Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2 - 0 (Σάββατο 8/11/2008 19:00)  (Read 7296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
ο μπαρουφας εφαρμόζει σύστημα με λένε ριζο όπως θέλω το γυρίζω, το ένα σαββατοκύριακο το χέρι δεν είναι εσκεμμένο άρα δεν μετράει το άλλο μετράει κ ας δεν είναι εσκεμμένο και και και άλλα χίλιες δυο παρόμοιες περιπτώσεις!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
24 ωρες μετα και ακομα να ανακοινωθουν τα εισητηρια ΠΑΟΚ Πανιωνιος.Γιατι?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
διαβασα σημερα 16.500 και 172.000 περιπου στην εξεδρα νομιζω το διαβασα....

makptol

• Guest
λαθος στην sportday  16.500 172.005 ευρω...

GeorgT

• Guest
24 ωρες μετα και ακομα να ανακοινωθουν τα εισητηρια ΠΑΟΚ Πανιωνιος.Γιατι?

γιατί στα άλλα παιχνίδια  που ανακοινώθηκαν ήταν σωστά?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οχι ,αλλα να ξερουμε περιπου τι γινεται, εδω
http://www.superleaguegreece.net/season2009/tickets.htm

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
Ο Πομπορίδης σφύριζε μαλακίες και φυσικά το πέναλτυ που μας έδωσε δεν ήταν. Χαίρομαι πάρα πολύ που φάινεται η διαφορά του επιπέδου μας με τους γαύρους, οι οποίοι δικαιολογούσαν τους διαιτητές και τα έβλεπαν όπως τους συνέφερε.
Εμένα δε με νοιάζει ποια ομάδα ήταν καλύτερη, αν μια ομάδα δικαιούτο πέναλτυ έπρεπε να το πάρει είτε είναι καλύτερη είτε όχι.
Ο Πομπορίδης πρέπει να παραπεμφθεί. Αρκεί βέβαιανα γίνεται το ίδιο όταν ευνοείται ο γαύρος ο βάζελος και η αεκ44. Και ελπίζω να μην μας κερνάνε παπά για να μας  σφάξουν στο Καραϊσκάκη και να λένε μετά ότι πατσίσαμε.
Μπράβο στον Τσακίρη για τις δηλώσεις του.
Όσοι προσπαθούν να μας εκθέσουν για οποιονδήποτε λόγο, να μη μας ξανασφυρίξουν.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Offline blue_eyes

• Βασικός
1 σωστος ο Τσακιρης

2 μην πεφτετε ετσι στον ΠΑΟΚ ειστε, με τον ιδρωτα σας οτι παιρνετε, με τις πουστιες αφηστε αλλους που το εχουν κανει επιστημη τοσα χρονια

3 μας ευνοησε η διαιτησια 1η φορα φετος και πεσαν ολοι να μας φανε

4 βιωσα την κατασταση με τα τουρνικε για πρωτη φορα απο κοντα και εχω να πω οτι στην Θ4 ειναι χειροτερα απο καθε αλλη φορα. Ενα χαλι. Οι σεκιουριταδες αντι να αποτρεψουν τους τζαμπατζηδες τους ενθαρρυνουν κιολας. Οι μπατσοι δεν ελεγχουν τιποτα. Και με μπαζουκας παιρνας πλεον. Στα ντερμπι θα εχουμε προβλημα, η θυρα θα γεμισει τοσο που περα του οτι δεν θα χωραμε θα εχουμε κανενα ατυχημα και θα κλαιμε εκ των υστερων. Εαν παιζαμε εντος με τον ΟΣΦΠ την Κυριακη ενω η Θ4 εχει 10.000 εισητηρια διαρκειας και κανονικα θα ειχε 20.000 κοσμο με οτι αυτο συνεπαγεται.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Οντως πολυ σωστα το λες..Παλι καλα που δεν παιζουμε εντος την κυριακη γιατι ο χαμος δεν θα ειχε προηγουμενο(οχι οτι αποκλειεται να γινει κατι τετοιο και στο β γυρο αλλα ας ελπισουμε πως κατι θα σκεφτουν)
ΠΑΟΚ G4Α

SALPARADISE

• Guest
Μάγκες τωρα που ΕΙΔΑ τις φάσεις με τη ησυχία μου, το μονο που μπορώ να πω είναι....

