Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2 - 0 (Σάββατο 8/11/2008 19:00)  (Read 7311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Νίκη, έστω και με την ψυχή στο στόμα. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά σήμερα. Μέτρια πράγματα, αλλά το θετικό είναι ότι σκοράραμε, ότι σκόραρε και ο Μούσλι (που έχασε πάλι ένα άχαστο  :D )

Η κερκίδα κακή, δε ξέρω γιατί. Πολλή υποτονικότητα. Μη πέσετε να με φάτε ... έτσι μου φάνηκε ΕΜΕΝΑ. Ίσως να κάνω και λάθος.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω ξερω να πω οτι ενας μετριος εως κακος ΠΑΟΚ νικησε εναν αντιπαλο που αλλες χρονιες οχι απλα δεν θα νικουσαμε αλλα πιθανοτατα θα χαναμε. Αυτη ειναι η μαγκια αυτης της ομαδας. Μια ομαδα που ξερεις οτι αν παιξει καλα θα κερδισει, και αν παλι δεν βρεθει σε καλη μερα παλι θα κερδισει. Μια ομαδα με μονο ιχνη ασταθειας.

Και για οσους δεν το εχουνε καταλαβει, ο ΠΑΟΚ ειναι δευτερος μετα απο 9 αγωνιστικες. Ισως αν φερει θετικο αποτελεσμα ο γαυρος αυριο να μη μας σφαξει η διαιτησια την αλλη κυριακη και να διεκδικησουμε στα ισα τους βαθμους.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

JamaicaN

• Guest
Σημερα ειδα μονο το 2ο ημιχρονο...Μεχρι να μπει ο Γκαρσια ο νιονιος επαιζε καλυτερα..Μετα τελειωσαν ολα...Πολυ καλο κοουτσαρισμα απο Σαντος. δοκιμασε και Αραμπατζη αφου δεν μπορει να βρει παρτενερ του Σερτζιο στα ακρα..Αντε Βιειρινια αγορι μου γυρνα....

JamaicaN

• Guest
ο ΠΑΟΚ ειναι δευτερος μετα απο 9 αγωνιστικες

1ος ΛΕΜΕ  :headbang:

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Περιεργα αρθρα.....πονεσε πολυ.......!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ και μπραβο του για αυτο ειναι οτι βοηθησε να δουμε ενα παιχνιδι με ρυθμο ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....

απλα λογια και ξεκαθαρα......

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ............

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕΡΤΖΙΟ

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΟΥΣΛΙ

ΜΑΓΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΑΛΕΠΟΥ ΜΙΡΟ

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΚΗΣ

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΒΛΑΝΤΑΝ

ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΑΒΛΟ

ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΓΡΟΘΙΑ ΠΑΒΛΙΤΟΣ

ΣΑΝΤΟΣ......Η ΑΡΧΗ......!

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΡΕ ΜΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ.......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

giannis80

• Guest
Έπρεπε κάπου,κάπως,κάποτε να πάρουμε κι εμείς ένα σφύριγμα έδρας.Η ΤΟΥΜΠΑ είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που οι διαιτητές του εγχώριου πρωταθλήματος παίζουν 50-50 τον ΠΑΟΚ με μικρομεσαίες ομάδες και 30-70 σε αρκετές περιπτώσεις στα ντέρμπι.Εδώ υπάρχουν μερικά ευρωπαικά παιχνίδια που έχουμε πάρει σφυρίγματα έδρας και με μεγαλύτερο αντίπαλο,και στο μπουρδέλο έρχεται η κάθε κωλοομαδούλα και έχει το σπαθένιο.Ρε καθήστε καλά.Ξύλο οι αεκτσήδες,ούτε κάρτα,κόκκινη ο βιτόλο, τίποτα, πέναλτι και κόκκινη με βάζελο,πάλι τίποτα,γκολ ακυρωμένο και πέναλτι με γρια,πάλι τίποτα.Και ο Σάντος δεν λέει τίποτα,και βγαίνει σήμερα ο γερμανός και ωρύεται.Άντε ρε γαμηθείτε όλοι να πούμε.Λογικά πάμε σαν αμνοερίφια για σφαγή στο γαύρο μετά το σημερινό,αλλά δεν μασάμε.Όσο παίζει αυτός ο παικταράς στο κέντρο που λέγεται Πάμπλο Γκαρσία,δεν φοβάμαι τίποτα.

