγκεκριμένο παίκτη. Πολλοί λένε ότι να ο Ivic το παλτό, που δεν τράβηξε όσο θα περιμέναμε κλπ. Και ότι ο Γάλλος με κλειστά τα μάτια θα πάρει την θέση του στην ενδεκάδα... Λάθος. Ο Ivic για μένα έτσι όπως τον έχω κόψει τον Santos και τις λογικές του είναι ακλόνητος από την ενδεκάδα και ειδικότερα μετα από τις τελευταίες βελτιωμένες εμφανίσεις του. Ο Sorlin έχει έρθει για τους λόγους που ανέφερε και ο Santos, δηλαδή όταν συμπληρώνουν κάρτες οι Βέρoν, Ivic άλλα και φυσικά για το γεγονός ότι ο Garcia δεν μπορει να λογίζεται άνετα σαν βασικός αφού με τις κάρτες και με όλα αυτά έχει χάσει πάνω από τα μισά παιχνίδια τής ομάδος και κάνεις δεν ξέρει τι μας ξημερώνει σε κάθε ματς με την αντιμετώπισή του από τους διαιτητές.... Δηλαδή ο Γάλλος θα είναι ένας mpalader για να αναπληρώνει σε πιθανές απουσίες του κάθε ενός και των τριών βασικών χαφ. Αν είναι και οι 3 διαθέσιμοι τότε πολύ δύσκολα να ξεκινάει βασικός....
Ερωτηματικό για μένα είναι ο Bakayoko, που τώρα που επιστρέφουν όλοι είναι πραγματικά δύσκολο να προβλέψει κάποιος αν θα τον ξεκινάει ο Santos η θα τον αφήνει στον πάγκο επιστρέφοντας στο πολύ αρχικό σχήμα του Σεπτεμβρίου, άλλα αυτά είναι για άλλο topic μάλλον....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #13 on: January 25, 2009, 21:36:25 »
κύριοι,

λοιπόν ο παίκτης είναι εργαλείο! δίνει με τη μια τη μπάλα, περνάει, κόβει!
σήμερα στο ματς με τον ρουλη έδωσε 4 με τη μια μπαλιές και ψάρωσαν ακόμα και οι δικοί μας...που δεν κατάλαβαν που πήγε η μπάλα!

ωραίος...μου αρέσει ας ελπίσουμε να γίνει ακόμα καλύτερος!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #14 on: January 25, 2009, 21:38:11 »
+1

Επισης ,μου αρεσε που εδινε με την μια την πασα...κατι που ο ιβιτς δεν κανει
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ive4

• Guest
« Reply #15 on: January 25, 2009, 21:50:22 »
στο Β ημίχρονο ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ελπίζω να γίνεται καλύτερος όσο περνάει ο καιρός.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: January 25, 2009, 21:53:30 »
Μου αρεσε που στο 2ο που ο λινο αμυντικα δεν υπηρχε τον βοηθησε αρκετες φορες.
Γυρισε πισω και εκοψε , βοηθησε αλλα προσπαθησε να κρατησει και μπροστα την θεση του.

Αποψη μου δεν κανει για αριστερο χαφ.

kostas4

• Guest
« Reply #17 on: January 25, 2009, 21:54:04 »
και ας λαβουμε υπ'οψιν οτι δεν εχει παιξει σχεδον καθολου φετος,εχει κανει ελαχιστες προπονησεις με την ομαδα και εκανε επαιξε επαξια και στις 2 θεσεις που τον εβαλε ο σαντος.
πραγματικο εργαλειο για μια ομαδα,πιστευω θα βοηθησει πολυ την ομαδα και θα γεμισει το κεντρο μας που πλεον ειμαστε πληρεις

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #18 on: January 25, 2009, 23:22:32 »
Σήμερα τον είδα για πρώτη φορά σε αγώνα.
Νομίζω πως θα μας δώσει αρκετά από αυτά που θέλουμε σαν ομάδα.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

chiltsid

• Guest
« Reply #19 on: January 26, 2009, 01:14:47 »
θα συμφωνήσω με ολους σας,αλλα εχει ακομα ενα πλεονεκτημα,ειναι λιγο πιο γρηγορος απο ολα τα υπολοιπα αμ.χαφ μας,αυτο το στοιχειο του ισως ειναι και το πιο σημαντικο,γιατι υστερούμε σε αυτον τον τομεα.