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Πέναλτι του Βερον στον Άντερσον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αν δειτε καθαρα, το πόδι του Βερον πάει ΠΡΩΤΟ στη ΜΠΑΛΑ και αυτή φευγει ΔΕΞΙΑ.

Απο κει και περα:

ΔΕΝ δίνει το 1ο πέναλτι με το Μουσλι. Ο αμυντικός αφου πρώτα τον σπρώχνει, τον κρατάει και τον βγάζει εκτός πορείας, ΜΕΤΑ παει και διώχνει τη μπαλα.

ΔΕΝ δίνει το 2ο πέναλτι πάνω στον Μουσλι. Εδω δεν έχουμε να πουμε και πολλά, αφου ο αμυντικός κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον Μουσλι, ΕΚΤΟΣ απο το να διώξει τη μπάλα.

ΔΙΝΕΙ πέναλτι πάνω στον Κονσεισαο, που ΜΠΟΡΕΙ να δοθει, αφου ο Μακος έρχεται απο δεξια και παει κατευθειαν πάνω στον Κονσ. ΧΩΡΙΣ να βρισκει μπάλα, και τον σπρώχνει ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ να χάσει το καθαρό πλεονέκτημα που έχει μπαίνοντας στην περιοχή.

ΔΕΝ υπάρχει πεναλτι στο 1ο του Ιβιτς.

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ πεναλτι το 2ο του Ιβιτς.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ 3 ΠΕΝΑΛΤΙ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ...

Μονο ΤΑ ΦΑΟΥΛ που έδινε στον Εστογιαννοφ φτάνουν για να σπρώξεις μια ομάδα στην ισοφάριση. Εδω κι ο Τσιακίρης το πε. 80-20.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ...

fatal_invasion

• Guest
Ο Πομπορίδης σφύριζε μαλακίες και φυσικά το πέναλτυ που μας έδωσε δεν ήταν. Χαίρομαι πάρα πολύ που φάινεται η διαφορά του επιπέδου μας με τους γαύρους, οι οποίοι δικαιολογούσαν τους διαιτητές και τα έβλεπαν όπως τους συνέφερε.
Εμένα δε με νοιάζει ποια ομάδα ήταν καλύτερη, αν μια ομάδα δικαιούτο πέναλτυ έπρεπε να το πάρει είτε είναι καλύτερη είτε όχι.
Ο Πομπορίδης πρέπει να παραπεμφθεί. Αρκεί βέβαιανα γίνεται το ίδιο όταν ευνοείται ο γαύρος ο βάζελος και η αεκ44. Και ελπίζω να μην μας κερνάνε παπά για να μας  σφάξουν στο Καραϊσκάκη και να λένε μετά ότι πατσίσαμε.
Μπράβο στον Τσακίρη για τις δηλώσεις του.
Όσοι προσπαθούν να μας εκθέσουν για οποιονδήποτε λόγο, να μη μας ξανασφυρίξουν.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

:thumbok:

trelos sporos

• Guest
Μάγκες τωρα που ΕΙΔΑ τις φάσεις με τη ησυχία μου, το μονο που μπορώ να πω είναι....

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Πέναλτι του Βερον στον Άντερσον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αν δειτε καθαρα, το πόδι του Βερον πάει ΠΡΩΤΟ στη ΜΠΑΛΑ και αυτή φευγει ΔΕΞΙΑ.

Απο κει και περα:

ΔΕΝ δίνει το 1ο πέναλτι με το Μουσλι. Ο αμυντικός αφου πρώτα τον σπρώχνει, τον κρατάει και τον βγάζει εκτός πορείας, ΜΕΤΑ παει και διώχνει τη μπαλα.

ΔΕΝ δίνει το 2ο πέναλτι πάνω στον Μουσλι. Εδω δεν έχουμε να πουμε και πολλά, αφου ο αμυντικός κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον Μουσλι, ΕΚΤΟΣ απο το να διώξει τη μπάλα.