Callahan

• Guest
Καλός ο ΠΑΟΚ, όταν μπήκε μέσα το βουνό ο Πάμπλο, έδειξε το καλό του πρόσωπο. Με ένα αμυντικό χαφ, έχουμε πρόβλημα. Ο Ίβιτς είναι υπερβολικά αργός για  να κυνηγάει μπάλες στο κέντρο. Στην φυσική του θέση ήταν πολύ καλύτερος.

Υ.Γ. Η κερκίδα δεν μου πολυάρεσε, είχαμε μεγάλες παύσεις.

Υ.Γ.2 Ο Σνάουτσνερ χαλάει κόσμο!!!!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
O malakas o tsalouxidis eipe...nai men o PAOK einai 2os alla o kurios antipalos tou gay einai o vazelos...ante re fae kana revani, mou rthes kai ston PAOK re tsoutseki....kai tsoutseki efuges vevea...sto super savvato vevea..

Αδερφέ είπαμε τέρμα τα greeklish.
« Last Edit: November 09, 2008, 08:15:23 by GENTLESOS »

xrisoupoli 4

• Guest
Παιδιά ξέρετε αν θα μπει ο αγωνας σε download??? Γιατι θελω να το κατεβασω! Δεν χανονται τετοια παιχνιδια με τετοιο κοσμο μεσα στην βροζη ν χοοροπηδανε απο τον ποιο μεγαλο μεχρι τον μικροτερο!!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ...<<ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ>>

Offline savage republic

• Βασικός
Στα συν:
- Αυτή η φωτογραφία: http://www.contra.gr/pops/photostory.aspx?id=1666&p=5
- Ο ΠΑΟΚ με Γκαρσία μέσα. Εξαφάνισε μία ομάδα. Respect.
- Ο ορεξάτος Μπακαγιόκο.
- Η κερκίδα. Ή η κάλυψή της.
- Ο απροσπέλαστος Σνάουτσνερ. Το σινικό τείχος σε πολωνική έκδοση.
- Ο σταθερός Χαλκιάς. Έβγαλε τετ α τετ, απέκρουσε δυνατό φάουλ του Ρεκόμπα, ακόμα και οι έξοδοί του ήταν άψογες.
- Η εξαφάνιση του Ρεκόμπα στο β´. Τον αναγκάσαμε να κάνει και πολλές λάθος πάσες, από το α´ ακόμα.
- Η ηρεμία των αμυντικών. Οι πάσες τους στην περιοχή μας υπό πίεση ήταν για σεμινάριο.
- Η δημιουργία τριών τετ α τετ. Μεγάλη υπόθεση.
- Η καλή παρουσία του Πανιωνίου. Η θετική άποψη του Λίνεν για το ποδόσφαιρο. Δεν κλείστηκε για να τσιμπήσει βαθμό ή βαθμούς.
- Δεν φάγαμε γκολ.
- Οι πολλές κάθετες πάσες. Ίβιτς, Βερόν τα πήγαν πολύ καλά στην οργάνωση.
- Το γκολ του Ζλάταν. Το χρειαζόταν. Το πανηγύρισε δεόντως.
- Που χτυπάμε πρωτιά. Η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Από φέτος κι όλας.

