Θεωρώ πως ήταν μακράν το χειρότερο παιχνίδι μας επειδή από ένα σημείο και μετά είμασταν πολύ χαλαροί. Το παράρτημα του γαύρου είχε όσες ευκαιρίες δεν είχαν όλοι οι προηγούμενοι μαζί και στην επίθεση σκοράραμε από στημένα και από ένα πείσμα του Μουσλίμοβιτς.
Έχεις δει ξανά τέτοια κυκλοφορία, όπως αυτή που είχαμε στο πρώτο 25λεπο?Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ και με κανέναν αντιπαλο να αλλαζουμε 15 πάσες σε μία επίθεση.
Είναι λογικό να χαλαρώσει η ομάδα μετά το 3-0.Όλες οι μεγάλες ομάδες παγκοσμίως αυτό κάνουν για να κρατήσουν δυνάμεις, ειδικά όταν έχουν μετά από τρεις μέρες αγώνα.Τι ποιο λογικό?
Όσο για τις φάσεις και τα γκολ μας, δυστυχώς το ξέρουμε οτι ο ΠΑΟΚ φέτος έχει πρόβλημα επιθετικά,οπότε καπως ετσι θα μπαινουν τα γκολ. Οπότε καλά κάνεις και είσαι ευτχισμενος που είμασταν τόσο αποτελεσματικοί.
Ηταν η καλύτερη φετινή κερκίδα!
Βασικά τα ίδια λέμε, αλλά επειδή κόλλησες στο "μακράν χειρότερο παιχνίδι" και νομίζεις πως με χαλάσανε όσα σωστά γράφεις (το χαλάρωμα στο 3-0, τα γκολ από στημένα κτλ) θέλω να διευκρινίσω κάτι για την παραπάνω πρότασή μου. Όχι σε σένα φίλε, αλλά σε όποιον τα βλέπει στραβά φέτος. Το έγραψα για έναν συγκεκριμένο λόγο.
Κάτι πολύ βασικό αποδείχθηκε και με τον Λεβαδειακό και με τον Μακεδονικό. Πως η ομάδα μπορεί να παίξει μπάλα, αλλά αν έπαιζε σε όλα τα ματς όπως με το Λεβαδειακό, τότε θα είχαμε 100% κάποιους λιγότερους πόντους. Περισσότερα γκολ ναι, αλλά πολύ λιγότερα πονταλάκια.
Αυτό που πάει να γίνει όμως και αποδείχθηκε επίσης περίτρανα στο πρώτο ημίωρο με τη Λειβαδιά, είναι πως σιγά σιγά, σε 3 σε 6 σε 10 μήνες θα έχουμε μία ομάδα που θα μπορεί να είναι σφιχτή όπως τα προηγούμενα ματς, αλλά μπροστά επικίνδυνη και θεαματική όπως το συγκεκριμένο.
Από τέτοια ματς φαίνεται η δουλειά που έχει αρχίσει να γίνεται και μπροστά. Θέλει δρόμο ακόμη, αλλά ήδη άρχισε. Έχτισε πρώτα την άμυνα ο Δον και σιγά σιγά απλώνεται.
Θα το θυμηθείτε. Ο ΠΑΟΚ είναι στην αρχή ακόμη.