Author Topic: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1 - 1 Κυριακή 7/12/2008 ώρα 16:45 novasports  (Read 6910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

3-0 είμαι σίγουρος

Offline Geo

• Αλλαγή
Αυτό το παιχνίδι είναι δικό μας. Θα το πάρουμε εμείς με το έτσι με το θέλω.

ΠΑΟΚΑΡΑ γερά με τσαμπουκά!

mpougatsas

• Guest
Λάκης αντί Μπακαγιόκο

Στο «4-3-3» που φαίνεται να κατέληξε ο Σάντος ο Χαλκιάς θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ο Σνάουτσνερ θα είναι δεξί μπακ και ο Δάρλας αριστερό, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Μάρκος Αντόνιο και ο Μαλεζάς, στα χαφ θα παίξουν οι Μπιζέρα, Μπαλάφας και Ηλιάδη και στην επίθεση ο Κονσεϊσάο αριστερά, ο Αναστασάκος στην κορυφή και τελικά προτιμήθηκε ο Λάκης αντί του Μπακαγιόκο για τη δεξιά πτέρυγα. Η επιλογή είχε να κάνει με δύο παραμέτρους: καταρχάς ο Λάκης γνωρίζει καλύτερα τη θέση (η φυσική θέση του Μπακαγιόκο είναι στράικερ) και κατά δεύτερο λόγο ο Έλληνας εξτρέμ μπορεί να βοηθήσει περισσότερο και ανασταλτικά.

http://www.metropolisradio.gr/99

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Λακης αντι Μπακαγιοκο;;;
Τρελα πουλαει ο Σαντος ρεεεε! Δινει μηνυμα στους υπολοιπους προπονητες: κοιταξτε με ποιους μπορω εγω να κανω πρωταθλητισμο! :nianiania:  ;D
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εκτός από τις 7 απουσίες αν αφήσει και τον πιο φορμαρισμενο παίκτη εκτός ενδεκάδας τι να πώ??? Ρε παιδια ο μπακαγιόκο με λάρισα και βούλη δεν ήταν από τους κορυφάιους?? εκτός ενδεκάδας θα τν αφήσει για να βάλει τον λάκη??? Απίστευτο ρε πούστη!!! πάρτε ζαντάκ μαζί σας για τα στομάχια μας , τα βλέπω να σπάνε!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Με τυρί αδερφέ ίσως να ήταν ο χειρότερος.Απλά του έκατσε το goal.Ίσα ίσα έσπαγε και τα νεύρα των άλλων αφού πουλούσε την μπάλα σε κάθε φάση.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
 Σήμερα το ματς θα το πάρουμε ΕΜΕΊΣ... φωνή για 90 λεπτά απ; Όλους και όχι Μονό από τη 4....   δύσκολο το ματς άλλα εδώ φαίνεται το ειδικό βάρος τής μεγάλης ομάδας... Αντε για να τρελαθούμε τελείως φέτος με τη ΠΆΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.... 
 προσωπικά φέτος ειμια ποίο ΠΑΟΚ από ποτέ...
ίσως να γίνεται αυτό επειδή ειμια Στράτο... που να φύγω και κάνα εξωτερικό...

ΠΑΟΚ AGAINST ALL

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Photis

• Guest
Δεν πάμε καλά...Λάκης αντί Μπάκα....Δεν πάμε καλάααα...Ο Σάντος μου φαίνεται πεθύμησε το κράξιμο το περσινό  :lalalalala: :devil: :a1006:
Άντε ντάξει μην τρελλενόμαστε...θα κάνουν το καλύτερο όσοι μπούνε μέσα....

Athinaios--4

• Guest
Ρε φίλε Κώστας4 τι μας νοιάζει που κέρδισε ο αρούλης?? Τι κομπλεξ είναι αυτο?? Είναι μικροτερη ομάδα . Είναι πίσω μας όπως πάντα κι εμείς ασχολούμαστε μαζί τους??