Στα αρνητικά:
- Η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Από τα αριστερά είχαμε πρόβλημα. Ο Κονσεϊσάο ήταν πολύ καλός μπροστά, αλλά μόνο σε μία φάση τον είδα να γυρνάει πίσω και ν ακόβει. Θα ήθελα να το δω κι άλλες φορές. Ο Δάρλας τα έφτυσε και εκτέθηκε και μερικές φορές.
- Ο κάκιστος Παμπορίδης. Γιατί να σφυρίζει ένας τόσο κακός διαιτητής; Δεν έδωσε πέναλντι μαρς στον νιόνιο. Έδωσε μούφα σε μας, ενώ θα μπορούσε να δώσει την πρώτη φάση του Μουσλίμοβιτς. Δεν έδωσε κάρτες στα πεσίματα στην περιοχή στον Μουσλίμοβιτς και τον Ίβιτς (2). Έσπρωχνε τον νιόνιο σε κάθε ευκαιρία, δίνοντας φάουλ υπέρ του Εστογιάνοφ (κυρίως), δημιουργώντας καταστάσεις στην περιοχή μας. Σαν να ήθελε να κερδίσει ο νιόνιος, αλλά να βγει «καμμένος» ο ΠΑΟΚ, ως ευνοημένος. Θα πληρώσουμε τα «λάθη» του στο τηγάνι, φοβάμαι.
- Το ότι μας κόψανε δύο τετ α τετ οι αμυντικοί του νιόνιου. Ναι μεν δείχνει το καλό επίπεδο των παικτών του νιόνιου (ειδικά αυτός ο Κοντοές μου έκανε μεγάλη εντύπωση), αλλά ίσως να δείχνει και έλλειψη σπιρτάδας των Σέρτζιο και Ζλάταν.
- Ο εκνευρισμός του Βερόν. Έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο. Έκανε πέναλτι, που θα μπορούσε να το αποφύγει. Δεν θα μας βγουν σε καλό τόσα νεύρα. Αλλά έχει τσαγανό. Αργεντίνος ;D
- Οι κλωτσιές του Ίβιτς στο κέντρο, τα πεσίματα στην περιοχή τόσο του Ίβιτς, όσο και του Μουσλίμοβιτς. Ο Λίνεν είχε δίκιο να διαμαρτύρεται. Δεν μου αρέσει τέτοια νοοτροπία στον ΠΑΟΚ. Δεν λέω να πάμε με τον σταυρό στο χέρι. Άλλο πράγμα ο τσαμπουκάς, άλλο η πονηριά.
- Που ενώ φώναζε ο Σάντος, η ομάδα έδινε μέτρα στο γήπεδο. Δηλαδή με τον θρήνο στο τηγάνι, τι θα κάνουμε;
- Τα κενά διαστήματα της ομάδας. Στις αρχές των δύο ημιχρόνων, παίζαμε άμυνα με τα μάτια και αλλάζανε με απίστευτη άνεση μπαλιές οι του νιόνιου.
- Που για πρώτη φορά (!) μετά από 9 αγωνιστικές αντίπαλη ομάδα έβγαλε παίκτη της τετ α τετ με τον Χαλκιά. Κάτι δεν πήγε καλά σήμερα.
- Οι δύο (!!!!!) κάρτες για καθυστέρηση σε Χαλκιά και Βερόν. Μα, που παίζετε ρε παιδιά και κάνετε καθυστέρηση; Στην Δόξα Άνω Μαγούλας ή στον ρούλη; Έλεος!
- Η έλλειψη υπομονής πολλές φορές, οι μακρυνές μπαλιές που πάλι βγήκαν από την άμυνα, πάλι είδα έλλειψη κινητικότητας μακρυά από την μπάλα, ενώ έλλειψαν και οι βοήθειες σε πολλά σημεία.

Τι κρατάω;

Το σκορ, το αήτητο και αυτήν τη φωτογραφία: http://www.contra.gr/pops/photostory.aspx?id=1666&p=5

Τι περιμένω;

Νίκη της ομάδας του χορηγού μας. Στην υγειά του, παρεμπιπτώντος*...

