Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2 - 0 (Σάββατο 8/11/2008 19:00)  (Read 7087 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παμπορίδης Β. ΣΔΠ Κιλκίς
ΒΟΗΘΟΣ Γούκος Δ. ΣΔΠ Ηπείρου
ΒΟΗΘΟΣ Τάτσης Δ. ΣΔΠ Ηπείρου
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Μήτσιος Χ. ΣΔΠ Ηπείρου
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Κουκούλας Γ. ΣΔΠ Λέσβου

Tα ιδια Παντελακη μου Τα ιδια Παντελη και μετα μου λες να βριζω Γκαγκατση και ΣΙΑ..... Το Βρωμοχανουμακι παλι σε μας.... Μας εχει χρεωθει με 108..... Αι στο διαολο παλι!!!!!!

Πες μου έναν διαιτητή που θα στέλνανε να μας παίξει και θα λεγες ωραία.
Σταυριδη  :D :D Kαι με γρια ηθελα Βασσαρα...

Υ.Σ Μενει τωρα να δουμε την αλλη εβδομαδα το Μαζαρακο με γαυρο για να τα δουμε ολα.....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Παίδες, επειδή έχω ήδη δηλώσει για να κρατάω σημαιούλα το Σάββατο, έχω κρεβατωθεί με αντιβίωση για τις επόμενες 10 μέρες... Count me in γενικά, σε περίπτωση που δεν την παλέψω για το παιχνίδι θα ενημερώσω να πάρει κάποιος άλλος την ευθύνη της σημαίας.  :)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ο king εμαθε οτι ο παμποριδης ξαναρχεται να μας σφυριξει????οεο????? :P :P :P ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
το θεμα δεν ειναι αν φας κιτρινη γιατι εχεις το δικαιωμα να την εκτισεις σε καποιο απο τα 4 επομενα ματς και οχι στο αμεσως επομενο. το θεμα ειναι αν φας καμια κοκκινη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Η ομάδα αυτή είναι πιο επικίνδυνη εκτος παρα εντός, γιατί ξέρει να παίζει σε ανοιχτό χώρο. Θεωρώ πιο επικίνδυνο τον ξανθούλη από τον ρεκόμπα γιατί είναι πολύ πιο κινητικός και γρήγορος.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

daniel

• Guest
ειναι πολυ σημαντικη η απουσια του Κουμορτζι για εμας,απο τους καλυτερους παικτες φετος,παντως και ο παμποριδης ειναι επικινδυνος,για ολους

Offline maria-mtb

• Βασικός
Ως κωλοχανουμο του κερατα,ο παμποριδης,θα κοιταξει να στο φερει χ το ματσακι να επωφεληθει κ των 2, η ομαδα της καρδιας του. Κοινως μολις δει να γερνει το γηπεδο θα σε κοβει με επιθετικα φαουλ. Απλα και...βαμβακερα. Επισης ξερει οτι κανεις φετος δεν θα κανει 2πλο στην ΤΟΥΜΠΑ, αρα η ισοπαλια ειναι το αποτελεσμα που θα προσπαθησει να φερει(βλεπε ΠΑΟΚ-αεκακι)... Ο Θεος βοηθος κ ο μουσλι καρφωτος αδερφια.

JamaicaN

• Guest
Σημαντικοτατο και δυσκολο το ματσακι, αλλα πρεπει το παρουμε οπως και ναχει...

Αφηστε τουσ αλλους να μαμιουνται μεταξυ τους...Και σε καμια βδομαδα απο μας!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η οπαδική προτίμηση του κάθε διαιτητή δε παίζει κανένα ρόλο στο πως θα σφυρίξει τον αγώνα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει να τιμωρηθεί και να χάσει αγώνες (χρήματα) για να βοηθήσει την ομάδα του. Το μόνο που παίζει ρόλο είναι οι ορέξεις της παράγκας. Εγώ δε κοιτάω το όνομα του διαιτητή. Όλοι μπορούν να σε σφάξουν, αναλόγως των εντολών τους. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως νομίζω ότι το κοράκι θα παίξει καλά.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
ειναι πολυ σημαντικη η απουσια του Κουμορτζι για εμας,απο τους καλυτερους παικτες φετος,παντως και ο παμποριδης ειναι επικινδυνος,για ολους

Διαφωνώ μαζί σου φιλε μου! ο Κουμορτζι για μένα είναι ένας από τους πιο άσχετους παίχτες του Πανιωνιου. Κρίμα που λίπη. Κάνει πολλές μαλακίες μέσα στο γήπεδο.

