Author Topic: Λιστα μελών paokworld που είναι ΜΕΤΟΧΟΙ στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.  (Read 6882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Δυστυχώς στη δική μου αίτηση δεν αναγράφεται ο αριθμός της αίτησης.

peja_4

• Guest
Παιδιά σαν PAOK WORLD  και για να αποφύγουμε τα ΠΑΟΚόμετρα θα παρακαλέσουμε να μη γράψει κανένας ποσό η ποσότητα μετοχών.
Ας μείνουμε σε μια απλή καταγραφή των μελών του φόρουμ που είναι μέτοχοι, όσοι φυσικά επιθυμούν να το δηλώσουν.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις να ξέρετε ότι χρήματα και μετοχές θα σβηστούν απο την λίστα.

Ευχαριστούμε και καλές γιορτές

Εγω αδερφε προτεινα να λεμε ποσο οχι για να το παιξουμε ο ενας πιο ΠΑΟΚαρας
απο τον αλλο, αλλα για να βλεπουμε και ποσοι συμμετεχουν απο εδω αλλα
και με τι ποσο. Σιγουρα σκοπος μου δεν ειναι να λειτουργησει ανταγωνιστικα
ολο αυτο αλλα για να βλεπουμε πως κινουμαστε οι πιο πολλοι.
Δεν μπορουμε να μπουμε στην τσεπη του αλλου και να δουμε ποσο ανεχει.
Οσα ελει και μπορει ο καθενας βαζει.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 100.000 ΜΕΤΟΧΟΙ

rokas

• Guest
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik    1081                                       
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
14.agamemnon(οπως φυσικα κ ολα τα μελη της οικογενειας μου!!)
15.ΛΑΡΙΣΑG4 (Ημουν ο πρωτος στη marfin στη Λάρισα και με κοιτούσαν λίγο περίεργα!!ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...)       
16.oberybery
17.rokas
« Last Edit: December 26, 2008, 23:27:24 by arwstos »

Offline petran4

• Αλλαγή
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
15.ΛΑΡΙΣΑG4 (Ημουν ο πρωτος στη marfin στη Λάρισα και με κοιτούσαν λίγο περίεργα!!ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...)       
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
« Last Edit: December 29, 2008, 17:56:46 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline nik

• Αποστολή
  • **

2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline sidiros

• Κερκίδα
  • *
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
sid

Diego-4

• Guest
Μου θυμίζετε τους διάσημους star τυπάδες που δίνουν κανένα φράγκο σε κανέναν τηλεμαραθώνιο αγάπης και μετά βγαίνουν και το διατυμπανίζουν...
Μη το λέτε σε μας οτι πείρατε μετοχές , πείτε το στους γύρο σας που το σκέφτονται ακόμα.

Offline bozik

• Αλλαγή
όλα αυτά ποίο πολλοί για στατιστικούς λόγους γινονται και πιστεύω ότι ούτε για να τρελαινόμαστε είναι που γινονται- ούτε για να την βλέπουμε που είναι το όνομά μας, αφού μπορει να πουλάμε και παππα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Μου θυμίζετε τους διάσημους star τυπάδες που δίνουν κανένα φράγκο σε κανέναν τηλεμαραθώνιο αγάπης και μετά βγαίνουν και το διατυμπανίζουν...
Μη το λέτε σε μας οτι πείρατε μετοχές , πείτε το στους γύρο σας που το σκέφτονται ακόμα.

αφού το είπαμε ποιο ρόλο εξυπηρετεί αυτό... πάντως έστω και αν έναν ενοχλεί καλύτερα να σταματήσει και να διαγραφεί το τοπικ. Μαζί του όμως να διαγραφεί και το αντίστοιχο για το ποιος πήρε εισιτήριο διαρκείας το καλοκαίρι, για το οποίο δεν ακούστηκε κάτι παρόμοιο και εν τέλει δε διαφέρει σε κάτι από αυτό εδώ ;)

Diego-4

• Guest
Μαζί του όμως να διαγραφεί και το αντίστοιχο για το ποιος πήρε εισιτήριο διαρκείας το καλοκαίρι, για το οποίο δεν ακούστηκε κάτι παρόμοιο και εν τέλει δε διαφέρει σε κάτι από αυτό εδώ ;)

Ακριβώς και για εκείνο ισχύουν τα ίδια.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Εγώ Diego σε καταλαβαίνω και πραγματικά δε ρίχνω άδικο στο σκεπτικό σου. Άδικο ρίχνω στο χαρακτηρισμό και την παρομοίωση με τους τυπάκους που για να δειχθούν δίνουν κανα φράγκο σε τηλεμαραθώνιους...
καταλαβαίνω πως σκέφτεσαι αλλα στο τέλος θα φοβόμαστε να λέμε το παραμικρό.. ακόμα και πως πάμε γήπεδο μη μας παρεξηγήσει ο γείτονας οτι πουλάμε μόστρα...
Τλσπα... ίσως όντως κακώς άνοιξε αυτό το τόπικ... 