*Αν δεν ήταν κι αυτός, θα χτυπούσαμε πρωτιά; Χαχαχαχα!
« Last Edit: November 09, 2008, 00:37:08 by egoist »

Offline maria-mtb

• Βασικός
den mou arese to penalty pou phrame, kerdizame k xwris auto, oute oi vouties tou ivic...omws meta apo 9 agwnistikes phrame k meis ena sfurigma (entos kiolas) se ena prwta8lhma pou ka8ara ws twra exoume xasei apo th diaithsia 8 oloklhrous va8mous(xanoumi vazelos gria) eleos oloi mia vdomada twra auto 8a lene...epishs etoimasteite ston peiraia gia sfageio meta to penalty pou phrame...
gia mena h omada shmera perase epituxws ena megalo test k thn allh kuriakh an sta8ei epishs kala 8a arxisw na exw filodoxies pio panw apo uefa k 3h 8esh.kai telos...
GAMW THN POUTANA MOU GAMW EKEI STH NOVA ME TA XAMHLWMENA MIKROFWNA, DEN PAEI ALLO AUTH H KOROIDIA-PREPEI NA DIAMARTYRH8OYME GIA TO 8EMA EINAI SOVAROTATO!

Σε τι γλώσσα το θέλετε; Είπαμε τέρμα τα greeklish.
« Last Edit: November 09, 2008, 08:16:14 by GENTLESOS »

peris518

• Guest
παλι χιλιομετρα παλι βροχη παλι βραχνιασμα και παλι νικη :spray:
δυο λεξεις εμειναν σε μενα απο το ματς
ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

bouros

• Guest
εγω θελω να σταθω σε αυτο που ορθως παρατηρησε η μαρια.ειναι εντελως κομπλεξικο και ελεεινο αυτο με το χαμηλωμα των μικροφονων την ωρα που η κερκιδα ανεβαινει.βλεπαμε το ματς εδω και αναρωτιομασταν τι σκατοκατασταση ηταν αυτη.πολυ γελοιοι αυτοι εκει στη νοβα.αντε για κανα ντου ειναι κι αυτοι ;)

kp-83

• Guest
Κρατάμε την νίκη και τους 3 βαθμούς.Και σε αυτό το παιχνίδι κάναμε (θετικό) και χάσαμε (αρνητικό)  αρκετές ευκαιρίες , όπως και στο ματς  με τη γριά αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε.Θα πρέπει να γίνουμε αποτελεσματικότεροι και να τις αξιοποιούμε.Επίσης έκανε και ο Νιόνιος 1-2 καλές ευκαιρίες κυρίως στο 0-0 αλλά ο Χαλκιάς αντέδρασε σωστά.Ήταν καλός και σήμερα όπου χρειάστηκε αντέδρασε σωστά μπράβο του.Ο Κονσεισάο είναι βελτιωμένος στα 2-3 τελευταία παιχνίδια αλλά περιμένω περισσότερα και καλύτερα τελειώματα.Μπορεί να μην είναι εκρηκτικός λόγω του ότι τα χρόνια πέρασαν αλλά μπορεί να το αντιπαρέλθει με την μεγάλη ποιότητα και ποδοσφαιρική μαγκιά που διαθέτει!!!Μεγάλη υπόθεση ο Γκαρσία δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε φάει γκολ με τον Ουρουγουανό στην εντακάδα δένει το κέντρο με την άμυνα.
Ο Λάκης κακός όσες ευκαιρίες πήρε φέτος δεν τις εκμεταλλεύτηκε.Κρίμα είναι ανύπαρκτος.Απορώ γιατί δεν βγάζει ούτε το 60% από αυτό που έπαιζε στο χανούμι.Το ίδιο και ο Ιβιτς.
       Ένα αρνητικό στοιχείο που πρέπει να προβληματίσει τον Σάντος είναι ότι μπαίνουμε χαλαρά στην αρχή του παιχνιδιού και βελτιωνόμαστε πολύ στο β ημίχρονο.Αυτό θέλει μεγάλη προσοχή γιατί αν φας γκολ άντε τρέξε να το γυρίσεις το παιχνίδι.Θα κλειστούν και πίσω.....Κάπως έτσι την πατήσαμε... με τη γριά και χάσαμε 2 σημαντικούς πόντους.
     Επίσης αρνητικό ότι  δέχτηκαν κάρτες (τα κοράκια εύκολα μας κιτρινίζουν...)οι Βερόν και Δάρλας νομίζω ότι ήταν η 4 η και για τους 2 και θα απουσιάσουν σε ένα από τους 4 προσεχείς αγώνες.Ο χαλκιάς έχει 3 νομίζω πρέπει να προσέξει.
                               ΝΙΚΗ στον επόμενο τελικό με γαύρο