ΔΙΝΕΙ πέναλτι πάνω στον Κονσεισαο, που ΜΠΟΡΕΙ να δοθει, αφου ο Μακος έρχεται απο δεξια και παει κατευθειαν πάνω στον Κονσ. ΧΩΡΙΣ να βρισκει μπάλα, και τον σπρώχνει ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ να χάσει το καθαρό πλεονέκτημα που έχει μπαίνοντας στην περιοχή.

ΔΕΝ υπάρχει πεναλτι στο 1ο του Ιβιτς.

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ πεναλτι το 2ο του Ιβιτς.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ 3 ΠΕΝΑΛΤΙ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ...

Μονο ΤΑ ΦΑΟΥΛ που έδινε στον Εστογιαννοφ φτάνουν για να σπρώξεις μια ομάδα στην ισοφάριση. Εδω κι ο Τσιακίρης το πε. 80-20.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ...

πολυ παρατραβηγμένα αδερφε.  του κονσεισαο δεν ηταν καθαρα . αμα το δινε υπερ του γαυρου αυτο μες τη τουμπα θα ειχε καει η πολη. του μουσλι το πρωτο δεν ηταν και παλι καθαρα , το δευτερο το συζητάω. συμφωνώ για ιβιτς.

SALPARADISE

• Guest
Οκ δεν μας εδωσε 2 πεναλτι μέσα στην Τούμπα και πάλι είμαστε ευνοημένοι.....

Για του Βερον ειμαι 1000% σίγουρος οτι δεν ήτανε. Περιμένω πως και πως να φορτωθεί η Αλήτικη κυριακή στο greek-movies

North_pole

• Guest
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα το Σάββατο και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Εγιναν διαιτητικά λάθη, υπέρ του ΠΑΟΚ, όπως το πέναλτυ του Βερόν και μάλλον του Κονσεισάο, αλλά και κατά μας όπως η πρώτη ανατροπή Μουσλίμοβιτς όπου ο αμυντικός βρίσκει αέρα και του Ιβιτς όπου καθαρό τον σμπρώχνει. Ωστόσο η εικόνα του αγώνα λέει ότι όπως την προηγούμενη αγωνιστική που ευνοήθηκε ο Πανιώνιος έτσι και αυτή την αγωνιστική  ο Πανιώνιος ΔΕΝ έπαιξε καλά και έπρεπε να χάσει. Την προηγούμενη αγωνιστική από τον Παναθηναικό και αυτή απο εμάς. Δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση αν ευνοηθήκαμε ή όχι, καθώς καραμπινάτες περιπτώσεις πέναλτυ στις προηγούμενες αγωνιστικές ΔΕΝ μας δόθηκαν, και πάλι είμαστε δεύτεροι, ψηλότερα από άλλους ευνοημένους.
« Last Edit: November 10, 2008, 02:34:40 by North_pole »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
λοιπον μαγκες.....ειμουν στο παιχνιδι-κεντρο 6......κατα ενα μεγαλο ποσοστο δεν πεφτω εξω στα διαιτητικα απο το γηπεδο......

το πεναλτι που γινεται στον ΜΟΥΣΛΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ......

το πεναλντι που δινεται στο σερτζιο δεν ειναι ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ......

ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΒΕΡΟΝ (ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΨΑΡΩΣΑΝΕ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ......ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ, Ο ΒΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΩΧΝΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΥΧΑ (που το εκανε γαργαρα αυτο) ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ........!

ντροπη σου ρε λινεν, και ντροπη σε ολους τους λιγους ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΑ......

Ο ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΗΘΕΙ.......ντροπη σας ρε δηθεν που θελετε και δυνατο δηθεν για σας τον ΠΑΟΚ αφου τωρα πΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ.....

ακου δω ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ......ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΡΕ.......ΓΙ ΑΥΤΟ δεν θυμομουνα την φαση οταν γυρισα απο το γηπεδο.....ουτε καν πηγε το μυαλο μου για πεναλντι........ΓΕΛΟΙΟΙ......ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΜΠΑΛΑ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ......ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΒ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΒΕΡΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΛΑ...........!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΤ ΣΟΥ ΓΑΜΩ.....ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ........