Diego-4

• Guest
Εγω το paokworld δεν το είδα ποτέ σαν ένα Internetικο στέκι , αλλα σαν έαν ΟΠΑΔΙΚΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ . Εδώ μέσα δεν είμαστε ούτε για κουτσομπολιά , ούτε για γνωριμίες. Εξυπακούεται οτι 4000 μέλη έχει το paokworld και οι 4000 θα πάρουν μετοχές.΄Είναι σαν να μιλάς για τον στρατό και να λές οτι έκανες σκοπιά...Κάποια πράγματα πάνε πακέτο.
Με αυτό το σκεπτικό μου φαίνεται αστείο το συγκεκριμένο topic , όπως και το αντίστοιχο των διαρκείας.
Προτιμότερο είναι να "σκουντίξουμε" τον διπλανό μας για μετοχές παρά να περιαυτολογούμε εδω μέσα και ιδιαίτερα όσο αφορά ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

« Last Edit: December 31, 2008, 11:57:01 by Capricorn »

Offline nik

• Αποστολή
  • **
το ποσο δεν υπαρχει λογος να το αναφερουμε αλλα θα μπορουσαμε να γραφουμε τον Α/Α της αιτησεις για να βλεπουμε ποσοι ειμαστε.αν συμφωνητε
ΠΑΟΚ παντου!!!

euboia4

• Guest
Ασφαλως και πρεπει να μεινει ο πινακας με τα μελη που αγορασαν μετοχες για λογους που εχει να κανει με το εαν πραγματικα αγαπαμε την ομαδα η απλος ειμαστε φιλαθλοι.Δεν μπορω να καταλαβω πως ορισμενοι αγαπουν τον ΠΑΟΚ και δεν θα παρουν μερος στην ΑΜΚ
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ

Lydia_4

• Guest
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4

Maria

• Guest
1.logothetis                                                                                                     
2.bozik                                     
3.agraf                                                                                                           
4.makptol                                                                                           
5.reset4                                                                                                         
6.rabbitweed                                                                                         
7.papas4
8.babis36
9.SteliosNikaia
10.fatal_invasion
11.skails
12.spartiatis
13.Serifis-4-
16.oberybery
17.rokas
18.Petran4
19.Νικ
20.arwstos
21.sidiros
22.Lydia_4
23.maria
24.TEO

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Ασφαλως και πρεπει να μεινει ο πινακας με τα μελη που αγορασαν μετοχες για λογους που εχει να κανει με το εαν πραγματικα αγαπαμε την ομαδα η απλος ειμαστε φιλαθλοι.Δεν μπορω να καταλαβω πως ορισμενοι αγαπουν τον ΠΑΟΚ και δεν θα παρουν μερος στην ΑΜΚ
ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ

Τι λές ρε φίλε θα μας τρελάνεις;;;;Άμα γουστάρεις να διατυμπανίζεις πόσο Π.Α.Ο.Κ. είσαι δείχνε τις μετοχές σου στο τόπο σου,πείσε άλλους Παοκτσήδες να κάνουν κάτι αντίστοιχο,γέννα νέους οπαδούς αθόρυβα.

Για μένα προσωπικά, δεν έχω αγοράσει ακόμα μετοχές και μάλλον θα το κάνω τις τελευταίες μέρες που θα έχω μαζέψει οσο περισσότερα μπορώ.

Και βέβαια είναι όλα θέμα προτεραιοτήτων , και βέβαια σε όλους μας περισσεύουν 10-20-30-50-100 ευρώ όπως μας περισσεύουν για να βγούμε ενα βράδυ να τα πιούμε,να φάμε,να πάρουμε κανένα δωράκι στη γκόμενα.Αλλά το παοκόμετρο παοκόμετρο. Κάνεις λάθος αν νομίζεις οτι είσαι περισσότερο Παοκτσής από οποιονδήποτε άλλο.Και για μένα αυτό το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline Suicidal

• Βασικός
ΗΡΕΜΑ όλοι μας ! ! ! !

Μια απλή λίστα είναι να γίνει εδώ, τίποτα άλλο ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Diego-4 ( που ετυχε να γνωρίσω και απο κοντά,αν είναι αυτός απο Κομοτηνή)

"Είναι σαν να μιλάς για τον στρατό και να λές οτι έκανες σκοπιά...Κάποια πράγματα πάνε πακέτο."  Είναι αυτονόητο οτι όποιος μπορεί θα αγοράζει και διαρκείας,θα αγοράζει και μετοχές,θα τα σκάει γενικά.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...