Nikolas67

• Guest
Μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Γκαρσία...αλλάζει όλη η αμυντική λειτουργία όχι μόνο από τη δουλειά τη δική του αλλά και από το γεγονός ότι παίζει καλύτερα και ο Κοντρέρας,λειτουργεί ο άξονας...
Το πέναλτυ που κερδίσαμε ήταν πέναλτυ...αυτό που δεν κέρδισε ο Πανιώνιος δεν ήταν...ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα και θα δημιουργήσει προβλήματα σε όλους αν δεν διαλυθεί από τις φίρμες του..τέλος πάντων όμως άλλο καλή ομάδα (Πανιώνιος) και άλλο νικητής (ΠΑΟΚ)....

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

soumpasiotis

• Guest
den m arese katholou ma katholou i kerkida......genika o palmpos k ta sinthimata....

Είπαμε τέρμα τα greeklish.
« Last Edit: November 09, 2008, 08:18:51 by GENTLESOS »

fatal_invasion

• Guest
Σήμερα Ευχαριστήθηκα ΠΑΟΚ όπως και στο ματς με τον ηρακλή.
και στα 2 ματς παίξαμε μπροστά με μούσλι,μπακαγιόκο.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μολις γυρισα και γω σπιτι, να πω και γω τις αμπελοφιλοσοφιες μου να τελειωνουμε. Το παιχνιδι το ειδα σε μαγαζι γεματο πανιωνιους, μονο εγω αλλοθρησκος εκει μεσα.
- Για το πεναλτυ οι νιονιοι φωναζανε. Εγω νομιζω πως αν αυτη η φαση γινοταν στο κεντρο του γηπεδου, 99 στους 100 διαιτητες θα το διναν φαουλ. Για πεναλτυ ομως ισως ηταν τραβηγμενο. Ισως 'αποζημειωση' για τη σφαγη στη γρια, ισως σταχτη στα ματια για τη σφαγη στο γαυρο.
- Χαιρομαι αφανταστα που βλεπω εναν ΠΑΟΚ που κερδιζει οταν ειναι το φαβορι και πρεπει να κερδισει. Ελπιζω ολη η χρονια να παει ετσι. Εκει που ολοι σε περιμενουν να κερδισεις, να μην κανεις τη μαλακια.
- Το λεω ολη τη χρονια πως ο ΠΑΟΚ φετος ειναι 4 παιχτες. Ο Κοντρερας, ο Μουσλι, ο Γκαρσια και ο Βερον. Αν λειπει εστω και ενας απο αυτους, βλεπουμε αλλη ομαδα. Μπηκε σημερα ο Γκαρσια και 5' μετα ειπα στον δικο μου τον νιονιο, τελειωσε το παιχνιδι, γκολ δε βαζετε με τιποτα. Ζηση φερε 2-3 τετοιους ακομα το καλοκαιρι να μας τρελανεις τελειως.
- Κερκιδα παλι οτι να ναι. Ας μαζευτουνε μια φορα οι συνδεσμοι ΚΑΙ γι'αυτο το θεμα, οχι μονο να βγαζουν ανακοινωσεις.
- Λακη φυγε απο τα ονειρα μας, τσουζουν τα ματακια μας. Ιβιτς εξελισεσαι ταχυτατα στο πιο ακριβοπληρωμενο παλτο που περασε ποτε απο τον ΠΑΟΚ. Μπραβο παληκαρι μου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

apostolos

• Guest
Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνω μια κριτική στον Σάντος, χωρίς εμπάθεια φυσικά και μετά από νίκη χωρίς αυτές τις γνωστές υστερίες μετά τα στραβά αποτελέσματα....