Τον Ρεκόμπα να προσέξουμε. αν μπορέσουμε να τον σταματήσουμε θα το πάρουμε το ματσάκι. Πιστεύω η Έδρα θα κάνει την διαφορα. Όπως και πέρυσι λέγαμε λέγαμε και μετά από 30 λεπτά ήτανε 3-0 αν θυμάμαι καλά. Αυτή μονο που θα δούνε το Καμίνι τις Τούμπας θα τους κοπούν τα πόδια. Δηλαδή στα πρώτα λεπτά πρέπει να πιέσουμε. Ένα γρήγορο Goal και δικό μας το mats.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Τραυματίες Ρεκόμπα και Χούτος
Απουσίασαν από τη χθεσινή προπόνηση του Πανιωνίου, οι Αλβάρο Ρεκόμπα και Λάμπρος Χούτος. Οι δύο παίκτες παραπονέθηκαν στον γιατρό της ομάδας για ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μην γυμναστούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Χούτος ένιωσε τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο του ποδιού του, ενώ ο Ουρουγουανός άσος παραπονέθηκε για μυϊκό πρόβλημα στο δικέφαλο και σήμερα θα υποβληθεί σε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.
http://www.metropolisradio.gr/10301

σιγουρα καποιος απο εδω μεσα κανει βουντου λεμε..ελα φανερωσου

LFPADRAM

• Guest
Αφου αρχισαν να τραυματιζονται παρεα Ρεκομπα και Χουτος αρχισε η αντιστροφη μετρηση για τον Λινεν....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Με τις σημαιες τι θα γινει?
Κοψτε χαρτακια...κορδελες αντε αντε ΠΑΟΚ εισαι λεμε!
Νικας και αφηνεις το ΠΟΚ να σκοτωνεται!

zan

• Guest
Απουσίασαν από τη χθεσινή προπόνηση του Πανιωνίου, οι Αλβάρο Ρεκόμπα και Λάμπρος Χούτος. Οι δύο παίκτες παραπονέθηκαν στον γιατρό της ομάδας για ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μην γυμναστούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Χούτος ένιωσε τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο του ποδιού του, ενώ ο Ουρουγουανός άσος παραπονέθηκε για μυϊκό πρόβλημα στο δικέφαλο και σήμερα θα υποβληθεί σε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.
http://www.metropolisradio.gr/10301

σιγουρα καποιος απο εδω μεσα κανει βουντου λεμε..ελα φανερωσου
Καλος παπας....

peris518

• Guest
αρχιμανδριτης
ο ρεκομπα παιζει και ο χουτος θα κατσει παγκο οποτε ανα πασα στιγμη μπορει να μπει

mpougatsas

• Guest

Πιο πολύ για τρικ του Λινεν μου φένεται για να μπερδέψει τα πλάνα του Σάντος..
Προσωπικά θα θέλα να κατέβει φουλ ο Πανιώνιος, χώρις να τους υποτιμάω σαν ομάδα, άλλωστε η αξία τοου ηττημένου δίνει και την ανάλογη δόξα στο νικητή  :P να κρατιέται ζεστή και η άμυνα εν όψη της παρτίδας σκάκι που έχουμε σε μια βδομάδα..

bagos1

• Guest
τραυματίες ξε τραυματιες ένα θα ειναι το αποτέλεσμα

Offline tsag

• Αλλαγή
Δεν τρώμε κανέναν παπά, ακούτε? Εμείς θα κατέβουμε στο ματς με την λογική ότι ο νιόνιος είναι πλήρης και έχει και καλή ομάδα, οπότε θα προσέξουμε πολύ. Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν. Ό,τι ομάδα και να έχει ο άλλος θέλει προσοχή. Εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας και από εκεί και πέρα μόνο από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα.

Την επόμενη εβδομάδα ίσως και να έχουμε μάχη προτωπόρων στο τηγάνι! Αχ ρε ΠΑΟΚ θα μας τρελάνεις φέτος !!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Nikolas67

• Guest
τραυματίες ξε τραυματιες ένα θα ειναι το αποτέλεσμα
να συμπληρώσω ότι άσπρο ή μαύρο το κοράκι, επίσης ένα θα είναι το αποτέλεσμα...τέλος...δε μασάμε ρεκόμπες,χούτους,παμπορίδιδες,κ..λοτρύπιδες κλπ ...αν η ομάδα παίξει όπως στο δεύτερο με γριά θα τους μαδήσει...

SALPARADISE

• Guest
Ρε θα τους ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΡEEEE!!!!