Ρε φίλε Κώστας4 τι μας νοιάζει που κέρδισε ο αρούλης?? Τι κομπλεξ είναι αυτο?? Είναι μικροτερη ομάδα . Είναι πίσω μας όπως πάντα κι εμείς ασχολούμαστε μαζί τους??
καλα πως καταλαβες οτι εβγαλα κομπλεξ?ειπα οτι επειδη νικησαν ολοι πρεπει να παρουμε τους 3 βαθμους και εμεις για να διατηρησουμε την διαφορα.ακολουθει δυσκολος δευτερος γυρος και με αυτες τις απουσιες που εχουμε η ομαδα δεν μπορει να συνεχισει ετσι.
κανενα κομπλεξ δεν εχω με μικρομεσαιες ομαδες αλλα καθαρα αγωνιστηκα πρεπει να εχουμε μια σεβαστη βαθμολογικη διαφορα
Αδερφέ σόρρυ αν σε ενόχλησε . Εννοώ ότι δε με ενδιαφέρει πόση διαφορά έχω από Ξάνθη ή αρούλη ή ηρακλή ή αστέρα. Αυτοί και μόνο με την φανέλα μου απλά με ακολουθούν . Αντιπαλός μας αυτή την στιγμή είναι (σίγουρα ο αστέρας γιατί βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά) ο βάζελος στο +2 ειμαι τώρα και η αεκ στο +8 τώρα .
Τι με νοιάζει τι κάνει ο άρης ?? Δεν πα να κερδίσει.
Εγώ χτες το είδα το ματσ με ένα φίλο αρειανό. Δε με ένοιαζε τι θα κάνουν. Όπως δε με νοιάζει τι θα κάνει σήμερα ο ηρακλής ή ο πανιώνιος.
Με νοιάζει όμως τι θα κάνει ο γαύρος και η άεκ .
Εγώ ξέρεις γιατί χαίρομαι? Γιατι σε ένα παιχνίδι του γαύρου πριν λίγες αγωνιστικές (μπορεί και την προηγούμενη , δε θυμάμαι) έβριζαν τον ΠΑΟΚ μας. Γιατί πλέον εμένα φοβούνται ΚΑΙ αγωνιστικα . Βλάπουν ότι ξύπνησα και του χρόνου θα είμαι ακόμα πιο δυνατός . Γιαυτό σου . Ποιος άρης τωρα..