και μαγκες δειτε το ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤε......καθαροτατη φαση...........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Callahan

• Guest
O Βερόν τσιμπάει την μπάλα με το δεξί, κάτι που φαίνεται και από την τροχιά της μπάλας στη συνέχεια. Η μπάλα κινείται δεξιά του Βερόν, και όχι προς το τέρμα του ΠΑΟΚ. ΑΝ ΔΕΝ βρήκε μπάλα ο Βερόν, δεν έπρεπε αυτή να συνεχίσει να κατευθύνεται προς το τέρμα του ΠΑΟΚ;;

Μάλλον δεν ήταν πέναλτι. Και από πίσω που το έβλεπε ο πάμπος, ήταν πιο ξεκάθαρο. Απορώ εκείνος ο μπούφος κάμεραμαν, πάνω στο γερανό, που κρύβει το matrix δεν έκανε λήψη της φάσης να την δούμε από πίσω;

apostolos

• Guest
Μάγκες τρελάθηκα, είδα ξανά τη φάση πολλές φορές στο άλλο τόπικ του Βερόν στο βίντεο που μιλάει ο Κυριάκος και δεν υπάρχει κανένα πέναλτυ... Μαλακία μου απο χθες που το είχα πάρει σαν δεδομένο...

Καταρχάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ο παίκτης του Πανιωνίου, η μπάλλα έρχεται και ειναι διεκδικήσιμη και από τους δύο... Ο Βερόν πολύ απλά τη διεκδικεί με τάκλιν και ο άλλος όρθιος. Εδώ είναι τώρα το ζουμί. Ο ΒΕΡΟΝ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ. Και κατα δεύτερον άσχετα με την πρόθεσή του που είναι φως φανάρι ότι είναι να κόψει την μπάλλα και όχι να ρίξει τον παίκτη, την σταματάει ελάχιστα πρώτος και με την φόρα που έχει φυσικά ρίχνει τον παίκτη, υπάρχει καθαρή ανατροπή.... Όμως από όσο ξέρω ανατροπή δεν είναι πάντα φάουλ, διότι πρώτον δεν γίνεται με αυτό το σκοπό ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και δεύτερον έχει κοπεί η μπάλλα έστω και ελάχιστα... Ο παίκτης πέφτει μεν αλλά δεν είναι ούτε κάτοχός της, ούτε ετοιμάζεται να σουτάρει ούτε τίποτα...Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη φάση φυσικά, που όπως σωστά λέει ο Κάλαχαν από πάνω από μια αντίθετη κάμερα πιστεύω θα ήταν πολύ πιο εύκολο να τη δει κάποιος...

Να πω όμως ότι τρομερά ριψοκίνδυνη ενέργεια κάτι που γενικά το ψιλοέχει ο Βερόν στα κοψίματα του, και παίζει πολύ και με τις κίτρινες, δηλαδή ναι μεν δεν το έδωσε και καλά έκανε αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να μπερδευτεί ο διαιτητής να το έδινε και να μην μπορούμε να πούμε και τίποτα, σου λέει κύριε τον ανατρέπει με τάκλιν εγώ δεν είδα να κόβει την μπάλλα, έτσι όπως πέφτεις με τέτοια τάκλιν μέσα στη μεγάλη περιοχή τι περιμένεις?
« Last Edit: November 10, 2008, 06:44:25 by apostolos »