καλα πως καταλαβες οτι εβγαλα κομπλεξ?ειπα οτι επειδη νικησαν ολοι πρεπει να παρουμε τους 3 βαθμους και εμεις για να διατηρησουμε την διαφορα.ακολουθει δυσκολος δευτερος γυρος και με αυτες τις απουσιες που εχουμε η ομαδα δεν μπορει να συνεχισει ετσι.
κανενα κομπλεξ δεν εχω με μικρομεσαιες ομαδες αλλα καθαρα αγωνιστηκα πρεπει να εχουμε μια σεβαστη βαθμολογικη διαφορα

Αδερφέ σόρρυ αν σε ενόχλησε . Εννοώ ότι δε με ενδιαφέρει πόση διαφορά έχω από Ξάνθη ή αρούλη ή ηρακλή ή αστέρα. Αυτοί και μόνο με την φανέλα μου απλά με ακολουθούν . Αντιπαλός μας αυτή την στιγμή είναι (σίγουρα ο αστέρας γιατί βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά) ο βάζελος στο +2 ειμαι τώρα και η αεκ στο +8 τώρα .
Τι με νοιάζει τι κάνει ο άρης ?? Δεν πα να κερδίσει.
Εγώ χτες το είδα το ματσ με ένα φίλο αρειανό. Δε με ένοιαζε τι θα κάνουν. Όπως δε με νοιάζει τι θα κάνει σήμερα ο ηρακλής ή ο πανιώνιος.
Με νοιάζει όμως τι θα κάνει ο γαύρος και η άεκ .
Εγώ ξέρεις γιατί χαίρομαι? Γιατι σε ένα παιχνίδι του γαύρου πριν λίγες αγωνιστικές (μπορεί και την προηγούμενη , δε θυμάμαι) έβριζαν τον ΠΑΟΚ μας. Γιατί πλέον εμένα φοβούνται ΚΑΙ αγωνιστικα . Βλάπουν ότι ξύπνησα και του χρόνου θα είμαι ακόμα πιο δυνατός . Γιαυτό σου . Ποιος άρης τωρα..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Σε λιγη ωρα αναχωρω για το γηπεδο...ΠΑΟΚΑΡΑ μου αντε και με την νικη, μεγαλη μου αρρωστεια δειξτους το μεγαλειο σου....

fatal_invasion

• Guest
Μπορεί κάποιος να μου πεί το συντομότερο δυνατό πού έχει live streaming τον ΠΑΟΚ,να το δει και ο dani από την πόλη;

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Προσοχή σήμερα και στις αντιδράσεις μας...η κατάσταση που επικρατεί σήμερα ίσως δώσει ευκαιρία σε κάποιους εκτός ΠΑΟΚ να βγάλει στο γήπεδο τα πολιτικά του συμπλέγματα,δεν είναι τόσο δύσκολο να πάρει τιναχτεί στον αέρα οτι καταφέραμε μέχρι τώρα!!!Το μάτς πρέπει να το πάρει η κερκίδα και για να γίνει αυτο θέλει ψυχή και φωνή!!!

ο ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα!!!!

Με την νίκη στα καρντάσια που θα βρίσκονται μέσα,και ας μη ξεχάσουν και εμάς!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ενημερωτικά σε όλους έχουν σκοπό να πάνε στο γήπεδο μέσω Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Καυτατζογλείου υπάρχουν καμια 30αρια γριες και την πέφτουν σε κόσμο.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
O κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται... Ολόκληρη η χώρα είναι στις φλόγες και οι γριές στήνουν καρτέρι σε ΠΑΟΚτσήδες και μάλιστα στις πλάτες της πορείας...

ΨΕΥΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΨΑΥΤΟ-ΠΆΝΚΗΔΕΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ...

Offline tsag

• Αλλαγή
ρε μάγκες για το katernik1 ζητάει access code! ξέρει κανείς ποιος είναι?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline smokingpaper

• Κερκίδα
  • *

Offline tsag

• Αλλαγή
να'σαι καλά ρε αδερφέ. με έσωσες!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!