ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΟΡΛΕΝ
''ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ''
Ο Ολιβιε Σορλεν,αποτελει απο χτες και επισημα την πρωτη μεταγραφικη κινηση του ΠΑΟΚ για την περιοδο του Ιανουαριου.
Ο Γαλλος μεσος επεστρεψε στην Θεσσαλονικη το απογευμα της Πεμπτης (οπως ειχε συμφωνηθει),και απο την στιγμη που ειχε περσαει ιατρικες εξετασεις την περασμενη εβδομαδα (οι οποιες εδειξαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα) χτες το πρωι βρεθηκε στη Σουρωτη εβαλε ασπρομαυρες φορμες και εκανε την πρωτη του προπονηση με την νεα του ομαδα.
Ο Σορλεν ενταχθηκε στο δυναμικο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ως δανεικος απο την Ρεν για εξι μηνες,και μετα ο ΠΑΟΚ εχει την οψιον να τον αποκτησει με ελευθερη μεταγραφη κατι το οποιο ανακοινωθηκε και επισημα το απογευμα οταν μπηκαν οι τελικες υπογραφες της συμφωνιας.
΄΄Ειμαι ετοιμος να μπω στις προπονησεις,αλλα σιγουρα θα χρειαστω λιγες μερες για να γνωρισω τους παικτες,τη φιλοσοφια και το αγωνιστικο στιλ του ΠΑΟΚ'',επισημανε ο Γαλλος μεσος ,γνωριζοντας οτι δημιουργηθηκε απο το πουθενα ενα μικρο προβλημα με καποιες δηλωσεις του γενικου διευθυντη της Ρεν,Πιερ Ντρεοσι στην επισημη ιστοσελιδα της γαλλικης ομαδας,ο οποιος ελεγε οτι η συμφωνια με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ βρισκεται στον αερα!
''Η συνφωνια εχει επελθει απο την προηγουμενη εβδομαδα οταν ηρθα για πρωτη φορα στη Θεσσαλονικη.Εμεναν μονο οι υπογραφες.Ολα πλεον ειναι ενταξει και πλεον θα περιμενω να παιξω με τον ΠΑΟΚ '' προσθεσε.
Τι να περιμενει ο ΠΑΟΚ και ο κοσμος του απο τον Σορλεν?
''Θα δειτε ποιος ειμαι μεσα στο γηπεδο!Εχω πανω απο 300 επισημα παιχνιδια στο γαλλικο πρωταθλημα και πιστευω οτι μπορω να βοηθησω κι εγω τον ΠΑΟΚ να πετυχει τους στοχους του'',τονισε πριν μπει στο γηπεδο για την πρωτη του προπονηση υπο τις οδηγιες του Σαντος.
Στην προθερμανση ειχε απο κοντα τον γαλλομαθη Ιμπραιμα Μπακαγιοκο τον οποιο δεν προλαβε για μια χρονια στην Μονπελιε,αλλα πλεον ειναι συμπαικτες στον ΠΑΟΚ.
Ο ιβοριανος επαιρνε μεταγραφη για την Εβερτον οταν ο Σορλεν εκανε το πρωτο του μεγαλο βημα πηγαινοντας στην ομαδα του Μονπελιε!
Στις ασκησεις τακτικης που ακολουθησαν ο Σορλεν πηρε θεση διπλα στους αλλους κεντρικους χαφ του ΠΑΟΚ,τον Βερον,τον Γκαρσια,τον Ιβιτς,τον Ηλιαδη και τον Μπαλαφα.
Δεν ειναι δυνατον να κριθει απο μια προπονηση,αλλα εδειξε οτι δουλευει πολυ καλα το δεξι ποδι και στελνει ''συστημενες'' μπαλιες.
Οταν στην συνεχεια ακολουθησε οικογενειακο διπλο,ο Γαλλος εκανε ενα χαλαρωμα.
Με τον Οφη δεν θα παιξει,αλλα δεν αποκλειεται να ειναι ετοιμος για το ματς με την Αεκ την επομενη εβδομαδα.
Απο εφημεριδα ''μετρο σπορτ''