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Εγώ θέλω πάντως να είναι καθαρό πέναλντι του Βερόν και τελείως μούφα του Κονσεισάο και ούτε που με νοιάζει. Μου έχουν κλέψει 10 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα με διαιτησίες καιρός να πάρω και εγώ κάτι (που δεν θα πάρω αλλά λέμε τώρα). Μακάρι να μην έδινε άλλα 10 πέναλτι στον Πανιώνιο, χέστηκα.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ μετά από τις φάσεις που τις ξαναείδα, θεωρώ ότι του Βερόν είναι ο ορισμός του πέναλτι, έπεσε με τα 2 πόδια και κλάδεψε τον παίκτη του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ δεν ήταν κανένα. Ούτε αυτά του Μούσλι, ούτε του Ίβιτς, ούτε φυσικά και του Κονσεισάο. Πολύ βουτάνε οι δικοί μας και θα πρέπει να το κόψουν αυτό.
Ο Παμπορίδης απλά είναι άχρηστος και έπαιξε έδρα. Δε μου λέει κάτι αυτό, είναι το πρώτο ματς φέτος που πήραμε ένα σφύριγμα. Γενικά δε μου αρέσει να κερδίζω με υπέρ μου διαιτησία, αλλά φέτος τα κοράκια μας έχουν κόψει βαθμούς.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καθυστερημένα και από μένα:
1. Ο Γκαρσία είναι μεγάλος παίκτης! με το που μπήκε ο νιόνιος τέλος...τι να λέμε
2. Πέναλτυ του Βερόν δε ξέρω αν είναι (δεν το έχω αναλύσει) αλλα αν παραδεχτούμε ότι δεν είναι και του Μούσλι το πρώτο πέναλτυ ας το γυρίσουμε σε WWF. Ο Μούσλι τσιμπάει μπάλα με το γόνατο και πάει να φύγει (αφού ο του νιόνιου τον έχει αμπαλάρει με το χέρι με σούπερ λαβές) και συνεχίζει ο του νιόνιου με καρατιά στο στήθος όπου και ο Μούσλι διπλώνεται! δλδ τι άλλο έπρεπει να κάνει για το πούμε πέναλτυ ρε? να βγει μαχαίρι?
3. είναι τραγωδία αυτό που συμβαίνει σήμερα με το θέμα της διαιτισίας και τις κρίσεις επ'αυτού! Ο ΠΑΟΚ τελικά για όσους δεν το ξέρατε είναι ευνοημένος και όλοι εσείς δε ξέρετε τι βλέπετε όλες αυτές τις αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πέναλτυ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! γιατί ο μάκος λεβέντης και ομιλητικός μετά, παίζει κατς!) και γίναμε παράγκα. Παίρνουν λοιπόν το λόγο ανύπακτοι μισθωτοί της νετ και μιλάνε για συγγένειες και ευνοημένους! οι ίδιοι που έκαναν γαργάρα σφαγές με ομάδες του ΠΟΚ. Λοιπόν θεωρώ πλέον υποχρέσωση της ΠΑΕ να γαμάει νομικά όποιο σκουλήκι δε σκέφτεται τι ξεστομίζει μέσα στο καθεστώς της ανέχειας σε αυτή τη χώρα και μέμφεται τον ΠΑΟΚ μας. Πλέονο είμαστε όλοι μέτοχοι στον ΠΑΟΚ και απαιτώ από την διοίκηση να προστατέψει το κεφάλαιο μου!. Καλύτερα γραφικοί παρά μαλάκες! ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!
4. ντροπή για τον Λίνεν που υποστήριξε ΄μέσα σε κατάμεστη ΤΟΥΜΠΑ, με 45 να μην έχει περάσει τη σέντρα, με 25000 κόσμο να αλλαλάζει ότι έχασε λόγω του πέναλτυ!
5. έπρεπει να μπεί το τετ α τετ του Σέρτζιο και του Μούσλι το άλλο να τελειώνει 5-0 το ματς. Μόνο τότε για μερικούς έχει δικαιώμα ο ΠΑΟΚ να μιλάει για καθαρές νίκες! με 1,2,3 - 0  Ο ΠΑΟΚ είναι ευνοημένος από τους διατιτητές. Πρεπει να βάζει 4+ γκολ για να είμαστε καθαροί!
6. ΜΠΡΑΒΟ στον Σνάουντσνερ! και στο ΧΑΛΚΙΑ! μας κράτησαν ζωντανούς.
7. Δενα ντέχω άλλο χαμένες ευκαιρίες! βάλτε ρε παιδιά τη μπάλα στο πλέχτο!

4.