Author Topic: Λιστα μελών paokworld που είναι ΜΕΤΟΧΟΙ στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.  (Read 6796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το να αγοραζεις μετοχες και να το λες δημοσια οχι για φιγουρα, οχι για ανταγωνισμο αλλα για να τσιγκλισεις και τον αλλο να κανει τον ιδιο ειναι αμιλλα και θεμιτο.
Ετσι το βλεπω εγω. Το "πηρες μετοχες?" πρεπει να ειναι σαν "καλημερα!"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Diego-4 ( που ετυχε να γνωρίσω και απο κοντά,αν είναι αυτός απο Κομοτηνή)

"Είναι σαν να μιλάς για τον στρατό και να λές οτι έκανες σκοπιά...Κάποια πράγματα πάνε πακέτο."  Είναι αυτονόητο οτι όποιος μπορεί θα αγοράζει και διαρκείας,θα αγοράζει και μετοχές,θα τα σκάει γενικά.

Το συζήτησα και με τον Diego και διαφωνώ φίλε...  Δηλαδή είναι κακό και παρεξηγήσιμο να πεί κάποιος ότι πήρε μετοχές ή πήρε διαρκείας? 
« Last Edit: January 05, 2009, 14:47:43 by spartiatis »

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Κακό δεν είναι αλλά υπάρχει λόγος αναφοράς; Ειδικά εδώ που είναι μια κοινότητα που γνωρίζουμε όλοι μας πόσο σημαντικό είναι το θέμα. Για μένα μπαίνει παοκόμετρο.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Δε με ενοχλεί καθόλου να πει κάποιος ότι πήρε μετοχές. Θα με ενοχλούσε βέβαια αν έλεγε το ποσό. θα με ενοχλούσε περισσότερο η ερώτηση σε κάποιον : πήρες μετοχές? Αυτό θα με ενοχλούσε γιατί μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον που δεν έχει την δυνατότητα να πάρει. Εν πάση περιπτώσει, επειδή ο γραπτός λόγος είναι περίεργος και όχι τόσο άμεσος όσο ο προφορικός και συχνά παρεξηγείται, το να γράψει κάποιος πήρα μετοχές μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες: α) Είμαι μάγκας απέναντι σε σένα που δε πήρες, αλλά, και β) είμαι πολύ χαρούμενος που μου δώθηκε μια ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου και να συμβάλλω στην ενδυνάμωσή της και θέλω τη χαρά αυτή να τη μοιραστώ με τους υπόλοιπους συνοπαδούς μου...
Επειδή οι ερμηνείες είναι πολλές καλό είναι να μην το παρεξηγούμε, και όσους το δηλώνουν.     

thomas

• Guest
Íïìßæù üôé äåí õðÜñ÷åé äéêáéïëïãßá ãéá êÜðïéïí ðïõ äåí ðÞñå ìåôï÷Ýò.Åßìáóôå üëïé õðï÷ñåùìÝíïé íá ðÜñïõìå Ýóôù ìåôï÷Ýò áîßáò 1€!Êáé üðïéïò êïñïéäÝøåé êÜðïéïí ðïõ áãüñáóå ìåôï÷Ýò áîßáò åíüò Þ ðÝíôå åõñþ åßíáé åðéåéêþò ôïõëÜ÷éóôïí êáñáãêéüæçò êáé áíåãêÝöáëïò.¼óï ÷Üëéá êáé áí åßíáé ôá ïéêïíïìéêÜ ôïõ êüóìïõ üëïé ðñÝðåé íá óõìâÜëëïõí Ýóôù ìå Ýíá åõñþ.Ôï èÝìá äåí åßíáé ôï ðïóü áëëÜ ç óõììåôï÷Þ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
"Είναι σαν να μιλάς για τον στρατό και να λές οτι έκανες σκοπιά...Κάποια πράγματα πάνε πακέτο."  Είναι αυτονόητο οτι όποιος μπορεί θα αγοράζει και διαρκείας,θα αγοράζει και μετοχές,θα τα σκάει γενικά.

Φίλε αυτό που λές είναι στην σφαίρα του ιδεατού.Αν ίσχυε τότε θα πρεπε να χαμε 28.701 διαρκείας κ καμμιά 1.000.000 μετόχους. Συμφωνώ με τον Homo

Το να αγοραζεις μετοχες και να το λες δημοσια οχι για φιγουρα, οχι για ανταγωνισμο αλλα για να τσιγκλισεις και τον αλλο να κανει τον ιδιο ειναι αμιλλα και θεμιτο.
Ετσι το βλεπω εγω. Το "πηρες μετοχες?" πρεπει να ειναι σαν "καλημερα!"
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
14.agamemnon(οπως φυσικα κ ολα τα μελη της οικογενειας μου!!)
15.ΛΑΡΙΣΑG4 (Ημουν ο πρωτος στη marfin στη Λάρισα και με κοιτούσαν λίγο περίεργα!!ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...)       
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO
25.rosen_eye
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

ntinaaaa4

• Guest
παιδια καλη χρονια.ειμαι και γω μετοχος απ την πρωτη μερα.marfin πασαλιμανι πειραιας.εφαγα 3 ωρες εκει μεσα γιατι δεν ηξεραν τιποτε,πηρα την παε απο εκει τους εβαλαν χερι και με εξυπηρετισαν

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
15.ΛΑΡΙΣΑG4 (Ημουν ο πρωτος στη marfin στη Λάρισα και με κοιτούσαν λίγο περίεργα!!ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...)       
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO
25.rosen_eye
26.ntinaaaa4

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

MetroStar

• Guest
Kι εγώ πήρα μαζί με τον φατάλ αλλά δε μου αρέσουν οι λίστες.

GENTLESOS

• Guest
Και γιατί το λες τότε ρε σι;;;;
Ρε αδερφέ θα μας χαζέψεις τελείως δηλαδή...

MetroStar

• Guest
Γιατί ,με έβαλα στην λίστα?

Offline Suicidal

• Βασικός
σταμάτα, σε παρακαλώ δηλαδή..........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apaoki13

• Guest
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO
25.rosen_eye
26.ntinaaaa4
27.apaoki13

Offline dave

• Αλλαγή

1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO
25.rosen_eye
26.ntinaaaa4
27.apaoki13
28. dave

JamaicaN

• Guest
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO
25.rosen_eye
26.ntinaaaa4
27.apaoki13
28. dave
29. JamaicaN

steliosval

• Guest

Offline tomkar

• Αποστολή
  • **
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO
25.rosen_eye
26.ntinaaaa4
27.apaoki13
28. dave
29. JamaicaN
30. steliosval
31. tomkar
« Last Edit: January 07, 2009, 17:13:25 by tsakalaki »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO
25.rosen_eye
26.ntinaaaa4
27.apaoki13
28. dave
29. JamaicaN
30. steliosval
31. tomkar
32. Dani -4-
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO
25.rosen_eye
26.ntinaaaa4
27.apaoki13