Καταρχάς κοντέψαμε να χάσουμε χθες και όσοι δεν το είδατε σας το λεώ εγώ να το καταλάβετε... Είναι πεναλτάρα αυτό που δεν έδωσε στον Πανιώνιο αλλά το θέμα δεν είναι το πέναλτυ... Το θέμα είναι και το τετ α τετ του βαψομαλιά και το γεγονός ότι ο Πανιώνιος μέχρι που βάλαμε εμείς το γκολ κυριολεκτικά αλώνιζε στο κέντρο, και πάτησε περιοχή με τρομερή ευκολία όσες φορές πάτησαν οι πρώτες 8 ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος...
Και εδώ έχει καθαρά ευθύνη ο Σάντος....

Βρε καλέ μου άνθρωπε, έχεις στήσει μια υπέροχη απροσπέλαστη ομάδα που το ατού της είναι όχι οτι δεν τρώει γκολ, αλλά ότι ουσιαστικά δεν απειλείται ποτέ.... Παίζεις με το λιμό τη Λιβαδειά πιο επιθετικά έλειπε και ο Γκαρσία το καταλαβαίνω...Πας στη γριά μετά το ίδιο, σου βγαίνει και δε σου βγαίνει, αλλά τέλοσπαντων ακόμα τραυματίας ο Γκαρσία τι θα μπορούσε να γίνει...

Και έρχεται αυτό το ματς και συνεχίζεις με το 4-4-2 και μου αφήνεις Γκαρσία στον πάνγκο...Και το κάνεις αυτό με τη χειρότερη ομάδα που θα μπορούσες να το κάνεις...Γρήγορη, επιθετική και με δύο παίκτες που μπορούν ειδικά σε ελεύθερους χώρους να σου κάνουν πλάκα...Και έτσι έγινε βέβαια. Μας κάναν πλάκα στο πρώτο 15 λεπτο και αν θέλουμε να είμαστε αρχιδάτοι και να λέμε τα σύκα σύκα 0-1 έπρεπε να είναι το σκορ στο 15λεπτο....
Εγώ να κάτσω να λέω δεν πειράζει και ξέρω γω και να κάνω το κορόιδο δεν πρόκειται, το σκορ στην αρχή του αγώνα έπρεπε να είναι 0-1 με ό,τι αυτό θα έφερνε στη συνέχεια...
Και ξεκινάει το δεύτερο όπου είδαμε πώς κανονικά θα έπρεπε να είναι το ματς με τον Πάμπλο μέσα... Ούτε θα είχαμε απειληθεί ούτε θα μιλάγαμε για διαιτητές τώρα ούτε τίποτα....Τόσο απλά...
Κράτα καλέ μου άνθρωπε το μεγάλο αβαντάζ αυτής της ομάδας. Γιατί το χαλάς? Γιατι ριψοκινδυνεύεις? Γιατί να έχω εγώ τους αλλόθρησκους να με πρήζουν με τις μαλακίες τους τώρα...Άσε την ομάδα να κάνει αυτό που καλύτερα μπορεί....

Πάμε και λίγο στους παίκτες....Ο Σνάουτσνερ πραγματικά οργιάζει φέτος... Ο Κοντρέρας για ακόμα ένα ματς πιο λίγος από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, αλλά δεν τον φοβάμαι θα συνέλθει.....
Σέρτζιο και Μπάκα μεγάλο παιχνίδι και Μουσλίμοβιτς αρκετά καλός άσχετα με το γκολ....
Η ενδεκάδα που σχηματίστηκε μετά την αλλαγή του Λάκη με Πάμπλο έχει ενδιαφέρον και πιστεύω θα είναι το βασικό σχήμα με γαύρο....Χωρίς δύο καθαρά εξτρεμ μόνο με τον Σέρτζιο δηλαδή και τον Μπακαγιόκο κάπως πιο ελεύθερο...